eitaa logo
سید عبدالحسین تقوی نژاد
3.5هزار دنبال‌کننده
704 عکس
363 ویدیو
8 فایل
نویسنده کتاب در زمینه کودک ، خانواده و ازدواج مشاور و پژوهشگر ☎️ : نوبت مشاوره حضوری و تلفنی، ثبت نام و خرید دوره های آموزشی👇 https://eitaa.com/ofogh1410 ⭐️: ارتباط با من : 👇 @Sayedabdolhosintaghvinajad ⭐️: ادمین 👇 @L_karimiyan2020
مشاهده در ایتا
دانلود
﷽ . مهارت‌هایِ ارتباط مؤثر رابطه با دیگران (انتخاب همسر) (قسمت اول) برای انتخاب همسر لازم است، دختر و پسر به این نکات دقت کنند. نکته اول : بهتره آغاز آشنایی دختر و پسر عاقلانه باشه ، و تدوامش عاشقانه.نه اینکه اول عاشقانه بعد عاقلانه باشه نکته دوم: برای انتخاب همسر، چهارگروه نظر می دهند. گروه اول: خود دختر و پسر گروه دوم : خانواده های دختر و پسر گروه سوم : همسایگان و آشنایان محلِ زندگی دختر و پسر گروه چهارم : مشاور گروه اول: در اینجا شناختی که دختر و پسر از همدیگر پیدا مي کنند ، شناخت به برخی از رفتارهای یکدیگر است، این شناخت یک شناختِ عمیق نیست، غالباً شناخت ظاهری و سطحی است. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
. مهارت‌های ارتباط مؤثر رابطه با خانواده (مدیریت دختر ۹ تا ۱۵ سال)
  (قسمت پنجم)
_
ارتباط با جنس مخالف
 

_ رفتن به مهمانی ها و پارتی هایِ 
   آسیب زا 

_ دروغ گفتن ، به والدین خود

_ فاصله گرفتن ذهنی از درس 
   و بحث و مدرسه

_ سیگار و قلیان کشیدن

_ درگیرشدن ذهنی به رابطه‌ های 
عاطفیِ و عشقی شدید با جنس
 مخالف
_ مورد تجاوز جنسی قرار گرفتن 

_ فریب خوردن در ایجاد یک 
   رابطه جنسی 

 
نکته : تجاوز یعنی اینکه ، ممکن است بزور مورد تجاوز جنسی قرار بگیرد ، که این اثرات روحی و روانی بسیار زیادی در نوجوان و جوان دختر ایجاد می کند ، فریب خوردن در ایجاد یک رابطه جنسی یعنی این که جنس مخالف ممکن است از طریق ادعایِ محبت و دوستی، نوجوان دختر را فریب دهد و بعد طعمه خود قرار دهد ، و در آخر مرواریدِ معصومیت را ، از صدفِ وجود این دختر بر دارد و صدف خالی را دور اندازد . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
﷽ . مهارت‌های ارتباط مؤثر رابطه با خانواده (مدیریت پسر ۹تا۱۵ سال) (قسمت هفتم) والدین دقت کنند در مدیریت نوجوان بخصوص نوجوان پسر بشدت از موارد زیر پرهیز کنید👇 ۱_نوجوان را زیاد نصیحت نکنید : نوجوان بشدت از نصیحت کردن زیاد عصبانی و ناراحت می شود . به عنوان نمونه ای به پسر نوجوانت بگویی👇 _ سعی کن درست را خوب بخوانی _ سعی کن من و بابات را سرافراز کنی _ ما آبرو داریم ، مراقب آبروی ما باش _ نمازهایت را مرتب بخون _ مادر می گوید من همه امیدم به توست برخی از مادران می گویند :👇 _ من که خیری از بابات ندیدم لااقل تو جبران کن _ بابات که نذاشت من پیشرفت کنم لااقل تو پیشرفت کن این موارد جمله هایی هستند که اگر مداوم از طرف والدین بخصوص مادر به نوجوان پسر گفته شود.ممکن است نوجوان بعد از مدتی لجباز و پرخاشگر شود . یکی از علت هایش این است که پسر نوجوان می گوید من دیگه بزرگ شدم ولی پدر و مادرِ من فکر می کنند که من هنوز بچه ام که اینگونه با من صحبت می کنند. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
﷽ . مهارت‌هایِ ارتباط موثر رابطه با دیگران (انتخاب همسر) (قسمت دوم) 🔷 گروه دوم : خانواده ها هستند، در این نوع شناخت، خانواده ها یک شناختِ اجمالی از هم پیدا می کنند، مواردی مثل سِن، شغل، مسکن، عدم اعتیاد بررسی می شود، که این شناخت نیز یک شناخت اجمالی است. گروه سوم : گروهی هستند که برای تحقیق به مکان زندگی دختر و پسر می روند ، این افراد اطلاعات از همسایه و آشنایان می گیرند ،🌱 اطلاعاتی مثل این موارد که ما تا حالا از اینها بدی دیدیم یا ندیدم، اینها از نظر ما خوب هستند یا بد هستند، دراین نوع شناخت ما خواهیم به این نتیجه برسیم که خانواده های این دختر و پسر، در این محله به خوبی مشهور هستند یا نه ممکنه اطلاعاتی که برخی از همسایگان به ما می دهند مغرضانه باشه‌. اطلاعات و شناختی که این سه گروه به ماه می دهند، اطلاعاتِ ناقصی هستند که پازل شناختِ دختر و پسر را کامل نمی کند. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ . مهارت‌های ارتباط مؤثر رابطه با خانواده (مدیریت دختران ۹تا ۱۵ سال) (قسمت ششم ) ۷_مادران توجه کنند هر موردی که از دخترتان ، در این سن دیدید ، بهتر است با همسرتان در میان بگذارید ، زیرا بارها مشاهده شده که مادر از تمام مشکلات دخترش اطلاع دارد و در عین حال هیچ کاری نمی تواند ، انجام دهد ، از آنطرف دختر به خطا و اشتباه خود ، آنقدر ادامه می دهد تا هلاک شود ، تا اینجایِ ماجرا ، پدر هنوز در جریان مشکل دخترش نیست ، شاید مادران فکر می کنند ، خودشان می توانند مشکل را حل کنند یا شاید فکر می کنند ، پدر اعصابش به هم می ریزد و کار را از این که هست خراب تر می کند ، یا شاید فکر می کنند ، بابا دخترش را حسابی دعوا می کند و یک مشاجره ی حسابی میشود ، با همه یِ این شایدها ، بهتر است ، پدر در جریان مشکل دختر نوجوانش باشد ، زیرا اگر دیر متوجه شود ، هم اعتمادش به خانمش ممکن است از بین برود و هم این که ممکن است ، دچار فشارهایِ روحی و روانی شود ، تا جایی که ممکن است ، دچار شوک عصبی شود ، زیرا از یک طرف خیالش از این بابت راحت بود که دخترش را به خانمش سپرده است و از طرف دیگر ، به یک باره با این بحران مواجه شده و نمی داند ، چکار باید کند و از کجا باید شروع به درست کردن این مشکل کند. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
﷽ . مهارت‌های ارتباط مؤثر رابطه با خانواده (مدیریت پسر ۹تا۱۵ سال) (قسمت هشتم) اگر نوجوان پسر را خواستید نصیحت کنید بهتر است به نکات زیردقت کنید👇 ۱_ بهتر است نصیحت بجا و به موقع باشد. به عنوان نمونه اگر نوجوان را جلوی دیگران یا خواهرِ یا برادرِ بزرگتر یا کوچکترش نصیحت کردی ناراحت می شود ، بخصوص اگر خواهر و برادر بزرگتر در این کار دخالت کنند و بگویند مادر درست می گوید ، اینجا نوجوان خیلی به‌هم می ریزد‌. ۲_ بهتر است نصیحت بصورت غیر مستقيم باشد. مانند این برخورد کلامی پدر که به پسر نوجوانش می گوید: 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
﷽ مهارت‌های ارتباط مؤثر رابطه با خانواده (مدیریت پسر ۹تا۱۵ سال) (قسمت نهم) همسن تو که بودم همیشه جلویِ بابام بلند می شدم ، این جمله غیر مستقیم اشاره به این که احترام پدرت را رعایت کن، اما این جمله که به نوجوان پسرش بگوید ، عجب دور زمانه ای شده ، پسر! من همسن تو که بودم جرأت نمی کردیم جلوی پدرم پاهایم را دراز کنم ، اینجا پسرنوجوان در جواب شما می گوید آن زمان دوران شما بود الان دوران ما است‌. ۳_ اگر نصیحت به صورت کلامی مستقیم است، بهتر است تک جمله ای باشد، به عبارتی یک جمله باشد.‌ نوجوان بمباران نصیحت نشود چون پرخاشگر و لجباز می شود. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
. مهارت‌هایِ ارتباط موثر رابطه با دیگران (انتخاب همسر) (قسمت سوم) گروه چهارم : مشاور است ، این گروه شناختِ شخصیت را بصورت کاربردی و تخصصی بررسی می کنند، گروه چهارم اگردر مسیر صحیح و کاربردی مدیریت شود ، پازلِ شناخت تقریبا تکمیل می شود ، دختر و پسر با یک شناخت نسبی معقول و با یک اعتماد به نفس بیشتری ، زیریک سقف قرارمی گیرند. با توجه به نکاتی که گفته شد، دختر و پسری که برای ازدواج اقدام می کنند، لازم است در موارد زیر یک تفاهم نسبی با یکدیگر داشته باشند، این موارد : ۱_اعتقادات ۲_سلیقه ها ۳_سِن ۴_تحصیلات ۵_تیپ و ظاهر ۶_خانواده ها ۷_فرزند ۸_اقتصاد ۹_ شغل ۱۰_ مکان زندگی ۱۱_تیپ های شخصیتی ۱۲_ مِزاج ۱۳_ فرهنگ و آداب و رسوم ۱۴_ هیجانات ۱۵_خُلق (میزان انرژی روانی) ۱۶_دورنگرا و برونگرا بودن لازم است هر کدامیک از این موارد به صورت کاربری و تخصصی و از طریق مشاوره بین دختر و پسر بررسی شود. 🎯 منتطر دوره مهارت‌های قبل از ازدواج در همین کانال باشید . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
﷽ . مهارت‌های ارتباط مؤثر رابطه با خانواده (مدیریت دختر ۹تا ۱۵ سال) (قسمت هفتم ) ۸_ مراقب دوستان دخترت باش ، ممکن است دخترت در این سن ، بشدت تحت تأثیر دوستانش قرار بگیرید ، اگر در این بین دوستانی دارد ، مراقب باشید که وابستگی عاطفی بین او و دوستانش ایجاد نشود ، که اگر این اتفاق افتاد بیفتد ، ممکن است ، بخاطر این وابستگی عاطفی ، چشم و گوش بسته ، اکثر رفتارهای رفیقش را قبول و انجام دهد ، از آنطرف احتمال دارد ، رفیقش ، چندین سال باشه که ارتباط با جنس مخالف داشته ، بطوری که این گونه رابطه ها و معاشرت ها ، برای او خیلی عادی و معمولی شده باشد و در این راستا، خودبخود ، دختر شما را به چند نفر از این جنس مخالف ها، معرفی کند . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی .https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
مهارت‌های ارتباط مؤثر رابطه با خانواده (مدیریت پسر ۹تا۱۵ سال) (قسمت دهم) ۴_ اجازه داده نشود که هر کسی از اعضای خانواده، فامیل و آشنایان به پسر نوجوانت که می رسد ، نصیحتش کند. متأسفانه در برخی از خانواده ها روابط بیرون از خانواده آن قدر زیاد شده که کانون خانواده دیگر چهارچوب و قانون محکمی و مشخصی وجود ندارد، بطوری که هر کسی از راه می رسد در مورد موضوعات مختلف بخصوص تربیت فرزندان نظر می دهد. به عنوان مثال هر کسی از راه میرسه به پسر نوجوان می گوید :👇 ⬅️ چرا لاغر شدی، بهتر است خوب غذا بخوری ⬅️ چرا چاق شدی بهتر است یکم رعایت کنی و غذا کم بخوری ⬅️ این چه رشته ای بود که انتخاب کردی، کاش می رفتی رشته ریاضی، این در حالی است که نوجوان این رشته را زیر نظر استاد مشاوره متناسب با استعداد و علاقه ی خود انتخاب کرده است. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ . حاج قاسم خطاب به سید رضی : تو هم باید شهید بشی… یکی از عواملی که بنیان برخی خانواده ها سست شده ، کودک دچار آسیب شده ، مرد دچار خیانت به همسر شده، زن دچار بی حجابی شده ، نوجوان و جوان‌ دین گریز شده ، یکی از دلایلش این است که آنها از فرهنگ شهید و شهادت دور شدند و اسیر الگوهای زندگی غربی شدند که صرفاً از طریق رسانه و فضای مجازی به آنها تلقین شده ... 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
وقتی دیدمش یکم جا خوردم گفتم خودتی! چرا این ریختی شدی؟خیلی بهم ریخته و داغون بود 😩
یکم باش صحبت کردم، دیدم با یک لَحن غمگينی میگه خیلی مشکلات ریخته سَرم، گفتم این که کاری نداره، میم مشکلات را بردار برات شکلات می شود، دیدم یه نگاه معنا داری به من کرد ،احساس کردم نسبت به حال قبلی اش یکم بهتر شده😕
گفتم باید خودتو یکم تکون بدی و از این تنبلی که برای خودت درست کردی خودتو نجات بدی، بلند شد آروم آروم شروع کرد به ورزش کردن🥱😐
بعد گفت بدنم درد گرفته احساس می کنم تمام بدنم‌ کِش اُومده ، بش گفتم کسانی که می خواهند از تنبلی ذهنی و جسمی رهایی یابند ، ابتدای راه یکم اذیت میشن ولی بعد براشون عادی میشه 😖😄
گفت : ممنون از راهنمایی تون از وقتی که از این تنبلی ذهنی نجات پیدا کردم، احساس نشاط و قدرت می کنم. احساس می کنم تمام اطرافیان و نزدیکان من از این تنبلی دارن رهایی پیدا می کنن و با من در این مسیر، همراه شدن گفتم آدمهایِ موفق اَمواج نشاط و اُمید به زندگی را در اطرافیان خود ایجاد می کنند و افراد تنبل و اِهمال کار، امواجی از تنبلی و نا امیدی را در اطرافیان و نزدیکان خود ایجاد می کنن. .
. سلام شب بخیر لطف کنید نظر و پیشنهاد خود را در مورد مطالب کانال به پیام ناشناس ارسال کنید . لطف کنید نام و شماره همراه خود را بنویسید ، به قید قرعه به سه نفر جایزه می دهیم 👇.👇 .
. نظر برخی از عزیزان در مورد مطالب کانال 👆. 👆.👆 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌﷽ . این کلیپ را بارها گوش کنید یکی از لذت بخشترین آهنگ هایی که تا حالا شنیدم اگه غمگینی یا دلت گرفته گوش بده😩 قرص ضد افسردگی است😂 حتما حالت خوب میشه .👼 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .