eitaa logo
سید عبدالحسین تقوی نژاد
3.2هزار دنبال‌کننده
727 عکس
381 ویدیو
8 فایل
نویسنده کتاب در زمینه کودک ، خانواده و ازدواج مشاور و پژوهشگر ☎️ : نوبت مشاوره حضوری و تلفنی، ثبت نام و خرید دوره های آموزشی👇 https://eitaa.com/ofogh1410 ⭐️: ارتباط با من : 👇 @Sayedabdolhosintaghvinajad ⭐️: ادمین 👇 @L_karimiyan2020
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام بزرگواران ولادت با سعادت حضرت زهرا سلام الله علیها برشما بزرگواران بخصوص مادران مبارک باشد. انشاالله همیشه در کنار خانواده سلامت باشید. الهی آمین 🤲
اگر شیوه مطرح کردن مشکل و پاسخ دادن اجمالی آن که دو مورد آن در کانال بارگذاری شد، مثمر ثمر و تاثیرگذار است، لطف کنید به نشانه یِ تایید یک یازهرا به آیدی من ارسال کنید.
این عکس را در یک‌ کانال دیدم خیلی فکر کردم که یک جمله در مورد مادر پیدا کنم که ربط به این تصویر داشته باشد. آخر این متن به ذهنم خطور کرد👇 همه ی این پیازها برای مادران پیام آور اشک و سوز چشم درآشپزخانه هستند.😭 اما قاصدک های رفع بوی زُهم و خوشمزگی غذا برای اعضای خانواده هستند.😋 ❇️ کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام آسیب شناسی و تحلیل دقیق متن مشکل : _دو فرزند دارند _ یک دختر ۱۲ ساله یک پسر ۱۵ ساله _موقع معرفی دختر که می شود، در ابتدا می گوید یک دختر ۱۲ ساله دارم اما موقع معرفی پسر که می شود می گوید پسرم اما برای معرفی دختر که می شود بجای اینکه بگوید دخترم گفته دختر ۱۲ ساله دارم تعریف از پسر را نگاه کنید 👇 _هیچ مشکلی با او ندارم _بسیار مؤمن _مؤدب _آرام است. به معرفی دختر که می رسد 👇 _ سرکش _ عصبی _ فریاد می زند _ نسبت به من و پدرش بی احترامی می کند
راهکارها و اقداماتی که پدر و مادر برای از لحاظ فکری و رفتاری برای تصحیح رفتار دختر خود انجام دادند. 👇 _من دلم برایش می سوزد _تمام کارهای شخصی اش را انجام می دهم _ پدرش گاهی در ارتباط با دختر نوجوانش عصبانی می شود _ بعد او را کتک می زند _ و بعد هر دو عذاب وجدان می گیرند بدنبال آن همگی ناراحت می شوند. _آخرین اقدام این پدر و مادر این بود که به این دختر قرص بدهند. _دوباره پدر ناراحت می شود و نمی گذارد قرص بخورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پاسخ مشاور 👆 _اختلاف سنی دو فرزند خوب است، چون اختلاف سنی سه سال است به همین خاطر بهتر است کمک کنید ابتدا برادر با خواهرش یک رابطه عاطفی منطقی برقرار کند. چون فرزند پسر شخصیتی آرام و اطاعت پذیری دارد، لازم است بدون این که دخترتان متوجه شود یک گفتمان سه نفره‌ با هم داشته باشید، یعنی پدر و مادر و فرزند پسر. در این گفتمان بهتر است ابتدا اهمیت و ضرورت موضوع را به پسرتان گوشزد کنید، به او تفهیم کنید که تو سعی کن یکم به خواهرت نزدیک شوی هر چند در برخوردهای اول، خواهرت قبول نکند که خیلی با شما گرم بگیرد ولی سعی کن بتدریج به خواهرت نزدیک شوی، باید علائق و سلیقه های خواهرت را پیدا کنی و با برآورده کردن چند مورد از علاقه ها، او را غافلگیر کنی‌. شما با این گفتمان از یک طرف کمک به تنهایی دخترتان می کنید و از طرف دیگر خواهر و برادر را به یک رابطه منطقی سوق می دهید.
_دخترتان را به عنوان یک نوجوان، بهتر بشناسید، ممکن است ایشان این مشکلات را داشته باشد 👇 _عادت ماهیانه داشتن ممکنه در این شرایط بخاطر تغییراتی هورمونی از لحاظ ّعصبی و جسمی به هم بریزد . _ این دختر وقتی فضای بیرون از خانه را می بیند که برخی از همسن سالان و دوستانش دچار رفاقت های افراطی، دورهمی ها و ارتباط با جنس مخالف هستند، ممکن است ایشان اسیر یکی از این فضا ها شده باشد. _ممکن است دختر شما دوستانی داشته باشد که آن دوستان فکر و اعتقاد درست و حسابی نداشته باشند و در نهایتاً در باورها و اعتقادات دختر شما تاثیر مُخربی داشتند. _ممکنه ایشان درگیر اضطراب درس و تحصیلش باشد، چون مهارت درس خواندن ندارد دچار اضطراب از مدرسه و تحصیل شده است. _ ممکن است بخاطر اینکه شمای مادر وقتی تمام کارهای دخترتان را خودتان انجام می دهید، این دختر کم کم عادت کرده و در حاضر تنبل شده، به طوری که از شدت تنبلی و کسلی حال و حوصله هیچ کاری و هیچ کس را ندارد این درحالی است که شمای مادر لازم نیست تمام کارهای دخترت را انجام دهی تا تنبل بی حوصله عصبی بی حال شود ، تازه رفتید قرص آرامبخش به او دادید تا تنبل در تنبل شد 😞. بهتر است مادر خانواده با دختر نوجوانت به بهانه های مختلف از طریق گفتمان به او کمک کنید که در خانه کار کند تا از یک طرف با نقش همسر و مادر بودن خود در آینده بتدریج آشنا شود و از طرف دیگر به کار کردن در خانه عادت کند.
_شاید علتی که به قول خودتان سرکش عصبی وفریاد می زند و بعد بی احترامی به پدر و مادر می کند. این باشد که شما وقتی تمام کارهای او را در خانه انجام دادید به غیر از اینکه او را تنبل بار آوردید. توقع او را نیز بالا بردید و یجورهایی این ذهنیت را برایش ایجاد کردید که والدینم باید تمام خواسته های من را برآورده کنند، این در حالی است که وقتی تمام خواسته های او برآورده شد همه را حق خودش می داند و وظیفه والدین خود می داند که همه آن خواسته را برآورده کنند و اگر والدین انجام ندهند، او برای رسیدن به آن خواسته ها سرکش، عصبانی و در آخر بی احترامی می کند. اینجاست که پدر و مادر یا پرچم تسلیم را بالا می برند یا اینکه از دو روش دیگر به عنوان تیر خلاص استفاده می کنند، یکی کتک زدن دختر و دیگری قرص دادن به اوست که هر دو روش را وقتی والدین بخصوص پدر انجام داد کاملاً بهم ریخت. ✨پس یکی از بهترین راهکارها برای این دختر نوجوان این است که اجازه داده شود همه کارهایش را از بلند شدن و یک لیوان آب خوردن تا جارو کردن اتاقش، همه را خودش انجام دهد.
والدین بخصوص پدر بهتر است با نوجوان خود گفتمان داشته باشند. بهتر است بجای کتک زدن دختر ،‌ بعد از گفتمان بتدریج با دخترتان رابطه تان را ترمیم کنید به طوری که پدر دختری باهم پارکی ، رستورانی ، کوهنوردی، خریدی‌ بروید، در این رابطه پدر و دختری بهتر است پدر دخترش را نصیحت نکند، بلکه ابراز احساسات کند که خیلی خوشحال است که در کنار دخترش است، بعد در آخر فلان اُدکلنی یا فلان لباس را که دختر خوشش آمد برایش بخرد. اگر پدر یا مادر خوست دختر را نصیحت کند بهتر است نصیحت یک جمله ای باشد‌. به عبارتی در هر جلسه یک نصیحت یک نقد تقدیم به نوجوان کنیم نه این در هر جلسه ای که با او داریم او را بمباران نصیحت و نقد کنیم.
در مورد کم شدن و در نهایت حذف شدن عصبانیت دخترتان، بگذارید وقتی عصبانی شد اعضای خانواده هیچ واکنش نشان ندهند خیلی آرام به کار خود ادامه دهند طوری که هیچ اتفاقی نیفتاده است. خوب که عصبانیتش فروکش کرد با یک جمله به او بگویید چه خواسته ای داشتی اگه آن خواسته معقول و منطقی بوده و صلاح دانستید ، برای او برآورده کنید، طوری نباشد که تمام خواسته های معقول و نامعقولش را با عصبانیت از شما والدین طلب کنید، چون این روش بعد از مدتی یک عادت رفتاری می شود.
سلام صبح بخیر لطف کنید اول متن مشکل بالا را بدقت مطالعه کنید بعد آسیب شناسی و راهکارهایی که ارائه می شود به دقت مطالعه کنید. شاید آسیب شناسی و راهکارها چاره مشکل شما نیز باشد.
📣 سلام خدمت بزرگواران هر کدام از بزرگواران در زمینه های👇 _مدیریت ذهن _تربیت کودک _نوجوان _پیش از ازدواج _روابط زوجین _وسواس نیاز به مشاوره دارند، اگر صلاح می دانند مشکل را مُفصل به آیدی بنده ارسال کنند و اگر راضی هستند بدون ذکر نام، متن مشکل را در گروه گذاشته شود و بعد پاسخ لازم در زیر آن مشکل مطرح شود‌.‌ این شيوه مطرح کردن مشکل و پاسخ دادن آن باعث می شود اگر کسانی مشکلات مشابهی داشته باشند به راهکار و جواب برسند.‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ذهن ( ذهن پاک ) با خانواده (روابط زوجین) (قسمت سوم)دو زیبایی در یک قاب عکس هم رنگ بودن وجه مشترک تصویر بالاست. حقیقتاً زیبایی فوق العاده ای خَلق شده است. چقدر خوبه مرد از لحاظ ذهنی و فکری با خانمش یک رنگ و صادق باشد. خوبه مرد اگر 👇 سَر کار است بیرون از خانه است پیش دوستانش است در کنار خانواده خودشه فکرش پیش خانمش باشد، این یک رنگی زیباست، همیشه رنگین کمان و چند رنگ بودن زیبا نیست. برخی آقایون 👇 وَلع غذا خوردنشان نُطق کلامشان شور و هیجاتشان در بیرون از خانه است. ووووووووو 👇 بی اشتهایی گیر دادن به غذا اَخمو وعصبانی بودنشان در خانه است. ❇️ کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ . مهارت‌های ارتباط مؤثر رابطه با خانواده (مدیریت پسر ۹تا۱۵ سال) (قسمت دوازدهم) اگر ولع و عطش ذهنی و رفتاری پسر نوجوان بجای خانه، بیشتر بیرون از خانه باشد باید منتظر آسیب هایِ او در آینده نزدیک باشید. خانم به شوهرش می گوید👇 مرد مراقب پسرت باش مشکوک میزنه مرد در جواب به خانمش می گوید 👇 زن ولش کن اون دیگه بزرگ شده خیلی زیاد گیر بش نده؟ اینجا ما می بینیم که نوجوانی که دو سال پیش معدلش ۱۹ بوده، امسال سه تا از درس هایش را نمره نیاورده. خوب پدر شما که بلد بودی، جواب بدهید، لطف کن به این اُفت تحصیلی فرزندت، یک جواب منطقی و کارشناسی بدهید؟ 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
﷽ . مهارت‌های ارتباط مؤثر رابطه با خانواده (مدیریت نوجوان پسر ۹تا۱۵ سال) (قسمت سیزدهم ) جواب پدر به افت تحصیلی پسر نوجوان👇 خانم شما مقصر این اُفت تحصیلی هستید؟ خوب ببخشید شمایِ پدر دقیقاً کی مقصر هستی؟ شما موقع مشاوره که نمی آیی چون همه را خودت بلدی هر پیشنهادی و مورد مشکوکی خانمت از پسرت می دید و به شما می گفت ، شما در جواب می گفتی زن زیاد گیر نده؟ الان هم که مقصر این اُفت تحصیلی را خانمت می دانی؟ اصلا شما خودت با خودت چند چندی؟ شما که مدیر خانه هستی شما باید مراقب خانواده باشی لطف کن بیا تو میدون تربیت نوجوان ، اگر نوجوانت را مراقبت نکنی و حواست نباشد اول دودش تو چشم خودت میره ! 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
﷽ . مهارت‌های ارتباط مؤثر رابطه با خانواده (مدیریت نوجوان پسر ۹تا۱۵ سال) (قسمت چهاردهم) اولین آسیبی که ممکنه در بیرون از خانه، برای پسر اتفاق بیفتد اُفت تحصیلی است. وووووووو👇 بعد ترک تحصیل بعد سیگار بعد قلیان بعد موتورسواری بعد رفیق بازی بعد دعوا بعد چاقو کشی بعد مواد بعد دزدی و بعد... حالا شما تصور کنید مادری که از زمان بارداری تا حالا برای فرزندش زحمت کشیده و برای تمام این لحظات خاطره از او دارد وقتی اولین آسیب فرزندش را که ترک تحصیل است از او می بیند ، این مادر در همان آسیب اول دچار چه ضربه های روحی و روانی می شود . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
. ﷽ سلیقه ای، ذوقی و احساسی نمیشه با نوجوان برخورد کرد ، بهتر است مهارت‌های ارتباطی با نوجوان را بلد باشید.👇 🎁مدیریت دختران ۹تا۱۵ سال توسط والدین https://eitaa.com/seyedabdolhosein/859 🎁مدیریت پسران ۹تا ۱۵ سال توسط والدین https://eitaa.com/seyedabdolhosein/877 ________________________ 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .