5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ببینید
💠 راهپیمایی استادان و دانشجویان دانشگاه تهران در پاسخ به فتنهگران
به جرأت میتوان گفت برآیند مجموعههای مختلف دانشگاه تهران در فتنهی اخیر، بسیار خوب و حساب شده بود و هر چه در برخی دانشگاههای دیگر، بعضی استادها بهجای آنکه در کسوت هیئت علمی باشند، رسماً نقش هیئت اغتشاش را ایفا کردند؛ عموم استادان و دانشجویان دانشگاه تهران در فتنهی اخیر عاقلانه و حساب شده ظاهر شدند.
⬅️ این مطلب را نه به نیت قشریسازی و سازمانگرایی، بلکه با هدف تبیین درست و غلط بیان میکنم.
🔶🔹 زیرا امروز دانشجویان عزیز باید به این نکتهی مهم واقف باشند که دلسوز واقعی آنها، کسانی هستند که به استحکام آنها در نظام علمی و آیندهی کشور کمک میکنند؛ نه آن کسانی که با تشکیل زنجیرهی انسانی، دانشجو را هیجانی کرده و به خیابان میفرستند تا منتج به اقدامات و سوابق امنیتی گردد.
💢 مطمئن باشید از کسانی که زمینهسازان اجرای نظم نوین جهانی در صنعتی شریف بوده و پروژههای متعدد را برای پیادهسازی کنترلهای هوشمند بر دانشجویان خود و عام مردم کشور انجام دادهاند؛ خیر و آرامش حاصل نخواهد شد.
🔴 امروز بیش از هر زمانی ضرورت دارد جریان نفوذ فکری - عملیاتی درون دانشگاههای کشور افشا و تبیین شود.
✍️ مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
استاد حاتمی -20 مهر.mp3
42.99M
🔻اخبار پشت پرده حوادث اخیر و جنایات اغتشاشگران و خطرات بزرگی که از سر نظام رفع شد در بیانات سردار حاتمی همرزم شهید سلیمانی
خنثی شدن توطئه بسیار خطرناک دشمن صهیونیستی در این اغتشاش ...
حدود 5 هزار تروریست در کردستان عراق به درک واصل شدند.
. @seyedalisafi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در دفاع از نظام اسلامی تقیه نکنید.
@seyedalisafi
باسمه تعالی
برگهایی از تاریخ معاصر
امریکا در گرداب
قسمت دوم
تسخیر لانه جاسوسی از
منظرحقوق بین الملل
✍️سیدعلی صافی
تسخیر لانه جاسوسی اقدامی قانونی و در عرف دیپلماتیک و حقوقی امری پذیرفته شده است چراکه سفارت امریکا در تهران کارکرد یک سفارت را نداشت بلکه یک مرکز مجهز جاسوسی برای براندازی بود.
پس از کشف اسناد،برای همه محققان روشن شد که اگر اقدام دانشجویان صورت نمیگرفت به احتمال زیاد کودتای ۲۸ مرداد ۳۲ در ایران تکرار می شد و انقلاب اسلامی مردم در معرض تهدید جدی قرار می گرفت .
از منظر حقوق بین الملل هم شخصیت های حقوقی اظهار نظر کرده اند و ایران را در این اقدام محق دانسته اند.
دکتر فرانسیس آنتونی بویل استاد دانشکده حقوق دانشگاه ایلینویز امریکا می گوید : "سیاست های دولت کارتر عامل اصلی گروگان گیری اعضای سفارت امریکا در تهران بود و ایرانیان به موجب ماده ۵۱ منشور ملل متحد از حق دفاع مشروع، برخوردار بودند.
او دولت کارتر ( رئیس جمهور وقت امریکا) را به علت پذیرش محمدرضا پهلوی، شاه مخلوع ایران در امریکا مقصر اصلی معرفی و تاکید می کند : بحران گروگان ها در ایران و توقیف دیپلمات های امریکایی، در ۴ نوامبر سال ۱۹۷۹( ۱۳ آبان ۵۸) آغاز نشد بلکه تصمیم کارتر مبنی بر پذیرش شاه برای معالجه که امکانات آن در دیگر کشورهای جهان هم فراهم بود باعث بروز این بحران گردید و رئیس جمهور امریکا در وهله اول مسبب اصلی بروز بحران بود.
هراس مردم و دانشجویان از یک کودتای امریکایی معقول بود و تقاضای ایرانیان برای بازگرداندن شاه به ایران در مقابل آزادی گروگان ها مطالبه ای موجه بوده است که شنیده نشد.
از دیدگاه تهران برای دفاع از کشور در مقابل دومین کودتای تحت حمایت آمریکا هیچ چارهای دیگر جز اقدامی که توسط دانشجویان صورت گرفت وجود نداشت."
زدی ضربتی، ضربتی نوش کن
از زاویه ای دیگر هم به جهت حقوقی، وهم سیاسی و تاریخی، تسخیر لانه جاسوسی قابل دفاع است.این اقدام انقلابی ناظر به ضربه هایی است که امریکا در طول بیست و پنج سال منتهی به انقلاب اسلامی بر ایران وارد کرده است.
طبق قانون سوم نیوتن در مقابل هر عملی عکس العملی وجود دارد و اقدام دانشجویان عکس العمل ۲۵ سال جنایت امریکا در ایران بوده است.
البته باید بصیرت و هوشمندی جوانان دانشجو را تحسین کرد که علاوه بر انتقام از امریکا که ناظر به عملکرد ظالمانه اش در گذشته بوده و تحقیر این ابرقدرت متکبر و مستکبر، توانستند با اقدام
پیشگیرانه خود، راه های نفوذ امریکا را مسدود سازند.
چرا سفیر وکارکنان سفارت آمریکا از ایران اخراج نشدند تا از خطرات احتمالی جلوگیری و کار به اشغال سفارت نکشد؟
اولاً شرط منطقی دانشجویان و ملت ایران بازگرداندن شاه در قبال آزاد کردن کارکنان سفارت بود که از ناحیه امریکا پذیرفته نشد. دولت موقت هم از این مسئله استقبال نکرد ثانیاً دولت موقت به دلیل وابستگی برخی از عناصرش به امریکا و تفکر حاکم بر آن، اهل این اقدامات نبود و اصولاً چنین ظرفیتی در دولت موقت وجود نداشت که بخواهد دست به اخراج سفیر امریکا و کارکنان آن بزند.
اصولا عتراض امام و مردم و دانشجویان ناظر به عملکرد منفعلانه و ضعیف و ذلیلانه دولت موقت در برابر امریکا بود که هم در الجزایر و هم در امریکا باب مذاکره و امتیازدهی را باز کرده بودند .
امام خمینی در نامه به آقای محتشمی درباره خطر دولت موقت می نویسند:
به حسب این پرونده های قطور و نیز ملاقاتهای مکرر اعضای نهضت ( آزادی )چه در منازل خودشان، چه در سفارت امریکا و به حسب آن چه من مشاهده کردم از انحرافات آنها که اگر خدای متعال عنایت نفرموده بود و مدتی در حکومت موقت باقی مانده بودند ملت های مظلوم به ویژه ملت عزیز ما اکنون در زیر چنگال امریکا و مستشاران او دست و پا می زدند و اسلام عزیز چمنان سیلی از این ستمکاران میخورد که قرن ها سربلند نمیکرد.
ادامه دارد.
@seyedalisafi
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ ️ نگرانی برخی کشورهای اروپایی از پایان اغتشاشات در ایران
💢 در سختترین مواقع هم افسرده نباشید
انقلاب با چهرهها و دلهای افسرده تضمینشدنی نیست. انقلاب با دلهای پرشور و چهرههای شاداب تضمین میشود.
هیچکس مرا در این دوره نشیب و فراز انقلاب در سختترین مواقع، نتوانسته است با قیافهٔ افسرده ببیند. چرا افسرده باشیم؟ ما که به دنبال إحدی الحُسنَیَینیم؛ یا شهادت یا پیروزی، دیگر چرا افسردگی؟ افسرده نباشید چهرهها شاداب باشد، نشاط داشته باشید.آنوقت شعارتان همین است که آمریکا و مزدورانش هیچ غلطی نمیتوانند بکنند.
ما در زیر بار سختیها و مشکلات و دشواریها قد خم نمیکنیم. «ما راستقامتان جاودانهٔ تاریخ خواهیم ماند.» تنها موقعی سرپا نیستیم که یا کشته شویم و یا زخم بخوریم و بر خاک بیفتیم و الّا هیچ قدرتی نمیتواند پشت ما را خم بکند .
شهید آیت الله بهشتی
@seyedalisafi
👆سندی از ساواک در رابطه با دستور امام خمینی (ره) برای به جا آوردن ۶۰ سال نماز و روزه برای حر انقلاب شهید طیب حاجرضایی
🕊شادی روح آن #جوانمرد فاتحه و صلوات
🌍