هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 انتشار جملهای از رهبر انقلاب در حساب توئیتر KHAMENEI.IR در پی حرکت امروز مردم جنوب لبنان به همراه فیلمی از حرکت شجاعانه یک زن لبنانی در برابر تانکهای رژیم صهیونی
✏️ حضرت آیتالله خامنهای:
امروز همه معادلات سیاسی و محاسبات مادی، مقهور مردم مؤمن و مخلص جنوب لبنان شد که ارتش غاصب صهیونیست را به چیزی نگرفتند و با ایثار و اطمینان به وعده الهی، جانهای خود را به میدان بردند.
📲 X.com/Khamenei_fa
🔖 #حدیث_نگاشت
💢 ایمان حضرت ابوطالب
امام صادق علیهالسّلام:
وَ اللَّهِ اِنَ اِیمَانَ اَبِی طَالِبٍ لَوْ وُضِعَ فِی کِفَّةِ مِیزَانٍ وَ اِیمَانُ هَذَا الْخَلْقِ فِی کِفَّةِ مِیزَانٍ لَرَجَحَ اِیمَانُ اَبِی طَالِبٍ عَلَی اِیمَانِهِم .
اگر ایمان ابوطالب را در یک کفه ترازو و ایمان این مردم را در کفه دیگر قرار دهند، ایمان ابوطالب فزونی خواهد داشت.
📚 بحار الانوار، ج۳۵، ص۱۱۲.
🏷 #حامی_پیامبر
#مومن_قریش
#حضرت_ابوطالب
#بیست_و_ششم_رجب
༺@seyedmohammadAfshinfar ༻
🍀 اتفاقی که یکشنبه در لبنان رخ داد شاید یکی از کمسابقهترین رخدادهای دنیا باشد.
مردم لبنان این شاگردان مدرسه امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب علیه السلام و به آموزگاریِ معلم شهیدی هچون سیدحسن نصرالله ره از سراسر لبنان (بیروت، بقاع و...) به سمت جنوب(مناطق مارون الراس) و مناطقی که تحت اشغال اسرائیلیها بود، پیاده رهسپار شدند و پس از مواجهه با آن کودککشان به تمسخر و شماتت و... دژخیمان سر تا پا مسلح پرداختند!
🔻درنتیجه صهیونیستها با دیدن این منظره و این حجم مردم یا در بسیاری از قسمتها خودروهای خود را رها کرده و مفتضحانه عقبنشینی کردند و یا بعضاً سردرگم حیران مانده و در اندکی موارد مستأصلانه آتش گشودند!
هرچند مردم لبنان در این حرکت جهادی چند شهید نیز تقدیم کردند😔 ولی همین تجمع و حرکت مردمی باعث گردید که دشمن چنان تحقیر و عقبنشینی خفت باری را بپذیرد که ان شاءالله در تاریخ مدتهای مدیدی به عنوانِ نشانهی دیگری برای پیروزی جبههی حق در برابر جبههی باطل به یادگار بماند!
#حزب_الله_زنده_است ✌️
༺@seyedmohammadAfshinfar ༻
📄نکات استاد دانشگاه #دکتر_قاسم_جعفری خطاب به رئیس دستگاه قضاء
✅ جناب آقای اژه ای عزیز !
سلام علیکم
خدا به شما جزای خیر دهد که عوارض و تبعات فاسده یک دو قطبی کشنده را در جامعه درک و تبیین می کنید . ما در عالم طلبگی خواندیم ؛« القضاء هو فصل الخصومة »
۱- قانونی است موسوم به « به کارگیری اشخاص در مشاغل حساس
۲- مصداقی داریم گروهی معتقدند قید منع قانونی شامل او می شود و گروهی باور دیگری دارند .
۳- رییس مجلس به طور واضح اعلام نظر کرده ،می گویند رییس کمیسیون امنیت ملی نامه نوشته ، تعداد معتنابهی از نمایندگان بر حسب رسانه ها طی نامه و نطق های خود درخواست رسیدگی کرده اند .
۴- زمینه برای تجمعات و اظهار نظرهای روا و ناروا از همه اطراف هر لحظه حاصل خیزتر می شود
۵- دادستان و مدعی العموم هم شاید مخاطب چنین معرکه آرایی باشد
۶- کار قاضی القضات هم به نظر می رسد فراتر از توصیه اخلاقی باشد
۷- بسم الله! با رسیدگی و حکم قانونی ، حقیقت را روشن کنید تا هم از تناوشات و تعارضات دشمن شاد کن نجات حاصل شود و هم آبروی افراد در فتنه های مجازی و میدانی به تاراج نرود .
۸- مطمئن باشید اکثریت قاطع قضاوت عدلیه را فصل الخطاب می دانند .
۹- ضمنا به نظر می رسد مساله ای با این ابعاد نباید نیاز به شاکی خصوصی داشته باشد .
√ اگر هم مساله خارج از دایره وظایف شرعی و قانونی قوه قضاست پس لااقل مستند بفرمایید کدام مرجع قانونی مخاطب این موضوع است ؟
با آرزوی توفیق و عزم و حزم در ادای تکالیف قانونی .
قاسم جعفری/ یک شهروند ساده / ۱۴۰۳.۱۱.۸
#آزادۀ_جانباز
#نماینده_سابق_مجلس
༺ @seyedmohammadAfshinfar ༻
🌸🍃
🍃
❇️ عید مبعث، فرخنده سالروز بعثت نـبی مکرم اسـلام حـضرت مـحـمد صلیاللهعلیهوآله مبارک باد.
#عید_مبعث
#ماه_رجب
•┈┈┈••✾🌹✾••┈┈┈•
@seyedmohammadAfshinfar
🖼خوشنویسی و طراحی پوستر با شعاری که #شهید_یحیی_سنوار میخواند:
🔻"للحرية الحمراءِ بابٌ لكلِ يدٍ مُضرَّجةٍ يُدقّ"...🔻
« و برای آزادی سرخ، دری هست... که با هر دست خونآلودی کوبیده میشود. »
اثر محمد مهدی منصوری
🔺 MansooriLogoType سایت
•┈┈┈••✾🌹✾••┈┈┈•
@seyedmohammadAfshinfar
✌🏻🔥 غزّه پیروز شد. مقاومت نشان داد که زنده خواهد ماند.
رهبر انقلاب | ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
📌 سنوار بعد سنوار
🔰 تصویرساز: فاطمه تسلیمی
🔰 شعار: ماهرخ درستی
sasani_cartoon سایت
•┈┈┈••✾🌹✾••┈┈┈•
@seyedmohammadAfshinfar