فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️دشمن حمله کنه ازت نمیپرسه شعیه هستی یا سنی.
@seyednaseri
♦️پزشکیان: به دوستان میگویم چرا همهی چراغهای اینجا (ساختمان ریاست جمهوری) را روشن میکنید؟
رئیس جمهور منتخب:
🔹من به دوستان خودمان میگویم چرا همهی چراغهای اینجا را روشن میکنید یا چرا کولرها را طوری تنظیم میکنید که محیط را خیلی خنک کنید. باید اوّل رفتار خودمان را در رابطه با این ناترازیهایی که در کشور ایجاد شده اصلاح کنیم.
🔹گاهی شما میبینید در یک سالن کنفرانس، دو نفر آدم مینشینند، با روشنایی کامل برق و سیستم سرمایش یا گرمایش کار میکنند! آنها باید از خودشان بپرسند چرا این کار را میکنند؟ این کار از نظر علمی، اقتصادی، مدیریّتی، وضعیّت کشور و مملکت، غلط است.
🔹وقتی مشکل انرژی و اقتصادی داریم، نمیشود اینجا با خیال راحت از برق و گاز استفاده کنیم.
#پزشکیان
@seyednaseri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️گرمای هوا در کاشان منجر به انفجار تلفن همراه در داخل خودرو شد
🔹با توجه به بالابودن شیشهها دمای داخل خودرو به چندبرابر دمای بیرون می رسد و این نوع حوادث ایجاد میشود.
🔹آتشنشانی هشدار داده با توجه به گرمای هوا، هرگز مواد قابل اشتعال مانند مایعات قابل اشتعال ، انواع اسپری، فندک، موبایل ، پاوربانک و حتی عینک و بطری آب و ازاین دست موارد را در خودرو نگهداری نشود و یا در صورت پارک خودرو آنها را از ماشین خارج کنید.
#تلفن_همراه #انفجار #آتش_سوزی
@seyednaseri
♦️امام جمعه اردبیل: اگر پزشکیان در کابینه از افراد متخصص هر دو جناح استفاده کند، اولین شخصی است که بعد از رهبری تعلقات حزبی را کنار میگذارد
عاملی، امام جمعه اردبیل یادآور شد:
🔹معنای این سخن این است که در کابینه از افراد متخصص هر دو جناح استفاده خواهد شد بسیار بعید است چنین اتفاقی بیفتد، ولی اگر محقق شود پزشکیان اولین شخصی است که بعد از مقام معظم رهبری تعلقات حزبی را کنار میگذارد و بر قابلیتهای ذاتی اکتفا میکند همه منتظر هستیم تا ببینیم آیا بین سخن و عمل فاصلهای هست یا نه؟/ایرنا
#پزشکیان #امام_جمعه_اردبیل
@seyednaseri
29.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️فیلم دیده نشده از لحظه به لحظه حادثه ۱۱ سپتامبر از دریچه دوربین عکاس ژاپنی
#حادثه_۱۱_سپتامبر
@seyednaseri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️پشم شتر اواخر بهار و اوایل تابستان به این شکل از بدنش جدا می شود، انگار یک پتو روی بدنش داشته🐫
#پشم_شتر
@seyednaseri
17.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ صدای نماینده پارلمان فرانسه هم درامد
📍نماینده پارلمان فرانسه در اعتراض به حضور رژیم صهیونیستی در المپیک پاریس:
طبق گواهی پزشک آمریکایی، تک تیراندازان اسرائیلی به کودکان فلسطینی شلیک میکنند، دهها هزار نفر قربانی حملات اسرائیل شدهاند، ما باید همچون ورزشکاران روس و بلاروس، ورزشکاران اسرائیلی را از المپیک محروم میکردیم...
@seyednaseri
۴۷۰۰ نوزاد از سقط نجات پیدا کردند😍
🔹رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت: در طرح نفس از طریق مشاوره با والدین جنین تشکیلشده سعی در منصرفکردن از سقط جنین عمدی میشود. از ابتدای اجرای این طرح که پارسال بوده تاکنون ۴۷۰۰ نوزاد از سقط نجات پیدا کردهاند.
@seyednaseri
✨بنزین؛ اولین سوژه اولین عملیات فریب کارشناسان روی ذهن دکتر پزشکیان
آقای دکتر پزشکیان رئیسجمهور منتخب گفتهاند: «ما در کشور ناترازی انرژی داریم و در حال حاضر برای خرید بنزین، ۸ میلیارد دلار پول میدهیم؛ یعنی بنزین را مثلاً حدوداً ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخریم، بعد ۱۵۰۰ تومان میفروشیم! خب تا کجا میتوانیم این کار را بکنیم؟»
آنچه از این اظهارات برداشت میشود این است که در طول مدتی که دکتر پزشکیان در ساختمان قرمز ریاستجمهوری مستقر شدهاند، در معرض یک عملیات روانی سنگین قرار گرفتهاند تا به گرانسازی بنزین رضایت دهند.
اما واقعیت چیست؟ آیا این ادعا که دولت بابت خرید بنزین ۸ میلیارد دلار پول میدهد، صحیح است؟ آیا واقعا دولت بنزین را ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخرد و ۱۵۰۰ تومان میفروشد؟
پاسخ، خیر است! من از آقای پزشکیان خواهش میکنم در برابر هر ادعایی از این جنس، سوالات اساسی و راهبردی بپرسند. سوال کنند که این ۸ میلیارد دلار ادعایی دقیقا از چه منبعی تامین شده و از چه مسیری به چه کسی پرداخت شده است؟
واقعیت این است که دولت حتی یک دلار بابت خرید بنزین پرداخت نکرده است.
بر اساس گزارش کارشناسان و به استناد مستندات موجود، خدمت رئیس جمهور منتخب عارضم که از سال ۱۳۸۶ تا امروز، دولت جمهوری اسلامی نفت خام را با تخفیف ۵ درصد نسبت به قیمت فوب خلیج فارس، به پالایشگاههای داخلی میدهد. اما پالایشگاهها بابت نفت پولی به دولت پرداخت نمیکنند. پالایشگاهها بنزین و ۴ فرآورده اصلی دیگر (گازوئیل، نفت سفید، مازوت و گاز مایع) را به قیمت فوب خلیج فارس با نفت دریافتی از دولت، تهاتر میکنند. به عبارت سادهتر، دولت نفت میدهد، ۵ فرآورده از جمله بنزین میگیرد، بدون اینکه ریالی رد و بدل شود. اما نکته اینجاست که پالایشگاهها علاوه بر ۵ فرآورده اصلی، بیش از ۴۰ فرآورده دیگر نیز از نفت استحصال میکنند(معادل حدودا ۴۰۰ هزار بشکه نفت خام در روز) و به قیمت فوب به داخل کشور میفروشند.
دقت بفرمایید! نفت را با ۵ درصد تخفیف فوب میگیرند، اما بدون تخفیف نسبت به فوب ۵ فرآورده به دولت تحویل میدهند. ۵ درصد تخفیف از یک سو، و ارزش بیشتر ۵ فرآورده نسبت به نفت خام از سوی دیگر، باعث شده دولت با وجود فروش روزانه ۲.۲ میلیون بشکه نفت به پالایشگاههای داخلی، بیش از ۲ میلیارد دلار به این پالایشگاهها بدهکار شود!
اما آنچه جدیدا اتفاق افتاده، این است که وزیر نفت آقای روحانی معتقد بود پالایشگاهسازی کثافتکاری است و پالایشگاههای کشور را توسعه نداد. با توجه به افزوده شدن سالانه بیش از یک میلیون دستگاه خودرو به ناوگان کشور، تقاضای بنزین بیش از عرضه بنزین رشد کرد.
اینک به دلیل عدم توسعه کافی ظرفیت پالایشی کشور، دولت همان رابطه تهاتری را که با پالایشگاههای داخلی داشت، با پالایشگاههای خارجی برقرار کرده است. یعنی به پالایشگاههای خارجی نفت خام میدهد(بدون تخفیف ۵ درصد فوب) و بنزین (باکیفیتتر!) با قیمت فوب تحویل میگیرد. یعنی معالاسف بر اساس تفکر یارانه پنهان، توجیه اقتصادی واردات بنزین برای دولت بیش از خرید بنزین از پالایشگاههای داخلی است!
یک نکته جالب دیگر، تغییر ترکیب تولید پالایشگاههاست. گفتیم که پالایشگاهها فرآوردههای نفتی را به قیمت فوب به داخل میفروشند. بنابراین، هرچه بنزین کمتری تولید کرده و فرآورده ویژه بیشتری تولید کنند، سود بیشتری میبرند. بر اساس گزارشهای رسمی، سهم فرآوردههای ویژه از کل تولید، از یک درصد در سال ۸۶ به حدود ۲۰ درصد در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است. یعنی پالایشگاهها بجای تولید بنزین و عرضه آن به شکل تهاتری با دولت و درگیر شدن با روابط مالی ناشی از هدفمندسازی یارانهها، ترجیح میدهند محصولات دیگری تولید کرده و به نرخ جهانی به مردم بفروشند. به عبارت سادهتر، اگر سهم بنزین از تولیدات پالایشگاهها، مانند دوره پیش از ۱۳۸۶ بود، شاید امروز کمبود بنزین نداشتیم!
دفت بفرمائید که این مطلب نیز مبتنی بر نظرات کارشناسی است. اما کارشناسان متنوعاند و متفاوت میاندیشند. ما هستیم که باید تشخیص دهیم کدام نظر کارشناسی، در جهت منافع ملی است.
راهکار روشن است: اولا سیاست غلط جهانیسازی قیمتها و حاکم کردن دلار آمریکا در خاک ایران باید کنار گذاشته شود. ثانیا، انفال متعلق به دولت اسلامی است. بنگاههایی نظیر پالایشگاهها و پتروشیمیها و شرکتهای بازرگانی نفتی و... صرفا باید حقالعمل ارائه خدمات خود را دریافت نمایند، نه اینکه مالک انفال فرآوری شده شوند.
✍ دکتر سید یاسر جبرائیلی
@seyednaseri
رئیس فیفا اومده کشورمون بارون اومده عرضه نداشتین یه چتر براش بگیرین بجاش پلاستیک کشیدین روووش؟
آبروی مارو بردین تو جهان😡
+فرض کن بجای فرانسه، تو ایران این اتفاق افتاده بود...
@seyednaseri
🔴 لحظات عجیب از افتتاحیه المپیک پاریس
🔹 دردسرهای امیر قطر برای خیس نشدن در افتتاحیه المپیک. گویا دستاندرکاران این مراسم توجهی به وضعیت آب و هوا نداشند.
تصور کنید چنین صحنههایی در ایران رخ میداد، چه جنجالی به پا میشد و رسانهها و اکانتهای معلومالحال دست به خودتحقیری میزدند.
@seyednaseri