eitaa logo
سیّدمو (کاروان کربلا رفع دلتنگی)
4.2هزار دنبال‌کننده
791 عکس
413 ویدیو
1 فایل
مدرس و مترجم زبان انگلیسی خبرنگار امور بین الملل یکمم گردشگر خادم آستان شف #جمع شدیم اینجا برای حل مشکلی . . . *ارتباط با ما: https://eitaa.com/seyyedamoo
مشاهده در ایتا
دانلود
🏨آدرس محل اسکان کربلا کاروان چهار روزه از ۱۸ بهمن الی ۲۲بهمن(هتل نور العقیلة) به شکل QRکد
🏨آدرس محل اسکان کربلا،کاروان سه روزه از ۲۴ بهمن ماه الی ۲۷ بهمن ماه 🟢هتل نور العقیلة،خیابان(شارع) جمهوری ❌آدرس گوگل مپ: https://maps.app.goo.gl/m5rDuAiF9D8CmmmLA
🏨آدرس محل اسکان کربلا کاروان سه روزه از ۲۴ بهمن الی ۲۷بهمن(هتل نور العقیلة) به شکل QRکد
🚨توجه🚨 💢نکات فرهنگی سفرهای ایام آخر رجب(مبعث) و ماه شعبان💢 1️⃣کاروان یک هفته ای از چهارشنبه ۱۸بهمن الی چهارشنبه ۲۵بهمن 2️⃣کاروان ۴ روزه از چهارشنبه ۱۸بهمن الی یک شنبه ۲۲بهمن 3️⃣کاروان ۳روزه از سه شنبه ۲۴بهمن الی جمعه ۲۷بهمن 👇👇👇👇👇👇👇👇 🌐@seyyedamo
🔻۵ نکته درباره زیارت امیرالمؤمنین و آداب آن در روایات ۱)زیارت امیرالمؤمنین علیه السلام معادل زیارت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم است،زیارت ایشان بالاتر از همه زیارات ائمه دیگر است. ۲)زیارت امیرالمؤمنین علیه السلام باعث مغفرت گناهان گذشته و آینده و اجر صد هزار شهید می‌شود. ۳)زیارت امیرالمؤمنین علیه السلام شامل زیارت پیامبران بزرگی مانند آدم و نوح علیهما السلام است ۴)زیارت امیرالمؤمنین علیه السلام پناهگاه دردمندان و ملجأ بیچارگان است. ۵)خواندن زیارات مأثوره همچون زیارت امین ا...،جامعه کبیره،زیارت ششم امیرالمؤمنین
🔻آشنایی با حرم امیرالمؤمنین حرم امیرالمؤمنین علیه السلام در شهر نجف اشرف، از مهمترین زیارتگاه‌های شیعیان است. این حرم در سال ۴۰ قمری، پس از شهادت امام علی علیه السلام، به صورت مخفیانه ساخته شد و تا سال ۱۴۳ قمری، مخفی ماند. پس از آن، بناهای متعددی در زمان‌های مختلف در این مکان مقدس احداث شدند. برخی از این بناها عبارتند از: ساختمان اول که در زمان هارون الرشید در سال ۱۷۵ قمری بنا شد. ساختمان دوم که در زمان عمر بن یحیی ایجاد شد. ساختمان سوم که در زمان داعی صغیر در سال ۳۷۲ قمری بنا شد. ساختمان چهارم که در زمان عضدالدوله دیلمی در سال ۳۷۲ قمری بنا شد. ساختمان پنجم که در زمان صفویه و قاجار با طرح و نقشه شیخ بهایی انجام شد. ساختمان ششم که در زمان نادرشاه افشار در سال ۱۱۵۶ قمری بنا شد. در حرم امیرالمؤمنین علیه السلام، بسیاری از شخصیت‌های مذهبی، سیاسی، علمی و ادبی دفن شده‌اند. برخی از این شخصیت‌ها عبارتند از: پیامبران آدم و نوح علیهما السلام که در ضریح حرم دفن هستند. علمای بزرگی مانند علامه حلی، مقدس اردبیلی، محقق نراقی، شیخ انصاری،آخوند خراسانی،سیدابوالحسن اصفهانی،غروی اصفهانی،مصطفی خمینی،مرحوم خوئی و غیره که در ایوان طلا، ایوان علما و حجره‌های مختلف دفن شده‌اند. حاکمان و سیاستمدارانی مانند آل بویه، آل جلایر، صفویه، قاجار و غیره که در بخش‌های مختلف حرم دفن شده‌اند.
🔻ثواب زیارت امیرالمؤمنین سلام الله علیه: 1️⃣ پيامبر اكرم (ص) فرمود: من ضمانت مى‌كنم كه زائر اميرالمؤمنين را از سختى‌ها و نگرانى‌هاى قيامت رهايى بخشم و او را در مقام و مرتبه خودم قرار دهم و همراه خود سازم. 2️⃣صفوان جمّال مى‌گويد: با امام صادق (ع) به كوفه رسيديم؛ امام فرمود: اين‌جا حرم جدم اميرالمؤمنين (ع) است. سپس به سوى آن حركت كرد و به من فرمود: قدم‌هايت را كوتاه بردار و سرت را پايين بيانداز؛ زيرا براى هر قدمى، براى تو صدهزار حسنه نوشته مى‌شود و صدهزار كار بد از تو پاك مى‌گردد و صدهزار درجه بالا برده مى‌شود و صدهزار خواسته‌ات برآورده مى‌شود و پاداش هر صديق و شهيد براى تو ثبت مى‌گردد. 3️⃣در حديثى ديگر آمده كه مفضل بن عمر مى‌گويد: خدمت امام صادق (ع) رسيدم و عرض كردم: من اميرمؤمنان را دوست دارم و دوست دارم او را زيارت كنم؛ امام فرمود: آيا فضيلت زيارت او را مى‌دانى؟ عرض كردم: نه اى فرزند رسول خدا؛ پس مرا با آن آشنا فرما. امام فرمود: هنگامى كه قصد زيارت اميرالمؤمنين را كردى، بدان كه تو زائر استخوان‌هاى حضرت آدم و بدن نوح پيامبر و جسم على بن ابى طالب (ع) هستى. سپس سخنانى بين من و حضرت در مورد حضرت آدم رد و بدل شد و حضرت فرمود: درب‌هاى آسمان براى زائر اميرالمؤمنين (ع) هنگام دعايش باز مى‌شود؛ پس مواظب باش از خير محروم نشوى.
🔻زیارت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه)در روز مبعث🔻 یکی از مهم‌ترین ایامی که زیارت علی بن ابیطالب (ع) بسیار توصیه شده است؛ شب و روز عید مبعث است و علمای بزرگ در کتب ادعیه به آن اشاره داشته‌اند؛ اما این تأکید و تکرار از چه روست؟ حضرت علی بن ابی‌طالب (ع) دارای فضایل و رتبتی بودند که امامت پس از آخرین پیامبر بر عهده ایشان سپرده شد. در واقع بسیاری از فضایل وصی پیامبر با ایشان مشترک بوده است. «شیخ ابو محمد بن بابویه» با اسنادی از «محمد بن فرات» نقل کرده است که رسول خدا فرمودند: همانا على بن ابی‌طالب (ع) خلیفه خدا و خلیفه من و حجت خدا و حجت من و باب خدا و باب من و برگزیده خدا و برگزیده من و حبیب خدا و حبیب من و خلیل خدا و خلیل من و شمشیر خدا و شمشیر من است. او برادر من و دوست و وزیر و وصى من است دوستدار او دوست من و کینه‌توزی با او کینه‌توزی با من است. ولی او ولى، من دشمن او دشمن من، جنگ با او جنگ با من و صلح با او صلح با من، سخن او سخن من و امر او، امر من است همسرش دختر من و فرزندش فرزند من و او سیدالوصیین و بهترین فرد امت من است.
🔻۱۰نکته در مورد زیارت امام حسین و آداب آن در روایات ۱)خداوند کسی را که مقام و منزلت امام حسین (ع) را بشناسد و به زیارتش برود، در اعلى علیین بهشت جای می‌دهد. ۲)زیارت امام حسین (ع) مانند زیارت خداوند است و هر کس آن را انجام دهد، خداوند او را از گناهان پاک می‌کند. ۳)زیارت امام حسین (ع) موجب شفاعت او در روز قیامت می‌شود و امام حسین (ع) از خداوند برای زائرانش مغفرت و رحمت می‌خواهد. ۴)زیارت امام حسین (ع) باعث می‌شود که زائر از دوستان و اولیای خداوند شمرده شود و خداوند او را از بلاها و مشکلات دنیا و آخرت نجات دهد. ۵)افزایش رزق و عمر: زیارت امام حسین (ع) موجب فزونی در رزق و طول عمر و دفع بلایا و ناگواری‌ها می‌شود. ۶)حفظ خانواده و مال: خداوند زائر قبر امام حسین (ع) و خانواده و مالش را از هر گونه آسیب و خطری محفوظ می‌کند. ۷)از زیارت، سه روز روزه بدارید و روز سوم غسل کنید. ۸)در زمان زیارت، با حتل تواضع و فروتنی حرکت کنید و تسبیح و صلوات بگویید. ۹)زیارتنامه‌های مخصوص را بخوانید، مانند زیارت عاشورا یا زیارت وارث. ۱۰)حاجات خود را بخواهید و برای زائران دیگر دعا کنید.
خیمه گاه امام حسین(علیه السلام) به محلی که امام حسین (ع) و یاران ایشان به برپایی خیمه ها و چادرهای خود پرداختند، خیمه گاه گفته می شود. این مکان محل خیمه گاه امام حسین بوده است که در آن خیمه امام حسین در کربلا نیز قرار داشته است. تعداد خیمه های امام حسین در کربلا حدود ۶۰ عدد بوده است که هر کدام را به فاصله تقریبی ۲ متر از یکدیگر بنا کرده بودند. مجموع این چادرها به صورت نیم دایره در کنار یکدیگر ساخته شدند و در پشت آن ها خندق حفر شده بود تا از امنیت بیشتری برخوردار باشد و دشمن نتواند از پشت حمله ور شود. خیمه ی امام حسین (ع) بزرگترین خیمه بین خیمه های کربلا بوده است که در راس خیمه گاه کربلا قرار داشته است و محل برگزاری جلسات و گردهمایی ها بوده است. طبق روایت های موجود خیمه گاه بانوان در سمت غرب و خیمه گاه عاشورا یاران در شرق خیمه های امام حسین در کربلا قرار داشته و خیمه گاه حضرت زینب (س) نیز در پشت خیمه گاه امام حسین در کربلا نصب شده بود. خیمه حضرت عباس (ع) نیز در پشت خیمه امام حسین (ع) و اطراف خیمه کودکان و زنان قرار داشته است. برخی خیمه ها نیز محل نگهداری تجهیزات و آذوقه ها بود.
پس از پایان جنگ سپاه دشمن به خیمه گاه امام حسین علیه السلام حمله کردند و زیورآلات زنان را به غارت بردند و همه ی زنان، کودکان و امام سجاد (ع) که به دلیل بیماری نتوانستند در جنگ شرکت کنند را در یک جا جمع کرده و تمامی خیمه ها را به آتش کشیدند. امروزه در عراق و برخی شهرهای ایران در عاشورا برای عزاداری خیمه آتش می زنند که دقیقا به همین علت تاریخی می باشد. هم اکنون نیز در همین محل، بنایی به مساحت ۲۰۰۰ متر مربع با چندین گنبد سبز رنگ منسوب به خیمه گاه ساخته شده که پیش از این به آن اشاره کردیم. این خیمه گاه بارها مورد بازسازی قرار گرفته است.
🔻مقام صاحب الزمان این مقام که از مهم‌ترین مقام‌های زیارتی کربلا به شمار می‌آید، در محله باب السلالمه، در شمال کربلا، سمت چپ رودخانه حسینیه، قرار دارد. درباره پیشینه و زمان ساخت این مقام، اطلاع دقیقی در دست نیست. بنا به قولی، یکی از علما در خواب، حضرت مهدی (عجّل‌ال...فرجه‌الشریف) را در حال نماز خواندن در این مکان دیده است.در زمان های قدیم، این مکان به‌ صورت یک اتاق کوچک گِلی بوده است. اما در سال ۱۳۴۷ ه. ق، توسعه یافته و بخش‌هایی از آن نیز در سال‌های ۱۳۷۸ و ۱۳۹۱ ه. ق، بازسازی شده است. این مقام در دوره رژیم بعثی، پس از قیام سال ۱۴۱۱ ه. ق، خراب شد. از این‌رو یکی از تاجران بزرگ کربلا، در سال ۱۴۱۴ ه. ق، آن را بازسازی نمود. شایسته است که زوار در این مکان دو رکعت هدیه به امام کنند و زیارت آل یاسین را قرائت کنند. دعا برای فرج امام زمان فراموش نشود.
🔸ماه شعبان ماه بندگی🔸 رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم فرمودند: خداوند در روز اول شعبان به درهای بهشت امر می کند که باز شوید و به شاخه های درخت طوبی امر می کند که شاخه هایش را نزدیک این دنیا بیاورد، هر کس دری از خیر و نیکی را در این روز فرا گیرد، هر که نماز مستحبی در این روز ادا کند، هرکه در این روز، روزه بگیرد، هر که میان زن و شوهرش یا پدر و فرزندش یا خویشاوندانش یا مرد و زن همسایه اش یا مرد و زن بیگانه صلح برقرار کند، کسی که طلبی از کسی دارد از او کم کند. کسی که قرضی را که صاحبش از بازگشت آن مأیوس شده به یادآورد و آنرا ادا کند، کسیکه کفالت یتیمی را بر عهده بگیرد، کسیکه قرآن یا چیزی از آنرا بخواند، کسیکه خدا را به یاد آورد و نعمتهای او را بشمارد و او را شکر کند، کسیکه مریضی را عیادت کند، کسی که به پدر و مادر یا یکی از آنها نیکی کند، کسی که جنازه ای تشییع کند، کسی که مصیبت زده را تسلیت گوید، کسی که کار خیر انجام دهد. حتماً به شاخه ای از درخت طوبی آویخته می شود.
🌹حضرت عباس(سلام الله علیها) این گونه بودند🌹 شاید در بین همه‌ی سخنانی که معصومین علیهم السلام در باره حضرت عباس علیه السلام فرموده اند، جملات و عبارات امام حسین علیه السلام، به عنوان نزدیک ترین فرد به ایشان، از جایگاه ویژه ای برخوردار باشد. حضرت در روز عاشورا خطاب به قمربنی هاشم فرمودند: «یَا عَبَّاسُ ارْکَبْ بِنَفْسِی أَنْتَ یَا أَخِی حَتَّی تَلْقَاهُمْ وَ تَقُولَ لَهُمْ مَا لَکُمْ وَ مَا بَدَا لَکُمْ وَ تَسْأَلَهُمْ عَمَّا جَاءَ بِهِم ‏؛[۳] ای عباس! جانم به قربانت! سوار بر اسب شو و نزد دشمن برو و از آن‌ها بپرس چه شده و می‌خواهید چه کنید و از آنها بپرس برای چه به اینجا آمده اند؟» در این جمله، عبارت «بنفسی أنت» خود گویای عمق علاقه و احترامی است که ابا عبدالله علیه السلام نسبت به برادر بزرگوارشان دارند.
💢داستانی از زندگانی امام سجاد💢 عبداللَّه بن مبارک گوید: سالی برای حج به مکه رفتم، ناگهان کودکی هفت یا هشت ساله را دیدم که در کنار کاروان ها بدون توشه و مرکب حرکت می کند. نزد او رفتم و سلام کردم و گفتم: با چه چیز این بیابان و راه طولانی را می پیمایی؟ گفت: با خدای پاداش دهنده. زاد و توشه ام تقواست و مرکبم دو پایم هست و قصد من مولایم خدا می باشد. وقتی این گفتار را از این کودک شنیدم، به نظرم بسیار بزرگ آمد. گفتم: از کدام طایفه هستی؟ گفت: هاشمی. گفتم: از کدام شاخه هاشمی؟ گفت: علوی فاطمی. گفتم: ای سرور من! آیا چیزی از شعر برایم می گویی که بهره مند شوم؟ گفت: آری و اشعاری خواند که مضمونش چنین بود: ما در کنار حوض کوثر بهشت، نگهبان آن هستیم و آب آن را به واردان می آشامانیم و کسی که راه رستگاری را طالب است، این راه جز به وسیله ما تحقق نمی یابد. و کسی که توشه او دوستی ماست، هرگز زیان نکرده است… عبداللَّه بن مبارک گوید: آن کودک را ندیدم تا این که به مکه رسیدم و بعد از انجام مناسک حج به ابطح (محلی نزدیک به مکه) رفتم، عده ای را دیدم که دور شخصی حلقه زده اند. جلوتر رفتم که ببینم آن شخص کیست، دیدم همان کودک است که در راه مکه مدتی همراه او بودم. پرسیدم: این شخص کیست؟ گفتند: این شخص زین العابدین علی بن الحسین علیه السلام است.
❌توجه ❌ زائرین گرامی که  عازم کربلا هستند حتما عوارض خروج از کشور خودشان را ❌« در روز حرکت» ❌با این لینک پرداخت کنند مبلغ 15هزار تومان است قسمت دریایی و زمینی را بزنید. 🚨آدرس سایت پرداخت عوارض خروج از کشور 🔰🔰🔰🔰 https://sadadpsp.ir/Tollpayment/ ❇️لازم به ذکر است گزینه عتبات عالیات زمینی و دریایی انتخاب شود تا از پرداخت مبلغ اضافی جلوگیری شود. ❌به هیچ وجه پرداخت عوارض را در نقطه صفر مرزی،نگذارید. 🚨بسیار مهم: روز حرکت،بلافاصله از طریق توضیحات بالا،اقدام به پرداخت عوارض کنید.زودتر این کار را انجام ندهید،روز حرکت اقدام کنید.
🚨 توجه❗ توجه❗🚨 زائرین عزیز کاروان رفع دلتنگی،نکات مهم سفر برای شما زائرین در بالا قرار داده شده است.برای پیدا کردن مطالب مرتبت از دستور راهنمای زیر استفاده کنید🙏👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🔸چگونه ارز مسافرتی را تهیه کنیم؟ ❌مخصوص سفرهای هوایی❌ 🔻برای خرید ارز مسافرتی در بله، باید وارد زبانۀ «خدمات» شده و گزینه «ارز مسافرتی» را انتخاب کنید. 👈سپس مشخصات فردی‌ اعم از نام، نام خانوادگی، نام پدر، شمارۀ شناسنامه، کد ملی، کدپستی، شمارۀ گذرنامه و تاریخ تولد را وارد و تعهدنامه را تأیید کنید. 👈تاریخ پرواز، نام فرودگاه و کشور مقصد را انتخاب و نوع و مقدار ارز درخواستی را مشخص کنید. با انجام پرداخت می توان با شناسۀ فروش در تاریخ مشخص‌شده به باجۀ بانک ملی یا دستگاه دریافت ارز در فرودگاه مراجعه و ارز را دریافت کنید. 👈خرید ارز مسافرتی فقط در صورتی ممکن است که شماره تلفن حساب کاربری بله و صاحب حساب متعلق به یک کد ملی باشد. همچنین با هر شماره همراه بله فقط یک بار امکان خرید ارز وجود دارد. 👈لازم به ذکر است، اگر مسافر ارز را دریافت نکرده باشد می تواند حداکثر ۱۰ روز بعد از تاریخ سفر به یکی از شعبه‌های ارزی بانک مراجعه و برای ابطال فروش ارز و استرداد وجه ریالی خود اقدام کند. ❌برای خرید ارز مسافرتی سن خریدار باید بیش از ۱۸ سال باشد و هر مسافر فقط یک بار در سال امکان خرید ارز مسافرتی تا سقف ۵۰۰ دلار را دارد.❌ 👈فاصله زمانی بین درخواست خرید ارز مسافرتی و تاریخ پرواز حداکثر ۷ روز و زمان فروش ارز مسافرتی ۲۴ساعته ا‌ست. 💢با کیفیت سفر کنید. 🌐@seyyedamo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیعیان گنهکار؛ حضرت امام کاظم علیه السلام فرمودند: «شیعیان ما يک غفلت‌هايی و گناه‌هايی کردند؛ برای اينکه اين غفلت از آن‌ها برداشته شود، خدای متعال، من را مخير کردند که يا شيعيان بايد عذاب بشوند یا من تحمل کنم. و من بار بلا را به دوش کشيدم. (إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ غَضِبَ‏ عَلَى الشِّيعَةِ فَخَيَّرَنِي نَفْسِي أَوْ هُمْ‏ فَوَقَيْتُهُمْ وَ اللَّهِ بِنَفْسِي‏»؛ وجود مقدس موسی‌ بن‌ جعفر علیه السلام بلای سنگينی را تحمل کردند؛ سال‌های زیادی از عمر شريفشان در زندان سپری شد؛ آن هم زندان‌های سختی که زندان‌های نمور و نمناک زيرزمينی و حفره‌های زيرزمينی بوده، به‌طوری‌که شب و روز در آنجا تشخيص داده نمی‌شد. تعبيری که در زيارت جامعة ائمة آمده، اين است: «وَ مُكَبَّلٍ فِي السِّجْنِ قَدْ رُضَّتْ بِالْحَدِيدِ أَعْضَاؤُه». تعبير نيست که فقط ساق پا، بلکه عضو عضو حضرت نرم شده بود. | استاد میرباقری | 🌐@seyyedamo
💢راهنمای نکات سفر برای زائرین 1️⃣کاروان یک هفته ای از چهارشنبه ۱۸بهمن الی ۲۵بهمن، به هشتگ های زیر ضربه بزنند و مطالب را با دقت بخوانند🙏 2️⃣کاروان ۴ روزه از چهارشنبه ۱۸بهمن الی ۲۲بهمن ماه، به هشتگ های زیر ضربه بزنند و مطالب را با دقت بخوانند🙏 3️⃣کاروان ۳ روزه از سه شنبه ۲۴بهمن الی ۲۷بهمن ماه، به هشتگ های زیر ضربه بزنند و مطالب را با دقت بخوانند🙏 🔸با سپاس فراوان🙏 💢با کیفیت سفر کنید. 🌐@seyyedamo
نجف دعاگو ی شما هستیم
کاروان کربلا ایام میلاد امام حسین علیه السلام رفت سه شنبه ۲۴ بهمن برگشت جمعه ۲۷ بهمن زیارت نجف عبوری و دو شب اسکان هتل الف برای ثبت نام تماس نگیرید فقط از طریق ایتا تلگرام و واتساب ۰۹۰۰۱۵۴۲۰۳۰