🍃نهضت سواد رسانه ای 🍃
👌اساتید، مربیان و فعالان قرآنی
🔰ثبت نام دوره های سواد رسانه ای آغاز شد 👇
✅ تربیت مربی سواد رسانه ای
✅مدیریت مصرف رسانه در خانواده
👌با حضور اساتید حوزه و دانشگاه
👌مدرک معتبر از دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه
آدرس : ۴۵ متری عمار یاسر کوچه ۵
مؤسسه قرآنی شیفتگان وحی
مرکز شعب جلسات قرآن و عترت
تلفن تماس: ۲-۳۷۷۵۴۰۰۱
🧕ثبت نام ترم پاییز نوجوانان آغاز شد
کلاسهای
🍃قرآنی
🍃 فرهنگی
🍃 معارفی
🍃 هنری
همراه با ویژه برنامه های 👇
🌱مسابقه
🌱 اردو
🌱کافه کتاب
🌱 دورهمی دخترانه
جهت ثبت نام به آی دی زیر پیام دهید
@Shahid89
یا حضوری 👇
آدرس : ۴۵متری عمار یاسر کوچه ۵ پلاک ۲۳
موسسه قرآنی شیفتگان وحی
۳۷۷۵۴۰۰۱_۲
🐏🐑 قربانی کنید و از گوشت آن به خانواده های آبرومند و نیازمند هم بدهید. (حج: 36)
💠در طرح قربانی اول ماه، با هر توان مالی در ثواب قربانی شریک شوید.
🔺خیریه مؤسسه قرآنی شیفتگان وحی کمک ها و نذورات مردمی برای انجام قربانی را به هر مقداری و با هر عنوان و نیتی (بالاخص نذر فرج و سلامتی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و عقیقه و دفع بلا ) که مدنظر باشد جمع آوری و با ذبح گوسفند با همان نیت، گوشت آن را در اختیار خانواده های نیازمند تحت پوشش قرار میدهد.
♦️افراد نیازمند ابتدای هر ماه منتظر دستهای سخاوتمند شما هستند.
🔷🔸💠🔸🔷
شماره کارت موسسه خیریه قرآنی شیفتگان وحی:
6037997599075737
توجه توجه 📣
✅#فعالیت روزانه کانال رسمی موسسه قرآنی شیفتگان وحی 👇👇
📣 مشاوره آفلاین
در موضوعات مختلف....
لطفا سوالات و شبهات خود را به آی دے ڪارشناسان نامبرده در روز مقرر ارسال فرماییدو پاسخ آن را از ڪانال
دنبال ڪنید .
روزهای فرد
👌سوال از شما
👌پاسخ از مـــا
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
👈 قرآنی و معارفی
@Sardaredelha538
👈سواد رسانه اے
ا@z_javaheri
👈علوم تربیتی
ا@darvishi2
👈عقاید واخلاق کاربردی @Znorozpur_1302
📣با ما همراه باشید
ڪانال رسمی موسسه قرآنی شیفتگان وحی
@sh37233392
🇮🇷سایت موسسه قرآنی شیفتگان وحی
Shifteganvahye.ir
19.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #پرسش_کلید_دانایی
✅ با وسایل جامانده زائران در اتوبوس، تاکسی، موکب یا... چه باید کرد⁉️
#برنامه_اینترنتی
#کلیپ
#اربعین
•┈┈┈┈••••✾••✾•••┈┈┈┈•
جهت دریافت پاسخ کلیپ را باز نمایید
@sh37233392
🔎📖🔍 🔎📖🔍
✅پرسش:
اين که برخي مي گويند اسم افراد در سرنوشتشان تاثير دارد صحيح است؟
🌺 پاسخ:
گرچه اسم بر سرنوشت افرادي تاثيري ندارد وباور ياد شده در سوال هيچ دليل عقلي و روايي ندارد اما به طور کلي بايد گفت :
🍃اسم، نام و عنوان، نشانه و تابلوي کاشف از هويت و ماهيت هر چيزي است. اسم لفظي است که انسان با شنيدن آن بدون اختيار به معنا و صاحب آن منتقل مي شود. براى همه موجودات (گياهان، حيوانات، جمادات و.... وجود نام و اسمي که تداعي کننده و مشخص کننده آنان باشد ضرورت دارد.
🌸از آن جا که انسان اشرف مخلوقات و موجودات است. و هر يک از افراد انسان داراي شخصيت مسقلي هستند، شايسته است زيباترين و با ارزش ترين اسم ها براي او انتخاب شود. نامي که متناسب با حال و شرافت و کرامت انسانى او باشد. پيامبر اسلام (ص) فرمود: "يکي از حقوق فرزند بر پدر اين است که نام نيک و زيبا براي او انتخاب کند." [1]
🍀در اسلام داشتن نام و لقب نيکو يک ارزش است و مي تواند در روحيه و جسم انسان اثرات مثبتي داشته باشد. از اين رو شايسته است هر مسلماني براي فرزندان خود از نام ها و القاب خوب و با معنا انتخاب کند؛ زيرا نام خوب تداعي کننده معناي خوب و نام بد تداعي کننده معانى و مفاهيم بد و نا مناسبي است که موجب هتک حرمت انسان مي گردد.
☘️در تعاليم اخلاقي اسلام معيارها و ضوابطي براي نام نيک افراد انسان بيان شده است از جمله:
1.📌 اسم بايد در حد شخصيت صاحب آن بوده و متناسب با تمام دوران هاي زندگي او (کودکي، نوجواني جواني و کهن سالي) باشد.
2.📌 از اسامي خاص ذات باريت عالي نباشد. مثل ذات، رحمان
3. 📌درست ترين نام آن است که بر بندگي دلالت نمايد؛ مانند: عبدالله، عبدالرحمن و عبدالرحيم و .... [2]
4.📌 اسامي پيامبران (ع) و ائمه اطهار (ع)، در روايت وارد شده است بهترين نام ها، اسامي پيامبران (ص) است. [3] امام صادق (ع) از پيامبر اسلام (ص) نقل مي کند که فرمود: کسي که سه فرزند پسر داشته باشد و نام هيچ کدام را محمّد نگذارد بر من جفا کرده است. [4]
5. 📌داراي معناي زشت يا از اسامي افراد بد نام نباشد.
در روايتي امام باقر (ع) از پيامبر (ص) نقل نمودند که آن حضرت (ص) بهترين و بدترين اسم را چنين برمي شمرد.
بهترين اسم: عبدالله، عبدالرحمن و ... بدترين اسم: ضرار، مرة، حرب و ظالم. [5] در برخي ديگر از روايات نام هاي حکم، و حکيم و خالد و مالک نيز بر اين نام ها افزوده شده است. [6]
✍️در بين اسامي خوب و زيبا نيز بعضي از بعض ديگر با ارزش تر و بالاتر هستند. هرکس بايد سعي کند بهترين اسم را که داراي امتيازات و معيار هاي بيشتري است انتخاب نمايد.
پانویس
[1]. "حق الولد على والده ان يحسن اسمه و ادبه".
[2] بحارالأنوار، ج 101، ص 130.
[3] بحارالأنوار، ج 101، ص 130.
[4] بحارالأنوار ج : 101 ص : 130و 131.
[5] حرعاملي، وسائل الشيعة، ج 21، ص 399، 27403، المکتبة الاسلامية، چاپ پنجم، 1398ق.
[6] حرعاملي، وسائلالشيعة، ج 21، ص 398، 27399.
#اعتقادی
🔎📖🔍 🔎📖🔍
✅پرسش:
فرق آزمايش با جريمه يا عذاب خداوند در پيشامدهاي بوجود آمده براي ما را چگونه تشخيص بدهيم؟
🌺 پاسخ:
انسان در دنيا دائم در حال تغيير و تبدل و امتحان شدن به واسطه اين درد و رنج ها و نعمت هاست. مهم اين است که انسان با يک نگاه توحيدي با خطا کار دانستن نفس خود همه اين ها را از طرف خدا بداند که در اين صورت همه اين ها موجب آمرزش گناهان و ترفيع درجه او مي شود.
☘️ابزار و وسيله ى آزمايش الهى خيرها و شرهاى واقعه مى باشد «و نبلوكم بالشرّ و الخير فتنه ؛ و شما را با بدى و خوبى مى آزماييم» و همين مضمون را در گفتارى كه از اميرمؤمنان نقل شده مى بينيم:
🌱اميرالمؤمنين بيمار شد و گروهى به عيادت آن حضرت رفتند و عرض كردند: چگونه صبح كرديد اى اميرالمؤمنين؟ فرمود: با بدى و شر. عرض كردند: سبحان الله! چنين سخنى از چون شمايى؟! فرمود: خداى تعالى مى فرمايد: «و شما را به بدى و خوبى مى آزماييم» خوبى همان تندرستى و توانگرى است و بدى همان بيمارى و نادارى است و اين هر دو براى آزمايش و امتحان است.
🌹اميرمؤمنان على(علیه السلام) مى فرمايد: سپاس و ستايش خدايى را كه رنج و گرفتارى پيروان ما را مايه ى زدوده شدن گناهان آنان در دنيا قرار داد تا بااين رنجها و بلاها طاعتشان سالم ماند و سزاوار پاداش آن شوند.
🌱پيامبر اكرم (صلی ا لله علیه و اله) فرمود: «السقم يمحو الذنوب - بيماري گناهان را نابود مي كند؛( بحارالأنوار ج : 64 ص : 244)». در حديث ديگري از حضرت نقل شده .«لحظه ها و ساعت هايي كه انسان گرفتار همّ و غم ها است، ساعات كفارة گناهان است».
🌼امام صادق (علیه السلام) فرمود: «هنگامي كه «عبد خدا» گناهش زياد مي شود و اعمالي كه آن را جبران كند نداشته باشد، خداوند او را گرفتار حزن و اندوه مي كند تا كفارة گناهان او باشد».
🌸البته روايات همين بيماري هاي روزمره را نيز موجب آمرزش گناهان مي داند : «خداوند متعال مؤمن را به مصيبت و بلاء گرفتار مىكند و او را به بيمارى در بدن اجر مي دهد» (بحار الأنوار ، ج64، ص 237)
🌱رسول خدا صلّى اللَّه عليه و اله فرمودند:« لَا يَزَالُ الْبَلَاءُ فِي الْمُؤْمِنِ وَ الْمُؤْمِنَةِ فِي جَسَدِهِ وَ مَالِهِ وَ وُلْدِهِ حَتَّى يَلْقَى اللَّهَ وَ مَا عَلَيْهِ مِنْ خَطِيئَة ــــ مصيبت و گرفتارى همواره گريبان مرد و زن مؤمن را مىگيرد و آنها در مال و يا بدن خود نقصان مشاهده مىكنند و يا فرزندان خود را از دست مىدهند و اينها براى اين است كه هر گاه در محضر پروردگار حاضر شدند گناهى نداشته باشند» (بحارالأنوار ، ج64 ،ص236)
☘️همه اتفاقات و سختي هايي که براي انسان به وجود مي آيد مي تواند داراي جنبه عذاب و يا کفاره گناهان و يا ترفيع درج ه و يا عقوبت عملکرد و يا .. باشد تشخيص اين که اين بلايي که انسان به آن مبتلا شده است کار اولياي الهي است و بازشناسي آنها براي انسان کار راحتي نيست پس انسان بايد طبق وظيفه ديني خود عمل کند و در برابر بلاهايي که براي او پيش مي آيد بايد صبر پيشه کند تا خدا نيز اجر اين صبر را به او عنايت فرمايد و کفاره گناهانش شود.
@sh37233392
#اعتقادی
💧☀️💧☀️💧
✅پرسش:
لطفا در مورد معنای شرح صدر و عوامل آن و آثار شرح صدر توضیحاتی مطرح بفرمایید.
قسمت دوم:
🌺پاسخ:
ب:عوامل شرح صدر
1- 📌درخواست و دعا
دعا و نیایش و از خدا خواستن در کنار قرائت قرآن، و عمل به قرآن، و تداوم یاد خدا نقش مؤثر و تعیین کننده ای در پیدایش شرح صدر برای انسان دارد.
2-📌معرفت
عامل دیگر برای شرح صدر و افزایش گنجایش روح و جان، شناخت خدا و معرفت به سنت ها و قانون های الهی است.
3-📌شناختن سنت خدا در گرفتاری ها
وقتی مومنان بدانند که گرفتاری یک سنت عمومی است، و برای رسیدن به رحمت پایدار او راهی جز تحمل سختی ها ندارند، هر چه گرفتگی و دل تنگی در روح خویش احساس می کنند، یک باره از جان شان رخت برمی بندد، و جای خود را به شرح صدر می دهد.
4-📌اعتقاد به خدا و عدم استمرار سختی
هنگامی که انسان با دل و جان ایمان بیاورد که خدا هیچ گاه تنهایش نمی گذارد، همه ناگواری ها از جانش زدوده می شود، از این رو است که وقتی موسی و هارون (علیهماالسلام) دلهره خویش را از روبه رو شدن با فرعون با خدا در میان گذاشتند، حق تعالی فرمودند: «لا تَخافا إِنَّني مَعَكُما أَسْمَعُ وَ أَرى (3) نهراسید که من با شما هستم می شنوم و می بینم» و این گونه یادشان آورد که دست خدا به همراهشان است، و هر که خدا با او باشد نباید ترسی از تنهایی داشته باشد.
5-📌پیروزی حزب خدا
از دیگر عوامل شرح صدر، آگاهی یافتن به این نکته است که درگیری حق و باطل با پیروزی حزب خدا و شکست حزب شیطان پایان می پذیرد.
6-📌ایمان به خدا
همچنین از راه های شرح صدر این است که با یقین کامل به خدا ایمان داشته باشند ایمانی که دل هایشان به آن آرام گیرد خداوند به بندگان خویش وعده پیروزی داده و هرگز از وعده خویش سرپیچی نمی کند و مومنان حقیقی یقین دارند که خداوند راست گوست و به قول خود وفا می کند.
7-📌پرهیزکاری و اخلاص و توبه و انابه
از عوامل شرح صدر تقوا و پرهیزکاری است، و همچنین یکی از راه های شرح صدر انابه و بازگشت به درگاه الاهی است، وقتی بنده ای از خدا روی گردان می شود، علم و شناخت هم از او روی برمی گرداند، اما هنگامی که به سوی خدا برگردد، و سر در آستان رحمتش فرود آورد، خداوند نیز چشمه های معرفت و روشنایی را در قلبش می جوشاند، و سینه اش را سرشار از نور می کند.
ادامه دارد...
@sh37233392
#اخلاقی