eitaa logo
شهید بابایی
80 دنبال‌کننده
8.9هزار عکس
7.2هزار ویدیو
392 فایل
《بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ》 💠هدف از تشکیل این کانال ✍ارائه گلچینی از بیانات؛ سخنرانی‌ها و کلیپ های روز جهت ایجاد روشنگری سیاسی ✔ مشاوره رایگان در روز های جمعه توسط حجه السلام اردکانی @manazno
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
عراقچی: اطمینان دارم که نعیم قاسم جایگزین شایسته‌ای برای شهید نصرالله خواهد بود 🔹حزب‌الله مشغول سازماندهی مجدد است و نتیجهٔ آن را هم در مقاومت و ضربات روزهای گذشته به صهیونیست‌ها مشاهده کردیم. 🔹اروپایی‌ها یک رویکرد غیرمنطقی و تقابلی را در قبال ایران انتخاب کرده‌اند. ما در مذاکرات و تماس‌های مشترک راه تعامل را باز کرده‌ایم اما ظاهراً اروپایی‌ها علاقه‌ای به این مسیر ندارند.
🔰 دلایل شکست اسرائیل 🔻چرا پیروز جنگ‌های سخت اعراب علیه اسرائیل و جنگ شش روزه، پس از ۱۳ ماه هنوز نتوانسته یک کیلومتر از ۳۶۵ کیلومتر مربع غزه را تثبیت کند و تنها توانسته ۴ اسیر خود را آزاد کندو نتوانسته در یک ماه اخیر تنها یک شب نیروهای خود را در جنوب لبنان مستقر کند؟ 🔹از بین رفتن توان مدیریت جنگ و بحران خروج از بحران: در همان ابتدای طوفان الأقصی و پس از شکست اطلاعاتی و جاسوسی اسرائیل وقتی که جهان استکبار به سرکردگی آمریکا، سراسیمه به کمک اسرائیل شتافتند، مشخص شد زیرساخت اطلاعاتی رژیم که غزه را با ۲۲ ماهواره به صورت شبانه‌روز و ده هزار جاسوس، زیرچشم گرفته بود، از بین رفته و در ادامه نیز توان خروج از این بحران جبران‌ناپذیر را از دست داد. 🔸تجمع قدرت‌های مالی و نظامی جهان در جبهه اسرائیل: اگر اسرائیل، قدرتِ مستقر بود، نیازی به حضور و کمک‌های عجیب و افسانه‌ای آمریکا،انگلیس،فرانسه و...نبود. این، نشانه مهمی است از ناامیدی آنها از حیات اسرائیل که با تنفس مصنوعی به دنبال احیای او ههستند. 🔺فرار از جنگ و رو آوردن به قتل و ترور: قدرت‌ها وقتی به قتل عام و کشتارجمعی و پرهزینه دست می‌زنند که از توانایی آفندی و پدافندی خود ناامید شده‌اند. بزرگان رژیم به خوبی فهمیده‌اند که اسرائیل، هرگز به پیشّ از برنمی گردد و چهره خونریز این ۱۳ ماه رژیم، حتی با افسانه دیگری مثل هولوکاست هم ترمیم نمی‌شود. به تعبیر عامیانه وقتی کسی به سیم آخر می‌زند که چیزی برای از دست دادن نداشته و یا از داشته‌هایش دل کنده باشد.
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
🖼 آمریکایی ها خودشان هم تروریستند...
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
انهدام یک تیم تروریستی حین ورود به کشور 🔹یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه از انهدام یک گروه تروریستی حین ورود به کشور خبر داد. 🔹این منبع آگاه در تشریح این عملیات گفت: یک تیم از گروهک‌های تروریستی تجزیه‌طلب حین ورود به کشور از طریق مرز‌های اقلیم کردستان عراق، در کمین سربازان گمنام امام زمان (عج) گرفتار شدند. 🔹او افزود: در این عملیات پیچیده اطلاعاتی که با پشتیبانی عملیاتی قرارگاه حمزه سیدالشهداء سپاه پاسداران انجام شد، یکی از عناصر اصلی این گروهک تروریستی تجزیه‌طلب به هلاکت رسید و تعداد دیگری به همراه مقادیری سلاح و مهمات دستگیر شدند.
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
🖼 صداقت در میان آمریکایی بسیار کمیاب است...
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
سلام.ضمن تشکر از همه شما بزرگواران،دراین لحظه پایان رزمایش ثامن42 اعلام می‌گردد.
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روزمان را با آغاز کنیم | ترتیل صفحه ۵۰۱ قرآن کریم و آیات ۲۳ تا ۳۲ سوره مبارکه جاثیه 🌺 پیامبر (ص) می‌فرمایند: «اَلقُرآنُ غِنًی لاغِنی دونَهُ وَ لا فَقرَ بَعدَهُ» قرآن، توانمندی است که هیچ توانی جایگزین آن نمی‌شود و پس از آن هیچ فقری باقی نمی‌ماند. (تفسیرابی الفتوح ۱/۱۰) 🎙استاد: پرهیزگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امام علی(ع): آن که خوی نیک داشته باشد، دوستانش زیاد شوند و دلها به او انس و الفت گیرند.
رئیس‎ بانک‌مرکزی: بازار نیما به بازار ارز توافقی منتقل می‌شود 🔹سیاست ارزی بانک مرکزی این است که نرخ ارز نیما متناسب با متغیرهای بنیادین اقتصادی تغییر کند. 🔹نرخ ارز در بازار توافقی براساس مکانیزم عرضه و تقاضا شکل می‎‌گیرد و بانک‌مرکزی هم بخشی از ارز خود را در آنجا عرضه خواهد کرد و تلاش می‎‌کنیم تا نرخ در یک کانال حرکت کند. 🔹با شروع به‌کار سامانه بازار ارز توافقی امکان مبادله ارز برای تمام فعالان اقتصادی فراهم می‎شود.