هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
✍️✍️در روزهای گذشته مستندی از دیدارهای مقام معظم رهبری با اهالی شعر، سینما، تئاتر، کتاب، طنز، کاریکاتور، نخبگان علمی و ... با عنوان «غیررسمی» در صداوسیما پخش شد.
گزارههای خبری: 1- استفاده محدود از رسانه؛ این دیدارها برای کسانی که با مشی و مرام رهبر انقلاب آشنا نبودند، بسیار شگفت و مایه تعجب بود که ایشان فرصتی برای گپ و گفت، بدون الزامات رسمی داشته باشند و اینگونه با آغوش باز انتقادات را بپذیرند. رسانهها از قبل میتوانستند این قبیل مراودات زیبای علمی و سیاسی را به تصویر بکشند که شاید برای اینکه شائبه تبلیغاتی برای رهبری پیش نیاید، اقدام به این فعالیت رسانهای نداشتهاند. 2- فراموش کردن قدرت نرم رهبری؛ این دیدارها یک لایه دیگر از توانایی ارتباطی مقام معظم رهبری با فرهیختگان جامعه را نشان داد و اینکه ایشان چهرهای مردمی، فرهنگی و بسیار انتقادپذیر و اهل معنا است. رسانههای غربی در سالهای گذشته با شگردهای رسانهای به دنبال برجسته کردن قدرت سخت نظام و رهبری بودهاند تا بتوانند ابعاد قدرت نرم شخصیتی ایشان را پنهان کنند. 3- شخصیت فراجناحی؛ رهبری چتر محبت و ملاطفت را بر روی همه جریانهای سیاسی، اهالی فرهنگ و ادب با طیفهای مختلف فکری در خانه پدری گشودهاند و در این دیدارها دغدغهها و انتقادات آنها را با روی گشاده پذیرفتهاند؛ همین نشاندهنده آن است که ایشان در حصارهای تنگ جناحی خود را محدود نکردهاند؛ ولی متأسفانه رسانههای داخلی تا کنون نتوانستهاند این ابعاد برجسته شخصیتی معظم له را بهخوبی نشان دهند.
نکته پایانی: با نمایش این مستندهای کوتاه، اهالی رسانه به این نتیجه رسیدهاند که فقط یک شخصیت در این نظام سانسور شده است و آن هم رهبر معظم انقلاب بوده است؛ زیرا به استثنای سخنان و دیدارهای رسمی وی، ابعاد علمی، مذهبی و حتی سبک زندگی و مدیریتی ایشان را نشان ندادهاند و حتی اگر نشان دادهاند، تصویر، بهدرستی منتقل نشده و مخاطب معنای پیام را بهدرستی درک نکرده است. ولایتفقیه و مقام معظم رهبری نعمت بزرگ انقلاب برای ملتهای مسلمان است و به قول شهید سلیمانی، ایشان بهاندازه یک حکومت به ایران و اسلام خدمت کردهاند و باید با ابزارهای رسانهای که امروزه دامنه و اثربخشی آنها افزایش یافته است، جنبههای شخصیتی، علمی، فرهنگی و سیاسی ایشان را به جامعه نشان داد.
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عمارهای زمانه ما
این تصاویر را همه آنهایی که در 22 خردادماه 1388 به پای صندوق های رای آمده بودند به خاطر دارند!
تصویر متعلق به میرحسین موسوی است که روزگاری توسط آیت الله خامنه ای به عنوان نخست وزیر به مجلس شورای اسلامی معرفی شده بود.
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
✍️دیروز سهشنبه نهم دیماه با بررسی نامه رئیسجمهور درباره اصلاح لایحه در کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی و بیان نقطه نظرات نمایندگان مخالف و موافق لایحه بودجه، رأیگیری درباره کلیات بودجه در دستور کار جلسه قرار گرفت و درنهایت لایحه بودجه با 25 رأی موافق و 19 رأی مخالف اعضای کمیسیون به تصویب رسید. از جلسات بعدی، اعضای کمیسیون بررسی جزئیات لایحه بودجه را در دستور کار خواهند داشت. بااینکه کمیسیونهای تخصصی مجلس از همان ابتدا با دقت لایحه بودجه سال آینده را بررسی و نقدهای مبنایی اساسی خود را نسبت به آن اعلام کردند و علاوه بر این، فضای عمومی مجلس و کمیسیون تلفیق، رد کلیات بودجه به دلیل وجود ایرادات فراوان در آن بود، اما تصویب نهایی آن دلایلی داشت که به برخی از آنها اشاره میشود.
نکات تحلیلی: 1- ارسال نامه رئیسجمهور به رئیس مجلس مبنی بر اینکه تراز منابع و مصارف لایحه بودجه اصلاح شده است، همچنین برگزاری جلسه سران قوا، گفتوگوها و تعاملات درونی مجلس و حضور مسئولان دولتی در نشست کمیسیون تلفیق بودجه و ارائه استدلالهای مختلف موجب شد تا سرانجام کلیات بودجه در کمیسیون تلفیق تصویب شود.2- الیاس نادران رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1400 مجلس در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت تأکید کرده است، رأی کمیسیون تلفیق به کلیات لایحه بودجه معنادار بود و امیدواریم بعدازاین اصلاحات مدنظر نمایندگان مخالف و موافق نسبت به بودجه به نفع معیشت مردم انجام شود. 3- نگاه دیگر رئیس کمیسیون تلفیق این است که دولت با اصلاحات کارشناسی با مجلس همراهی کند؛ اما اگر دولت بر روی مواضع خود ایستادگی کند، در این صورت مجلس اصلاحات لازم را انجام میدهد و لایحه را برای تأیید نهایی به شورای نگهبان ارسال میکند و اگر در شورای نگهبان تصویب نشد، بهناچار اصلاحات را کنار گذاشته و بودجه را چند دوازدهم به دولت میدهد تا امور دولت برای چند ماه اول سال اداره شود و با رایزنی با دولت درباره بودجه تصمیمگیری شود.
نکته راهبردی: اگرچه کلیات لایحه بودجه سال آینده مخالفین جدی در کمیسیون تلفیق داشت و درنهایت به خاطر برخی مصالح و نگاه تعاملی دولت و مجلس به تصویب اعضا رسید، به این معنا نیست که نمایندگان از موضع کارشناسی خود عقبنشینی کردهاند، بلکه لازم است نمایندگان برخی از راهبردها همچون انضباط مالی دولت، توزیع عادلانه منابع، کاهش وابستگی بودجه به نفت، کم کردن آثار تورمی از بودجه و ... را مدنظر داشته باشند تا تبعات اشکالات لایحه بودجه کاهش یابد.
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
✍️✍️اخیراً جریانات معاند و پادوهای داخلی جبهه استکبار در تلاش برای القای قدرتمندی نظامی دشمنان درجه یک ایران (آمریکا و رژیم صهیونیستی) با بازتاب گسترده خبرهایی همچون حضور زیردریایی نظامی رژیم صهیونیستی و ناوهای هستهای آمریکایی در خلیجفارس یا عادیسازی روابط برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی هستند.
گزارههای خبری: در همین زمینه رسانههای اصلاحطلب در حال بزرگنمایی از قدرت اقدامات رژیم صهیونیستی هستند، بهگونهای که روزنامه جمهوری اسلامی مینویسد: «متأسفانه رژیم صهیونیستی قفلهای 70 ساله روابط با کشورهای منطقه را یکی پس از دیگری میشکند و علائم هشداردهندهای از نفوذ اطلاعاتی و رخنه امنیتی این رژیم نامشروع و جنایتپیشه را حس میکنیم». روزنامه آرمان وابسته به جریان اصلاحطلب نیز نوشته است: «اسرائیلیها و برخی از اعضای تیم ترامپ و مشخصاً پمپئو بارها هم اعلام کردند که خواهان جنگ با ایران هستند. لذا نباید بهانهای به دست آورند تا ترامپ را وادار به تصمیمی کنند که در آخرین روزها دست به کاری بزند که دست بایدن را برای اقداماتی که میخواهد انجام دهد، ببندد».
گزارههای تحلیلی: القای قدرت برتر دشمن و ضعف جبهه داخلی، تحریف آشکار قدرت این رژیم است که با مشکلات عدیده اجتماعی و توان نظامی مواجه است و بههیچوجه توانایی مقابله نظامی با ایران اسلامی را ندارد؛ به اذعان مقامات رژیم صهیونیستی، پایههای این رژیم بهشدت در حال تضعیف و فروپاشی از درون است. 1- روزنامه اسرائیلی هاآرتص به قلم «هاموس هرئیل» تحلیلگر صهیونیست مینویسد: «ما به دلیل ناکارآمدی بنیامین نتانیاهو وارد یک گرداب پیچیده شدهایم. کابینه نتانیاهو فاسد بوده و شکست خورده است. این چهارمین انتخابات در اسرائیل طی ۲ سال گذشته است». رژیم صهیونیستی از 6 ماه پیش درگیر اعتراضات گسترده اجتماعی است. 2- ارتش پوشالی رژیم صهیونیستی در حال حاضر حتی در مقابله با بادبادکهای آتشزای جوانان فلسطینی هم عاجز و ناتوان است و برای متوقف کردن آن بیش از ده جلسه شورای امنیت برگزار کرد. شبکه دو تلویزیون رژیم صهیونیستی چندی پیش به نقل از یک مسئول نظامی اسرائیلی اعلام کرد: «ارتش اسرائیل با پرتابکنندگان بادبادکهای آتشین برخورد خواهد کرد، چراکه این بادبادکها مانند موشک بوده و پدیدهای خطرناک به شمار میروند». 3- «اسحاق بریک»، ژنرال بازنشسته صهیونیستی وضعیت آمادگی نظامی این رژیم را اینگونه به تصویر میکشد: «ارتش اسرائیل آماده جنگ نیست و در هر جنگ احتمالی هزینه بسیار هنگفتی را پرداخت خواهد کرد». وی تأکید میکند که در صورت درگیری نظامی، رژیم صهیونیستی 4 جبهه جنگی را در مقابل خود خواهد داشت، «حماس در غزه، حزبالله در لبنان، دهها هزار نظامی مسلح در کرانه باختری و ارتش سوریه که خود تهدیدی اساسی در مرزهای شمالی خواهد بود»؛ این گفته خود گواهی بر برد منطقهای و تأثیر نگاه راهبردی جمهوری اسلامی ایران در گسترش جغرافیای جبهه مقاومت و افزایش امنیت مرزی با ناامن سازی جبهه دشمن است.