eitaa logo
شمارش معکوس
213 دنبال‌کننده
7هزار عکس
10.2هزار ویدیو
235 فایل
کی اوضاع عوض میشه؟! وقتی بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره... 🆔 Aparat | Eitaa | Instagram :@sh_makuos
مشاهده در ایتا
دانلود
❌اصلاح طلبان از جان مردم چه میخواهند؟!! همان روزنامه‌هایی که با تیتر درشت، خسارت هر روز اجرایی نشدن برجام را ۱۵۰ میلیون دلار اعلام می‌کردند و حتی آب خوردن مردم را به آن گره میزدند امروز با پررویی تمام تیتر میزنند که: «اگر fatf تصویب شود ۳۰ درصد از هزینه‌های زندگی مردم برداشته خواهد شد!!!!» خدا به خیرکند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالروز رحلت حضرت زینب سلام الله علیها بر ارادتمندان اهلبیت علیهم السلام تسلیت باد 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🖼 رهبر انقلاب: صبر و ایستادگی مردم و مقاومت فلسطین، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرد 🔹در کتاب‌ها خواهند نوشت که این رژیم پس از کشتار زنان و کودکان، شکست خورد‌.
‌ ✍سوال: چرا میگوییم حماس پیروز شد و اسراییل بازنده این جنگ است؟ پیروزی و موفقیت درهر کاری یعنی دستیابی به اهداف تعیین شده! ببینیم کدام طرف به اهداف خود به طور کامل دست یافت! بررسی اهداف تعیین شده در کابینه جنگ رژیم صهیونیستی و نتایج آن: ۱_ نابودی کامل حماس که محقق نشد! ۲_ برگرداندن اسرای ۷ اکتبر که محقق نشد! ۳_کوچ اجباری مردم غزه که محقق نشد! ۴_برگرداندن ساکنین شهرکهای شمال فلسطین اشغالی با فشار به حزب الله که آن هم محقق نشد! پس آنچه از ویرانی ها و کشتار درغزه شاهد بودیم، جنایت بود نه موفقیت! اما اهداف و دستاورد حماس: ۱_گرفتن اسیر از رژیم برای وادار کردنشان به آزادی اسرای فلسطینی که محقق شد! ۲_بر هم زدن روند صلح ابراهیم بین صهیونیستها و حکام عرب منطقه که محقق شد! ۳_نابود کردن برنامه‌ی راه اندازی "کریدور هند_غرب آسیا_اروپا" از مسیراسرائیل که محقق شد! ۴_معرفی مظلومیت غزه به جهانیان ناشی از سالها ظلم رژیم صهیونیستی که محقق شد! ۵_ احیای حقانیت فلسطین و حقیقت غاصب بودن رژیم در یاد جهانیان که محقق شد! ۶_بیداری و حرکت جهانی علیه خوی ددمنشی صهیونیسم که محقق شد! ۷_ شکست هیمنه پوشالی اطلاعاتی و نظامی رژیم باعملیات زمینی هوایی و دریایی در ۷ اکتبر که محقق شد. ۸_متوقف کردن سیر مهاجرت به سرزمین اشغالی و مهاجرت معکوس که محقق شد! ۹_ایجادبحران در امنیت داخلی و اجتماعی رژیم که محقق شد! ۱۰_بی اعتمادی ساکنین غاصب به حکومت جعلی رژیم در وعده تامین امنیت که محقق شد! ۱۱_ وادار کردن رژیم غاصب به مذاکره و تحمیل آتش بس که محقق شد!