🔰
اینکه یه قایق واژگون شود و دقیقا مامور موساد که تحت رصد سرویسهای امنیتی سپاه قدس و اطلاعات ایران است به درک واصل شود کمی غریب از واقعیت و قریب به داستان سرایی است.
داستان فراتر از حد تصور است.
یهودیهای صهیونیست در همه جای پهنه خاکی، در چنگال فرزندان امنیتی ایرانند.
👤 حسینکاظمی
᪥࿐࿇ ☫ ࿇࿐᪥
🇮🇷 @sh_tayebe 🇮🇷
🔰
آقای رئیسی ۱.۶ میلیارد دلار دیگر از بدهیهای روحانی را تسویه کرد. میدانید اگر این پول خرج مردم میشد چقدر از مشکلات را حل میکرد؟ #رئیسی رئیس جمهور دو کشور است؛ یکی کشورِ بدهیهای روحانی و دیگری مملکت ایران! قبول کنیم این سید علیرغم همه مشکلات و موانع، موفقیتهای زیادی به دست آورده است.
👤 عبدالرحیم انصاری
᪥࿐࿇ ☫ ࿇࿐᪥
🇮🇷 @sh_tayebe 🇮🇷
🔰
🔻داستان تلخ اما واقعی از طهران قدیم
میرزا خلیل خان ثقفی - پزشک دربار - در خاطرات خود از اوضاع حاکم بر تهران می گوید که نشان دهنده عمق فاجعه در پایتخت است:
✍ "از يكي از گذرگاه هاي تهران عبور ميكردم. به بازارچه اي رسيدم كه در آنجا دكان دمپختپزي بود. رو به روي آن دكان، دو نفر زن پشت به ديوار ايستاده بودند. يكي از آنها پيرزني بود صغيرالجثه و ديگري زني جوان و بلندقامت. پيرزن كه صورتش باز بود و كاسه گليني در دست داشت، گريه كنان گفت : اي آقا، به من و اين دختر بدبختم رحم كنيد؛ يك چارك از اين دمپخت خريده و به ما بدهيد، مدتي است كه هيچ كدام غذا نخورده ايم و نزديك است از گرسنگي هلاك شويم.
🔸گفتم : قيمت يك چارك دمپخت چقدر است تا هر قدر پولش شد، بدهم خودتان بخريد. گفتند: نه آقا، شما بخريد و به ما بدهيد چون ما زن هستيم، فروشنده ممكن است دمپخت را كم كشيده و ما متضرر شویم. يك چارك دمپخت خريده و در كاسه آنها ريختم. همان جا مشغول خوردن شدند و به طوري سريع اين كار را انجام دادند كه من هنوز فكر خود را درباره وضع آنها تمام نكرده بودم، ديدم كه دمپخت را تمام كردند. گفتم: اگر سير نشده ايد يك چارك ديگر برايتان بخرم، گفتند : آري بخريد و مرحمت كنيد، خداوند به شما اجر خير بدهد و سايه تان را از سر اهل و عيالتان كم نكند.
🔸از آنجا گذشتم و رسيدم به گذرِ تقي خان. در گذر تقي خان يك دكان شيربرنج فروشي بود. در روي بساط يك مجموعه بزرگ شيربرنج بود كه تقريباَ ثلثي از آن فروخته شد و يك كاسه شيره با بشقابهاي خالي و چند عدد قاشق نيز در روي بساط گذاشته بودند. من از وسط كوچه رو به بالا حركت ميكردم و نزديك بود به دكان برسم كه ناگهان در طرف مقابلم چشمم به دختري افتاد كه در كنار ديواري ايستاده و چشم به من دوخته بود.
🔸دفعتاَ نگاهش از سوي من برگشت و به بساط شيربرنج فروشي افتاد. آن دختر، شش، هفت سال بيشتر نداشت. لباسها و چادرش پاره پاره بود و چشمان و ابروانش سياه و با وصف آن اندام لاغر و چهره زرد كه تقريباَ به رنگ كاه درآمده بود بسيار خوشگل و زيبا بود. همين كه نگاهش به شيربرنج افتاد لرزشي بسيار شديد در تمام اندامش پديدار گشت و دستهاي خود را به حال التماس به جانب من و دكان شيربرنج فروشي كه هر دو در يك امتداد قرار گرفته بوديم دراز كرد
🔸 خواست اشاره كنان چيزي بگويد اما قوت و طاقتش تمام شد و در حالي كه صداي نامفهومي شبيه به ناله از سينه اش بيرون آمده، به روي زمين افتاد و ضعف كرد. من فوراَ به صاحب دكان دستور دادم كه يك بشقاب شيربرنج كه رويش شيره هم ريخته بود آورده و چند قاشقي به آن دختر خورانديم. پس از اينكه اندكي حالش به جا آمد و توانست حرف بزند. گفت : ديگر نميخورم، باقي اين شيربرنج را بدهيد ببرم براي مادرم تا او بخورد و مثل پدرم از گرسنگي نميرد.»
🔸در زمان قحطی، شکل همه عوض شده و مردم دیگر به انسان شباهتی نداشتند. همه با چشمانی گود افتاده چهار دست و پا می خزیدند و علف و ریشه درختان را می خوردند. هر چه از جاندار و بی جان در دسترس بود به غذای مردم تبدیل شده بود. سگ، گربه، کلاغ، موش، خر و...
📚 هزار و یک حکایت؛ خلیل ثقفی
📜 اساطیر نامه | مروری بر تاریخ
🛑گاهی ذکر تاریخ برای همه لازم است.
᪥࿐࿇ ☫ ࿇࿐᪥
🇮🇷 @sh_tayebe 🇮🇷
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰
بدترین شکنجهگران بعثی هم بخاطر او آدم شدند
᪥࿐࿇ ☫ ࿇࿐᪥
🇮🇷 @sh_tayebe 🇮🇷
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰
♨️ مدار براندازی یا آندلسیسازی؟!
📍لیبرالهای ایرانی و دموکراتهای آمریکایی چه خوابی برای مهار ایران دیدهاند؟
📍پیادهسازی سناریوی #انقلاب_جنسی و #پورنوکراسی توسط آقایمسیحعلینژاد!
🎙محمد جوانی؛ ۶آبان۱۴۰۱، شبکه افق
᪥࿐࿇ ☫ ࿇࿐᪥
🇮🇷 @sh_tayebe 🇮🇷
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 پخش مستند «عاشق خمینی(ره)»؛ محصول تازه مؤسسهی پژوهشی- فرهنگی انقلاب اسلامی
📽 این مستند که بخشی از تصاویر و خاطرات آن برای اولین بار منتشر میشود، دربارهی ارتباط قلبی و مستمر آیتالله خامنهای با حضرت امام خمینی(ره) از شروع مبارزات انقلاب اسلامی تا زمان ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی است.
⏰ زمان پخش این مستند، شنبه ۱۳ خرداد ساعت ۲۲ از رسانه KHAMENEI.IR و شبکهی یک سیما، و یکشنبه ۱۴خرداد،ساعت ۲۰ شبکهی افق و ساعت ۲۲ از شبکهی دو سیما است.
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔰
▪️سازش یا مقاومت؟
در این سالها رهبر عزیزمان بارها بر مقاومت تاکید کردهاند
مقاومتی که امروز گوشههایی از نتایج آن را
از تیم سیاست خارجه دولت آقای رئیسی میبینیم
دیپلماسی عزت و این روابط حسنه امروز ما با کشورهای مختلف جهان همه نتایج مقاومت بوده است.
🔺اما نتیجهای که از سازش مدنظر امثال ظریف برایمان حاصل شد...
᪥࿐࿇ ☫ ࿇࿐᪥
🇮🇷 @sh_tayebe 🇮🇷
🔰
🔴 علوی بروجردی و خسران حمایت از بهائیت
آقای علوی که به میراث آیتالله بروجردی تکیه دارد، برخلاف آن بزرگوار به دفاع از سازمان صهیونیستی بهائیت چنین سخن می گوید که «کسی نباید به جرم بهایی بودن کشته شود.»
مگر مردم و نظام اسلامي کسی را بخاطر بهائی بودن کشتهاند؟ یا چون کسی بهایی بود، باید مصونیت داشته و به هیچ جرم او مانند جاسوسی و یا اخلال در نظام اقتصادی رسیدگی نشود!
البته اگر آقای علوی نمی خواهد اعتنایی به امام خمینی داشته باشد که بهائیت را یک حزب صهیونیستی می دانست لااقل خاطرات آیت الله سبحانی یا مرحوم فلسفی یا مرحوم علامه دوانی را بخواند تا با مواضع آیتالله بروجردی درباره بهائیت آشنا شود.
مبارزه زعیم شیعه با بهائیت
میدانیم که آیتالله بروجردی، پس از هجرت از نجف و برپایی تدریس و اقامه جماعت در بروجرد، به مقابله با بهائیت پرداخت، و وقتی با مسامحه مقامات مواجه شد، با اعتراض، شهر را ترک کرد. وقتی این خبر در شهر پیچید مردم، تظاهراتی برپا کردند. در نتیجه، دولت، برای بازگرداندن آیت الله به شهر، محافل آشکار بهائیها را تعطیل و آنها را از ادارهها دور کرد تا آیتالله به شهر بازگشت. (نگ به مقاله «آیت الله بروجردی در برابر نفوذ بهائیت چه کرد.» سید مرتضی حسینی. سایت پژوهشکده تاریخ معاصر. يکشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۰)
ایشان سالها در بروجرد (1320 تا 1324) در ماه رمضان بر منبر درباره مهدویت از قول علمای اهل سنت و شیعه و رد دیدگاههای بهائیان سخنرانی کرد.
معظم له پس از هجرت به قم و تصدی زعامت تشیع، با تکیه بر همان روش، به آیتالله صافی توصیه کرد کتابی تألیف کند که کتاب ارزشمند «منتخبالاثر» نوشته شد.
ایشان با اعزام مبلغ به شهرها تأکید به مبارزه با بهائیت داشت و به گفته آیتالله سبحانی در سال 1331، علمایی چون منتظری، امینی و احمدی شاهرودی را برای خنثی کردن تبلیغات بهائیان به فریدن اصفهان فرستاد. (همان)
پس از کودتای 28 مرداد، افزایش نفوذ بهائیت در دولت موجب خشم آیتالله بروجردی شد و پس از ماه رمضان در سال 1333، طی مصاحبهای با روزنامه «کیهان» خواستار اخراج بهائیان از دولت شد و در نامهای به فلسفی از او خواست تا در دیدار با شاه، اعتراض ایشان را ابراز کند.
در این نامه آمده بود: «... چندی قبل از آبادان مکتوبی از بعضی وکلای حقیر رسیده و اظهار داشته بودند که تقریبا اداره امور نفت آبادان با فرقه بهائیه شده. دیروز مکتوب دیگری از بعضی وکلای حقیر نیز رسید که مویّد مکتوب اول بود... مثل آنکه اولیای امور ایران در خواب فرو رفتهاند.. به اندازهای اینها در ادارات دولتی راه دارند... که دادگستری جرئت اینکه یک نفر از اینها را که ثابت شده قاتل بودن او در ابرقوه پنج مسلمان بیگناه را، مجازات نمایند، ندارند.» (همان)
مرحوم فلسفی به دستور آیتالله بروجردی با سخنرانی در رادیو، کوشید ماهیت بهائیت را آشکار کند. با حمایت آیتالله بروجردی، حرکت مردم علیه بهائیها اوج گرفت و سخنرانیهای فلسفی، سبب شد سرانجام حظیرهالقدس تخریب شود. (همان)
در سال 1338 یعنی دو سال پیش از وفات، آیت الله، علامه دوانی را مأمور ترجمه جلد سیزدهم بحارالانوار کرد. به گفته دوانی، آیتالله بروجردی در ترجمه آن کتاب، اصرار داشتند. سرانجام این کتاب، اواخر بهمن 1339 منتشر شد و مرحوم دوانی، یک نسخه از آن را توسط محمدحسن، فرزند آیتالله بروجردی، به ایشان داد. به گفته محمدحسن فرزند «وقتی کتاب مهدی موعود را به ایشان دادم، بهقدری خوشحال شد که حد نداشت. پیوسته آن را میخواندند و بعد از مطالعه هم در طاقچه پشت سرشان میگذاشتند. اغلب شبهای ماه رمضان را به مطالعه مشغول بودند و به شما دعا میکردند».
این امر نشان می دهد معظم له تا پایان عمر بر همان صراط بود و ملایمتی از خود در برابر بهائیت نداشت.
حال آقای علوی خود میداند با میراث واقعی آیتالله بروجردی که جز دفاع از اسلام دغدغهای نداشت.
سودای انتخابات!
نمی دانم چرا برخی از آقایان در آستانه تمنیات سیاسی و انتخاباتی، یاد فرقههای دست آموز استکباری می افتند؟ آقای منتظری هم پس از سال ۷۷ که آقایان آذری قمی و چند نفر دیگر را به مقابله با نظام، فراخواند و توفیقی نیافت، از «حق شهروندی بهائیت» سخن گفت!
کروبی هم در سال ۸۷ شروع به نامه پراکنی در حمایت از دراویش و ابراز علاقه به بهائیت کرد و البته پاداش او ۳۰۰ هزار رای و رقابت با آرای باطله بود در حالی که تصاویر جوانان وابسته به فرقه بهاییت و اعلام حمایت دراویش گنابادی از او وی را به پیروزی در انتخابات ۸۸ امیدوار ساخته بود.
کوشش هواداران آقای علوی برای ورود به انتخابات خبرگان آینده و حمایت او از بهاییت متاسفانه حاکی از فرجام بدی است. خرید نفرت جامعه ایمانی در برابر خوشایند یک فرقه، خسران بدی است.
✍ محمدمهدی شیرمحمدی
᪥࿐࿇ ☫ ࿇࿐᪥
🇮🇷 @sh_tayebe 🇮🇷
هدایت شده از KHAMENEI.IR
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ ویژه ساعت رحلت امام خمینی
📹 رهبر انقلاب: امام روح انقلاب است
💻 Farsi.Khamenei.ir