📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: سه شنبه - ۰۵ مهر ۱۴۰۱
میلادی: Tuesday - 27 September 2022
قمری: الثلاثاء، 30 صفر 1444
🌹 امروز متعلق است به:
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸رئيس مكتب شيعه حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹شهادت حضرت سلطان ابالحسن علی بن موسی الرضا علیه السلام، 203ه-ق
📆 روزشمار:
▪️5 روز تا وفات حضرت سکینه بنت الحسین علیها السلام
▪️8 روز تا شهادت امام حسن عسکری علیه السلام
▪️9 روز تا عید غدیر ثانی، آغاز امامت امام زمان عج
▪️17 روز تا ولادت پیامبر و امام صادق علیهما السلام
▪️34 روز تا ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام
✅ با ما همراه شوید...
🇮🇷
📝گزارش_تحلیلی | از دفاع بی پروا از قاتل میترا استاد تا سو استفاده سیاسی و نگاه ابزاری به جان #مهسا_امینی
🍃🌹🍃
🔻خبر عارضه قلبی برای یک خانم در کلاسهای آموزشی درباره تبعات آسیبهای اجتماعی، کافی بود تا سایبریهای گوش به زنگ بی بی سی و ایران اینترنشنال، با هدف مقابله با اجرای قانون عفاف و حجاب، دروغ ضرب و شتم این خانم توسط پلیس را نشر داده و با تحریک احساسات مردم ژست حمایت از حقوق زنان را به خود بگیرند.
🔹این در حالی است که دقیقا همین افراد از جمله محمد خاتمی به عنوان استاد محمد علی نجفی، ابطحی، مولاوردی، ابتکار، عارف، عبدی و ... جان مهسا امینی را که در یک عارضه و بدون خشونت پلیس از دست رفته را بازیچه اهداف سیاسی خود و حمله به پلیس قرار دادند.
🔸افرادی که یا از قاتل میترا استاد که با ضرب ۵ گلوله این زن بی دفاع را کشت حمایت کرده و یا با بی شرمی خاصی سکوت کرده بودند.
🔺از این رو شاید بتوان اصلاحطلبان را خوشحالترین جریان از فوت مهسا امینی دانست؛ جریانی که هرازگاهی برای احیای سیاسی خود یک موضوع را دستاویز میکند و اینبار خون مهسا بهانه خوبی برای موجسواری شده است.
#روشنگری | #ثامن | #اربعین
@sha_omidi_naha
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | هنرمند مشهور بزریلی فهمید؛سلبریتی ایرانی نفهمید‼️
🍃🌹🍃
🔻کارلوس لاتوف کاریکاتوریست مشهور برزیلی با انتشارپستی به یادآوری دیدارمصی پولی نژاد و پمپئواشاره کرده و در واکنش به اتفاقات ایران نوشته که گول نخورید! آیا واقعا فکر میکنید غربی ها نگران #حجاب زنان ایرانی هستند؟ آنچه واشنگتن و متحدانش میخواهند، بی ثبات کردن ایران است.
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
🆔 eitaa.com/meyarpb
النساء
فَلْيُقَاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ الَّذِينَ يَشْرُونَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا بِالْآخِرَةِ وَمَن يُقَاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَيُقْتَلْ أَوْ يَغْلِبْ فَسَوْفَ نُؤْتِيهِ أَجْرًا عَظِيمًا
ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﭘﺴﺖ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻪﻗﻴﻤﺖ ﺑﻪﺩﺳﺖﺁﻭﺭﺩﻥ ﺁﺧﺮﺕ ﻣﻲﻓﺮﻭﺷﻨﺪ، ﺑﺎﻳﺪ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺧﺪﺍ ﺑﺠﻨﮕﻨﺪ. ﺑﻪ ﻫﺮﻛﻪ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺧﺪﺍ ﺑﺠﻨﮕﺪ ﻭ ﺷﻬﻴﺪ ﺷﻮﺩ ﻳﺎ ﭘﻴﺮﻭﺯ، ﭘﺎﺩﺍﺷﻲ ﺑﺰﺭﮒ ﻫﺪﻳﻪ ﺧﻮﺍﻫﻴﻢ ﺩﺍﺩ. (٧٤)