7. آخرین اصلی که سردار عزیز بدان اشاره می کند، آن است که مسئولان و خواص، خدمت به مردم ذیل نظام اسلامی را عبادت بدانند. این اصل با ایجاد حسن فاعلی و اعطای صبغه توحیدی به همه اعمال و خدمات مسئولان، موجبات جلب برکات الهی را فراهم می آورد. هر مسئولیتی در نظام اسلامی، کوچک باشد یا بزرگ، کوتاه باشد یا طولانی خدمت به تعالی پرچم اسلام در عالم و موفقیت جبهه حق در این منازعه تاریخی است. لذا این عمل هنگامی موثر واقع می شود که با نیت الهی همراه شود و علاوه بر حسن فعلی از حسن فاعلی نیز برخوردار باشد. و کدام عبادت به مرتبه خدمتی می رسد که برای اعتلای کلمه الله در عالم انجام می شود؟! اگر مقصود از عبادات لقاء الله و اتصال به اوست، در خدمت ذیل نظام اسلامی بستری برای عبادت جامعه و سپس عالم فراهم می شود و عبادتی جمعی و باشکوه محقق می گردد، مشروط به آنکه مسئولان همگی خود را در این مقام و در این سنگر ببینند و به پاس توفیق خدمتگزاری به دین الهی از این فرصت جهت توسعه و گسترش کمّی و کیفی ارزش های حیات بخش دین، حُسن استفاده را ببرند. نه آنکه با دنیازدگی و مقام زدگی در پی اندوختن مال و جاه بوده و حجاب انقلاب و سرعتگیر نظام شوند.
8. حُسن ختام این فراز مهم و راهبردی، تشبیه مسئولان جامعه به پدر خانواده است، که مسئولیت حراست و تربیت جامعه در جنبه های گوناگون بر عهده آنان است. اهتمام مسئولین به پاکی و نورانیت فضای جامعه باید مثل اهتمام ایشان به خانواده خود باشد. به عبارت دیگر، مسئولیت تنها انجام کارهای معمول آن سِمَت نیست، بلکه فرد مسئول، متعهد می شود که در حیطه کاری خود، به تعالی مادی و معنوی جامعه اسلامی یاری برساند و در این راه با تمام توان و بدون ملاحظه کار کنند. به تاثیرات کوتاه مدت و بلندمدت تصمیمات و اقدامات خود بر زندگی افراد، خانواده ها و فضای اجتماع نیک بیندیشند.
یکی از مهمترین راهکارها برای حفظ و ارتقای سلامت همه جانبه جامعه در فرآیند تصمیم گیری مسئولین، توجه و اهتمام دقیق به سیاستگزاری های امامِ امت در حیطه های مختلف اجتماع است. هر تصمیم و اقدامی که مسئولان برای امتِ امام در دست اجرا دارند، می بایست با سیاست های اعلامی ولیّ امر جامعه، در ظاهر و باطن و در کوتاه مدت و بلند مدت انطباق کامل داشته باشد. و این مهم برای تحقق نیازمند معیت کامل فکری، قلبی و عملی مسئولان با ولیّ امر حفظه الله تعالی می باشد. اهمیت رای و انتخاب مردم نیز در اینجا روشن می شود. چنانچه مردم با بصیرت خود و همراهی کامل با منویات ولایت فقیه، مسئولانی متعهد، بصیر، انقلابی و ولایتمدار انتخاب کنند، هم بازوانی قوی برای اجرای سیاست های الهی امام جامعه فراهم نموده اند و از زندگی در فضای پاک و نورانی و آرام جامعه اسلامی و اجرای کامل احکام حیات بخش اسلام، بهره مند خواهند شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افتخار بندگی... کار او به دست ما انجام شود...
هدایت شده از شب های عملیات
جهت دسترسی به موارد ذیل با این شناسه ارتباط بگیرید:
@Mtammar
*دریافت مطالب تفصیلی
*ارسال سوال، انتقاد و پیشنهاد
*ارجاع به منابع بیشتر
هدایت شده از خیمه دختران حاج قاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استورے🌱
ٱللَّٰهُمَّ إِنَّا لَا نَعْلَمُ مِنْهُ إِلَّا خَيْرًا...
#مرد_میدان
#حاج_قاسم
#سردار_دلها
سلیـ❤️ــمانے عزیز🌷
فراز بیست و چهارم: علمداران شجاع مقاومت
رمز عملیات: «و اعدوا لهم ما استطعتم من قوه و من رباط الخیل ترهبون به عدو الله و عدوکم»
*خطاب به برادران سپاهی و ارتشی…
کلامی کوتاه خطاب به برادران سپاهی عزیز و فداکار و ارتشیهای سپاهی دارم: ملاک مسئولیتها را برای انتخاب فرماندهان، شجاعت و قدرت اداره بحران قرار دهید. طبیعی است به ولایت اشاره نمیکنم، چون ولایت در نیروهای مسلح جزء نیست، بلکه اساس بقای نیروهای مسلح است، این شرط خللناپذیر میباشد.
نکته دیگر، شناخت بموقع از دشمن و اهداف و سیاستهای او و اخذ تصمیم بموقع و عمل بموقع؛ هر یک از اینها اگر در غیر وقت خود صورت گیرد، بر پیروزی شما اثر جدّی دارد.*
پس از آنکه در فراز بیستم به جایگاه و منزلت نیروهای مسلح در حفظ و اثبات نظریه مقاومت بیان شد، در این فراز وصایای خاص سردار شهید خطاب به این نهاد عزیز و فداکار نگاشته شده است:
1. نیروهای مسلح طلایه داران مقاومت امت اسلام اند. لذاست که فرماندهان این نیرو به خصوص می بایست از اوصاف خاص و ممتازی بهره مند باشند. از جمله مهمترین این اوصاف، شجاعت و قدرت اداره بحران است. علمداران مقاومت در کشور و منطقه، می بایست از صلابت روحی و عزت الهی برخوردار باشند، تا بدون ملاحظه و اثرپذیری از تهدیدها، تطمیع ها، جوسازی ها و تبلیغات دشمن به دفاع و مبارزه ادامه دهند. این شجاعت حاصل معرفت و معنویتی است که باید بر فضای نیروهای مسلح حاکم باشد. چرا که تنها با اتصال به منبع عظمت و قدرت، یعنی خداوند متعال است که می توان در برابر دشمن و همه تجهیزات او مقاومت و ایستادگی نمود. این معرفت، آن هنگام که هر لحظه از منبع جوشان محبت الهی و اولیای او سیراب شود، حیاتش استمرار یافته و ثمربخشی خواهد داشت. اعتقاد به اینکه مقام نوری حضرات معصومین علیهم السلام قبل از خلقت این عالم تا انتهای آن، هدایت تک تک مرد و زن مومن را برعهده دارند و زندگی فرد و جامعه شان را مدیریت می کنند، نور امید و توکل را همواره در دل رزمندگان نیروهای مسلح زنده نگه میدارد و این برترین نیروی محرکه برای یک رزمنده است. حال چنانچه چنین نیرویی که در فضای معرفت و محبت اهل بیت علیهم السلام-فرماندهان حقیقی عالم- رشد کرده و به فرماندهی برسد، از شجاعت بالایی برخوردار خواهد بود. هنگامی که فرمانده شجاع باشد، در مواقع بحرانی، هیچ سدّ و مانعی در مقابل اهداف خود ندیده و بحران و چالش را به فرصت تبدیل می کند و بیش از فرصت ها، از بحران ها بهره مند خواهد شد.
2. نکته بسیار حائز اهمیت در این فراز، کیفیت اشاره سردار شهید، به اصل ولایت در نیروهای مسلح است. سردار دلها به صورت کاملاً حکیمانه و هدفمند، اساس بقای نیروهای مسلح را ولایت می دانند. اگر نیروهای مسلح طلایه داران نظریه مقاومت اسلامی اند، این نظریه جز با محوریت ولیّ امر محقق نخواهد شد. نیروهای مسلح در همه اقدامات و عملکردهای خود حول محور ولایت و سیاست ها و منویات او حرکت میکنند. اگر ولایت نباشد، نیروی مسلح اسلام بدون فرمانده و بدون جهت و مسیر مشخص لحظه ای دوام و حیات نخواهد یافت. لذاست که میزان پایبندی به اصل ولایت فقیه در نیروهای مسلح به خصوص فرماندهان این نیرو، محور و شرط اصلی تصدی مسئولیت هاست، همچنان که در فقره فوق گذشت، معرفت و معنویتی که شجاعت و سایر ارزش های اخلاقی کارآمد در عرصه جهاد را در افراد ایجاد می کند، همگی باید حول محور ولایت خداوند متعال و اهل بیت علیهم السلام ایجاد شود. اکنون تصریح می کنیم در زمان غیبت این معرفت و معنویت تنها و تنها از مجرای ولایت ولی فقیه ایجاد شدنی است و لاغیر.
3. پس از اشاره به اوصاف مهم فرماندهان و محور این اوصاف، سردار شهید اینک به بیان راهبردهای مهم فرماندهی می پردازد. نظریه مقاومت و جهاد اساساً در مواجهه با دشمن در شکل ها و قالبهای گوناگون تعریف می شود. شناخت دشمن، نوع و عمق دشمنی او، قالب و شکل دشمنی، کیفیت و کمیت دشمنی از موارد بسیار مهم برای نیروهای مسلح است. از این گذشته، شناخت سطحی دشمن و اقدامات او کفایت نمی کند، بلکه باید دشمنی ها به طور ریشه ای و عمیق شناخته شده باشند، یعنی سیاست ها و استراتژی هایی که منتهی به این شکل و حجم دشمنی شده، اهدافی که دشمن از اقدامات و طراحی ها و نقشه های خود در کوتاه مدت و بلند مدت دنبال می کند، بسیار تعیین کننده و مهم است.
4. تمام آنچه در نکته 3 بیان شد، بخشی از ماجراست و اما بخش دیگر آن، تصمیم گیری به موقع است. چنانچه تصمیم و مواجهه با دشمن منطبق با اهداف و آرمان های متعالی اسلام، به موقع، به جا و به اندازه اخذ نشود، دشمن شناسیِ انجام شده در مرحله نخست، تاثیری نداشته و ابتر می ماند. پس از شناخت دقیق دشمن و عمق فعالیت او، می بایست نقشه ای متقن و صحیح جهت مقابله طراحی شود. این مرحله کامل نمی شود مگر آنکه در مقام اجرا و پیاده سازی این نقشه در عرصه عمل نیز اقدام به موقع و صحیح انجام شود. تاکید سردار شهید بر «وقت شناسی» در شناخت دشمن، اخذ تصمیم و عمل به آن جای تامل بسیار دارد. یکی از نکات مهمی که منجر به درک وقت و زمان می شود، علاوه بر بصیرت و نورانیت دل، فهم اشارات ولایت است. چنانچه ارتباط دل با صاحب عصر و زمان ارواحنا فداه و نائب ایشان دائمی باشد، زمان مجاهده و اقدام را به خوبی تشخیص خواهد داد.
تمام موارد ذکر شده، در دفاع و تهاجم، هر دو، باید مورد توجه و عنایت فرماندهان و استراتژیست های نظامی و نیروهای ایشان باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت حاج قاسم از دستاوردهای سپاه در منطقه، سه ماه پیش از شهادت:
امروز شما میتوانید از تهران سوار ماشین شوید و (با گذشت از عراق و سوریه) در ضاحیه بیروت پیاده شوید
با اعتقاد میگویم باید تمام عمرمان را وقف این کشور و انقلاب کنیم...
🎐 #مرد_میدان
🔰 نشر دهید و همراه ما باشید
📌 @maktabehajghassem | مکتب حاج قاسم