ضمن ارزوی سلامتی و قبولی اعمال و توفیق روز افزون برای یکایک شما همراهان ارجمند، از انجا که بحمدالله در اولین شب جمعه پس از ۲۲ بهمن باشکوه امسال، شرح وصیتنامه گهربار سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز به پایان رسید، لذا ضمن تمنای قبول این خدمت ناچیز در درگاه قدس حضرت صاحب الامر ارواحناه فداه در این شب عزیز و گذشت از قصوراتش، به استحضار شما بزرگواران میرساند که بفضل الهی برنامه عملیات شبهای جمعه با دستور کاری جدید از هفته آینده آغاز میگردد.
تیم تحریریه از یکایک شما بزرگواران بابت این همراهی صمیمانه سپاسگزار است و تمنای حلالیت و التماس دعا دارد.
عاقبت بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹شرط عاقبت بخیری از زبان
🎐 #مرد_میدان
امشب رغبت هایمان را با امام عزیزمان تنظیم کنیم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#به_وقت_پرواز ⚘🕊
۱:۲۰ بامداد جمعه
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🌺
🔹چگونه از جان نگذرد آن که
میداند جان بهای دیدار است؟!
#حاج_قاسم
#قدس_خونبهایت
#به_وقت_پرواز ⚘🕊
۱:۲۰ دقیقه بامداد جمعه...
"أللّهُمَّ اجْعَل رَغْبَتی فى مَسْألَتی
مِثلَ رَغْبَةِ أوْليائِكَ فى مَسائِلِهِم"
خداوندا... شوق و رغبت من در
گدایی و درخواست کردنم از تو را،
مانند شوق عاشقانت
در درخواستشان قرار بده..
صحیفهسجادیه، دعای۵۴
#حاج_قاسم
#لیله_الرغایب
ضمن عرض تبریک به مناسبت ولادت باسعادت پدر بزرگوار امت، حضرت امیرالمومنین علیه السلام و الصلاة به محضر یکایک اعضای محترم گروه، از امشب با استعانت از مولایمان و توسل به ساحت منورشان، با پرونده ای جدید در خدمت شما بزرگواران خواهیم بود. ان شاالله
حضور هر یک از ما در چله دوم انقلاب اسلامی و در زمانهای که حکومت و نظام اسلامی در این کشور برپا گشته و میرود تا همه عالم را از حضور معطر خود بهره مند سازد، رسالتی عظیم بر عهده ما گذارده است.
این رسالت همچنان که در بعد سخت افزاری مورد توجه است، میبایست در بعد نرم افزاری نیز مورد اهتمام وافی قرار گیرد.
طراحی و ارتقای نرم افزار پشتیبان نظام اسلامی، وظیفه سنگینی است که امروزه بر عهده همه کسانی است که در حوزه تحقق و تعالی فرهنگ و تمدن اسلامی حول محور ولایت دغدغه دارند.
حُسن مطلع این سلسله بحث را، فرمایشات اخیر حضرت امام خامنه ای عزیز حفظه الله تعالی قرار میدهیم تا خط اصیل این نرم افزار و غایت نهایی آن را همواره نصب العین خود داشته باشیم.
پس از تدبر و تامل در این فرمایشات حکیمانه، بفضل الهی وارد تبیین و تشریح بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی خواهیم شد و ابعاد و لایه های گوناگون این سیاست نامهی نظام اسلامی و سند راهبردی شیعه را مورد تامل و تفکر قرار خواهیم داد.
در این سیر بحث از حاصل فکر و نظر همه فرهیختگان گرامی استقبال نموده و دست همراهی بزرگواران را صمیمانه می فشاریم.
امید که به لطف الهی و در یک تشکیلات مومنانه بتوانیم گامی هر چند کوچک در این مسیر برداریم و موجبات رضایت نائب امام عصر ارواحنا فداه را فراهم آوریم. ان شاالله
تلخیص فرمایشات امام خامنه ای عزیز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری، مورخه۹۹/۱۲/۴
1. نیاز مهم همه جوامع اسلامی، عملیاتی کردن مفاهیم اسلامی است؛ به این معنا که عناوین و مفاهیم معرفتی اسلام، ترجمهی عملیاتی پیدا کند و عمل به آنها ممکن و رایج شود.
به عنوان مثال، مفهوم کلیدی مواسات، با قدری تبیین در جامعه، نهضت ارزشمند کمک مومنانه را ایجاد کرد.
مثال دیگر، مفاهیم مهمی مانند توکل، تکلیف، ایثار، جهاد و شهادت و غیره بوده است که با حضور و تحرک و تبیین امام خمینی رضوان الله تعالی علیه (که موید به ارادهی الهی بود)، وارد عمل زندگی مردم شد. همانطور که هشت سال یک جنگ بین المللی را پیروز شدیم.
مثال دیگر که از همه مهم تر است، این آیه شریفه است: «ما ارسلنا من رسول الا لیطاع باذن الله» (نساء،۶۴) ارسال رسل برای این بوده که مورد اطاعت قرار بگیرند و این اطاعت مطلق است؛ یعنی زندگی مردم، چه زندگی خصوصی و چه زندگی عمومی باید بوسیله دین اداره بشود. هم چنین آیه شریفه «و کایّن من نبیّ قاتل معه ربیون کثیر» (آل عمران،۱۴۶) می فرماید که این قتال کاری عمومی و حکومتی است. آیه شریفه «انما اعظم بواحده ان تقوموا لله مثنی و فرادی» (سبا،۴۶) نیز به معنای تشکیل نظام اسلامی است. از این آیات، امام عزیز ما استفاده کرد و منتهی شد به وجود انقلاب و تشکیل نظام برآمده از انقلاب.
2. تشکیل نظام اسلامی، همراه است با مطرح کردن آرمانهایی مربوط به اسلام و برگرفته از قرآن. آرمانهایی که قبل از تشکیل نظام اسلامی یک آرزو بودند، مانند قیام به قسط، عدم استکبار، عدم ظلم، حیات طیبه، تعالی اخلاقی انسان. برای رسیدن به این آرمانها، ابزارهایی لازم است؛ ابزارهایی که بلاشک در خود منظومهی معرفتی اسلام وجود دارد. زیرا امکان ندارد که مقصد را به ما بگویند و ما را تشویق کنند برای رسیدن به آن مقصد، امام راه را جلوی پای ما نگذارند. بنابراین راهش هم در کتاب و سنت موجود است. لذا باید وسایل و ابزارهای رسیدن را که جزو مفاهیم معنوی و منظومه معرفتی اسلام است، جستجو و پیدا کرد، سپس عملیاتی نمود و به راه افتاد. این عملیاتی کردن و مشخص کردن راه رسیدن به آرمانها، نرم افزاری است برای سخت افزار حکومت اسلامی.
3.هرچه نظام اسلامی گسترش پیدا میکند و دامنه فعالیتش افزایش می یابد، احتیاج دارد که آن نرم افزار و مجموعه معنوی، تجدید حیات کند و به روز شود. این، آن چیزی است که از فضلای صاحب نظر و متفکر، به جدّ باید مطالبه شود. البته روزآمد کردن تفکر اسلامی، به معنای دستکاری در آن منظومه معنوی نیست، بلکه به معنای آن است که احتیاجات ما، ما را متوجه حقایقی در کتاب و سنت کرده است که تاکنون متوجه آنها نبودیم و اکنون تنبه پیدا می کنیم.
مثلا در برابر فشار شرطی دشمن، علاج «فاستقم کما امرت و من تاب معک»(هود،۱۱۲) می باشد. این مساله، مساله عمومی است و یک حرکت جمعی صبر و استقامت را از ما میخواهد.
همچنین تا زمانی که انسان جبهه مرکب دشمن را ندیده باشد، معنای آیه «و لما رءا المومنون الاحزاب قالوا هذا ماوعدنا الله و رسوله و صدق الله و رسوله و ما زادهم الا ایمانا و تسلیما»(احزاب،۲۲) را به درستی درک نخواهد کرد. یعنی وقتی مواجه شدیم با یک چنین پدیده ای که پپدیدیه سختی است، دستپاچه نشویم. این چیزی است که قبلا گفته بودند که اگر شما در راه حق حرکت کنید، منتظر باشید که «وَکَذٰلِکَ جَعَلْنَا لِکُلِّ نَبِیٍّ عَدُوًّا شَیَاطِینَ الْإِنْسِ وَالْجِنِّ یُوحِی بَعْضُهُمْ إِلَیٰ بَعْضٍ زُخْرُفَ الْقَوْلِ غُرُورًا»(انعام،۱۱۲)؛[این چیزها] خلاف انتظارتان نباید باشد؛ این گفته شده بود، میدانستیم. یعنی آن وقت و در آن شرایط این آیه درست خودش را مجسّم میکند، زنده میکند، در واقع راه زندگی را به ما نشان میدهد.
هم چنین آیه شریفه «و ذا النون اذ ذهب مغاضبا فظن ان لن نقدر علیه»(انبیا،۸۷) نشان می دهد که اگر بی عملی داشته باشیم، با واکنش تند الهی مواجه خواهیم شد.
4. هرچه نظام اسلامی گسترش پیدا می کند، عقبه فکریِ تغذیه کننده نظام هم باید گسترش پیدا کند، باید مفاهیم جدید مطرح شود، که اینها از متن قرآن و سنت خواهند بود. فضلا و متفکّرینی بایستی دنبال این کار بروند که با مبانی اسلامی کاملاً آشنا باشند، قرآن را با دقّت مطالعه کرده باشند و تلاوت کرده باشند، تدبّر کرده باشند و از جمود و تحجّر فکری دور باشند؛ چون از این طرف یک خطر این است که یک آدم بیصلاحیّت و نیمهسواد و التقاطی وارد استنباطهای جدید از آیات الهی بشود، از آن طرف هم این خطر وجود دارد که یک آدم متحجّر که هنوز مسئلهی دخالت دین در زندگی اجتماعی و سیاست و حکومت برای او حل نشده بخواهد وارد بشود؛ نه، باید انسانهای متفکّر، شخصیّتهای برجسته وارد کار بشوند.