9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ بحران چند دوستدختری
🔻تحقیق اخیر موسسه پیو در آمریکا نشان می دهد که بیش از 60 درصد مردان جوان آمریکای کاملا مجرد هستند، یعنی نه همسر دارند و نه دوست دختر.
🔻اما یافته عجیب تر این تحقیق درصد تجرد دختران جوان در آمریکا است که عدد 30 را نشان میدهد!
🔻این اختلاف 30 درصدی نرخ تجرد دختران و پسران بیانگر این است که تعداد قابل توجهی از دختران امریکایی یا با یک فرد متاهل در رابطه هستند یا با پسری که هم همزمان چند دوست دختر دارد ارتباط دارند.
🔸یکی از وعده هایی که طرفداران آزادی جنسی به جوانان ایرانی، به ویژه پسران میدهند این است که با آزادی جنسی، میتوانند به راحتی نیاز خود به جنس مخالف را ارضا کنند. درحالی که آمارهای معتبر این کشورها حاکی از این است دسترسی به شریک جنسی تنها برای بخش محدودی از پسرها امکانپذیر است و اکثرا مجرد هستند.
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
⭕️ همسر ابی محجبه شد!
رعایت قوانین مصر برای حضور سر قبر محمدرضا پهلوی
بخشی از یادداشت امیرحسین ثابتی فعال رسانه ای خطاب به استاندار اصفهان:
🔻عکسی که میبینید، ابراهیم حامدی خواننده طاغوتی و همسرش را نشان می دهد که بر سر مزار محمدرضا پهلوی در مسجد رفاعی مصر حاضر شده اند. نکته جالب اینجاست که همسر وی هیچگاه حجاب ندارد اما چون وارد یک مسجد شده (ولو برای حضور بر سر مزار فاسدی مثل شاه) قوانین آنجا را رعایت کرده.
🔻اما حدود دو ماه قبل که به اصفهان آمدم، در مسجد شیخ لطف الله و امام خمینی خلاف این را دیدم. یعنی برخی گردشگران بدون حجاب در مسجد می چرخیدند و عکس می گرفتند و اگر هم تذکر ملایمی از سوی انتظامات آنجا دریافت میکردند، بی توجه به کار خود ادامه میدادند.
🔻غرض اینکه در همه جای دنیا، قوانینی وجود دارد که بدون ضمانت اجرا، پشیزی نمی ارزد. لذا به عنوان یک شهروند از شما میخواهم تا بدون توجه به هیاهوهای کاذب، از نهادهای زیر دست خود در استان بخواهید تا قانون حجاب حداقل در سطح مسجد رفاعی مصر که شاه در آنجا مدفون شده اعمال شود!
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتقاد مجری شبکه سه به بیانیه طاقچه: قلدرمابانه بیانیه دادند و گفتند همین است که هست. به جای برخورد با مطالبهگران حجاب با این گردنکلفتهای متصل برخورد کنید. میگویند شرکت خصوصی هستیم، کدام شرکت خصوصی؟!
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
1684913015346.pdf
8.97M
🔹از اونجایی که طاقچه مثل اسب آبی به دروغ گفته که عکسهای منتشر شده برای خارج از شرکته ، این pdf که خود شرکت از محیط کاری منتشر کرده رو ببینید ؛)
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥عاقبت همکاری با رسانه های برانداز!
فردی که طی سفر تفریحی به ساحل نوشهر به قصد تمسخر و تحقیر مراسم اجتماع خانوادگی عفاف و حجاب، کلیپی تهیه و آن را به صفحه شخصی پولی نژاد ارسال کرده بود، در کمتر از چند ساعت رفت توی گونی
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💭 شهید بهشتی: با ما میجنگند، چون آزادیم
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
#خبر_ویژه
🔹شما نبودید که گفتید پوست موز زیر پای دولت گذاشتهاید؟!
«چرا در دو دولت رئیسی و دولت احمدينژاد بهرغم بهبود درآمدهاي نفتي، وضع بدتر ميشود ولي در دولت خاتمي و روحاني، بهرغم كاهش درآمدهاي نفتي وضع بهتر ميشود؟»
عباس عبدی این سؤال آمیخته با مغالطه را مطرح کرده و نوشت: «اين يادداشت درصدد طرح پرسشي اساسي از دولت محترم است. در اين يادداشت ميخواهم چند دوره انتقال دولت از هاشمي به خاتمي سپس به احمدينژاد و در ادامه به روحاني و در پايان رييسي را مقايسه كنم. فرض ميكنيم كه سال انتخاب فرد نيز به حساب نفر قبلي باشد. در دو سال پاياني آقاي هاشمي متوسط تورم سالانه حدود ۲۰ درصد بود. در دو سال اول خاتمي به ۱۹ درصد كاهش يافت و در دو سال بعدي او به حدود ۱۲ درصد تنزل يافت كه روند بسيار خوبي بود. البته در دو سال اول خاتمي اين كاهش تورم در شرايطي پيش آمد كه درآمدهاي ارزي ناشي از صادرات نفت به پايينترين ارقام خود رسيده بود و كشور به شدت در تنگناي ارزي قرار داشت. پس چرا بهرغم كاهش شديد درآمدهاي ارزي توانستند تورم را تا حدي كم كنند؟
هنگامي كه خاتمي رفت، نرخ تورم سالانه در سال ۱۳۸۳ و ۱۳۸۴ باز هم حدود ۱۲ درصد بود. ولي در دو سال اول احمدينژاد دو باره افزايش يافت و اين نرخ در اين دو سال بهطور ميانگين به حدود ۱۵ درصد رسيد. جالب اينكه درآمدهاي ارزي دولت احمدينژاد نه تنها كاهش نيافت كه به شدت زياد شده بود. هنگامي كه احمدينژاد رفت متوسط نرخ تورم سالانه در دو سال ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲، حدود ۳۲ درصد شد و اين آغاز فاجعه بود، ولي نكته بسيار مهم اين است كه اين نرخ در دو سال اول روحاني به حدود ۱۴ درصد رسيد كه خيلي كاهش چشمگيري بود. در حالي كه درآمدهاي نفتي روحاني نيز نسبت به دو سال آخر احمدينژاد به شدت كاهش يافته بود.
هنگامي كه روحاني رفت، متوسط نرخ تورم دو سال آخر او به حدود ۴۰ درصد رسيد كه خيلي بالا بود. ولي اين نرخ در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ (امسال) نيز همچنان بيشتر از اين رقم است و احتمالا در خوشبينانهترين حالت و با توجه به روند نزولي تورم در دو ماه اخير به همان ميزان دو سال آخر روحاني برسد، در حالي كه درآمدهاي نفتي اين دولت خيليخيلي بيشتر از دو سال آخر روحاني است.
بررسي بولتن آماري سالانه اوپك نشان ميدهد كه ارزش صادرات نفت ايران در سال ۱۴۰۱، به ۴۳ ميليارد دلار رسيد كه در مقايسه با ۲۶ ميليارد دلار در سال ۱۴۰۰ و ۸ ميليارد دلار در سال ۱۳۹۹ و ۱۹ ميليارد دلار در سال ۱۳۹۸ افزايش چشمگيري داشته و به ميزان ۶۱ ميليارد دلار ارزش صادرات نفتي در سال ۱۳۹۷ كه تحريمهاي آمريكا عليه صادرات نفت ايران احيا شد، نزديك شده است.
اينكه هر روز به فروش بيشتر نفت افتخار شود، مساله مردم نيست؛ آثار اين فروش در كسب و كار و سفره مردم مهم است. پرسش اين است كه اين تفاوتها ناشي از چيست؟ چرا در دو دولت شما و احمدينژاد بهرغم بهبود درآمدهاي نفتي وضع بدتر ميشود ولي در دولت خاتمي و روحاني بهرغم كاهش درآمدهاي نفتي وضع بهتر ميشود؟
آماده شنيدن پاسخ شما هستيم؛ ولي اگر پاسخ نداديد كه اميدوارم دولت محترم پاسخ بدهند، خودم اجمالا به چند عامل مهم اشاره خواهم كرد. شفافيت، نظارتپذيري، عقلانيت اقتصادي و ايجاد اميد و چشمانداز نسبت به آينده و بهبود روابط خارجي علل اصلي اين تفاوت هستند»....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270121
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion