🔴🆕مراقب جان علی کریمی باشید!
علی کریمی دیروز در توییتی نوشت: «از طرق مختلفی تهدید شده و میشویم ولی نه از طریق تماس مستقیم. البته من مهم نیستم. من همچنان عزادار و نگران هموطنانم در جای جای میهن عزیزم هستم.»
کریمی در چند هفته گذشته نقش لیدری را برای اغتشاشگران بازی کرده و اکنون در خارج از کشور نیز تلاش میکند همین نقش را ایفا کند. اما یک مسئله جدی وجود دارد:
ضدانقلاب پروژه خطرناکی را در دست اقدام دارد: پروژه کشتهسازی!
پروژه کشته سازی سالها است در دستور کار ضدانقلاب برای ایجاد آشوب و اغتشاش در ایران بوده است. از پیراهن خونینی که احمد باطبی سال 78 سر دست گرفت و آن عکس معروف را در رسانههای مختلف پخش کرد تا ندا آقاسلطان و ترانه موسوی و ... که در سال 88 سوژه ضدانقلاب شد، تا امروز که نیکا شاکرمی و اسرا پناهی و سارینا اسماعیلزاده و ... همه سوژههای جدید ضدانقلاب برای تحریک احساسات جامعه و شعلهور ساختن آتش اغتشاشات است.
مهدی محمدی در توییتی نوشت: «... هیچ هدفی برای دشمن مهمتر از این نیست که بر جمع معترضین بیفزاید و به هر قیمت مجددا اعتراض را با تولید یک شوک یا جرقه به آشوب تبدیل کند...»
انگیزه علی کریمی از انتشار این توییت معلوم نیست؛ کریمی بارها نشان داده است برای خودنمایی حاضر است چنین جوسازیهایی را انجام دهد اما تحلیل پروژههای جاری ضدانقلاب و عملکرد این جریان در هفتههای گذشته نشان میدهد که این توییت میتواند شروع یک پروژه کشتهسازی با محوریت خود علی کریمی باشد. قابل پیشبینی است در شرایط کنونی «خون» کریمی از «نفس» او بیشتر به درد ضدانقلاب میخورد. در شرایطی که آشوبها فروکش کرده است و رسانههای ضدانقلاب برای بازتولید آشوبها نیازمند یک شوک جدی هستند، کریمی میتواند سوژه خوبی برای تحریک عواطف عمومی باشد.
کریمی از چند جهت برای ضدانقلاب جذابتر از امثال نیکا، سارینا و آرنیکا است:
اول: اینکه کریمی شناخته شدهتر است و نیازی به فشار رسانهای برای شناساندن و شهرت او نیست، در حالی که موجسازی رسانهای برای معرفی سوژههای گمنام سختتر است.
دوم: نسبت کریمی با اغتشاشات نیز شفاف است و نیازی به خرج انرژی برای مظلوم نمایی نیست.
سوم: کریمی خارج از کشور است و صحنهسازی و سناریو نویسی برای پروژه کشتهسازی بسیار راحتتر است. تصاویری که قابل تولید است به مراتب میتواند حرفهایتر و اقناعپذیرتر باشد.
چهارم فعال کردن برخی نهادهای بین المللی با توجه به امکان سندسازی در خصوص پروژه کریمی امکانپذیر است و میتواند به عنوان پروژه مکمل در نظر گرفته شود.
ضربالمثل قدیمی ایرانیان میگوید «نترس از آن که هایوهوی دارد؛ از آن بترس که سر به تو دارد» ولی در شرایطی که اوضاع پیچیده است و پروژههای مختلفی از سوی دشمن در حال اجرا است باید از کریمی مراقبت کرد؛ خود کریمی بیشتر از همه باید مسوول این مراقبت است
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کشتهسازیهای جدید رسانههای خارج از کشور/
انتشار تصاویر دوربین بیمارستان نگین عبدالملکی
دختر دیگری که ادعای مرگ او در اعتراضات اخیر مطرح شده، نگین عبدالملکی است که ادعا می شود اهل قروه بوده و ظاهراً در همدان جان باخته است اما دیدن این فیلم دروغ رسانه های معاند را برملا می کند
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
کانال شبکه عماریون
🔴🆕روزنامه اعتماد در شماره امروز خودگفتوگویی دارد با سیدحسین مرعشی دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی درباره چالشهای اعتراضات خیابانی، شعارهای ساختارشکن و ضرورت اصلاحات وی در این مصاحبه که با تیتر «تکیه بر اکثریت به جای اقلیت» عکس یک شده، میگوید:
نباید ایران را به سمت سیاهچالههای ناشناخته هدایت کنیم، بلکه کشور را باید به سمت مودت و دوستی هدایت کنیم. سیستم از همین فردا میتواند اقدامات اصلاحی را آغاز کند. ابتدا دولت دست به تغییر کابینه بزند، صداوسیما روند تغییر را آغاز کند. اعتراض به رسمیت شناخته شود و دوستانی که در قوای سهگانه مسوولیت دارند اگر به آینده کشور علاقه دارند باید صدای معترضان را بشوند. هر چند حضور معترضان هنوز میلیونی و گسترده نیست، اما واقع آن است که این صداها از سوی جمعیت چند ده میلیونی مردم حمایت میشود.
مرعشی در ادامه گفته است:
مهم این است که سیاست گذاران متوجه این امر شوند که نمیشود کشور را با اقلیت اداره کرد. کشور باید با مشارکت ۶۵ به بالا پیش برود. جبهه پایداری اقلیتی است که خواب سیطره بر کشور را میبیند که هیچ وقت هم تعبیر نمیشود، آنها هم باید یاد بگیرند که به اندازه سهمشان در مدیریت کشور حضور داشته باشند.
روزنامه آرمان ملی از مطالبات غیرسیاسی نسل امروز گزارش داده و در تیتر یک خود با عنوان «عبور جوانان از ادبیات اصلاحطلبی و اصولگرایی» نوشته است:
نسلی با ادبیاتی متمایز از ادبیات سیاسی کشور و خواستههایی که اجتماعی است. این نسل فاقد هرگونه گرایش سیاسی از اصلاحطلبی و اصولگرایی هستند و با ادبیات سیاسی اپوزیسیون خارج نشین فاصله دارند. از دموکراسی نمیگوید و با جداییطلبی فاصله دارد و فقط میخواهد از استانداردهای یک زندگی معمولی برخوردار باشد.
علی صوفی به این روزنامه اصلاحطلب گفته است:
جوانان امروز اولاً دیگر سیاسی نیستند. دوم این که شعارهای آنها به گونهای است که سلطنتطلب و برانداز و منافق را هم قبول ندارند. از جنگ قدرت که جنگی سیاسی است عبور کردهاند. جوانان امروز حقوق خود را مطالبه میکنند و نمیخواهند همراهی جریانات سیاسی داخلی را به یدک بکشند. نسل امروز که کاملاً غیرسیاسی به دنبال اهدافی است محصول گسست اجتماعی فناوری پرشتاب اطلاعات است، انقلابی که نگرش فکری نسل جوان به وجود آمده را میتوان به انقلابی اجتماعی شناسایی کرد که هیچگونه سنخیتی با نسل قبلی ندارد.
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
🔴🆕روزنامه کیهان گفتوگویی دارد با مهدی جمشیدی پژوهشگر علوم اجتماعی که با عنوان «بررسی اغتشاشات اخیر از نگاه جـامعهشناختی» تیتر دو شده است. وی در این مصاحبه میگوید:
مطالعات نشان میدهد اتفاقاتی که رخ داده است، هویت طبقاتی دارد، اما منظور از طبقه نه به معنای طبقه اقتصادی و معیشتی، بلکه به معنای عام و قشری اجتماعی است. همانطور که «وبر» سهگانه طبقه، حزب و شأن را مطرح میکند، اگر بخواهیم در چارچوب وی صحبت کنیم، اکنون ما با یک شأن اجتماعی مواجه هستیم، یعنی جمع و برشی از جامعه که هویت فرهنگی یکپارچه دارد. ما با یک طبقه اجتماعی مواجه هستیم نه یک نسل؛ در واقع مسئله کنونی دهه هشتادیها نیستند، مسئله فعلی طبقه اجتماعی است که میتوان آن را «طبقه اجتماعی متجدد» نام نهاد.
در ادامه این گفتگو آمده است:
اکنون ما با انتخابهای ناصواب و نابهنجار این طبقه مواجه هستیم. در واقع باید بدانیم که گسست نسلی رخ نداده و اصلاً چنین تصویری از دهه هشتادیها مشاهده نمیشود که مثلاً متولدان این دوره از انقلاب بریدهاند، اکنون اتفاق تازهای نیفتاده، ما با این طبقه اجتماعی در ۴۰ سال گذشته، در حوزههای مختلف تضاد و تنش داشتیم.
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
کانال شبکه عماریون
🔴🆕به بهانه حضور جمعی از نوجوانان در وقایع اخیر؛
چند نکته پیرامون افراط و تفریط درباره دهه هشتادیها
این روزها با توجه به اینکه در میان دستگیرشدگان اغتشاشات و آشوب، برخی دهه هشتادی ها هم مشاهده شده اند، شاهد تحلیل ها و نظرات مختلفی در مورد آنها هستیم. از همین رو خالی از فایده نیست که چند نکته در مورد این گروه بیان شود:
یک: اینکه نگاه صفر و صدی به قضیه داشته باشیم، منطقی نخواهد بود. هر چند که برخی از دستگیرشدگان، دهه هشتادی ها بودند، اما این به این معنی نیست که دهه هشتادی ها یک نسل سوخته محض هستند. در مقابل این اغتشاشگران که تعدادشان در هر شهر و استانی بسیار محدود است، باید دهه هشتادی های دیگر را هم دید؛ یعنی دهه هشتادی هایی که ممحض در کسب علم و دانش، آشنا به انقلاب و آرمان های آن، دارای باورهای عمیق دینی و یا حتی دهه هشتادی هایی که به هیچ عنوان دوست ندارند وارد مسائل سیاسی شوند و نسبت به بسیاری از وقایع، لا بشرط و بی توجه هستند. گروهی هم وجود دارند که مخالفت های فکری و نظری دارند اما اهل اغتشاش و آشوب نیستند.
دو: از این زاویه هم باید بنگریم که نوجوانان و جوانان دهه هشتادی در اوج احساسات و هیجان قرار دارند و چه بسا برخی از آنها پس از مدتی به همین کارهایی که الآن انجام داده اند، خنده خواهند کرد.
سه: بازی های رایانه ای هم به نوعی در ذهن برخی از این نوجوانان و جوانان تأثیر گذاشته است و آنها فضای خیالی را با فضای واقعی اشتباه گرفتند و همان هیجان و احساسات بازی های رایانه ای را در کف خیابان تخلیه کردند.
چهار: جدای از نکات فوق، متأسفانه امروز عوارض تصمیمات غلط گذشته را به خوبی مشاهده می کنیم. در ایام کرونا با وجود اینکه زیرساخت های آموزش مجازی، غیر استاندارد بود و در واقع شرایط برای آموزش مجازی دانش آموزان وجود نداشت، اما دانش آموزان به یک فضای یله و رهای مجازی فرستاده شدند. برخی از این دانش آموزان از نظر علمی ضربه خوردند و مسیر علمی آنها به طور کلی عوض شد و چه بسا در آینده، جامعه از ظرفیت آنها بی بهره خواهد ماند و برخی هم از نظر اخلاقی و رفتاری. البته بعضی هم از چند زاویه ضربه خوردند.
پنج: متأسفانه آموزش و پرورش در مورد دهه هشتادی ها بسیار کم کاری کرده است؛ دانش آموزان، 12 سال در اختیار آموزش و پرورش گذاشته می شوند و با توجه به سن پایین آنها، در بهترین شرایط برای تربیت و رشد قراردارند.
تکیه بیش از اندازه و افراطی به حوزه آموزش – که البته در همین مقوله آموزش نیز ضعف های جدی وجود دارد – و بی توجهی یا کم توجهی به حوزه پرورش، قطعاً عوارض جبران ناپذیری برای یک جامه به بار می آورد.
شش: دروس آموزش و پرورش و برنامه های آن متأسفانه در اندازه ای نیست که بتوان به آن آموزش و پرورش تراز نظام جمهوری اسلامی اطلاق کرد؛ از طرفی، همیشه باید توجه کرد که با اضافه کردن کتاب دینی و قرآن – که آن هم در حد و اندازه خودش نیست و بسیار ناقص است – نمی توان انتظار تربیت دانش آموزان تراز انقلاب اسلامی داشت. در یک حکومت غیر اسلامی هم می توان کتاب دینی در برنامه درسی دانش آموزان گذاشت؛ اما فرق آموزش و پرورش نظام جمهوری اسلامی با بقیه آموزش و پرورش ها در چیست؟
البته برنامه های جنبی در آموزش و پرورش وجود دارد؛ اما این برنامه ها یا در حاشیه قرار می گیرند و یا اینکه واقعاً کافی و متناسب با نیازها و دغدغه ها نیست.
هفت: در زمینه کتب درسی دانش آموزان باید یک باز بینی اساسی صورت گیرد. دانش آموز دهه هشتادی نه وقایع انقلاب اسلامی را دیده است، نه لزوماً با آرمان ها، دغدغه ها و ریشه های آن به خوبی آشنا است، نه 8 سال جنگ تحمیلی و شرایط خاص آن را تجربه کرده است، نه از شرایط سیاسی حاکم بر کشور و اتفاقات پیش آمده در دوران مختلف و نه لزوماً به توامندی ها و نقاط قوت جمهوری اسلامی در حال حاضر، به اندازه کافی مطلع است.
از کسانی که خالی الذهن نسبت به این مسائل هستند و مخصوصاً بخش قابل توجهی از والدین آنها نیز در این زمینه ها کم کاری می کنند و یا خود دچار انحراف هستند، واقعاً چه انتظاری داریم؟
در هر صورت، درباره کیفیت پرداختن به تاریخ معاصر و یا مسائل اجتماعی، فرهنگی و سیاسی، در آموزش و پرورش باید تجدید نظرهای اساسی صورت گیرد.
هشت: نکته دیگر در مورد معلمین این دانش آموزان است. متأسفانه برخی از معلمین در آموزش و پرورش در حد معلم استاندارد و مطلوب نیستند و خود تبدیل به معضلی در نظام آموزش و پرورش شده اند که اطلاعات و تحلیل های غلط به دانش آموزان می دهند. آموزش و پرورش وظیفه دارد که در جذب و گزینش معلمین اولاً نخبگان را برگزیند و ثانیاً تعهد، تقوا و دغدغه مند بودن را ملاک پذیرش قرار دهد. ضمن اینکه برای همین معلمین هم برنامه های جداگانه داشته باشد.
نه: نکته پایانی این است که ما هر کاری که انجام دهیم، در هر صورت در برخی افراد به دلیل شرایط خانوادگی، بی توجهی وال
کانال شبکه عماریون
دین، شرایط اجتماعی، کج فهمی و ... شاهد انحرافاتی خواهیم بود. مهم این است که آموزش و پرورش و نهادهای گوناگون کشور برای آن اکثریت، دغدغه و برنامه مناسب داشته باشند
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
کانال شبکه عماریون
🔴🆕علی رغم شفافیت کامل ماجرای فوت مهسا امینی
علاقه اصلاح طلبان به تشویش افکار عمومی/ نژاد بهرام: خروجی گشت ارشاد از دست دادن جان یک دختر شد!
زهرا نژاد بهرام، فعال اصلاح طلب و عضو سابق شورای شهر تهران در گفتوگو با ایسنا گفته است: «زنان نسبت به گشت ارشاد دغدغه دارند؛ خروجی آن نیز از دست دادن جان یکی از دختران این سرزمین بنا بر هر دلیل و اتفاقی اعم از ترس و یا... میشود، یا دختران دیگری که سهوا یا عمدا جان خود را از دست دادهاند. اینها جان دختران ما و سوالات ما است اما رویکردی نمیبینیم که در جهت حل مساله باشد».
ادعای بی شرمانه این چهره اصلاح طلب در حالی است که پرونده مهسا امینی از همان ابتدای شفاف بود و با توضیحات مبسوط پلیس، بررسی های مفصل پزشکی قانونی و در نهایت بیانیه این سازمان با مشارکت 19 پزشک متخصص و موارد دیگر به نهایت شفافیت رسید. اما ماجرا از همان ابتدا مهسا امینی نبود و فوت این دختر تنها یک اسم رمز برای آغاز آشوب ها بود.
اینکه پس از شفافیت همه جوره ماجرا در فوت عادی و ناشی از بیماری زمینه ای مهسا امینی، یک چهره اصلاح طلب مدعی شود که خروجی گشت ارشاد از دست دادن جان یک دختر بود(!) نشانگر آن است که اصلاح طلبان از پایان یافتن اغتشاشات احساس ناراحتی دارند.
یادآور می شود روزنامه اصلاح طلب آرمان هم بعد از بیانیه پزشکی قانونی و شفافیت افکار عمومی، در اقدامی عجیب و مشکوک در تیتر اصلی خود نوشت: «همه در انتظار روشن شدن داستان مهسا»(!)
جهان نيوز از روزهای ابتدایی فوت مهسا امینی طی گزارشاتی بر این موضوع تاکید کرد که اصلاح طلبان مهسا امینی را پروژه فوری خود تعریف کرده اند و اولین بنزین ها را امثال خاتمی و جهانگیری و کرباسچی و پزشکیان بر این آتش ریختند. هنوز هم سعی می کنند با تنفس مصنوعی این حداقل ناامنی ها را زنده نگه دارند.
باید دید دستگاه قضایی در مقابل این تشویش عامدانه افکار عمومی چه خواهد کرد.
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
🔴🆕علی مطهری:
برخی دانشجویان شریف آبروی دانشجو را بردند/ مفهوم مقدس آزادی را به آزادی حیوانی تنزل دادند
در روزهای اخیر آشوب و اغتشاش و فحاشی برخی مثلا دانشجویان شریف آنهم صرفا برای مختلط نمودن سلف غذاخوری و مسائل اینچنینی، واکنش اساتید دانشگاهی و چهره های سیاسی اصلاحطلب و اصولگرا را در بر داشته است.
علی مطهری، چهره اصلاح طلب و نایب رئیس مجلس سابق با انتشار توئیتی پیرامون حوادث دانشگاه شریف نوشته است: «برخی دانشجویان دانشگاه شریف در حوادث اخیر امتحان بدی دادند. گذشته از اعتراضی که حق آنها بود، فحشهای رکیک و ناموسی که در دهم مهر دادند تاکنون در دانشگاه سابقه نداشت و آبروی دانشجو را بردند و اخیراً هم با اصرار بر مختلط شدن غذاخوری مفهوم مقدس آزادی را به آزادی حیوانی تنزل دادند».
مطهری در روزهای ابتدایی اغتشاشات اخیر هم طی توئیتی نوشته بود: وقتی اقتدار پلیس کم میشود لاتها و چاقوکشها سر برمیآورند و کاهش اقتدار پلیس به ضرر همه شهروندان است.
نایب رئیس مجلس دهم به معترضان واقعی توصیه کرد که صف خود را از لاتها و چاقوکشها و کسانی که در قبال دریافت پول وارد میشوند، جدا کنند.
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
🔴حادثه تروریستی شاه چراغ تکرار داستان مسجد گوهر شاد بود
داستان همان است، تاریخ کمی تغییر کرده است.
این قربانی ها هزینه مقاومت مردم بر سر ارزش های دینی اشان بود.
شهادت اشان مبارکمان که حق وباطل تماما از هم جدا شد.
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
🔴 نورنیوز، رسانه وابسته به شورایعالی امنیت ملی: تروریستهایی که به حرم شاهچراغ حمله کردند،ایرانی نیستند
🔸 تروریستهایی که بعداز ظهر امروز به حرم مطهر احمد بن موسی(ع) ،شاهچراغ درشیراز حمله کردند دارای ملیت ایرانی نیستند.
🔸 در جریان حمله تروریستی بعداز ظهر امروز بهحرم مطهر شاهچراغ تاکنون ۱۵ نفر از هموطنانمان شهید و حدود ۴۰ نفر مجروح شده اند.
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
🔵تصویری از چادر های غرق در خون
السَّلاَمُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الصِّدِّيقَةُ الشَّهِيدَةُ
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
#فوری_مهم
یک منبع آگاه امنیتی: چندین تیم ترور قبل از انجام عملیات تروریستی در چندین نقطه کشور شناسایی و دستگیر شده بودند تروریستی که امروز حمله را انجام داد از باقی ماندههای تیمهای ترور ضربه خورده بود
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
🔴 روایت یکی از خادمان شاهچراغ از حادثه تروریستی
⭕️ موقع اذان از سمت زنان صدای جیغ آمد. ناگهان یک نفر به مقابل شبستان آمد و با کلاشینکف شروع به تیراندازی کرد. پس از آن به سمت حرم رفت و اطراف ضریح را به رگبار بست.
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
لعنت بر «حسرت تان برای یک زندگی معمولی» که باعث شدید تا امروز زندگی ده ها نفر به پایان برسد.
لعنت بر «بوسیدن به وقت ترسیدن» تان که باعث شدید تا امروز ده ها کودک جنازه پدرشان را ببوسند.
لعنت بر شعار زن، زندگی، آزادی تان که پشت آن جز مرگ انسان ها و ویرانی یک کشور هیچ چیز دیگری نیست...
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
📸 کودک مجروح شده در حادثه تروریستی امروز
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2