شبکه امامت
✳️ تقدیر از عوامل برگزاری دومین جشنواره ملی سرود آوای آدینه با حضور رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
🔹پس از برگزاری دومین دوره از جشنواره ملی سرود آوای آدینه و شناسایی برگزیدگان، از امام جمعه ساوجبلاغ و دستاندرکاران این جشنواره، با حضور رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه تقدیر شد.
حجتالاسلام والمسلمین حاج علیاکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از دستاندرکاران جشنواره ملی سرود آوای آدینه، گفت: از ابتکارات این جشنواره حرکت تربیتی جوانانه و نوجوانانه آن مرتبط با نهاد امامت جمعه است.
🔸وی در ادامه با پیشنهاد توسعه این جشنواره در مساجد کشور افزود: به لحاظ فنی و کیفی آثار ارسالی به این جشنواره در رتبهی فاخری قرار دارند و به همین جهت، آینده خوبی را برای این جشنواره میتوان متصور بود و با در نظر گرفتن این تجربه ارزشمند، در حوزه مسجد نیز آنرا توسعه داد تا مومنین هم از این نشاط و طراوت در مسجد بهرهمند شوند.
🔹در ادامه حجتالاسلام مختاری رئیس هیئت اجرایی و دبیر دومین جشنواره ملی سرود آوای، گزارشی از روند برگزاری دو دوره جشنواره ارائه کرد و افزود: در دوره اول این جشنواره نزدیک به ۱۳۰ گروه آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند. که در این دوره با لطف خداوند متعال شاهد ارسال ۲۶۰ اثر به دبیرخانه جشنواره بودیم که در نوع خود قابل تقدیر است.
🔹در انتهای مراسم از حجت الاسلام مختاری بعنوان رئیس هیئت اجرایی و دبیر دومین جشنواره ملی سرود آوای آدینه، حجت الاسلام فراستی رئیس کمیته برگزاری، حسین شهبازی دبیر اجرایی و سجاد کشاورز دبیر فنی جشنواره تقدیر بعمل آمد.
#حاج_علی_اکبری
🇮🇷 #شبکه_امامت | #نماز_جمعه
@shabake_emamat
📝 اهمیتزدائی از مذاکره با آمریکا
🔹 امام جمعه چاروسا #کهگیلویه_بویراحمد
🇮🇷 #شبکه_امامت | #نماز_جمعه
@shabake_emamat
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 گشایش دربهای بسته شده با...
🔹امام جمعه محمودآباد نمونه #قزوین
🇮🇷 #شبکه_امامت | #نماز_جمعه
@shabake_emamat
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 افشای ناقضان حقوق بشر توسط دانشجویان ایرانی
🔹امام جمعه حکم آباد #خراسان_رضوی
🇮🇷 #شبکه_امامت | #نماز_جمعه
@shabake_emamat
💎 شمـا را سفـارش مىكنـم!
💠 امام علی علیهالسلام:
«شما را اى بندگان خدا به پروا كردن از خدايى سفارش مىكنم كه به آخرت تشويق كرده و به دنيا بىعلاقه ساخته و از نافرمانىها برحذر داشته و با بقا، عزّت يافته و با عزّت و شُكوه، يكتا گشته است».
«اُوصيكُم عِبادَ اللّهِ بِتَقوَى اللّهِ... الَّذي رَغَّبَ فِي الآخِرَةِ، وزَهَّدَ فِي الدُّنيا، وحَذَّرَ المَعاصِيَ، وتَعَزَّزَ بِالبَقاءِ، وتَفَرَّدَ بِالعِزِّ وَالبَهاءِ...».
🇮🇷 #شبکه_امامت | #نماز_جمعه
@shabake_emamat
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 رهبر معظم انقلاب درباره تحولات منطقه سخنرانی خواهند کرد
🔹️هزاران نفر از اقشار مختلف مردم چهارشنبه ۲۱ آذرماه ۱۴۰۳ با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد.
✏️ حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار درباره تحولات اخیر منطقه به سخنرانی خواهند پرداخت.
💻 Farsi.Khamenei.ir
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 کلام زیاد و آتش جهنّم!
🔹امام جمعه تیران و کرون #اصفهان
🇮🇷 #شبکه_امامت | #نماز_جمعه
@shabake_emamat