تصویر مطالعه شود تا بدانید اگر این عالم برجسته علامه عبدالرحیم صاحب الفصول حائری نبود حتی قبور ائمه بقیع هم مشخص نبود .
مرقد مطهر این عالم گرانقدر در جنوب غرب تهران، خیابان کارون جنوبی تقاطع خیابان هاشمی داخل مسجد حائري مدفون است.
@shabakekhabari_salehinmalard
تصویر مطالعه شود تا بدانید اگر این عالم برجسته علامه عبدالرحیم صاحب الفصول حائری نبود حتی قبور ائمه بقیع هم مشخص نبود .
مرقد مطهر این عالم گرانقدر در جنوب غرب تهران، خیابان کارون جنوبی تقاطع خیابان هاشمی داخل مسجد حائري مدفون است.
@shabakekhabari_salehinmalard
تصویر مطالعه شود تا بدانید اگر این عالم برجسته علامه عبدالرحیم صاحب الفصول حائری نبود حتی قبور ائمه بقیع هم مشخص نبود .
مرقد مطهر این عالم گرانقدر در جنوب غرب تهران، خیابان کارون جنوبی تقاطع خیابان هاشمی داخل مسجد حائري مدفون است.
@shabakekhabari_salehinmalard
🔴قرارگاه صالحین باحضور معاونت تعلیم وتربیت ناحیه حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی دوست پناهی برگزار می گردد.
دستور جلسه : یکسان سازی گفتمان تربیتی
اعضا جلسه : سرمربی حوزه ومربیان پایگاه ها به همراه مسئولین تعلیم و تربیت پایگاه ها
زمان : "سه شنبه" 1399/3/13 ⏰11صبح
مکان : حوزه حضرت زینب
@shabakekhabari_salehinmalard
✴️معاونت فرهنگی ناحیه مقاومت بسیج حضرت ولیعصر عجل الله شهرستان ملاردبا همکاری معاونت تعلیم وتربیت برگزارمی کند.
🌴مسابقه بزرگ کتابخوانی وصیتنامه حضرت امام خمینی(ره)🌴
🎁10 هدیه 50 هزار تومانی به 10 نفر برتر
⏰مهلت شرکت در مسابقه تا 16 خرداد
✅و صیتنامه امام راحل را مطالعه نموده و به سوالات در لینک زیر پاسخ بدهید
https://farhangi.digisurvey.net/7ijp2
@shabakekhabari_salehinmalard
680315.pdf
1.03M
متن وصیتنامه امام خمینی راحل جهت شرکت در مسابقه
@shabakekhabari_salehinmalard
🌕نامه عاشقانه حضرت امام خمینی به همسر محترمتان روح پرفتوح هردو بزرگوار شاد
💐💐💐💐💐💐💐💐💐
«تصدقت شوم؛ الهی قربانت بروم، در این مدت که مبتلای به جدایی از آن نور چشم عزیز و قوت قلبم گردیدم متذکر شما هستم و صورت زیبایت در آینه قلبم منقوش است. عزیزم، امیدوارم خداوند شما را به سلامت و خوشی در پناه خودش حفظ کند. [حال] من با هر شدتی باشد میگذرد ولی به حمدالله تاکنون هرچه پیش آمد خوش بوده و الان در شهر زیبای بیروت هستم. حقیقتا جای شما خالی است. فقط برای تماشای شهر و دریا خیلی منظره خوش دارد. صد حیف که محبوب عزیزم همراهم نیست که این منظره عالی به دل بچسبد... ایام عمر و عزت مستدام. تصدقت. قربانت؛ روحالله.»
@shabakekhabari_salehinmalard
کانال ضدانقلاب و معاند راسویاب که در زمینه شناسایی عناصر موثر در انقلاب در سراسر کشوردر نرم افزار خارجی تلگرام فعالیت می کرد از دسترس خارج شد @shabakekhabari_salehinmalard
پخش زنده سخنرانی رهبر انقلاب حضرت ایت الله العظمی امام خامنه ای (مد ظله العالی )روز 14خرداد ساعت11صبح
@shabakekhabari_salehinmalard
یا زهرا:
🏴#السلام_علیک_یا_روح_الله🏴
معاونت تعلیم و تربیت حوزه حضرت زینب(س) شهرستان ملارد با همکاری معاونت فرهنگی برگزار می کند:
✴پویش وفاداران خمینی (ره)
#مسابقه
منبع:بیانات امام خمینی(ره) خطاب به بانوان
🎁 اهداء ۵ کارت هدیه ۵۰ هزار تومانی به برگزیدگان و جوایز نفیس دیگر
📅مهلت شرکت در مسابقه تا ۱۷ خرداد
#ویژه_کودکان
🎬تهیه و ارسال فیلم از
⏪خواندن یک خاطره ی امام از فایل ذیل📖
⏪ارسال نقاشی مرتبط با امام خمینی (ره)🎨
⏪جدول رمزی پیام امام
لینک کانال ایتا جهت دریافت تمامی محتوا
@kolbemehrabani501
آیدی جهت ارسال آثار👇👇
@hasbii_allah 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
#الگوی_سوم
#پویش_وفاداران_خمینی_(ره)
#تعلیم_و_تربیت_ناحیه_حضرت_ولی_عصر_عجل_الله_تعالی_فرجه_الشریف_ملارد
#تعلیم_و_تربیت_استان_تهران
@shabakekhabari_salehinmalard
⬛ پیام فرمانده سپاه حضرت ولیعصر عجل الله شهرستان ملارد به مناسبت ارتحال حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه
@shabakekhabari_salehinmalard
⬛متن پیام فرمانده سپاه حضرت ولیعصر عجل الله شهرستان ملاردبدین شرح می باشد :
امروز سالروز ارتحال حضرت امام روح الله را در حالی گرامی میداریم که درخت تناور انقلاب الهیش بلوغ چهل سالگی خود را سپری کرده است و با سکانداری نایب برحقش گام دوم انقلاب آغاز شده است . انقلابی که ثمره خون شهیدان و از خودگذشتگی ایثارگران است . امامی که به ما آموخت که در راه رسیدن به اهداف عالیه اسلام عزیز هراسی به دل راه ندهیم و آنگاه که با عقلانیت و درایت هدف را شناختیم قیام کنیم و نتیجه کار را به محول الاحوال بسپاریم . همانطور که رهبر عزیزتر از جانمان فرمودند که امام خمینی یک حقیقت همیشه زنده است ، در تحولات منطقه و عرصه های بین المللی زنده بودن و پویا بودن تفکرات این امام عارفان و احیاگر زمان را شاهد هستیم .
▪▪▪▪▪▪
و همه آزادیخواهان جهان تفکرات ضداستعماری ، ضد استکباری او را سرمشق فعالیت های خود قرار داده اند هر چند لازم است که آزادگان جهان و آزاد اندیشان با تفکرات الهام بخش و احیا کننده پیر جماران بیشتر آشنا شوند . ضمن گرامیداشت یاد امام عظیم الشان و شهدای قیام پانزدهم خرداد ، سالروز زعامت و رهبری حضرت آقا را نیز گرامی میدارم و متذکر می شوم که باید با تفکرات و سیره حضرت امام آشنا شد و هرچه بیشتر نسل جوان را با نگاه های بلند ایشان آ شنا کرد چرا که برخی از فریب خوردگان در صدد هستند را ه امام و اهداف ایشان را بصورت مخدوش به آیندگان منتقل کنند و مسیر انقلاب را به انحراف بکشند .
▪▪▪▪▪▪▪همه دلباختگان کوی دوست می بایست وصیت نامه سیاسی الهی این پیر فرزانه را مطالعه نمایند و طبق روال هر ساله گوش جان به بیانات خلف صالح ایشان بسپرند که صدا همان صداست و حنجره همان حنجره . فیض روح القدس ار باز مدد فرماید دیگران هم بکنند آنچه مسیحا می کرد یاد همه شهدای راه اعتلای کلمه الله گرامی باد .➖➖➖➖➖ در پایان اولین سالگرد ارتحال والده مکرمه امام جمعه عزیز شهرستان حضرت حجه الاسلام والمسلمین حاج آقا حسینی را نیز به بیت مکرمه ایشان تسلیت عرض مینمایم
@shabakekhabari_salehinmalard