بسم الله الرحمن الرحیم
🌺سالروز میلاد با سعادت امام محمد باقر علیه السلام مبارک باد🌺
📋 شفاعت، میانبری برای استغفار؛ در اهمیت استغفار سخن بسیار گفته شده است. عملی که دروازه توبه و بخشش گناهان است و عارفان از اثرات بسیار قابل توجه آن در معیشت و آسان شدن امور زندگی بسیار گفته اند. اما نکته جالب دیگری در این آیه وجود دارد و آن پیشنهاد قرآن مبنی بر مراجعه مسلمانان نزد پیامبر (صلى الله عليه و آله و سلم ) جهت استغفار است. آيه صريحا مى گويد: آمدن به سراغ پيامبر و او را بر در درگاه خدا شفيع قرار دادن ، و وساطت و استغفار او براى گنهكاران مؤثر است، و موجب پذيرش توبه، و رحمت الهى است. اگر وساطت و دعا و استغفار و شفاعت خواستن از پيامبر شرك بود، چگونه ممكن بود كه قرآن چنين دستورى را به گنهكاران بدهد! بديهى است پيامبر (صلى الله عليه و آله و سلم ) آمرزنده گناه نيست ، او تنها مى تواند از خدا طلب آمرزش كند و اين آيه پاسخ دندان شكنى است به آنها كه شفاعت را انكار مى كنند.
🔷 آیه روز:
وَ مَا أَرْسَلْنَا مِن رَّسُولٍ إِلاَّ لِيُطَاعَ بِإِذْنِ اللّهِ وَ لَوْ أَنَّهُمْ إِذ ظَّلَمُواْ أَنفُسَهُمْ جَآؤُوكَ فَاسْتَغْفَرُواْ اللّهَ وَ اسْتَغْفَرَ لَهُمُ الرَّسُولُ لَوَجَدُواْ اللّهَ تَوَّابًا رَّحِيمًا (نساء/ آیه 64)
🔶 ترجمه:
ما هیچ پیامبرى را نفرستادیم مگر براى این كه به فرمان خدا، از وى اطاعت شود. و اگر این مخالفان، هنگامى كه به خود ستم مى كردند (و فرمانهاى خدا را زیر پا مى گذاردند)، به نزد تو مى آمدند; و از خدا طلب آمرزش مى كردند; و پیامبر هم براى آنها استغفار مى كرد; خدا را توبه پذیر و مهربان مى یافتند.
✅ پیشنهاد : ماه با عظمت رجب آغاز شد. ماهی که استغفار از اعمال اصلی آن است و البته به زیارت اهل بیت علیهم السلام نیز در این ماه توصیه فراوان شده است. آنچنان که زیارت خاصی برای این ماه تحت عنوان زیارت رجبیه به ما آموخته اند. زیارت مسیر شفاعت است و شفاعت، میانبری برای استغفار. این ماه فرصتی است که روح آلوده به گناهمان را در شب زنده داری ها (عبادت پیش از نماز صبح) و روزه ها و استغفارها شستشو دهیم. امشب هم لیله الرغائب است. شب آرزوها. البته که آرزوهای ما پرتعداد و متاسفانه کوچک است. اما حتی خواستن حوائج کوچک نیز از خدا توصیه شده است و رسم بندگی است. اما امسال با توجه به اوج گرفتن ناملایمات و مشکلات در سطح منطقه و کشورهای مسلمان، بیاییم در شب آرزوها از خداوند علاوه بر آمرزش گناهانمان، فرج او را بخواهیم. چه رغبتی برای ما بالاتر از او؟ "اللهم انا نرغب الیک فی دوله کریمه." خدایا ما به دولت کریمه او رغبت داریم...
🗓 پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳
#عترت ، #اهل_بیت ، #استغفار ، #شفاعت ، #زیارت
🌼هر روز یک آیه🌼
❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️
🌹🌹پنج شنبه است،شادی ارواح رفتگانمان و ارواح همه شهدا، مومنین و مومنات فاتحه (حمد) با سه قل هو الله همراه با صلوات بر محمد و آل محمد بفرستیم و به آنها هدیه کنیم🌹🌹
هدایت شده از محمد جوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️این تصاویر حرم و زیارتگاه نیست!
📌ایرانیها شب تولد حضرت عیسی مسیح، رفتن دم کلیسا هی صلوات میفرستن😂
🖋 #محمد_جوانی
🔴 @CWarfare
هدایت شده از محمد جوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️شهید سلیمانی:
ما هم میرویم و تنها یک نفر میماند...
🤲روز شهادت سردار است؛ شادی روح بلندش صلوات
🖋 #محمد_جوانی
🔴 @CWarfare
هدایت شده از محمد جوانی
📷 کاپشنصورتیها در مسیر حاجقاسم
🤲 صلواتی هدیه کنید به ارواح مطهر شهدای حادثه تروریستی ۱۴۰۲ کرمان
🖋 #محمد_جوانی
🔴 @CWarfare
هدایت شده از ➜مطالبناب روشنگری و بصیرت
1_2477590879.pdf
2.71M
کتاب هزار ودوازدهمین نفر
با حاج قاسم بیشتر آشنا شویم هرچند خيلی دیر😔😔😔😔
هدایت شده از ➜مطالبناب روشنگری و بصیرت
نگاهی به زندگینامه شهید ابومهدی المهندس؛
او خود را سرباز حاج قاسم معرفی میکرد؛وصیتی که عملی شد
او خود را سرباز حاج قاسم معرفی میکرد؛وصیتی که عملی شد
نقطه عطف زندگی شهید ابومهدی المهندس ورود به الحشدالشعبی و مبارزه با گروه های تروریستی در عراق و سوریه به همراه حاج قاسم سلیمانی بود. راه مقدسی که در نهایت به شهادت ختم شد و وصیت ابومهدی المهندس نیز عملی شد.
به گزارش خبرآنلاین، "جمال جعفر محمد علی آل ابراهیم" که به ابومهدی المهندس معروف بود در دهه ۵۰ میلادی در بصره چشم به جهان گشود. وی سال ۱۹۷۳ در رشته مهندسی مدنی به دانشگاه راه یافت و پس از فارغ التحصیلی از این رشته در کنار دروس حوزوی زیر نظر محسن الحکیم، مرجع عالیقدر شیعی در بصره در رشته علوم سیاسی نیز به تحصیل پرداخت. این شهید سرافراز پس از مشارکت در وقایع رجب در سال ۱۹۷۹ و دستگیری آیت الله شهید سید محمد باقر الصدر ، از سوی دادگاه تحت تعقیب قرار گرفت و پس از به قدرت رسیدن صدام حسین در سال ۱۹۷۹ ، شهید ابو مهدی المهندس مجبور شد در سال ۱۹۸۰ عراق را ترک کند و از کویت وارد ایران شد. وی در سال ۱۹۸۵ عضو شورای مجلس اعلای اسلامی شد.
ماهها قبل از سقوط صدام حسین، وی مسئولیت خود را در سپاه بدر و همچنین در شورای عالی رها و به عنوان یک چهره مستقل کار کرد، در حالی که وی از روابط خود با همه چشم پوشی نکرد. او در ادامه در عراق شروع به کار سیاسی کرد جایی که در تشکیل اتحاد ملی موحد نیز نقش مهمی ایفا کرد.ضمن اینکه او از پایه گذاران فراکسیون ائتلاف وطنی عراق و سپس ائتلاف وطنی کنونی است.
شهید ابومهدی اما در سال ۱۹۸۰ موفق شد به کویت برود و در کویت همراه با دیگر نزدیکان خود، ابتدا حزب الدعوه و بعدها یک گروه جهادی را پایه گذاری کند. در کویت بود که برای اولین بار نام او در اقداماتی علیه آمریکا مطرح شد. ابومهدی المهندس در خصوص فعالیت هایش در کویت میگوید: «در کویت ازدواج کردم و همانجا به اعدام محکوم شدم». در واقع علت محکومیت شهید ابومهدی به اعدام، فعالیت های جهادی همراه با شهید «مصطفی بدرالدین» بود. شهید ابومهدی در این باره می گوید: « بعد از انفجارهایی که در سفارت آمریکا و سفارت فرانسه در کویت رخ داد، عراقیهایی که مقیم کویت بودند، بازداشت شدند. اسم من نیز در فهرست متهمین مشارکت در این انفجارها وارد شده بود، با وجود اینکه من در این قضیه بیگناه بودم.
هدایت شده از ➜مطالبناب روشنگری و بصیرت
شهید ابومهدی المهندس کسی بود که نائب امام زمان عج آله تعالی فرجه الشریف درنمازهای شبش به اسم ویژه دعایش می کرد😭😭😭😭😭