eitaa logo
سیاست و فرهنگ | شعبانی سارویی
1.2هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
6.6هزار ویدیو
831 فایل
🌱 کانال سیاست و فرهنگ به ارائه چالش ها و ظرفیت های دو حوزه سیاست و فرهنگ می پردازد. 🔹️ ارتباط با ادمین : @Shabaniesaroui
مشاهده در ایتا
دانلود
یادکنیم شهدای چهل تن (ره) 6 بهمن 60 حماسه آفرین آمل "شهر هزار سنگر" فاتحه وصلوات 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🔰التماس برای مذاکره! 🔹برای لحظاتی از منظر یک سیاست‌مدار و یا یک مقام مسؤل در آمریکا به فضای سیاسی و رسانه‌ای حاکم بر جریان اصلاحات بنگرید.‏ تصویر و یا برداشتی که به شما دست می‌دهد چیست؟ جریان رسانه‌ای اصلاحات دو خط را به موازات هم دنبال می‌کنند. با سیاه‌نمایی حداکثری اعلام می‌کنند کشور در شرایط دشوار و سخت قرار گرفته و نکته دوم این‌که در چنین اوضاعی راهی جز مذاکره با آمریکا باقی نمانده است! به عنوان نمونه این جملات علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور را از نظر بگذرانید: "اگر شرایط تغییر نکرده و اصلاح نشود با سرنوشتی همراه با کاهندگی روزافزون، ضعیف و تهی شدن از درون مواجه ‌می‌شویم و این همان خواست بدخواهان تاریخی ایران است. ما به اصلاحات سخت اقتصادی، بهبود وضعیت اجتماعی، زیستن آسوده مردم در جامعه و حضور در اقتصاد جهانی نیاز  داریم". یا این‌که حسین مرعشی دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی بیان کرده که "شرایط امروز ایران، مانند شرایط سال ۶۷ بعد از سقوط فاو است"! 🔹تصویر و برداشت بیرونی از حال و هوای جریان سیاسی اصلاحات و رسانه‌های منسوب به آنان، کسانی را نمایش می‌دهد که ولع و اشتیاق به مذاکره فکر و رفتار آنان را فراگرفته است.از این عجیب‌تر و تأسف‌بارتر اما آن است که این جریان فکری هرگز قصد ندارد از تاریخ و حتی آموزه‌های روابط بین‌الملل عبرت بیاموزند. در زمینه موضوع برجام بین ایران و آمریکایی‌ها مذاکرات مستقیم صورت گرفت. حتی کار به قدم زدن دو نفره وزرای امور خارجه نیز کشیده شد. آخر سر در ۱۸ اردیبهشت سال۹۷ دولت آمریکا به صورت غیرقانونی و یک‌جانبه از توافق هسته‌ای خارج شد و ضمن بازگرداندن تحریم‌های گذشته، تحریم‌های بی‌سابقه و جدید علیه ملت ایران وضع کرد.این در حالی بود که جمهوری اسلامی ایران یک‌سال ضمن اجرای کامل تعهدات خود، در توافق هسته‌ای باقی ماند. 🔹بسیار طبیعی است که جمهوری اسلامی ایران در این شرایط، پیش شرط هرگونه‌ مذاکره جدیدی را بازگشت آمریکا به توافق پیشین و اجرای تعهداتش موکول کند.به همین دلیل سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در گفتگوی ویژه خبری ۲۵دی‌ماه ۱۴۰۳ اعلام کرد که "ما با دولت آمریکا در خصوص هسته‌ای مذاکره نمی‌کنیم تا به برجام بازگردند؛فرمول برجام کماکان معتبر است و وجود دارد". 🔹بنابراین سخن بر سر امتناع و لزوم مذاکره نیست که نظام جمهوری اسلامی ایران همواره در ادوار مختلف بر اساس منافع ملی درباره آن تصمیمات مقتضی گرفته است؛ سخن بر سر این است که در پیش گرفتن چنین رفتارهایی از سوی جریان رسانه‌ای اصلاحات که مملو از سیاه‌نمایی و ولع شدید به مذاکره است، کمترین منفعتی برای کشور تولید نمی‌کند.
شهادت امام كاظم علیه‌السلام تسلیت باد🏴 🔹اللهُمَّ صَلِّ عَلى مُوسَى بنِ جَعفَرٍ وَصیِّ الاَبرارِ وَ اِمامِ الاَخیارِ وَ عَیبَةِ الاَنوارِ حَلیفِ السَّجدَةِ الطَّویلَةِ وَ الدُّموعِ الغَزیرَةِ وَ المُناجاةِ الکَثیرَة؛ اللٰهمّ صَلّ علیه و علی آبائه و ابنائه الطّیّبین الطّاهرین المعصومین و رَحمة الله و برکاته. 🥀🥀🥀🥀🥀🥀
🇮🇷🇵🇸 🔰 تیم فرقه بهائیت در رصد دستگاه اطلاعاتی 🍃🌹🍃 🔹سربازان گمنام امام زمان(عج) در اصفهان با رصد دقیق و اشرافیت موفق شدند در راستای حفظ تحکیم خانواده و اجرای قانون و جلوگیری از کودک آزاری، ۱۳ نفر از اعضای فرقه ضاله بهائیت را که با هدف انحراف اعتقادی در بین کودکان و نوجوانان مسلمان فعالیت داشتند، دستگیر و تحویل مقام قضایی دهند. 🔹این مبلغین فعال به‌صورت تشکیلاتی و سازمان یافته سبب ایجاد انحرافات اعتقادی و جذب مسلمانان به فرقه ضاله بهائیت از طریق برگزاری کلاس و فضای مجازی برای کودکان و نوجوانان و با روش‌های هنری، موسیقی، نقاشی و... آموزه‌های این فرقه ضاله را آموزش می‌دادند. 🔹تغییر سبک زندگی اسلامی از طریق بی‌بندباری. سگ‌گردانی، اختلاط میان دختران و پسران و ابتذال آنها از برنامه‌های سازمان یافته این افراد بوده است. 🔹سربازان گمنام امام زمان(عج) از افرادی که به هر نحوی از فعالیت این فرقه به‌عنوان پیاده نظام رژیم صهیونیستی در کشورمان اطلاعاتی دارند، خواست گزارش مربوطه را با تلفن ۱۱۴ به شبکه ارتباطات مردمی سازمان اطلاعات سپاه ارسال نمایند.
🇮🇷🇵🇸 🔰، شماره ۴ 🍃🌹🍃 ⁉️در تحلیل‌های سیاسی، آوردن نام افراد چه حکمی دارد؟ 🔴 اگر در تحلیل، مفاسد اخلاقی فردی ذکر شود، باید از ذکر نام افراد خودداری شود، ولی در مورد مفاسد اقتصادی، سیاسی، امنیتی محرزشده، ذکر نام افراد ایرادی ندارد. ‌‎‌‎‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎
زندگی شگفت آور 🔸زندگی موسی‌بن جعفر (علیهما السلام) یک زندگی شگفت‌آور و عجیبی است. اولاً در زندگی خصوصی موسی‌بن جعفر (علیهما السلام) مطلب برای نزدیکان آن حضرت روشن بود. هیچ کس از نزدیکان آن حضرت و خواص اصحاب آن حضرت نبود که نداند موسی‌بن جعفر (علیهما السلام) برای چی دارد تلاش میکند و خود موسی‌بن جعفر (علیهما السلام) در اظهارات و اشارات خود و کارهای رمزی‌ای که انجام میداد، این را به دیگران نشان میداد؛ حتی در محل سکونت، آن اتاق مخصوصی که موسی‌بن جعفر (علیهما السلام) در آن اتاق مینشستند اینجوری بود که راوی که از نزدیکان امام (علیه‌ السلام) هست، میگوید من وارد شدم، دیدم در اتاق موسی‌بن جعفر (علیهما السلام) سه چیز است: یکی یک لباس خشن، یک لباسی که از وضع معمولی مرفّه عادی دور هست، یعنی به تعبیر امروز ما میشود فهمید و میشود گفت لباس جنگ، این لباس را موسی‌بن جعفر (علیهما السلام) را آنجا گذاشتند، نپوشیدند، به صورت یک چیز سمبولیک، بعد «و سیف معلّق»؛ شمشیری را آویختند، معلّق کرده‌اند، یا از سقف یا از دیوار. «و مصحف»؛ و یک قرآن. ببینید چه چیز سمبلیک و چه نشانه‌ی زیبائی است. 🔺بیانات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در خطبه های نماز جمعه تهران ۱۳۶۰/۱/۲۳ (علیه السلام)
12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناگفته های مرغ... 🔴 پخش شده از شبکه افق، به صورت کاملا مستند و علمی.
‏رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها فرمودند جای مسائل اصلی با فرعی را جابجا نکنید.وقتی پس از یک سفر و مصاحبه،پمپاژ خشم و تنفر توسط برخی افراد که در ایتا دکان باز کرده‌اند شکل می‌گیرد،حتما افرادی هیجانی کف خیابان جمع می‌شوند و علیه سران قوا شعار می‌دهند و درون کشور خط تفرقه می‌گشایند.
🏴 کرامات علیه السلام 1⃣ اعجاز امام کاظم علیه السلام در خروج از زندان 🔻مسیب، زندانبان امام موسی کاظم علیه السلام می‌گوید: سه روز قبل از شهادت امام مرا طلبید و فرمود: " امشب عازم مدینه هستم تا عهد امامت پس از خود را به فرزندم علی واگذار کنم و او را وصی و خلیفه خود نمایم." گفتم:" آیا توقع دارید با وجود این همه مامور و قفل و زنجیر، امکان خروج شما را فراهم کنم؟!" فرمود: " ای مسیب، تو گمان می‌کنی قدرت و توان الهی ما کم است؟ " گفتم:" نه، ای مولای من " فرمود: " پس چه؟ " گفتم:" دعا کنید ایمانم قوی‌تر شود " امام چنین دعا کرد: " خدایا او را ثابت‌قدم بدار سپس فرمود:" من با همان اسم اعظم الهی که آصف بن برخیا ( وزیر حضرت سلیمان علیه السلام ) تخت بلقیس را در یک چشم به هم زدن از یمن به فلسطین آورد، خدا را می‌خوانم و به مدینه می‌روم." ناگهان دیدم امام دعایی خواند و ناپدید شد. اندکی بعد بازگشت و با دست خود زنجیرهای زندان را به پای مبارک بست. سپس فرمود: " من پس از سه روز از دنیا می‌روم. " من به گریه افتادم. فرمود: " گریه مکن و بدان که پسرم علی ابن موسی الرضا پس از من، امام توست ... " منبع: بحار الانوار، ج ۴۸، ص ۲۲۴، ح ۲۶ از عیون اخبارالرضا تسلیت‌باد
نفوذ.mp3
9.27M
صوت آموزشی از بازی های رایانه ای تا نفوذ فرهنگی برای بیگانه سازی هویت و ارزشهای ملی در نسل جدید تاریخچه‌ای مختصر از جریان نفوذ فرهنگی
🔻موافقت مجلس با تمدید شش ماهه دوره ششم شوراهای شهر و روستا 🔹نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی اصلاح موادی از قانون انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، با پیشنهاد تعویق ۶ ماهه موعد برگزاری دوره هفتم انتخابات شوراهای شهر و روستا موافقت کردند. 🔹بر این اساس در صورت تایید این مصوبه از سوی شورای نگهبان، برگزاری دوره هفتم انتخابات شوراهای شهر و روستا و انتخابات میاندوره‌ای مجلس دوازدهم در ۵ حوزه انتخابیه تبریز، نقده، بندرانزلی، بستان آباد و بندرعباس ۶ ماه به تعویق افتاد.
امام کاظم علیه السلام.mp3
1.44M
چرا با اینکه امام کاظم علیه السلام بیشتر عمر خود را در زندان بوده اینقدر فرزند دارد؟ 🎧 مرتضی کهرمی