رسول سنایی راد معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا در روزنامه جوان نوشت: تأسفبارتر اینکه بعضی از این کنشگران ادعای انقلابیگری داشته و از موضع تبیینگری و روشنگری به شبههآفرینی و تشکیک پیرامون چگونگی حادثه و رد روایت ارائه شده از سوی دستگاههای رسمی میپردازند. یعنی در حالی که بیانیههای ستاد کل نیروهای مسلح، هرگونه اقدام خرابکارانه و تروریستی در حادثه را رد کرده، اما این مدعیان با مقایسه آن با حوادث تروریستی شهادت شهید هنیه در ایران و شهید سید حسن نصرالله در لبنان آن را اقدام تروریستی از جانب رژیم صهیونیستی القا مینمایند.
برخی از این مدعیان، چنین ادعاهای موهومی را قطعی تلقی کرده و عدم اعلام آن از سوی دستگاههای رسمی و مسئول را نوعی مصلحتاندیشی معرفی و شوربختانهتر آنکه برخی دیگر هم آن را نشانه ترس و محافظهکاری این مراجع برای بیان واقعیت در پیوند با پیامدهای آن میدانند.
غافل از اینکه چنین ادعاهایی نه تنها با حقیقت و واقعیت مرتبط با این حادثه انطباق ندارد، و نوعی خودتحقیری و جفا بر حافظان امنیت و اقتدار ملی به حساب میآید، بلکه عقلانیت انقلابی را نیز مخدوش ساخته و خدمتی بزرگ به رژیم پوشالی صهیونیستی است که در شرایط استیصال و ضعف در برابر مقاومت مظلومانه مجاهدان بزرگ غزه به شدت نیازمند قدرت نمایی و دستاوردسازی میباشد.
مارکو روبیو وزیر خارجه جدید آمریکا و سناتور پیشین برای کسب کرسی وزارت خارجه آمریکا تعهد کرد که تحت رهبری او تمامی تصمیم های وزارت خارجۀ ایالات متحده بر اساس پاسخ به سه پرسش سازنده و مهم استوار خواهد بود: این تصمیم
"ما را قویتر میسازد؟
ما را مصوونتر میسازد؟
ما را مرفهتر میسازد؟
رهبر انقلاب: نیازمند یک کار مهم رسانهای برای نشاندادن پیشرفتها هستیم. در زمینهٔ کار رسانهای برای پیشرفتها کمکاریم.
هزارو یک نکته حرف دراین جمله وجود دارد!
بنطر شما سهم تقصیر ما چقدر است؟ کم کاری از ناحیه کیست؟
تا قبل از دو انتخابات اخیر مجلس و ریاست جمهوری، تمرکز جریان علاقمند به انقلاب این بود که مرتب از دستاوردها می گفتند و می نوشتند، آقای راجی کتابها درباره پیشرفت کشور از جمله صعود چهل ساله و... نوشت، نهضت راهیان پیشرفت، راویان سازندگی راه افتاد.
اما از این دو انتخابات با اشتباهاتی که در تایید صلاحیت ها اتفاق افتاد و دعوای جلیلی قالیباف ، فضای کشور را چالشی و تخریبی کرده اند، لذا همانند سال ۸۸ بازهم حضرت آقا خودشان میداندار تبیین شده اند.
نکته:
درفرمایشات مقام معظم رهبری مدظله العالی دردیداربافعالان اقتصادی از موضوعی اظهار شرمندگی کردند....واقعادرد آوراست که فردی برای اخذ مجوز باید۳سال۴سال یا بیشتر منتظر بماند.
سوال؟؟آیاوقت آن نرسیده مجلس شورای اسلامی وقوه قضائیه ،بازرسی کل کشور ورود بکنند؟
آقایان بیاییم گشت قانون راه اندازی کنیم منتظر گزارش یاپرونده نشویم خودمان واردمعرکه شویم ...آیاجای آن ندارد وقتی ولی مسلمین اظهار شرمندگی می کند ماازخجالت آب شویم؟؟؟!!#گشت قانون را راه اندازی کنیم#
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمی مثل انجمن حجتیه
⚙️ رهبر انقلاب: یکی از مشکلات ما، وابستگی به دلار است. سامانه مالی بریکس و تبادلات مالی با ارزهای کشورهای عضو آن که قرار است انجام شود کمک بزرگی به حل این مشکل خواهد کرد. ۱۴۰۳/۱۱/۳
گاهنامه سخن هادی.pdf
452.3K
🔺 گاهنامه سخن هادی شماره ۶۵۰
✍ ابعاد آتش بس در غزه و آینده ی پیش روی منطقه
سه نسل سه وظیفه.mp3
1.31M
سه نسل، سه وظیفه!
🎧 آیتالله جوادی آملی
#اندیشه_اسلامی
با سلام واحترام خدمت جناب آقای دکتر شعبانی عزیز
با تشکر از زحمات جناب عالی و خدا قوت در تدوین کتب مختلف جهت روشنگری و جهاد تبیین
مورخ چهارم وپنجم بهمن قسمت اول و دوم فناوری جریان شناسی را گوش کردم بدین جهت چند نکته به ذهن حقیر رسید که ذیلا تقدیم می گردد :
1-اول بحث نام گذاری است جناب عالی آمدید از کلمه فناوری برای شناخت جریان شناسی استفاده کردید !؟اولا بفرمایید بر چه مبانی از این کلمه بهره بردید ؟کلمه فناوری یک بار فنی دارد یعنی برای علوم پایه از آن استفاده می شود ،عزیز دل برادر وقتی یک صحبتی یا سخنرانی یا یک کتابی یا جزوه ای تدوین می شود معمولا با توجه به نوع محتوای آن آنرا نام گذاری می کنند مثال عرض کنم بنده کتابی پیرامون فارسی ،تاریخ ،جغرافی کلا پیرامون علوم انسانی نوشتم .چطور می توانم از واژه فناوری در عناوین آنها استفاده کنم ؟استاد عزیز نزد جناب عالی حرف زدن زیره به کرمان بردن است .می توانید از کلمات نو و ابداعی و خلاق استفاده فرمایید.به عبارتی فنا وری جریان شناسی به قول طلبه ها اسم لایتچسبک است .
2-در یکی از جملات جهت تشریح زیر شاخه های جریان شناسی از« توپ » نام می برید مثال می زنید یک توپ داریم و داخل توپ توپهای دیگری نیز وجود دارد این مثال چگونه من مخاطب را اقناع می کند ؟در کجای دنیا توپ تولید می شود و در داخل آن توپهای دیگری جای گرفته ؟شما می توانید از کاهوی گرد یا کاهوی کلم پیچ نام ببرید که زیر هر برگ کاهو برگهای دیگری نیز وجود دارد یعنی یک جریان سیاسی به نام اصولگرایی با زیر شاخه های آن به ده ها زیر مجموعه میرسد یا از مثال ریاضی مانند اینکه یک مجموعه دایره داریم داخل آن 20 عدد قرار داره یعنی دایره با زیر مجموعه بیست عدد بلاخره از مثالهای تقریب به ذهن ریاضی یا از شرکت های هرمی که دارای زیر مجموعه فراوان خوشه ای هستند استفاده کنید .
3-تا جا که یادم است اولین کتاب جناب عالی پیرامون «جریان شناسی سیاسی فرهنگی انقلاب اسلامی» در سال 1387 چاپ شد و بعد از آن یک کتاب دیگری در خصوص جریان شناسی سیاسی تدوین کردید اما برای تدوین کتب جریان شناسی بهتر آن است که ابتدا نظر ولی امر مسلمین را به عنوان مبانی قبول کنیم و سپس به دسته بندی جریانات سیاسی بپردازیم .حضرت آقا در دسته بندی جریانات سیاسی فرمودند «جریانات سیاسی یا انقلابی هستند یا غیر انقلابی»بدین حهت وقتی شما جریانات را به جهار دسته –انقلابی ،شبه انقلابی ،غیر انقلابی و ضد انقلابی تقسیم می کنید با نگاه رهبر معظم همپوشانی ندارد چون معظم له به دو دسته و جناب عال یبه چهار دسته تقسیم نمودید.
4- همه جریانات سیاسی اعم از اصلاح طلب ،شبه مذهبی ،غیر مذهبی ، ضد مذهبی و جریان فی مینیسم و جریان روشن فکری زیر محموعه غیر انقلابی قرار می گیرند .ضمنا جریان سومی که از سوی آقای هاشمی ،ری شهری ،محسن رضایی ،احمدی نژاد و روحانی دنبال می شد نهایت به اصولگرایی و اصلاح طلبی ختم گردید .
5--کاش عنوان کتاب خود را «جریانات شناسی سیاسی انقلابی و غیر انقلابی » نام گذاری می کردید و در مقدمه یا پیش گفتار کتاب از بیانات معظم له استناد می شد .
.از بضاعت اندک علمی عذر خواهم
سیاست و فرهنگ | شعبانی سارویی
با سلام واحترام خدمت جناب آقای دکتر شعبانی عزیز با تشکر از زحمات جناب عالی و خدا قوت در تدوین کتب م
📌برادر بزرگوارم استاد نعمتی عزیز؛
🌹🌹🌹🌹🌹
از نقد و نظر عالمانه و حوصله خوب شما در بررسی دو بخش از مجموعه بحث های جریان شناسی که در کانالم بارگزاری شد، بسیار سپاسگزارم.
بدین لحاظ چند نکته را در توضیح نکات حضرتعالی اشاره می کنم:
۱. تعبیر فناوری ( تکنولوژی) به معنای استفاده از دانش علمی و فنی برای حل مسائل و ایجاد نوآوری های جدید است. بعبارت دیگر فناوری روش و فرآیند استفاده از دانش برای حل مسائل و ایجاد نواوری است.
با این تعریف، فناوری مانند کلمه مهندسی که حضرت آقا مهندسی فرهنگی را مطرح کردند، قابل بهره برداری در عرصه های سخت و نرم است.
۲.برای تعریف جریان شناسی نیازمند به بهره گیری از تمثیل با رویکرد بالگردی برای تقریب ذهنی مخاطبان بود که سه لایه جریان، شامل واژه توپ بزرگ برای جریان و درون آن چند توپ متوسط بعنوان طیف و جناح و در لایه سوم از چندین توپ کوچکتر بنام حزب و جمعیت و تشکل نام برده شد و در ادمه در درون هر حزب و جمعیت دو لایه رهبران فکری و عناصر عملیاتی را بعنوان اجزای آن توضیح داده شد.البته می شد از مثالهایی مانند کاهو در لایه های چند لایه هم مثال آورد .
۳. الحمدلله رویکرد حقیر براساس اندیشه های رهبری است که اشاره شد خاستگاه و پایگاه معرفتی آن در معرفت دینی است. و نیز در دسته بندی جریانات به انقلابی، شبه انقلابی و غیر انقلابی و ضد انقلابی منافاتی با طبقه بندی معظم له نیست بلکه تفصیل و توسعه آن است.
۴.عنوان کتاب جریان شناسی سیاسی فرهنگی است که دو عرصه جریان شناسی یعنی جریان شناسی سیاسی و جریان شناسی فرهنگی در دو مقطع قبل و بعد از انقلاب اسلامی مورد بررسی قرار گرفته است.
از لطف و محبت شما و نقطه نظرات موشکافانه شما بهره مند شدم. با آرزوی توفیق بیشتر در جهاد تبیین.
سرباز ولایت مدیر کانال سیاست و فرهنگ شعبانی سارویی