6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 شکنجه و هتک حرمت شیعیان توسط نیروهای جولانی
📡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 دلار: ۸۵ هزار تومان
معاون پزشکیان: اگه پروتکل نبود میرقصیدم
📡
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 بدون تعارف با مدیر مدرسهای که خودروی خود را فروخت تا مادرِ دانش آموزش را از زندان رفتن نجات دهد
📡
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 زن شیعه سوری از وضعیت شیعیان در این کشور بعد از تسلط تروریستها میگوید...
📡
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 انتشار برای نخستین بار؛ تصاویری از اتاق عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر 2023
برنامه تلویزیونی "ما خفی اعظم" شبکه الجزیره در جدیدترین قسمت خود، اقدام به انتشار تصاویر اختصاصی و صحنههای ویژه از داخل اتاق فرماندهی شورای نظامی گردانهای عزالدین قسام کرد. این شورا مسئولیت برنامهریزی و نظارت بر عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر 2023 را بر عهده داشت.
این تصاویر که برای اولین بار منتشر میشوند، جزئیات جالبی از فرآیند برنامهریزی و هماهنگیهای انجامشده برای اجرای عملیات طوفان الاقصی را نشان میدهند. در این تصاویر، اعضای شورای نظامی قسام در کنار محمد ضیف فرمانده کل این گردانها در حال بررسی نقشهها، استراتژیها و هماهنگیهای لازم برای اجرای عملیات دیده میشوند.
📡
🕋 برجستهترین شعار مهدویّت
برجستهترین شعار مهدویّت عبارت است از عدالت. مثلاً در دعای ندبه وقتی شروع به بیان و شمارش صفات آن بزرگوار میکنیم، بعد از نسبت او به پدران بزرگوار و خاندان مطهّرش، اوّلین جملهای که ذکر میکنیم، این است: «این المعدّ لقطع دابر الظّلمه، این المنتظر لاقامة الأمت و العوج، این المرتجی لأزالة الجور و العدوان»؛ یعنی دل بشریت میتپد تا آن نجاتبخش بیاید و ستم را ریشهکن کند؛ بنای ظلم را ویران کند و ستمگران را سر جای خود بنشاند. این اوّلین درخواست منتظران مهدی موعود از ظهور آن بزرگوار است.
📚 بیانات #امام_خامنه_ای ۱۳۸۱/۰۷/۳۰
#مهدویت
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 @shabnamshabna
⚙️ #اطلاعنگاشت | برای پشتیبانی از فرماندهان خطّ مقدم جنگ اقتصادی
تازهترین توصیهها و تاکیدات رهبر انقلاب اسلامی برای حمایت از بخش خصوصی
۱. کار رسانهای برای نمایش پیشرفتها و تحقق آرزوها در بخش خصوصی
- مخاطب:
- جوانان
- دانشجویان
- افراد مایل به اثرگذاری و دارای توانایی
۲. چشم دوختن به ظرفیت داخلی در شرایط تحریم
۳. الزام کمک نظام تصمیمگیری اجرائی کشور به بخش خصوصی
۴. باور داشتن مسئولین به لزوم کمک به بخش خصوصی و عمل کردن به آن
۵. سهلانگاری نکردن و مراقبت از سوءاستفادههایی مانند قضیه تخصیص ارز ترجیحی
۶. تلاش مسئولان برای برطرف کردن گلایههای بخش خصوصی
۷. تنها راه پیشبُرد کشور استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای بخش خصوصی
۸. فکر اساسی برای برطرف کردن موانع صدور سریع مجوزها
۹. رفع موانع از مقابل بخش خصوصی:
- پرهیز از نقش سرعتگیر از سوی دستگاههای دولتی و نظارتی
- جلوگیری از واردات کالای خارجی ضربهزننده به کارخانه و کارگر داخلی
- اصلاح قانون و مقررات دولتی
- عمل به سیاستهای اصل ۴۴
📥 نسخه قابل چاپ
🆔️ @shabnamshabna
⚙️ رهبر انقلاب اسلامی: دستگاههای دولتی و نظارتی نباید سرعتگیر بخش خصوصی باشند
📥 نسخه قابل چاپ
⚙️ #بخش_خصوصی #پیشگامان_پیشرفت
🆔️ @shabnamshabna
29.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚙️ ویژه؛ ببینید:
👈 جهتِ نوزدهم | نظام تصمیمگیری اجرائی کشور باید به بخش خصوصی کمک کند
👈رهبر انقلاب در دیدار اخیر: نکتهی اساسیای که در عرایض من بوده، امروز هم روی همان نکته میخواهم تکیه کنم، این است که نظام تصمیمگیریِ اجرائی کشور باید به بخش خصوصی کمک کند؛ این الزام است: باید کمک کند.
✏️مهمترین کمک هم این است که موانع را از سر راهشان بردارد؛ موانع را بردارد.
✏️من متأسّفانه مشاهده میکنم در یک جاهایی دستگاههای دولتی یا دستگاههای نظارتی نقش سرعتگیر را ایفا میکنند؛ یعنی به جای اینکه کمک کنند به پیشرفت و توسعهی شرکت، موانعی ایجاد میکنند که این در واقع مانع پیشرفت آن میشود.
👈 جهت؛ مرور تصویری مطالبات رهبر انقلاب در دیدارها
⚙️ #بخش_خصوصی #پیشگامان_پیشرفت
🆔️ @shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠نمایشگاه الگوهای موفق پیشرفت
💢 ۶ تا ۱۱ بهمن ۱۴۰۳
#بنیاد_تعاون_بسیج
🆔️ @shabnamshabna
غزوهی خیبر، ریشهکن کردن فتنهی یهود
بسم الله الرحمن الرحیم وصلی الله علی محمّد وآله الطاهرین.
سال هفتم هجری برای پیامبر صلی الله علیه وآله و مسلمانان، سالی بسیار سرنوشتساز بود:
- آتشبس ناشی از صلح حدیبیه با کفار قریش.
- فراخوان سران کشورها و قدرتهای جهانی و منطقهای به اسلام، در قالب نامههای ارسالی آنحضرت به آنان.
موقعیت ویژه و فوقالعادهای به وجود آورده بود.
در این بین، تحرکات گاه و بیگاه یهود (به عنوان منشاء همهی بحرانها در حکومت پیامبر ص) در تهییج دشمنان بر ضد حکومت نوپای اسلامی، به مشکلی بسیار جدّی تبدیل شده بود.
در چنین شرایطی، رسول خدا ص مصمم به فتح قلعههای خیبر (به عنوان آخرین پایگاه یهودیان در منطقهی استحفاظی اسلام) شد.
از اهمیّت کلیّت ماجرا که بگذریم، قضایا و حوادث جانبی زیادی در متن و حاشیهی آن نبرد مقدس رخ داد که «غزوهی خیبر» را به عنوان یکی از مهمترین جنگهای صدر اسلام جلوهگر ساخت:
۱. فتح قلعهی خیبر (مهمترین قلعه از قلاع هفتگانهی خیبر) در پی هلاکت مرحب خیبری به دست باکفایت حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام، فضیلت و منقبتی بیمانند برای ایشان رقم زد؛ پس از آنکه در دو حملهی پیاپی به سرکردگی ابوبکر و عمر، هیچ توفیقی به دست نیامد، پیامبر ص اعلام کرد: فردا پرچم را به دست کسی خواهد سپرد که خدا و رسول ص را دوست دارد، و خدا و رسول ص نیز او را دوست دارند، پشت به میدان جنگ نخواهد کرد مگر پس از پیروزی و فتح؛ و بدینگونه پرچم را به دست علی ع داد، و البته پیش از آن، ضایعهی چشمدرد او را به قدرت الهی و کرامت خویش، شفا بخشید.
۲. بازگشت جعفر (برادر امیرالمؤمنین ع و سرپرست مهاجران حبشه) و شرفیابی به محضر پیامبر ص در روز فتح خیبر، شادی آنحضرت و مسلمین را دوچندان نمود؛ پیامبر ص با بیان جملهی تاریخی «بإٔیّهما أَفرح؟! بِفتح خیبرٍ، امْ بِقُدوم جعفرٍ؟! ؛ برای کدامین رویداد شادی کنم؟! برای گشایش خیبر، یا برای بازگشت جعفر؟!». و همینجا بود که حضرت، نماز جعفر طیار را به آن سردار شجاع و مُبلّغ راستین اسلام هدیه داد.
۳. از آنجا که سرزمین و باغ حاصلخیز و پرمحصول «فدک» از توابع خیبر، بدون هیچگونه جنگ و خونریزی و یا حتی لشکرکشیای، به دست سپاه اسلام افتاد، فیئ و خالصهی پیامبر ص شد و حضرت، به حکم قرآنی «وآت ذاالقربیٰ حقّه» آن را به دخترش فاطمه سلام الله علیها بخشید؛ این بخشش میتوانست تأمین اقتصادی خوب و مطمئنی برای امیرالمؤمنین ع در ادارهی حکومت پس از پیامبر ص، و نیز امورات زندگی خانوادگی ایشان باشد.
فدک در تمام دورهی حکومت خلفای [به اصطلاح] راشدین و بنیامیه و بنیعباس، همواره محل مناقشه و منازعهی آل محمد ع با آنان بود؛ گاه بدیشان مسترد، و زمانی دوباره بازپس گرفته میشد.
۴. ضایعهی مسمومیت پیامبر ص به توطئهی زینب دختر حارث یهودی به هدف انتقام خون پدر و همسرش، که گوشت زهرآلود گوسفند برای ایشان آورد، میرفت که آنحضرت را با خطر شهادت مواجه کند؛ هرچند بر پایهی برخی گزارشات و روایات، در نهایت، رحلت پیامبر ص در چهار سال بعد از فتح خیبر را به آن توطئه مربوط دانستهاند.
به هر روی، غزوهی یادشده و فتح بزرگ پیشگفته، دستآوردهای بسیار مهمی داشت؛ از جمله:
۱. برقراری آرامش در شهر مدینه (مرکز حکومت اسلامی).
۲. رسیدن آوازهی اسلام به کل شبهه جزیرهی عربستان و کشورهای دیگر.
۳. جنگ خیبر مقدمهی فتح مکه گردید.
۴. بر اثر فتح خیبر، مسلمانان صاحب زمین و ثروت شدند.
۵. با توجه به موقعیت صلح، امکان فرستادن بخشی از غنایم جنگی (مثل خواروبار و خرما و ...) برای مساکین مکه فراهم آمد، و این، توجه آنها را به اسلام جلب کرد.
شایان توجه است؛ جنگ خیبر از آغاز تا پایان، چند ماه طول کشیده است، و روایتها در بارهی ابتدا و انتهای آن مختلف است؛ برخی، آغاز حرکت سپاه اسلام از مدینه را محرم، و برخی دیگر، ماههای پس از آن گفتهاند؛ در این بین، روز فتح خیبر نیز مختلف گزارش شده، که «۲۴ رجب» یکی از این اقوال است.
والسلام علیکم ورحمةالله وبرکاته
علیرضا احمدی دهبالایی (ایلامی)
شنبه ۶ بهمن ۱۴۰۳ ؛ ۲۴ رجب ۱۴۴۶
@shabnamshabna
انالله و انا الیه راجعون
صلابت و شکیبایی مادران شهدای معزز که نه تنها فرزندان خویش را در راه رضای پروردگار و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی، نثار کردند بلکه با صبر و استقامت مثال زدنیشان همره با پایداری در مسیر مردان شهیدشان و متابعت کامل از ولایت و آرمانهای انقلاب همانند شهیدشان عزت،شرف و کرامت را به ما ارزانی داشتند در وصف نمی گنجد و کلمات قادر به ستودن صبر جمیل این بانوان والامقام نیست.چرا که تنها کسانی می توانند از آن سخن برانند که خود دارای چنان حالتی باشند ودرسوز وگداز رسیدن به چنان صبرمقدس باشند
اینجانب برخود وظیفه می دانم که درگذشت بانوی مؤمنه کربلائیه «پروانه نیک نژاد» مادر گرانقدر شهید معظم«علی نیک نژاد» را به خانواده های معظم شهدا،اهالی روستای سرکاج و بویژه خانواده محترم ایشان تسلیت عرض مینمایم.
ازمنظر ادب وارادت بر ساحت ایمان و مقام صبرشان که تا لحظه سپردن جان در آرزوی دیدار عزیز جاویدالاثرشان بودندادای احترام نموده واز درگاه پروردگار متعال علومرتبه ربانی برای آن مرحومه مغفوره وبردباری برای بازماندگان مسألت دارم.امیدآنکه به فضل الهی ودرجوارشهیدشان قرین رحمت الهی گردند
علی محمدی
@shabnamahabna