8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
تزئین حلوا🙀💗☝️🏻
🌛🌒👇
@shabsobh
@Matn_Geraf
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نوستالوژی
کلیپی زیبا از عزاداری هیئت ابوالفضلی دهنو آران و بیدگل؛ دهه محرم سال ۱۳۷۰
🌛🌒👇
@shabsobh
@Matn_Geraf
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱
▪️به تماشای گل ها بنشینید!
▫️ نگاه کردن به گل ها هر روز ،اضطراب،افسردگی و عصبانیت را به حد قابل توجهی کاهش وانرژی شما را افزایش میدهد🍃🌸
🌺🌱گلها متعادل کننده حالات روحیند
عصرتون دلپذیر🌺🌱
🌛🌒👇
@shabsobh
@Matn_Geraf
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
#همسرانه
🌿❄️❄️❄️❄️❄️🌿
یک مرد باید در زندگی اش احساس شوق و اشتیاق داشته باشد (در کنار همسری که دوستش دارد) وگرنه روز به روز کسل تر می شود.
این مورد می تواند کار یا فعالیت فرهنگی یا… باشد. وقتی شما به نیازهای خودتان توجه کافی داشته باشید و سعی کنید استعداد های بالقوه خودتان را شکوفا کنید و با انجام دادن کاری که دوست دارید شاداب باشید، مسلما در کنار همسرتان نیز زندگی بهتری خواهید داشت و بهتر می توانید او را خوشحال کنید.
🌿❄️❄️❄️❄️❄️❄️🌿
🌛🌒👇
@shabsobh
@Matn_Geraf
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
جالبه بدونید که اولین افرادی که شیشه رو کشف کردن ایرانیها بودن و از اون برای خونههاشون ستفاده میکردن.
-
🌛🌒👇
@shabsobh
@Matn_Geraf
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
#تربیت_فرزند
فرزند را راستگو تربیت کنید.
در خانه طوری رفتار کنید که فرزندانتان به راستگویی عادت کنند.👧👶
🌛🌒👇
@shabsobh
@Matn_Geraf
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
مصرف اب و اب بازی - @mer30tv.mp3
3.58M
یک قصه جذاب و آموزنده
برای کودکان دلبند شما
👶👧
🌛🌒👇
@shabsobh
@Matn_Geraf
#داستان_عاشورا
⭕️ورود اهل بیت علیهم السلام به کوفه
💠روز 12محرم روز ورود اهل بیت(علیهم السلام) با حالت اسارت به کوفه است. دراین روز ابن زیاد فرمان داد که احدی حق ندارد با اسلحه ازخانه بیرون آید ،چرا که نگران بود شیعیان امیرالمومنین قیام کنند. سپس فرمان داد سرهای شهدا را پیش روی اهل بیت آورده حرکت دهند و اسرا را در کوی و بازار بگردانند.
♦️زنان کوفه که براى تماشای کاروان اسرا به بالاى بامها رفته بودند دیدند امام سجاد علیهالسلام در حالى که بیمارند و به خاطر غل و زنجیرها خون از رگهاى گردنشان جارى است، بر شترى برهنه سوارند.
🔹همچنین رأس شریف امام حسین(ع) در نوک نیزه این آیه مبارکه را تلاوت مى نماید: «اَمْ حَسِبْتَ أَنّ أَصْحابَ الْکَهْفِ وَالرَقیمِ کانُوا مِنْ آیاتِنا عَجَباً» (کهف، ۹).
🔸مردم با دیدن حالت رقت انگیز ذریه پیامبر(صلی الله علیه وآله) و سرهای بر نیزه، صدا به گریه بلند نمودند. سپس حضرت زینب علیهاالسلام مردم را امر به سکوت نمود و شروع به خواندن خطبهاى کوبنده و رسواکننده نمود.
#تقویم_محرم
#امام_حسین_علیه_السلام
#دوازدهم_محرم
shabsobh
@Matn_Geraf
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.