10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از هلند تا کربلا.......جوانی که سال قبل در روز عاشورا در حرم امام حسین علیهالسلام فوت کرد ، بدون هیچگونه مریضی و هیچ گونه فشاری و علتی....
جوان مرفهی از خانواده ای غیر مذهبی ، که توسط پدر و مادرش به هلند فرستاده شده بود، برای ادامه تحصیل و زندگی ، اما به یکباره برمیگردد ، همه زرق وبرق و خوشی و ثروت را رها می کند و می گوید می خواهد سرباز امام زمان شود ، خانواده اش اصلا متوجه حرف او نمیشوند .....، او وارد حوزه میشود و محرم سال قبل برای اولین بار در عمرش می خواهد به کربلا برود ،
به مادرش می گوید
مگر میشود کربلا رفت و قتلگاه را دید و زنده برگشت
با دوستش دونفری به عراق می آیند ، دوستش می گوید مستقیم کربلا بریم ،
امیر حسین قصه ما، می گوید :
اگر کربلا بریم من دیگه نجف را نمی بینم ، اما تا ابد کنار امیرالمومنین خواهم بود
و نجف را ندید
در همان حرم امام حسین علیهالسلام امیر حسین تمام کرد
و امروز سالگرد اوست و مادرش میهمان برنامه فطرس از شبکه جهانی ولایت
با اینکه عتبه حسینبه سه جا برای قبر در حرم به آنها پیشنهاد داد اما امیر حسین همانطور که خودش گفته بود در نجف دفن شد
1_1685399027.mp3
5.55M
ای که با آوردن نامت گره وا میشود!
داستان تشرف شیخ جواد سهلاوی خادم مسجد سهله، به محضر امام عصر سلام الله علیه
📚 به نقل از مرحوم آیت الله ناصری
📚 اجساد جاویدان ص۴۲
#امام_زمان
#صوت_مهدوی
#داستان_تشرف
به گمانم
بهترین سوغات کربلا،
دیدن و درک عمیقِ محبت و سخاوتِ توأم با دریایی از ادب و تواضع بود، که خادمینِ صبور و فقیرِ عراق، این عنایت ِاهل بیت به وجودشون رو بی دریغ
به پای زائران امام حسین ع ریختند.
شاید خیلی ها خادم باشند در مراسم ها و موکب ها اما،
سخاوت و دست و دلبازی و ادب حسینی نسبت به میهمانان و زائران، و اینکه همزمان، هم خودت و هم امکانات زندگیات را در اختیار مسیر اباعبدلله قرار بدهی،
نصیب هرکسی نمیشود...
#حجاب #امام_حسین #اربعین
http://eitaa.com/joinchat/2498166786C7d2f4c5d56
#هوالشهـــــــیداینجـــاست 👆👆🌱
هدایت شده از همه چیزستان
💌 #کــلامشهـــید
🌷
«فقط دم زدن از شهدا افتخار نیست
باید زندگیمان، حرفمان، نگاهمان
لقمه هایمان، رفاقتمان
بوی شهدا را بدهد»
#شهید_سید_حمزه_طباطبایی_مهر
⃟ 🦋░꯭𓂃 ִֶָ
@hamechizestan313
کتاب های شیعه
روایت اول: امام صادق(ع) می فرمایند:از آن جا که پیامبر اسلام(ص)، سر دست گوسفند، را دوست می داشتند، یک زن یهودی با اطلاع از این موضوع ایشان را با این بخش از گوسفند مسموم نمودند. در این روایت، به مسمومیت پیامبر(ص) تصریح شده، اما در آن اشاره ای نشده است که آیا ایشان بر اثر این سم به شهادت رسیدند یا خیر؟
روایت دوم: امام صادق(ع) فرمودند:پیامبر اکرم(ص) در جریان جنگ خیبر مسموم شده و هنگام رحلتشان بیان فرمودند که لقمه ای که آن روز در خیبر تناول نمودم، اکنون اعضای بدنم را نابود نموده است و هیچ پیامبر و جانشین پیامبری نیست، مگر این که با شهادت از دنیا می رود. در این روایت، علاوه بر تصریح به مسموم شدن رسول خدا(ص) و شهادت ایشان در پی مسمومیت، به اصلی کلی نیز اشاره می شود که مرگ تمام پیامبران و اوصیا با شهادت بوده و هیچ کدام، با مرگ طبیعی از دنیا نمی روند!
بسیاری از دانشمندان شیعه، با استفاده از این اصل کلی، نیازی به جست وجوی مورد به مورد را در ارتباط با چگونگی شهادت هر کدام از معصومان(ع) احساس نمی کنند. بر این اساس، هر چند دلیل متقنی بر شهادت پیامبر(ص) نیز ارائه نشود، باز هم می توان معتقد بود که رحلت ایشان طبیعی نبوده است!
کتاب های اهل سنت
روایت اول: در معتبرترین کتاب اهل سنت، نقل شده است؛ پیامبر(ص) در بیماری منجر به رحلتشان، خطاب به همسرشان عایشه فرمودند:من همواره درد ناشی از غذای مسمومی را که در خیبر تناول نموده ام، در بدنم احساس می کردم و اکنون گویا وقت آن فرا رسیده که آن سم، مرا از پای درآورد.همین موضوع در سنن دارمی نیز بیان شده است. علاوه بر این که در این کتاب، به شهادت برخی از یاران پیامبر(ص)، بر اثر تناول همان غذای مسموم نیز اشاره شده است.
روایت دوم: احمد بن حنبل در مسند خود، ماجرایی را بیان می نماید که طی آن، بانویی به نام ام مبشر که فرزندش به دلیل خوردن غذای مسموم در کنار پیامبر(ص)، به شهادت رسیده بود؛ در ایام بیماری ایشان به عیادتشان آمده و اظهار داشتند که من احتمال قوی می دهم که بیماری شما ناشی از همان غذای مسمومی باشد که فرزندم نیز به همین دلیل به شهادت رسید! پیامبر(ص) در پاسخ فرمودند که من نیز دلیلی به غیر از مسمومیت، برای بیماری خویش نمی بینم و گویا نزدیک است که مرا از پای در آورد.
مرحوم مجلسی نیز با نقل روایتی؛ تقریبا مشابه با این روایت بیان نموده که به همین دلیل است که مسلمانان اعتقاد دارند، علاوه بر فضیلت نبوت که به پیامبر(ص) هدیه شده، ایشان به فوز شهادت نیز نائل آمده اند.
روایت سوم:محمد بن سعد؛ از قدیمی ترین مورخان مسلمان ماجرای مسمومیت پیامبر اکرم(ص) را این گونه نقل می نماید: هنگامی که پیامبر(ص)، خیبر را فتح نموده و اوضاع به حالت عادی برگشت، زنی یهودی به نام زینب که برادر زادۀ مرحب بود که در جنگ خیبر کشته شد، از دیگران پرسش می نمود که پیامبر(ص) کدام بخش از گوسفند را بیشتر دوست می دارد؟ و پاسخ شنید که سر دست آن را. سپس آن زن، گوسفندی را ذبح و تکه تکه نمود و بعد از مشورت با یهودیان در مورد انواع سم ها، سمی که تمام آنان معتقد بودند، کسی از آن جان سالم به در نمی برد را، انتخاب نموده و اعضای گوسفند و بیشتر از همه جا، سردست ها را مسموم نمود. هنگامی که آفتاب غروب نموده و پیامبر نماز مغرب را به جماعت اقامه فرموده و در حال برگشت بودند، آن زن یهودی را دیدند که همچنان نشسته است! پیامبر(ص) دلیل آن را پرسیدند و او جواب داد که هدیه ای برایتان آوردم! پیامبر با قبول هدیه، به همراه یارانش بر سر سفره نشسته و مشغول تناول غذا شدند. .. بعد از مدتی، پیامبر(ص) فرمودند که دست نگه دارید! گویا این گوسفند مسموم است! مؤلف کتاب، سپس نتیجه می گیرد که شهادت پیامبر به همین دلیل بوده است.
نتیجه گیری
از مجموع روایات نقل شده در کتب شیعه و اهل سنت، می توان نظریۀ شهادت ناشی از مسمومیت پیامبر(ص) را تقویت نمود که در قریب به اتفاق این روایات، زمان مسمومیت ایشان، هم زمان با جنگ خیبر و توسط زنی یهودی بیان شده است.
اما با این وجود، باید گفت موضوع شهادت پیامبر(ص)، از اصول دین و یا بدیهیات آن نبوده که ایمان و اعتقاد بدان، واجب و لازم بوده و انکار آن، موجب خروج از دین شود و به همین دلیل نیز، تعداد اندکی از مسلمانان، در شهادت پیامبر تردید نموده و رحلت ایشان را ناشی از عاملی طبیعی؛ مانند بیماری سینه پهلو و یا تب شدید دانسته اند، با این که خود پیامبر تأکید نموده بود که من به برخی از این بیماری ها هرگز مبتلا نخواهم شد!
🏴 ادله ای محکم برای اثبات شهادت پیامبر اعظم(ص)
🔸یکی از شیوه هایی که دشمنان، برای خاموش کردن نور خدا به کار می گرفتند، کشتن اولیای الهی بوده است.
همه علمای بزرگ شیعه بر این باورند که پیامبر اکرم(ص) به سبب سمّ به شهادت رسیده اند. هرچند بعضی از ایشان به خاطر رعایت تقیه وخفقان موجود در زمان حکومت های ظالم به این مطلب تصریح نکرده اند.
🔰شیخ مفید رحمه الله می گوید: «ایشان در 28 صفر سال دهم هجری در سن 63 سالگی در مدینه منوّره مسموم به شهادت رسید.»
🔰و مرحوم مجلسی رحمه الله نیز می نویسد: شهادت پیامبر (ص) در سال یازدهم هجری بوده است.
🔆رسول مکرم اسلام(ص) فرمودند: «ما من نبيٍّ أو وصيٍّ إلا شهیدٌ»
➖هیچ نبی و یا وصی نیست مگر این که شهید می شود./بصائر الدرجات، ص۱۴۸
🔆امام مجتبی(ع) نیز فرمودند: «والله ما منّا إلا مقتول شهید»
➖به خدا سوگند هیچ یک از ما نیست مگر این که مقتول و شهید است/عیون الاخبار، ج۱، ص ۲۸۷
👌از این روایات می توان فهمید تمام اهل بیت به شهادت رسیده اند چون حرف نفی و «الا» در یک کلام افاده عموم می دهد و همه ایشان را شامل می شود مگر این که با دلیل محکم یکی از ایشان خارج شود که چنین دلیلی موجود نیست.
🔆رسول الله(ص) در خطبه ای فرمودند:
«ای مردم! زمانی که من شهید شوم، علی أولی به نفس شماست(امر دنیا و آخرت شما به ید ولائی اوست و بر همه ی شما ولایت دارد)، و زمانی که علی به شهادت برسد، فرزندم حسن أولی به نفس مؤمنین است و وقتی فرزندم حسن به شهادت برسد، فرزندم حسین أولی به نفس مؤمنین است و زمانی که فرزندم حسین به شهادت برسد،فرزندم علی بن حسین أولی به نفس مؤمنین است، با وجود او امر به دست مؤمنین نیست.
سپس رو کردند به علی (ع) و فرمودند:
یا علی! تو او را درک خواهی کرد پس سلام مرا به او برسان و زمانیکه او به شهادت برسد، فرزندش محمد أولی به نفس مؤمنین است و تو یا حسین! او را به زودی درک خواهی کرد، پس سلام مرا به او برسان.
سپس بعد از محمد مردانی هستند یکی بعد از دیگری و با وجود ایشان امر در اختیار مؤمنین نخواهد بود و این فرمایش را سه مرتبه تکرار کردند و فرمودند: هیچ کدام از ایشان نیست مگر این که أولی به نفس مؤمنین است، با وجود ایشان، امر در دست مؤمنین نیست، همه ایشان هدایتگر و هدایت شدهاند، که ایشان؛ نُه نفر از فرزندان حسین اند. پس علیبنابیطالب (ع) ایستاد و در حالیکه گریه میکرد، فرمود: پدر و مادرم فدایت ای پیامبر خدا! آیا کشته میشوی؟!
حضرت فرمود: بله، به وسیله سمّ به شهادت میرسم و تو با شمشیر کشته میشوی و محاسنت از خون سرت خضاب میشود»(اسرار آل محمد (ص)، ص ۳۶۲)
🌷امام صادق فرمودند که امام حسن(ع) به اهل بیتشان فرمودند: «من با سمّ کشته می شوم همان طور که رسول خدا (ص) با سمّ به شهادت رسید. پرسیدند: چه کسی این کار را با شما می کند؟ فرمودند: همسرم جعده دختر اشعث، معاویه او را فریب می دهد و او را به این کار امر می کند»(اثبات الهداه، ج۲، ص۵۵۸)
🔸هم چنین عیاشی از حسین بن منذر روایت کرده که گفت: «از امام صادق (ع) در مورد قول خداوند ﴿أفإن مات أو قتل إنقلبتم علی أعقابکم﴾ پرسیدم: آیا قتل بوده یا موت؟ فرمود: اصحابش کردند آن چه کردند[ایشان را به شهادت رساندند] (تفسیر عیاشی، ج۱، ص۲۰۰)
🔸از این روایت استفاده میشود که پیامبر اسلام به شهادت رسیده اند و شهادتشان به سبب سمّ بوده است البته نه آن سمّی که در خیبر خورده اند.
🔸از باب مثال، زمخشرى (از علمانی اهل سنت) در «كشّاف» در تفسیر قول خداوند تعالى: وَ كَفَرُوا بَعْدَ إِسْلامِهِمْ وَ هَمُّوا بِما لَمْ یَنالُوا «توبه ۷۴»، می گوید: مراد از این اهتمام به رسول خدا، فتك و ترورى است كه مى خواستند به رسول خدا وارد آورند، و این قضیّه در رجوع آنحضرت از غزوه تبوك واقع شد، كه پانزده نفر از منافقین، هم میثاق شدند كه چون آنحضرت بر فراز عقبه بالا آید، او را از روى شترش در درّه و ته وادى پرتاب كنند. عمّار بن یاسر رضى الله عنه دهانه شتر رسول الله را گرفته بود و حذیفه از پشت سر شتر را مى راند. در این بین حذیفه شنید كه صداى پاى شتر و بهم خوردن اسلحه مى آید. چون به پشت سر روى گردانید، دید جماعتى هستند كه لثام و نقاب بر چهره خود انداخته اند. به آنها گفت: دور شوید اى دشمنان خدا و آنها فرار كردند.(تفسیر كشاف ج ۱ ص ۵۵۴)
🔸لذا باید بحق اذعان کرد که شهادت پیامبر مکرم اسلام(ص) در نهایت غربت است. همو که تمامی شهداء و انبیاء از شعاع نور وجودش برای ابد در هستی و وادی ملکوت متشعشع میباشند و همه شهد شیرین شهادت ها از جان کوثر او میتراود و بر امت راستین ایشان واجب است که شهادت ایشان را با لحاظ ظرافتهایی که موجب تفرقه بین آحاد مسلمین نشود فریاد زنند.
🌹اللّهم صَلّ عَلی نُورِ مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ فی الاَنوار
روایتی از منابع شیعه درباره رحلت پیامبر
و از علماى شیعه، شیخ مفید (ره) مىنویسد: «رسول الله (ص) محمد بن عبد الله… و قبض بالمدینة مسموما یوم الاثنین للیلتین بقیتا من صفر…»؛ «رسول خدا (ص) در روز دوشنه ۲۸ صفر در مدینه در حالى كه مسموم شده بود، از دنیا رفت».
عبدالصمد بن بشیر از امام صادق علیه السلام روایت کرده که آنحضرت فرمود: میدانید پیامبر ص درگذشت یا کشته شد همانطور که خدا میفرماید: (اگر او درگذرد یا کشته شود به جاهلیت باز میگردید.) او قبل از مرگ مسموم شد. آن دو زن (عایشه و حفصه) به او سم نوشاندند. (تفسیرالعیاشی ج1ص200 و بحارالانوار ج22ص516 وج28ص21) و در روایت دیگر آمده است: عایشه و حفصه به او سم نوشاندند.
(بحارالانوار ج22ص516)
هدایت شده از فرزند انقلاب | رسانه
حضرت امیرالمونین علیه سلام میفرماین :
هرکس آتش فتنه را بیفروزد خود در آن می سوزد
_غررالحکم
امروز قراره دومین سوال رو جواب بدیم :
🔒فتنه گر کیه یا چیه ؟
🔑فتنه گر در لغتنامه دهخدا؛یعنی کسی که هدف مشخصی و انگیزه برای فتنه داشته باشه !
فتنه گر باعث میشه که ذهنیت یک جامعه بین حق و باطل گم بشه !
فتنه گر چشم ، گوش و عقل سلیم رو خاموش میکنه...
فتنه گر گاهی شخصیت هست مثل :
محمودرضاخاوری،میرحسینموسوی،
سید محمد موسوی خوئینیها و...
فتنه گر همیشه یک نفر نیست مثل :
رسانه های خبری خارج نشین و ...
پ.ن :
حالا که با فتنه گرا آشنا شدیم دفعه بعدی قراره به این سوال جواب بدیم که ؛ اصلا هدف ایجاد فتنه چیه؟
#قسمت_دوم
📝{رسانه فرزند انقلاب اسلامی}
هدایت شده از کشکول اپرناک
نگوئید رحلت فریاد بزنید شهادت
☑️خبر دادن رسول خدا صلیالله علیه و آله از شهادتشان به وسیلهی سم
✍️ابن عباس نقل کرده است: از رسول خدا صلیالله علیه و آله شنیدم که بر روی منبر میفرمود:
🔖«ای مردم! زمانی که من شهید شوم، علی علیهالسلام أولىٰ به نفس شماست؛ و زمانی که علی به شهادت برسد، فرزندم حسن أولىٰ به نفس مؤمنین است؛ و وقتی حسن به شهادت رسید، فرزندم حسین أولىٰ به نفس مؤمنین است»
سپس امیرالمؤمنین علیهالسلام ایستاد و در حالی که گریان بود، عرض کرد: «پدر و مادرم فدای شما ای رسول خدا! آیا کشته میشوید؟!» پیامبر فرمود: «آری، به وسیلهی سم به شهادت میرسم و تو با شمشیر کشته میشوی و محاسنت به خونِ سرت خضاب میگردد و فرزندم حسن با سم شهید میشود و فرزندم حسین با شمشیر کشته میشود».
📚 کتاب سلیم بن قیس، ج1، ص363.
🏴کانال رسمی حرم مطهر امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام به زبان فارسی
https://t.me/imamalifarsi
📚@khakam_aparnakam 👈