#قصه_متن
#اشتراک_گذاشتن_اسباب_بازیها
🌼لاکی نوبتی بازی میکند
با این قصه به بچه ها یاد بدین که چه طور اسباب بازی هایشان را به اشتراک بگذارند.
شاید بزرگ ترین مشکل والدین با بچه های شان در روزهای تعطیل مهمان ها و البته اشتراک گذاری اسباب بازی ها بین بچه ها باشد. از این فرصت استفاده کنید و این داستان ا برای کوچولوی تان بخوانید. در قصه های بعدی براتون درباره آموزش نوبتی بازی کردن حرفهای بیشتری میزنیم
یک روز صبح لاکی از خواب بیدار شد و از اتاقش بیرون دوید و از پله ها پایین آمد و به آشپزخانه رفت. مامان و مامان بزرگ داشتند صبحانه می خوردند. مامان لاکی گفت : « چه خبره ؟ خیلی سر حالی. » لاکی پرسید : « یعنی نمی دونین امروز چه روزیه ؟ » بابا چشمکی به مادر زد و گفت : « بذار فکر کنم. یه روز خاص ، روز پدر ؟ ! » مامان پرسید : « روز مادر ؟ ! » لاکی گفت : « نه ، نه ، تولد منه ! یادتون رفته ؟ ! » مامان دستی به سر لاکی کشید و گفت : « چطور ممکنه ما فراموش کنیم ؟ تو لاکی یکی یکدونه مایی امروز عصر می خواهیم برایت جشن بگیریم. » لاکی پرسید : خب من سه تا دوست دارم کدوم رو دعوت کنم ؟ » بابا گفت : « می تونی هر سه تا دوستت رو دعوت کنی. » بابا گفت: « حالا ما باید بریم سر کار ولی اول توی کمد رو نگاه کن. اون جا یه چیز خیلی خوب پیدا می کنی که مال توئه. » لاکی در کمد جعبه بزرگی را دید که کادو شده بود. آن را بیرون آورد و دید که یک چهارچرخه قرمز براق است. لاکی خیلی خوشحال شد و مامان و مامان بزرگ و بابا را بغل کرد ولی دوباره ایستاد و سرش را پایین انداخت. مامان پرسید : « باز چی شده ؟ » لاکی گفت : « دلم می خواهد امروز با چهارچرخه ام بازی کنم اما من سه تا دوست دارم. حالا چه کار کنم ؟ » پدر و مادرش گفتند حتما یه راهی پیدا می کنی و رفتند سر کار. لاکی به مامان بزرگ کمک کرد تا اتاق را تزیین کنند. آن روز عصر خاری ، هاپو و گوگولی آمدند تا همراه لاکی تولدش را جشن بگیرند. هر کدام از آن ها هدیه ای کوچک آورده بود. مامان بزرگ به آن ها کمک کرد تا صندلی بازی کنند یا با چشم بسته همدیگر را پیدا کنند. بعد لاکی کادوهایش را باز کرد و همه نشستند تا کیک بخورند. گوگولی پرسید : « برای تولدت کادو گرفتی ؟ » لاکی گفت : « مامان و بابام یه چهارچرخه قرمز برای خریدن. » گوگولی پرسید : « می شه چهارچرخه ات رو ببینم ؟ » لاکی چهارچرخه را آورد و نشان داد و گفت : « کاشکی هر کدوم مون یکی داشتیم. » گوگولی گفت : « خب ، نوبتی سوار می شیم. » خاری گفت: « مثل بازیای دیگه نوبت می ذاریم. » لاکی گفت : « فکر خوبیه، شما سوار شین من و خاری شما رو هل می دیم. » آن روز بعد از ظهر چهار دوست بقیه وقت شان را نوبتی سوار چهارچرخه شدند و به همه آن ها خیلی خوش گذشت.
آن شب وقتی مامان لاکی او را به تخت برد گفت : « به لاکی خسته من خوش گذشت ؟ » لاکی گفت : « بهترین جشن تولدم بود. بازی کردن با دوستام خیلی خوب بود. » مامان پرسید : « با چهارچرخه چی کار کردید ؟ » لاکی جواب داد : « نوبتی سوار شدیم. » مامان پرسید : « خب ، چه احساسی داشتی ؟ » لاکی گفت : « از این که نوبتی سوار چهارچرخه شدیم خیلی خوشحالم. خیلی خوش گذشت. » بعد لاکی چشم هایش را بست و خوابش برد.
🌸از کودک بپرسید :
- لاکی چرا خوشحال بود که با دوستاش بازی می کرد ؟
- اگر لاکی چهارچرخه اش را به دوستانش نمی داد ، چه اتفاقی می افتاد ؟
- تو اگر جای لاکی بودی چه می کردی ؟
به کودک بگویید :
تو صاحب این اسباب بازی ها هستی و اشتراک گذاشتن آن ها تحت کنترل توست و کار خوبی است که وسایلت را به دیگران بدهی. بگویید بهترین راه لذت بردن از چیزهایی که دور و برمان است این است که آن ها را با دیگران شریک شویم؛ این جوری هم خودمان لذت بیشتری می بریم و هم بقیه را شاد می کنیم.
________________________
هر روز یک قصه، آموزش یک رفتار خوب با یک خاطره قشنگ برای بچه های دوست داشتنی
@shadibabazi
4 ویژگی کودک رو به هیچکس نگو
1-شب ادراری کودک
اگر کودک شب ادراری داره به هیچ عنوان باز گوش نکنین و شب رو جایی نمونین ، اگر کودک بفهمه شما این راز و با بقیه در میون گذاشتید «احساس ضعف همیشگی و بی اعتماد به نفسی» سراسر وجودش رو میگیره
2-ضعف درسی
متاسفانه بر خلاف واقعیت ، جامعه کسی رو که درس ضعیفی داره آدم احمق و بازنده تلقی میکنه ، با گفتن این ویژگی کودک در جمع، «کودک احساس همیشگی ناتوانی و شکست» رو با خودش حمل میکنه
3-تنبلی و زیاد خوابیدن
گفتن این ویژگی کودک در جمع باعث احساس «نارضایتی همیشگی کودک از خودش میشه و همینطور تا ابد خودش رو برای دیگران ثابت میکنه اما نتیجه ای نمیبینه.»
4-عصبی و پرخاشگری
اگر نمی خواین اطرافیان ، کودک شما رو همیشه یک فرد عصبی بدونن این ویژگی را هم توی جمع نگید که باعث میشه کودک تا بزرگسالی احساساتش رو خفه کنه و خودش رو قبول نداشته باشه.
شاید توی اطرافتون کسی رو داشته باشید که با گذشت زمان و با وجود این که فرد بزرگسال شده هنوزم با ویژگی منفی دوران کودکی اش شناخته میشه این عذاب رو هیچکس به جز اون فرد درک نخواهد کرد دلیلش هم این هستش که پدر و مادر رازداری نداشته و ویژگی منفی اش پیش همه بازگو شده.
یادتون باشه بسیاری از مشکلات مقطعی هستند و قابل حل ، اما شما نمی توانید ذهن همه ی آدمهای اطرافتون رو پاک کنید ، پس همیشه مراقب تعریف هایی که از کودک مون می کنیم باشیم.
@shadibabazi
1_1206574774.pdf
14.2M
پاور پوینت بازی های رایانه ای
@shadibabazi
تفاوت کودک بیش فعال با کودک کم تمرکز چیست؟
✅کودک بیش فعال علایم واضحی برای روانشناس و روانپزشک دارد:
🔺چنین کودکی علاوه بر توجه نکردن به محیط اطراف، گیج، خشمگین و پرخاشگر است و
🔺 نمی تواند هیچ کاری را کامل کند و تنبیه می شود و این تنبیه ها بر خشم و پرخاشگری اش می افزاید.
🔺کودک بیش فعال همچنین پرسش های نا به جای زیادی مطرح می کند و بسیاری از کارهایش تکراری است.
🔴متاسفانه اصطلاح بیش فعالی میان خانواده ها مد شده است و آنها به محض این که می بینند کودک شان شیطنت می کند یا حواس پرت است موضوع را به بیش فعالی نسبت می دهند و اصرار می دهند که برای فرزندشان دارو بگیرند در حالی که این داروها کودکان سالم را بیمار می کند برای مثال :
🔺کودکان ۴ یا ۵ ساله کمتر می توانند بنشینند یا راه بروند و ترجیح می دهند دائما جست و خیز کنند و اگر این بالا و پایین پریدن ها که به خیال پدر و مادر شلوغ کاریست اتفاق نیفتد، مغز کودک، کامل نمی شود.
✅به همین علت است که ما معمولا در مهدکودک ها از مربی ها می خواهیم کودکان بی تحرک و بیش از اندازه آرام را معرفی کنند و از دیدگاه ما امکان دارد این نوع کودکان سالم نباشند. بنابر این اگر فرزندی دارید که تمرکز ندارد اولین احتمال تان نباید بیش فعالی باشد.
#تربیت_فرزند