رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) می فرمایند:
قبر هر روز ۵ مرتبه انسان را صدا میزند،
۱- من خانه فقر هستم با خودتان گنج بیاورید.
۲- من خانه ترس هستم با خودتان أنیس بیاورید.
۳- من خانه مارها و عقرب ها هستم با خودتان پادزهر بیاورید.
۴- من خانه تاریکی ها هستم با خودتان روشنایی بیاورید.
۵- خانه ریگ ها و خاک ها هستم با خودتان فرش بیاورید.
گنج : لا اله إلا الله
انیس : تلاوت قرآن
پادزهر : صدقه ، خیرات
چراغ : نماز نمازشب
فرش : عمل صالح
@shafayedaroon1402
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️ چرا اینقدر نذر کردم... اینقدر ذکر گفتم...
اینقدر دعا کردم... اجابت نشد؟!
@shafayedaroon1402
17.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥عصبانیت شدید حجت الاسلام دانشمند به شایعه خرید طلا در ۱۳ صفر
واقعا کمی التماس تفکر.
خطبه ۱۸۱
پيوستگان به خوارج
🎇🎇🎇#خطبه۱۸۱🎇🎇🎇🎇🎇🎇
🔴نكوهش فريب خوردگان از خوارج
از رحمت خدا دور باشند چونان قوم ثمود، آگاه باشيد، اگر نيزه ها به سوي آنان راست شود، شمشيرها بر سرشان فرود آيد، از گذشته خود پشيمان خواهند شد، امروز شيطان آنها را به تفرقه دعوت كرد، و فردا از آنها بيزاري مي جويد، و از آنها كنار خواهد كشيد. همين ننگ آنان را كافي است كه از هدايت گريختند و در گمراهي و كوري فرو رفتند، راه حق را بستند، و در حيرت و سرگرداني ماندند.
#نهج_البلاغه
💠باهم نهج البلاغه بخوانیم
@shafayedaroon1402
🏴 اعمال شب و روز ۲۸ صفر
📚 در کتب ادعیه طبق روایات اعمالی برای شب رحلت حضرت محمد (صلواةالله عليه) که مصادف ۲۸ صفر المظفر است، ذکر شده:
روز ۲۸ ماه صفر که برابر با رحلت جانسوز پیامبر اکرم حضرت محمد (صلواةالله عليه) و شهادت امام حسن مجتبی (عليه السلام) است، مانند بسیاری از روزهای مقدس در سال، اعمال مستحبی نظیر انجام غسل، روزه، دعا و خواندن دو رکعت نماز دارد که مرحوم شیخ عباس قمی در مفاتیح الجنان جزئیات آن را بیان کرده است. در ادامه این مطلب اعمال ۲۸ صفر گردآوری شده است.
آداب و اعمال ذکر شده در کتب دینی برای روز ۲۸ صفر به شرح زیر است:
1⃣ صدقه دادن
آنچه که از گذشتگان و برخی روایات دینی ما رسیده است، ماه صفر به ویژه روزهای پایانی این ماه که وفات پیامبر گرامی اسلام (صلواة الله) و شهادت امام حسن مجتبی (عليه السلام) و امام رضا (عليه السلام) در آن واقع شده است، به نحوست معروف بوده و در این ماه پیامبر و امامان در مورد صدقه دادن روایات زیادی نقل نموده و سفارش کرده اند.
2⃣ خواندن ۱۰ مرتبه دعای یا شَدِیدَ الْقُوَى
اگر کسی بخواهد محفوظ بماند از بلاهای نازله در ماه صفر، در هر روز ده مرتبه بخواند دعایی را که «محدث فیض» روح الله روحه، در «خلاصة الاذکار» ذکر فرموده است.
وَ یَا شَدِیدَ الْمِحَالِ یَا عَزِیزُ یَا عَزِیزُ یَا عَزِیزُ ذَلَّتْ بِعَظَمَتِکَ جَمِیعُ خَلْقِکَ فَاکْفِنِی شَرَّ خَلْقِکَ یَا مُحْسِنُ یَا مُجْمِلُ یَا مُنْعِمُ یَا مُفْضِلُ یَا لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّیْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذلِکَ نُنْجِی الْمُؤْمِنِینَ وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینای سخت نیرو، وای سختگیر!ای عزیز،ای عزیز،ای عزیز! خوارند از بزرگیات همه خلقت. پس کفایت کن از من شرّ خلق خودت را،ای احسان بخش! ای نیکوکار! ای نعمت بخش!ای عطا دِه! ای که معبودی جز تو نیست! منزّهی تو! به راستی من از ظالمانم. اجابت کردیم برایش و نجاتش دادیم از غمّ و همچنین نجات دهیم مؤمنان را، و رحمت کند خدا بر محمّد و آل پاک و پاکیزه اش!
3⃣ روزه گرفتن
روزه گرفتن در روزهای ابتدایی، میانی و پایانی هر ماه تأکید بسیاری شده که بر همین اساس، روزه در ۲۸ ماه صفر نیز که از روزهای پایانی این ماه قلمداد میشود، دارای ارزش بسیاری است.
4⃣ غسل کردن
از آنجا که یکی از اعمال ۲۸ صفر، خواندن زیارت حضرت رسول (صلواة الله عليه) است، مستحب است که قبل از خواندن زیارت حتی از راه دور، غسل انجام شود.
5⃣ خواندن زیارت نامه حضرت محمد (صلواة الله عليه) از راه دور
شیخ مفید و شهید و سید بن طاوس رحمهم الله گفته اند که، چون در غیر مدینه طیبه خواهى که حضرت رسول صلى الله علیه و آله را زیارت کنى غسل بکن و شبیه به قبر در پیش روى خود بساز و اسم مبارک آن حضرت را بر آن بنویس و بایست و دل خود را متوجه آن حضرت گردان و زیارت ایشان را بخوان.
6⃣ خواندن زیارت نامه امام حسن مجتبی علیه السلام
@shafayedaroon1402