💥 اینک آخرالزمان!
آش شور هالیوود برای تطهیر غرب
✍️ به قلم جواد جلوانی
https://esfahanzibaonline.ir/17688
🔹همواره گفتهام که نقد جریانی، نقد گفتمانی و فراتحلیلِ یک ژانر مهمتر از نقد فقط یک فیلم است. در این روش باید به تماشا و نقد همزمان حداقل 20 فیلم درباره آن موضوع بپردازید تا به کفایت نظری و به نتیجه برسید.
🔹در سینمای هالیوود، تعریف آخرالزمان (apocalypse) با آنچه ما در تفکر دینی و انتظار منجی میشناسیم، متفاوت است. در نگاه غرب، آخرالزمان، هنگامی است که تمام دنیا را خطری بزرگ تهدید میکند و دنیا به ورطه هلاک کشیده شده و زمان به پایان خود نزدیک میشود.
🔹در نگاه شیعی، ما منتظرانِ ظهورِ دولتِ کریمۀ برحق و برقراری هزارانهزار سال عدل و صلح وعدهدادهشده در مدینه فاضله هستیم؛ درحالیکه در نگاه غربی، آخرالزمان نباید هرگز رخ دهد و با انواع ابزارهای مدرن و توهمی، در خصوص آن هراس و دلهره ایجاد میکنند.
🔹در نگاه غربی، دو عنصر اساسی در آخرالزمان وجود خواهد داشت که البته هر دو تحریف شده است:
- نقش مثبت (نجاتدهنده) منجی
- نقش منفی (نابودکننده) دجّال
👈خواهیم دید که دجّالها (Antichrist) در هالیوود متعدد، اما منجی کلیشهای یکتاست.
منجی همواره یک فرد یا گروه آمریکایی یا انگلیسی است. منجی همواره دانشمند یا ابرقهرمان یا رزمیکار انگلوساکسون اغلب با پوست سفید، موهای بلوند و چشم آبی است...
(متن کامل مقاله تحلیلی را در اصفهان زیبا بخوانید) 👆
#آکادمی_اصفهان_زیبا
#سواد_رسانه
@shaffaf_esfahan 👌
💥آشنایی با ارزشگذاری «داراییهای نامشهود»
گفتگو با علی انواری مدیرعامل شرکت آتیه سنجش امین
https://nedayeesfahan.ir/151891
🔹بخشی از داراییهای هر مجموعهای، مشهود و فیزیکی یا به اصطلاح tangible میباشد که قابل احصا در ترازنامه و صورتهای مالی شرکت است و ارزش آن نیز همان ارزش دفتری است. اما هر شرکت یا تیم یا مجموعهای، یک دسته دارایی نیز دارد که به راحتی قابل احصا نیست.
مثلا ارزش برند، پتانسیل خلق درآمد، پتانسل و شبکهی بازاریابی و فروش، ارتباطات و شبکهسازی، دانش انباشته در سازمان و سیستم مدیریت دانش، منابع انسانی متخصص، مجوزها و تفاهمنامهها. این دسته دارایی را که ارزش آن در صورتهای مالی رایج احصا نمیشود، داراییهای نامشهود گویند.
🔹برای اینکه این مفهوم روشنتر گردد، دو شرکت مشابه در صنعت ریسندگی و بافندگی را تصور بفرمایید که هر دو پنجاه نفر نیروی کار و یک حجم فروش برابر و همچنین داراییهای فیزیکی و ارزش برند یکسانی دارند. خب طبیعتا آن مجموعهای که نیروی انسانی متخصص، باتجربه و با کیفیتتری، دارد آن مجموعه دارای ارزش بیشتری است. این دارایی در صورتهای مالی و اسناد حسابداری وجود ندارند ولی در میان مدت و بلندمدت باعث خلق ارزش میشود و از همین روی ارزشمند است.
✍️ گفتگو از سید فواد مصطفوی
(عضو دوره خبرنگاری راوی)
(متن کامل مصاحبه را در ندای اصفهان بخوانید) 👆
@shaffaf_esfahan 👌
💥«در وطن خویش غریب»؛
نقدی به شماره ششم دوماهنامه «اندیشه آینده» به مدیرمسئولی دکتر احمد نادری
https://nedayeesfahan.ir/151944
🔹این شماره از نشریه نیز مانند شمارههای پیشین دارای تِم سیاه در طراحی، عناوین منفی یأسآور و سیاهنمایی فراوان در محتوای مقالات است، به طوری که گویی جامعه ایران و جمهوری اسلامی به بن بست رسیده است و جمهوری اسلامی طبقات مختلف از مردم خود را طرد کرده (تیپا خوردگان) یا به زنجیر کشیده است و در یک فضای ناامیدی راهی جز شورش و عصیان برای اقشار مختلف طرد شده باقی نمانده است!
🔹 این ادعا را میتوان از همان صفحه توضیحِ داخلِ جلد تا سایر نظریاتی که خواهیم دید، یافت.
🔹مسئله دیگر فاقد راه حل بودن نشریه «اندیشه آینده» است.
آقای نادری خود را ناقد «نئولیبرالیسم» میدانند اما آن سوی دیگر بازی طرفدار چه نظریهای هستند؟ در جامعه غربی و آمریکایی، مخالفت با نئولیبرالیسم به معنی حضور در جبهه سوسیال دموکرات است، که البته در کشور ما و در شأن ما چنین سخنی روا نیست.
به نظر میرسد آقای نادری لازم است با ابزار رسانهای خود به ترویج یک «دیگری» شایسته و «قطب مقابل» برای نئولیبرالیسم بپردازند و آن همان نظریهپردازی اسلامی و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت است. همه مطالب نشریه «اندیشه آینده» پر از روششناسی و نظریات غربی است و نظریهپردازی اسلامی و ارتباط با متفکرین اسلامی در آن به چشم نمیخورد.
🔹 آیا بهتر نیست دقت بیشتری در انتخاب نویسندگان داشته باشید؟
✍️به قلم جواد جلوانی
(دانشجوی دکتری فرهنگ و ارتباطات)
(متن کامل نقد و نظر را در ندای اصفهان بخوانید) 👆
@shaffaf_esfahan 👌
📸 دوره آموزش خبرنگاری «راوی» به پایان رسید/ تصاویر سری دوم
https://nedayeesfahan.ir/151950
🔹دوره آموزشی خبرنگاری «راوی» از سوی مدرسه ایمنا و آکادمی اصفهان زیبا، با هدف آموزش نیروهای متخصص در زمینه رسانه با حضور اساتید برتر برگزار شد.
🔹این دوره شامل مهارتهای خبرنگاری، مصاحبه، گزارشنویسی، یادداشتنویسی، ویراستاری، عکاسی خبری، نرمافزارهای ویرایش عکس و فیلم، پس از برگزاری ۱۲ جلسه ۳ ساعته در تابستان ۱۴۰۲ به پایان رسید و هم اکنون اکثر اعضای دوره در حال گذراندن کارآموزی هستند.
(گزارش تصویری کامل دوره را در ندای اصفهان ببینید) 👆
#آکادمی_اصفهان_زیبا
@shaffaf_esfahan 👌
هدایت شده از همایش سالک الی الله
🔻لینک های پخش برخط زنده
🔻همایش ملی سالک الی الله اصفهان
◀️امروز پنجشنبه
◀️ ساعت ۸ صبح
◀️ تالار پیامبر اعظم صلوات الله علیه دانشگاه اصفهان
🆔 سایت همایش ملی سالک الی الله
https://www.aparat.com/hamayesh_naseri/live
🆔 سایت خبرگزاری حوزه علمیه
https://stream.aminidc.com/embed/livehowzeh
🆔 سایت تکیه
https://tekye.net/tekye/live/3884
🔻همچنین پخش زنده همایش در شبکه استانی اصفهان و شبکه ملی قرآن و خبر سراسری
همایش
ایتا|وب
هدایت شده از اخبار مجلس 🇮🇷
🔸 #سخن_حق
✨مَن حَسُنَت سِياسَتُهُ دامَت رِياسَتُهُ
💭هركه سياستش نيكو باشد ، رياستش پايدار ماند .
🍃امام على عليه السلام
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0
📸 این عکس حرم امام رضا علیه السلام نیست...
این عکس پوشش زنان انگلستان حدود ۱۰۰ سال پیشه!
پوشش زنان در همه مناطق دنیا وجود داشته است و حدود صد سال است که برهنگی جهانی زنان، توسط شیاطین انسانی دنبال می شود
● عکس برگرفته از مستند Electric Edwardian.
@shaffaf_esfahan 👌
🔰 کارگاه تخصصی هوش مصنوعی و آینده تکنولوژی و رسانه
🌷 با حضور جناب آقای حامد کمال
🔹 پنجشنبه 27 مهرماه
🔹 ساعت 8:30 الی 12:30
📝 ثبت نام: m8r.ir/2407
🇮🇷 اداره فضای مجازی، هنر و رسانه
@shaffaf_esfahan 👌
💥چالش هیجان انگیز تخت فولاد: به رصد ستاره ها در کهکشان راه شیرین بروید!
https://nedayeesfahan.ir/152127
🔹چالش «کهکشان راه شیرین» از رویدادهای جذاب تخت فولاد است که با بهره گیری از ابزارها و روش های بازی محور و با رویکرد خودیادگیری و آموزش غیر مستقیم مفاهیم ارزشی اجرا می شود. اجرای عملیات های موضوع محور حول شخصیت ها و ستاره های تخت فولاد مبنای این چالش است. حضور راهنما صرفاً در راستای هدایت و خواناسازی رویداد می باشد و کلیه فرآیندهای بازی، نقشه محور هستند.
🔹مخاطبین در گروه های ۳ تا ۵ نفره با محوریت نقشه گنج چالش ها را گذرانده و ستارهای تخت فولاد را رصد می کنند. کشف گنج و شناخت شخصیت در قالب بازی خواهد بود. شرکت کنندگان با جمع آوری اطلاعات و داده ها در هر چالش شناسنامه شخصیت خود را تکمیل و در پایان آن را ارائه می کنند.
🔹وقتی وارد این بازی هیجان انگیز می شویم کار با تلفن قدیمی و رادیو ضبط های قدیمی، اتاق سکه، اتاق نور، که برای نوجوانان امروزی بسیار جذاب و پویا است را مشاهده می کنیم. دانش آموزان با ذوق و اشتیاق فراوان این چالش ها را تک به تک حل می کنند و هرچه به پایان زمان خود می رسند شناخت بیشتری نسبت به یکی از ستاره های تخت فولاد پیدا می کنند.
🔹زمانی که شرکت کنندگان پس از پایان بازی با هیجان سعی در توصیف شخصیت رصد شده خود و بیان قصه های شیرین آن می کنند، در می یابیم که تا چه اندازه این چالش ها برای آنان جذاب بوده است.
✍️ گزارش از: سیدرضا سیدحسینی
(عضو دوره خبرنگاری راوی)
(متن کامل را در ندای اصفهان بخوانید) 👆
@shaffaf_esfahan 👌
📣 مهلت ثبت نام تمدید شد
" پنجمین رویداد تخصصی تولیدمحتوای دیجیتال بسیج" در استان اصفهان
🔰 در رشته های:
1️⃣ پویانمایی: ( انیمیشن های 2D و 3D)
( کات اوت، کمیک موشن، استاپ موشن، موشن گرافیک )
2️⃣ بازی های ویژه تلفن همراه اندروید
3️⃣ نرم افزار های تلفن همراه اندروید
🏆همراه با جوایز ارزنده و راهیابی برگزیدگان استانی به مرحله کشوری این رویداد بزرگ
🗓 مهلت ثبت نام تیم های شرکت کننده در رویداد، حداکثر تا ۲۰ مهر ماه میباشد
👤 جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در روبیکا یا تلگرام به ای دی زیر پیام دهید:
🆔 @matnaesf_admin
.
رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج استان اصفهان
https://rubika.ir/isfahanevent
@shaffaf_esfahan 👌
💥در گفتگو با رسول قاسمی، کارشناس روشنایی و نورپردازی معاونت خدمات شهری؛
تاریک و روشن نصف جهان/ تاثیر روشنایی و نورپردازی بر دیده شدن آثار تاریخی در شهر اصفهان
https://nedayeesfahan.ir/152125
🔹نورپردازی به لذت از دیدن می پردازد تا یک پل یا بنای تاریخی، چشم نواز و زیبا به نظر آید.
به طور مثال می توان به نورپردازی آخرین اثر باشکوه و بی نظیر عصر تاریخی صفویه که در ضلع شرقی خیابان چهارباغ عباسی در منطقه ۳ واقع شده اشاره نمود که کشور ایران با پروژه نورپردازی مدرسه چهارباغ در دسته Heritage Lighting در بین ۶۵۰ اثر از ۵۱ کشور برنده جایزه طراحی روشنایی LIT سال ۲۰۲۲ اعلام شد.
🔹نورپردازی مبانی و قوانین دارد و جایی است که علم فیزیک و هنر معماری و شهرسازی به هم نزدیک می شوند، به همین خاطر نورپردازی کاملا علمی تلقی می شود و خارج از سلیقه و نظر یک شخص به میزان نور، شدت نور، رنگ نور، جانمایی و جهت منبع نور و حتی تکنیک تولید نور می پردازد. همچنین نورپردازی دارای داستان و سناریو است و در یک پس زمینه تاریک معنا پیدا می کند تا این تاریکی همچون سکوت بنا را متمایز و تقویت کند.
🔹در واحد الکتریکال این مدیریت موارد فنی مهندسی همچون تعدیل های نوری، آلودگی های بصری، حضور نابجای منابع نوری و تداخلات نورانی که موجب بر هم زدن تمرکز و آرامش وسایل نقلیه و حتی خطر آفرینی عابرین می شود را رعایت می نماید.
🔹روشنایی و نورپردازی در کنار هم معنا پیدا می نمایند و هیچ کدام به تنهایی مطلوب نخواهد بود...
(متن کامل گفتگو را در ندای اصفهان بخوانید) 👆
@shaffaf_esfahan 👌
هدایت شده از روزنامه اصفهان زیبا
🔺گزارش اصفهان زیبا از روزنامهنگارهای اصفهانی/هزینههای بالا، رسانههای زیاد، پیشکسوتان بیانگیزه و تازهکاران تنبل
🔹ایرج ناظمی، مدیرمسئول و سردبیر نصف جهان: نویسندگان اصفهانی قوی هستند؛ اما تعداد رسانهها زیاد است. اصفهان به اندازه خودش تعدادی خبرنگار پرورش داده بود و تا زمانی که شش هفت روزنامه بودیم مشکلی نبود؛ اما وقتی این آمار دو برابر شد خبرنگاران به روزنامههای جدید هجرت کردند. آنها به جای خبرنگار دبیر سرویس شدند. دبیر سرویس، مدیر تحریریه شد و مدیر تحریریه، سردبیر. همین کثرت روزنامه باعث شد با فقر نویسنده و خبرنگار خوب مواجه شویم. هزینههای روزنامهها و حق التحریر هم سبب نشده که نویسنده و خبرنگار دلگرم شود و پشتکار داشته باشد و ماندگار بماند؛ بنابراین افرادی میآیند و به صورت تفننی کار میکنند و میروند.
🔸امیر اکبری، مدیرمسئول و سردبیر روزنامه اصفهانامروز: قبلا نویسندگان خوب جذب رسانههای تهران میشدند؛ الان با گسترش فضای کاری به شکل دورکاری نیاز به ترک اصفهان وجود ندارد و نویسندگان و روزنامهنگاران خوب اصفهان هم جذب رسانههای پایتخت میشوند و فراتر از آن، با توجه به اینکه موضوع تولید محتوا در همه فعالیتها از جمله کسبوکارها موضوعی جدی و کلیدی شده، بعضا برخی روزنامهنگاران از حوزه روزنامهنگاری خارج میشوند و حوزه تولید محتوا را در کسبوکارهای کوچک، متوسط و بزرگ ادامه میدهند که از نظر درآمدی و مزایا با شرایط کاری در رسانههای استانی و حتی سراسری متفاوت است.
🔹ناصر بهروان، مدیر مسئول عصر اصفهان: کمبود مطالب تولیدی در رسانههای استان به یک اپیدمی تبدیل شده است، در واقع هر رسانهای که اعتبار مالی بیشتری دارد، تولیدیهای بیشتری هم دارد. روزنامههای استان دلخوش به آگهیهای دولتی هستند تا فقط بتوانند هزینههای جاری مانند دستمزد و بیمه و خرید کاغذ و هزینههای سنگین چاپ و… را جبران کنند و اگر همین را از آنها بگیرند شاید از پای در بیایند. متأسفانه در استان اصفهان خبرنگاری که بتواند گزارش و مصاحبه و خبرهای تولیدی را تهیه کند، کم داریم و نیروهای موجود نیز دستمزد بالایی بهعنوان حقالتحریر مطالبه میکنند. رسانه ما هم متأثر از همین فقر خبرنگار حرفهای باتخصص است.
🔸پریا پارسادوست سردبیر روزنامه زاینده رود: سال ۱۳۹۵ زمانی که به این روزنامه آمدم، در شانزده صفحه تمامرنگی و با فعالیت تحریریهای شامل ۳۰ نفر نیروی متخصص منتشر میشد، اکنون، سال ۱۴۰۲، کل مجموعه ما ۹ نفر هستیم و در تحریریه به جز من، طراح و ویراستار نیروی دیگری نیست. افزایش هزینهها در این سالها سبب شده تا تعدیل نیرو داشته باشیم و به لحاظ درآمدی نتوانیم نیروها را حمایت کنیم. متأسفانه این نسل از خبرنگاران بهنوعی تنبل هستند و طالب یادگیری و افزایش مهارتهای خود نیز نیستند. نسل قدیمی روزنامهنگاران نیز به دلایل مختلف بیانگیزه شدهاند.
🆔 isfahanziba.ir/18478
☑️ اصفهان زیبا، رسانه آگاهی بخش:
🆔@esfzibanews