با سلام خدمت همه شما خوبان
👈 امروز واجب تربن واجبات حفظ جمهوری اسلامی است
🔹 شرکت در راهپیمایی یعنی حفظ حرم اهلبیت
🔹 یعنی زمان شناسی یک شیعه امیرالمومنین
🔹 یعنی پایمال نشدن خون شهدا
🔹 یعنی غیرت ورزی یک ایرانی در مقابل تهدید آمریکا و اسرائیل
🔹 یعنی بر زمین نماندن پرچم حاج قاسم و سید حسن نصرالله
🔹 یعنی خسته نشدن از امتحانات سخت آخرالزمان
🔹 یعنی کوفی نبودن در مقابل « هل من ناصر ینصرنی »
#همه_می_آییم
✊#الله_اکبر
@shafigh_313
دانستن و شناختن وظیفه در هر زمانی مهمترین مسئله و دغدغهی هر انسانی است.
در زمان کنونی که تمام مستکبران جهان علیه تنها حکومت جوان و شیعهی جهان قد علم کرده وظیفهی ما این است که در برابر آنها با قدرت و شرافت بایستیم.
تقارن روز جوان و پیروزی انقلاب اسلامی تداعی کنندهی روزها و سالهای نخستین انقلاب اسلامی است که جوانان این مرز و بوم چه حماسهها آفریدند!
انقلابی که قیام بزرگ مستضعفین علیه مستکبرین بود و اینک نیز تا نابودی کامل استکبار و ظهور آن شکنندهی گردنکشان راهی نمانده است.
امروز سنگ محک ایمان ماست که تا چه اندازه به ظهور مولایمان مشتاقیم.
آیا اگر آقا فریاد هل من ناصر بر آورد کار و کاشانه را رها میکنیم و به او بپیوندیم؟
امروز واین ساعت همه خواهیم آمد و تکتک قدمهایمان را به جوان رعنای امام حسین‘حضرت علیاکبر (علیهماالسلام)تقدیم خواهیم کرد.
چشمان ما در این موقیت حساس در بین جمعیت عاشقان مهدی به دنبال آن نور آسمانها و زمین میگردد.
✍سعید کرمی
#یوم_الله_22بهمن_مبارک
┏⊰✾🌹✾⊱━━━─━━┓
🌿@saeed814
┗━━─━━━⊰✾🌹✾⊱┛
🔴 «ایّام اللّٰه» سه روز است!
وَ لَقَدْ أَرْسَلْنا مُوسى بِآياتِنا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَكَ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ وَ ذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللّهِ... (ابراهیم/۵)
ما موسى را با آیات خود فرستادیم و دستور دادیم قومت را از تاریکىها بهسوى نور خارج ساز و ایّام اللّٰه(روزهای خاصّ الهی) را به آنان یادآوری کن!
🌕 امام باقر علیهالسلام فرمودند:
ایّام اللّٰه(روزهای خدای عزّوجلّ)، سه روز است؛ روز قیام حضرت قائم عجل الله فرجه؛ روز رجعت و روز قیامت.
اَیّامُ اللّهِ عَزَّوَجَلَّ ثَلاثَةٌ: یَوْمُ یَقُومُ القائِمُ وَ یومُ الکَرَّةِ وَ یَوْمُ الْقِیامَةِ.
📗تفسيرالبرهان، ج۳، ص۲۸۶
📗تفسير القمی، ج ۱، ص ۳۶۷
📗بحارالأنوار، ج ۷، ص ۶۱
#بحق_زینب_کبری_سلام_الله
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج
@shafigh_313
18.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راهپیمایی ۲۲بهمن۱۴٠۳شهر شاهد کشور درچه بیدار
جای اونایی که نبودند خییییلی خالی بود.
🤲ان شاءالله روز قدس جبران بشه
#راهپیمایی22بهمن1403
@shafigh_313
#اعمال_ماه_شعبان
✨نماز شب سیزدهم✨
رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند:
کسی که در شب سیزدهم از ماه شعبان 2⃣ رکعت نماز بجا آورد که در هر رکعتی سوره «حمد» را یک بار و سوره «تین» را یک بار بخواند،
آثار👈 گویا که دویست برده ازفرزندان حضرت اسماعیل علیه السلام را آزاد کرده باشد و از گناهانش به مانند روزی که از مادر متولد شده بیرون می آید و خداوند دوری از آتش را به او عنایت می فرماید و با من (حضرت محمد صلی الله علیه و آله) و ابراهیم علیه السلام هم نشین می شود.
📚وسائل الشیعه
۱۳و۱۴و۱۵ ایام البیض هر ماهی است
در این ایام ماه شعبان المعظم
👌دعای مجیر فراموش نشود.
🙏التماس دعا
@shafigh_313