سلام وعرض ادب خدمت شما بزرگواران
بالاخص دوستان شرکت کننده در چله استغفارو صلوات به مناسبت فرارسیدن ماه پر خیرو برکت رجب
اجرتون به خود خدا🤲❣🤲
دوستان بزرگوار از امشب هر شب یک بنداز صوت ومتن استغفار هفتاد بندی مولا امیر المومنین علی علیه السلام را بارگزاری می کنیم با نوای مداح بزرگوار مون برادر حاج میثم مطیعی
ان شاء الله که استفاده لازم را ببرید🤲🤲
بشنوید فعلا مقدمه ی استغفار هفتاد بندی مولا امیر المومنین علی علیه السلام را👇👇👇
1_1974346755.mp3
6.53M
#استغفار 70 بندی امیرالمومنین(مقدمه1)
✦࿐჻ᭂ🎀჻ᭂ࿐✦
@shahcharagh
____🍃🌸🍃____
Shab25Ramazan1400[03].mp3
4.81M
#استغفار 70 بندی امیرالمومنین(مقدمه 2)
✦࿐჻ᭂ🎀჻ᭂ࿐✦
@shahcharagh
____🍃🌸🍃____
آخرین حکومت در «عربستان» قبل ظهور
✍🏻 سناریویی که برای آینده عربستان قبل ظهور متصور است ، از این قرار است: ...
#آخرین_حکومت_در_عربستان_قبل_ظهور
#آینده_عربستان
#ظــهور_نــزدیکہ...
نشــانہهـاے عـام بہ وقـوع پـیوستہ ... نشـانہهـاے خـاص در حـال رخ دادنہ آمـادهے ظـهور باشـید و غـربال دنـیا نـشوید.....
✦࿐჻ᭂ🎀჻ᭂ࿐✦
@shahcharagh
____🍃🌸🍃____
سایه کودتا بر سر بنسلمان
✍🏻 عربستان پس از کش و قوس های فراوان برای رسيدن به يک توازن در عرصه بين الملل به نظر می رسد در داخل نيز با چالش های جدی مواجه است. بر همين اساس شنيده می شود که اقدامات بی سابقه ای از طرف شاهزادههای آل سعود از ماه ها پيش در سکوت برای تشکيل يک جبهه متحد عليه وليعهد عربستان انجامشده است.
▪️در همين خصوص شاهزاده های ارشد عربستان که به حاشيه رانده شدهاند، بر اين باورند که ادامه سکوت در برابر سياست های «محمد بن سلمان» به معنای به حاشيه رانده شدن جمع زیادی از آنها و تضعيف بيشتر خاندان سلطنتی خواهد بود.
▪️شاهزاده ها در محافل خود به شکل بی سابقه ای بر اين امر تاکيد دارند که اگر وضعيت به همين منوالی که بن سلمان در پيش گرفته، ادامه يابد، سرنوشت خانواده سلطنتی نابودی است.
▪️چرا که اختلافات داخلی خاندان سلطنتي عربستان علنی شده است و صحبت هایی از فرار شاهزاده ها و شاهدخت های اين کشور با اموال خود به خارج و تشکيل جبهه عليه محمد بن سلمان شنيده مي شود که همگی اينها عليه خاندانی است که برای بيش از يک قرن بر یکی از غنی ترين کشورهای جهان حکمرانی کرده است.
#ظــهور_نــزدیکہ...
نشــانہهـاے عـام بہ وقـوع پـیوستہ ... نشـانہهـاے خـاص در حـال رخ دادنہ آمـادهے ظـهور باشـید و غـربال دنـیا نـشوید...
✦࿐჻ᭂ🎀჻ᭂ࿐✦
@shahcharagh
____🍃🌸🍃____
🔴 امام زمان را دیدهام...
این جمله ای است که وقتی حضرت ظهور بفرمایند بعضی از مردم میگویند: که من ایشان را قبلا دیده بودم..!
🌕 امام صادق علیهالسلام فرمودند:
إِنَّ فِي صَاحِبِ هَذَا اَلْأمْرِ سُنَناً مِنَ اَلْأنْبِيَاءِ عَلَيهِم السّلاَمُ وَ أمَّا سُنَّتُهُ مِنْ يُوسفَ فَالسِّتْرُ يَجعَلُ اللَّهُ بَيْنهُ وَ بَينَ الْخَلق حِجَاباً يَرَوْنهُ وَ لاَ يَعْرِفُونهُ
در صاحب این امر(امام مهدی عجل الله فرجه)، سنتهایی است از پیامبران... و اما سنتی از یوسف علیه السلام که به پرده و پوشش است که خداوند میان او و مردم حجابی قرار داده است که او را میبینند ولی نمیشناسند.
📗کمال الدين، ج۲، ص۳۵۰
✅ امام زمانمان ما را میبیند و میشناسند؛ ولی ما او را میبینیم و نمیشناسیم؛ مانند حضرت یوسف که برادرانش با او معامله میکردند و سخن میگفتند اما او را نمیشناختند. «فَعَرَفَهُمْ وَهُمْ لَهُ مُنْكِرُونَ» یوسف/۵۸؛ یوسف برادرها را شناخت اما برادرها او را نشناختند؛ (تا اینکه خودش خودش را معرفی نمود.)
•🍃🌸🍃•
نــام : مـــهدے(عج)
ســن :۱۱۸۸ در فــراق
اسـتان : صــاحب عــالم ولے از همہ جـا رانده شــده ` هـیچکس راهش نداد"
✦࿐჻ᭂ🎀჻ᭂ࿐✦
@shahcharagh
____🍃🌸🍃____
✨📿✨📿✨📿✨📿✨
#داستان_عارفانه 🌹
قسمت ۱۱
#نمازجمعه
ازاینکه بچه های بسیج ومسجدبه دنبال مسائل فهم درست معارف دین نیستندبسیارناراحت بود😔خیلی برای ارتقای سطح معرفت وعقیده ی بچه هاتلاش می کرد.درمناسبت های مذهبی به همراه بچه هابه مسجدحاج آقاجاودان می رفت.به این عالم ربانی ارادت💞 ویژه داشت.مدتی هم بزرگ ترهای فرهنگی مسجدرابه جلسات حاج آقامجتبی تهرانی می برد.وقتی احساس کردکه این جلسات برای بچه هاسنگین است,جلسات آن هاراعوض وازاساتیددیگری استفاده کرد.ازدیگرکارهایی که تقریباًدرهفته تکرارمی شد,برنامه های زیارت 🕌حضرت عبدالعظیم حسنی(علیه السلام)بود.بابچه هابه زیارت می رفتیم وروبه روی ضریع می نشستیم وبه توصیه ی ایشان,آقاماشاءالله برای مامداحی کرد.
بابچهابه خدمت مرحوم آیت الله ناصرصراف ها(قرائتی)درمسجدمحله چال رفتیم.ایشان پدردوشهید🌷ویکی ازاوتادزمانه بود.توصیه های اخلاقی بسیارخوبی به طلاب وشاگردان داشتند.یک بارفرمودند: آقا نمازجمعه راترک نکنید.نمی دانیدحضوردرنمازجمعه چقدربرای انسان برکت داره.خصوصاًوقتی که هوابسیارسرده یابسیارگرم باشد✅
(یعنی زمانی که مردم کمترشرکت می کنند.)من ودیگرشاگردان احمدآقاازاین حرف ایشان خیلی خوشحال شدیم,چون اززمانی که به یادداشتیم بااحمدآقابه نمازجمعه می رفتیم.احمدآقاهمه ی مارابه حضوردرنمازجمعه مقیدکرده بود.اوباسختی بچه هاراجمع می کرد👌بعدمی رفتیم چهارراه مولوی وبااتوبوس🚎 دوطبقه یاوانت و....خلاصه باکلی مشکل به نمازجمعه می رفتیم.بچه هاشلوغ می کردند.اذیت می کردند😖و....امااحمدآقاباصبروتحمل وصف ناشدنی بچه هارابامعارف دینی آشنامی کرد.یکی ازبچه هامی گفت:من ازهمان دوران احمدآقابه نمازجمعه مقیدشدم.بعدازشهادت احمدآقاهم سعی کردم نمازجمعه من ترک نشود.یک باردرعالم 😴رویامشاهده کردم که درخیابانی ایستاده ام.احمدآقاازدوربه طرفم آمد.ومن رادرآغوش گرفت.خیلی حالت زیبایی بود.بعدازسال هااحمدآقارامی دیدم.بعدازروبوسی به تابلوی خیابان نگاه👀 کردم.دیدم نوشته خیابان قدس.فهمیدم اینجانمازجمعه است.همان لحظه ازخواب بیدارشدم.فهمیدم علت اینکه احمدآقااین گونه من راتحویل گرفت,به خاطرحضورهمیشگی من درنمازجمعه است.
#اردو
برخی روزهابه من توصیه می کرد:امشب جلسه ی حاج آقایادت نره!می گفت:کمال,امشب بیایه خبرهایی هست!شب هایی 🌃که اوتوصیه می کرد واقعاًحال وهوای جلسه آیت الله حق شناس دگرگون بود.آن شب هامجلس نورانیت عجیبی پیدامی کرد.نمی دانم احمدآقاچه می دیدکه این گونه صحبت می کرد❗️ماازبچگی باهم رفیق بودیم.دردوران کودکی باهم فوتبال ⚽️بازی می کردیم.اماازوقتی که درمسجدفعالیت می کرددیگرندیدم فوتبال بازی کند.یک باردیدم احمدآقادرجمع بچه های نوجوان قرارگرفته ومشغول بازی است.فوتبال اوحرف نداشت.درپیل های ریزمی زدوهیچ کس نمی توانست توپ راازاوبگیرد.خیلی به بازی مسلط بود👌ازهمه عبورمی کرد.امّاوقتی به دروازه ی حریف می رسیدتوپ راپاس می دادبه یکی ازنوجوان هاتااوگل بزند❗️احمدمی رفت درتیم افرادی که هنوزبامسجدوبسیج رابطه ای نداشتند.
👈 ادامه دارد...
🔜👉
✦࿐჻ᭂ🖤჻ᭂ࿐✦
@shahcharagh
____🍃🏴🍃____
🔸خواص عجیب ذکر 🔸قسمت سوم 🔸
🔸استغفر الله ربی و اتوب الیه 🔸
🍃 محمد بن ریّان گوید: نامه ای به امام هادی (علیه السلام) نوشتم و از آن حضرت دعایی خواستم برای رهایی از سختی ها و بلاهایی که نازل می گردد و مشکلاتی که دست و پا گیر انسان می شود ، و در نامه ام تأکید کردم :همان گونه که پدران گرامیشان به دوستانشان مطالب خاصّی را می آموختند ، به من نیز دعایی مخصوص بیاموزند ( که از آن بهره فراوان ببرم )
🍃حضرت در جواب چنین فرمودند: همیشه و در همه حال با استغفار همراه باش ( و آن را تلاوت کن )!
✦࿐჻ᭂ🖤჻ᭂ࿐✦
@shahcharagh
____🍃🏴🍃____
🌼✨ من خدارو دارم ...
ب بلندای آسمانها ...
ب روشنی ِ ماه ِ تابان ...
ب گرما و مهربانی ِ خورشید ...
ب زلال آبها و دریاها ...
ب قشنگی ِ ستارگان ....
🌼✨ آری من خدا را دارم ....
خدایی به زیبایی ِ تمام ِ هستی
خدایی که در همین نزدیکیست ...
خدایی ک در تپش قلب تو جاریست...
خدایی ک در نبض ِ دستان ِ توست ...
آری من خدا را دارم ...
🌼✨خدایی مهربان و دوست داشتنی...
💚 من خدا را دارم .
خدایا شکرت که هستی😍
شبتون بخیر. ممنون بابت بودنتون🍃
✦࿐჻ᭂ🖤჻ᭂ࿐✦
@shahcharagh
____🍃🏴🍃____
1_2275847105.mp3
16.91M
#استغفار امیرالمومنین (بند ۱)
✦࿐჻ᭂ🖤჻ᭂ࿐✦
@shahcharagh
____🍃🏴🍃____