eitaa logo
یٰآددٰآشْـٺ‌‌℘ـٰاۍشـ℘َـدآْ••🌿
387 دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
726 ویدیو
62 فایل
ـ﷽ - بیـٰادمَردان‌عآشـق‌و‌بی‌اِدعـآ•• - وَ روایَت‌هایی‌به‌قلـم‌دِل‌•• - هِدیه‌به‌پیشگاه‌ِ مولاٰوصـٰاحِبمـآن‌حَضرت‌مَھـدی‌ِفآطِمـہ (عَجل‌الله‌تعالی‌فَرجه‌الشَریٖف)••|❤ . #کپی‌باذکرصلوات‌برای‌ظھورآقاامام‌زمان‌عج‌آزاد ‌
مشاهده در ایتا
دانلود
یٰآددٰآشْـٺ‌‌℘ـٰاۍشـ℘َـدآْ••🌿
🥀یحیی را دیدید؟ چفیه بر دوش سلاح در دست سینه خشاب برتن در ساختمان های رفح تن به تن با ارتش اسرائیل
دلتنگم از تعلّق و ایثارم آرزوست دلگیرم از فراق که دیدارم آرزوست گر وصل را به قیمت خون میتوان خرید در خاک‌وخون تپیدنِ بسیارم آرزوست با هر چه هست بر صف اهریمنان زدن با هر چه هست لذّت پیکارم آرزوست دستی به خون تپیده و دستی به اسلحه رزمی چنین میانه آوارم آرزوست تا آخرین نفس نکشم دست از نبرد مرگی چنان شهادتِ سنوارم آرزوست
آخرین مدافعان ناشناخته خرمشهر.. این ۵ نفر که تصویری از چهره آنها موجود نیست، بعنوان آخرین مدافعان خرمشهر شناخته می‌شوند. ۵ نفر گمنام که از پل می‌گذرند تا مانع عبور نیروهای عراقی شده یا حرکت آنها را به تاخیر بیاندازند تا مردم فرصت بیشتری برای تخلیه شهر داشته باشند. آن‌ها هرگز بازنگشتند و نام‌شان را هم کسی نمی‌داند..! مهرماه ۱۳۵۹ خرمشهر ، پل قدیمی عکاس : بهرام محمدی‌فرد
مبادا این‌ دنیا‌ را‌ آنقدر‌ جدی‌ بگیری که‌ آخرتت‌ را‌ فراموش‌ کنی! دنیا‌ به‌ مثل‌ شیشه‌ای‌ میماند‌ که یكدفعه‌ میبینی‌ از‌ دستت‌ افتاد‌ و‌ شکست .
نابغه خلبان جوان‌ترین استاد خلبان جنگنده در نیروی هوایی ارتش، بلایی بر سر ارتش بعث عراق آورد که بدستور صدام پیکرش را به دو نیم تقسیم کردند.
. ‏تا آخرین لحظه عاشقانه با هم زندگی و پرواز کردند آنهم در مهمترین معرکه حق و باطل عصر ما. ای کاش بشود هم دختر ایران (اهل شیراز) و هم داماد شهید ایرانی‌ها (دکترای کامپیوتر و نخبه لبنانی و تحصیلکرده ایران) برای تشییع به ایران بیایند تا دختر و داماد شهیدمان باز هم در کنار هم آرام بگیرند و شهیده ‎، پنج فرزند دارند و نمادی از اتحاد ایران و لبنان در حمایت از مقاومت‌اند که خون مطهرشان در ترور هدفمند پهپادهای صهیونیست در جونیه جاری شد.
روایتی از دیدار امروز خانواده شهیدان معصومه با رهبر انقلاب رضا و معصومه هم دوست داشتند در این دیدار باشند... البته هستند! - «مادرم مهندس کامپیوتر بود و پدرم دکترای این رشته را داشت. ضمناً پدر و مادرم علاقه خاصی به هم داشتند، آقا! حتی لحظه‌ی شهادت هم دستشون توی دست هم بود!» - این جمله را مهدی هفده ساله در حالی که در نزدیک‌ترین فاصله با آقا ایستاده می‌گوید. - چطوری‌اش را مهدی برای حضرت آقا تعریف می‌کند: «پهپاد اسرائیلی در منطقه جونه آنها را شناسایی کرد و سه تا راکت به سمت ماشین آنها شلیک کرد که اصابت نکرد. پدرم زدند کنار. از ماشین پیاده شدند. دست مادرم را هم گرفتند و از ماشین پیاده کردند ولی پهپاد اونا رو دنبال کرد و الحمدلله، شکر خدا اونا رو شهید کردند!» - مفاهیم عمیقی را که می‌گوید، شاید خیلی از هم سن و سال‌هایش نتوانند درک کنند: «لا یکلف الله نفسا الا وسعها... آقاجان! قطعاً اگه خدا این توانمندی رو در ما نمی‌دید، ما رو به این امتحان بزرگ مبتلا نمی‌کرد.» - آقا تأیید و اضافه می‌کنند که «اجر هم می‌دهد». مهدی به جای چفیه و انگشتر از آقا می‌خواهد که برای همه رزمنده‌های لبنان دعا کند.
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ 🏴شهادت آیت الله توسط حزب الله تائید شد. 🔹ساختمان محل حضور سید هاشم صفی الدین و تعدادی از فرماندهان حزب‌ الله حدودا ساعت ٢٣:۴٠ دقیقه پنجشنبه ١٢ مهرماه با ۷۳ تُن بمب سنگرشکن مورد هدف قرار گرفته بود و پیکر شهدا امروز پیدا شد.؛رژیم صهیونیستی در ٣٠ دقیقه بیش از ١۵ حمله به محل استقرار این شهید والامقام انجام داد. 🔹ایشان رفیق هم حُجره و از بستگان نسبی نزدیک شهید سید حسن نصرالله و فرزند ایشان سید رضا صفی‌ الدین داماد شهیدحاج‌قاسم‌سلیمانی هستند.