eitaa logo
شاهد‌و‌ایثار‌شهرستان‌سوادکوه‌شمالی🕊️
97 دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
120 ویدیو
96 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
13.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بیماران جنسی در جامعه رها هستند؛ به فرزندانتان آموزش دهید. این کلیپ را حتما ببینید افزایش آگاهی برای محافظت از کودکان در برابر بیماران جنسی
📍بچه‌ها را از والدین و کسانی که از آن‌ها مراقبت می‌کنند یاد می‌گیرند. در واقع کودکان هر آنچه ما به آن‌ها بگوییم، تکرار خواهند کرد. 👈با توجه به اینکه کودکان کلمات ما را تکرار می‌کنند، پس بهتر است از نام علمی برای تمام اعضای بدن استفاده کنیم. بنابراین از گذاشتن اسم‌های عجیب و غریب روی اندام خصوصی باید خودداری کنیم. 👈اندام خصوصی دختران شامل اندام تناسلی، باسن، سینه و لب و برای پسران اندام تناسلی، باسن و لب است. زمانی که از کودکی اسامی علمی را استفاده کنیم، دیگر نیازی نیست که در سنین بالاتر نام آن‌ها را تغییر بدهیم. اولین قدم برای آموزش خود مراقبتی (پیش‌گیری از سوء استفاده جنسی در کودکان) آموزش اسامی علمی اندام‌های خصوصی به کودکان است. "اداره مددکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران"
🏩 ده قانون مهم برای مراقبت از بدن که همهٔ کودکان باید بدانند "اداره مددکاری بنیادشهید و امور ایثارگران استان مازندران"
✳️کودک وقتی راجع به اینکه چگونه به دنیا آمده سوال می پرسد، چه پاسخی به او بدهیم؟ وقتی کودکان از والدین می پرسند: «من از کجا به دنیا آمدم؟»، «بچه چگونه به دنیا می آید؟»، «بچه چگونه شکل می گیرد؟» و... خیلی مهم است که والدین در این موقعیت ها بدانند که دقیقا باید چه جوابی به سوال کاملا نرمال فرزندشان بدهند.  بعضی از والدین در مقابل طرح این پرسش ها این گونه جواب می دهند: «ما دعا کردیم و تو به دنیا آمدی.» در ابتدا کودک این جواب را می پذیرد اما ممکن است بعدها در ذهنش سوال ایجاد شود که آیا صرفا با دعا کردن او به وجود آمده یا نه. این نوع جواب دادن به کودک نشان می دهد والدین در جواب سوال کودک که چگونه به دنیا آمده این جواب را می دهند: «خداوند تو را در شکم مادر قرار داد». بچه این موضوع را می پذیرد ولی این سوال برایش به وجود می آید که نقش پدر در این بین کجاست؟  در پاسخ چنین سوالی باید گفت، پدر مواظب مادر است و از او حمایت می کند، پدر بیرون از خانه کار می کند و مراقبت می کند تا نوزاد توی شکم مادر بزرگ بشود، آن وقت پدر، مادر را به بیمارستان می برد تا دکتر، نوزاد کوچولو را از شکم مادر بیرون بیاورد. اگر کودکان بپرسند، چرا بچه در شکم پدر، بزرگ نمی شود؟ باید به آن ها توضیح داد، در بدن زن ها کیسه ای وجود دارد که اسم آن «رحم» است و بچه در آن بزرگ می شود و مردها در شکم شان «رحم» ندارند. چون خدا، مردها و زن ها را به شکل های متفاوتی آفریده است. مراقب جواب هایی که باید به کودک بدهیم، باشیم تا کودک بعدا والدین را دروغگو نداند. "اداره مددکاری بنیادشهید و امور ایثارگران استان مازندران"
کودک من آزار جنسی دیده است؟ علائم زودرس و دیر رس آزارجنسی کودکان بررسی آثار و عواقب سوءاستفاده جنسی بسته به سن کودک و تعداد دفعات آزار جنسی متفاوت است. والدین باید توجه داشته باشند که تعرض جنسی به کودک لزوما یک رابطه جنسی با کودک تعریف نمی‌شود. کودک 3 ساله پیش‌بینی و توقع این را ندارد که کسی به او دست بزند، بنابراین آزار جنسی از لمس کردن شروع می‌شود و می‌تواند تا یک رابطه کامل جنسی هم ادامه یابد. آزار جنسی تبعات روانشناختی متعددی تا پایان عمر باقی می‌گذارد. عوارض کوتاه مدت بلافاصله بعد از انجام آزار جنسی شامل شب ادراری، گوشه‌گیری، علائم اضطرابی شدید و ترس شدید می‌تواند بروز کند. او ممکن است در حضور دیگران احساس وحشت داشته باشد و بارگناه روی دوشش می‌ماند و به نوعی این حس به او دست بدهد که همه بزرگسالان آن جنس ممکن است آزارگر باشند و قصد آزار رساندن به او را داشته باشند. در عوارض بلند مدت در بسیاری از موارد ممکن است در نوجوانی یا بزرگسالی فرد قربانی دچار افسردگی شود و گاهی اقدام به خودکشی کند. واکنش خانواده‌ها تعیین‌کننده است اگر خانواده به موقع از اتفاق آزار جنسی ناگوار مطلع و متوجه شود که کودکش یک یا چندبار مورد آزار قرار گرفته، مداخلات روانشناختی زودهنگام می‌تواند از بروز تبعات درازمدت تا حدودی جلوگیری کند. به خانواده‌ها توصیه می‌شود حتما مراقبت کافی از فرزندان‌شان داشته باشند و آنها را تنها در کنار یک فرد بزرگسال که حتی ممکن است کاملا آشنا هم باشند قرار ندهند و تماس‌ها طوری باشد که خودشان نقش نظارتی داشته باشند. کودکانی که آموزش‌های لازم را می‌بینند و اطلاعات و آگاهی بهتری دارند، میزان آسیب‌پذیری‌شان نسبت به کودکانی که هیچ آموزشی جنسی ندیده‌اند و هیچ آشنایی درباره بدن شان و آزارهای جنسی ندارند کمتر است؛ پس همیشه تاکید بر پیشگیری است "اداره مددکاری بنیادشهید و امور ایثارگران استان مازندران"
تشخیص اختلال اوتیسم به کمک هوش مصنوعی 🤖 ▫️تشخیص اختلال طیف اوتیسم (ASD) بسیار چالش برانگیز و پیچیده است و به تخصص زیادی نیاز دارد. اوتیسم، یک اختلال رشد عصبی است که می تواند طیف گسترده ای از علائم و مهارت ها را درگیر کند. ▫️محققان دانشگاه سائوپائولو در تحقیق اخیر خود، یک مدل هوش مصنوعی را توسعه داده اند که قادر است اختلال اوتیسم را با دقت بالایی تشخیص دهد
همه چیزهایی که باید درباره اوتیسم بدانید بیماری اوتیسم چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال طیف اوتیسم (ASD) یک اصطلاح گسترده است که برای توصیف گروهی از اختلالات رشدی عصبی استفاده می شود. این اختلالات با مشکلات ارتباطی و تعامل اجتماعی مشخص می شوند. افراد مبتلا به ASD اغلب علائم یا الگو های رفتاری محدود ، تکراری و کلیشه ای را نشان می دهند. ASD فارغ از نژاد ، فرهنگ یا پیشینه اقتصادی در افراد مختلف در سراسر جهان یافت می شود. طبق مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) ، اوتیسم در پسران بیشتر از دختران اتفاق می افتد ، با نسبت 4 مرد به 1 زن. CDC در سال 2014 تخمین زده است كه تقریباً از هر 59 كودك 1 مبتلا به ASD شناسایی شده است. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد موارد ASD رو به افزایش است. برخی این افزایش را به عوامل محیطی نسبت می دهند. با این حال ، متخصصان درباره ی اینکه آیا افزایش واقعی موارد وجود دارد یا اینکه فقط تشخیص های مکرری اتفاق می افتد، بحث می کنند "اداره مددکاری بنیادشهید و امور ایثارگران استان مازندران"
❓آیا کنجکاوی های جنسی در کودکان طبیعی است؟ کودکان به همان اندازه که نسبت به بینی، دهان و سایر اعضای بدن خود کنجکاو می شوند نسبت به اندام های تناسلی خود نیز حساس می شوند. توجه آن ها به اندام های پدر و مادر بیشتر است. آنها سوال هایی از قبیل اینکه: «فلانی بدنش مثل منه؟» یا «والدین بدنشون مثل همه؟» می پرسند. در خیلی موارد کودکان شروع به طرح کردن سوال هایی در مورد آلت تناسلی خود می کنند. برای مثال: «این چیزی که من دارم چیست و به چه دردی می خورد؟» یا «تو هم از اینها داری؟» در مورد کنجکاوی های جنسی، والدین باید مراقب واکنش های تند خود در این موقعیت ها باشند و برخورد جدی و عصبی با کودک نکنند. والدین نباید نگران این باشند که فرزندشان ممکن است منحرف شود یا این گناه است.  آنها لازم است بدانند کنجکاوی های جنسی فرایند طبیعی رشد است و چندان مضطرب نشوند. این کنجکاوی ها ارتباطی به رفتارهای جنسی بزرگسالی ندارد و یک تعامل طبیعی کودک است. ✳️چگونه به کودک خود پاسخ دهیم؟ بچه ها به مرور زمان شروع به یاد گرفتن و کشف و کنجکاوی بدن خودشان می کنند. لازم است برای اندام تناسلی کودک اسم مناسب بگذاریم، اما چگونه می توان آن را به کودک یاد داد؟ وقتی در حمام هستید، می توانید به کودک بگویید که این دماغ هست، این دهن است، این پاست و این آلت تناسلی. تا حدی که امکان دارد نام اصلی  اندام تناسبی را به کودک آموزش دهید. اگر والدین اسمی خاص را برای نام بردن آلت تناسلی به فرزندشان آموختند باید مراقبت باشند که این اسم به گونه ای نباشد که اگر بین گروهی اسم آن را به کار برد، بخندند و کودک تشویق شود که آن را مجددا تکرار کند.  از فرزندتان بخواهید آن را یاد بگیرد و از خصوصی بودن آن آگاه باشد و از آن اسم در هر جایی استفاده نکند. از به کار بردن اسامی ای مانند «جای بد» یا «یه چیز دیگه» خودداری کنیم. زیرا با به کار بردن این عبارات کودک این احساس را خواهد کرد که آلت تناسلی او چیز بدی است و گویی بخش جدای از بدن اوست که نباید در موردش صحبت کند. کودک باید حس کند اندام تناسلی او نیز مانند دیگر اعضای بدن مثل لب یا گوشش است و هیچ تفاوتی با هم ندارند، فقط خصوصی است. "اداره مددکاری بنیادشهید و امور ایثارگران استان مازندران"
⛳️بازی و رفتار جنسی کودک! 👌علیرغم مراقبت والدین، کودکان به بهانه های مختلف و دور از چشم والدین، با انجام دادن بازی هایی مثل دکتر و مریض، دکتر و پرستار، عروس و داماد، به معاینه و کاوش بدن همدیگر می پردازند. 👌انجام دادن این بازی ها در کودکی طبیعی است و کودکان از روی کنجکاوی و بدون هیچ گونه احساس جنسی، این بازی ها را انجام می دهند. والدین باید با حفظ آرامش  به صورت غیر مستقیم به کودک شان نشان دهند که نباید این گونه بازی ها را انجام دهند "اداره مددکاری بنیادشهید و امور ایثارگران استان مازندران"
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انیمیشن خانم دانی و مراقبت از بدن در برابر آزار جنسی انیمیشن خانم دانی در پی آموزش مراقبت شخصی از بدن در برابر آسیب‌های جنسی به کودکان سه تا هفت ساله است. آموزه‌های این انیمیشن در نگاه اول ممکن است سخت‌گیرانه به نظر برسند، اما وقتی این آموزه‌ها را در کنار واقعیت‌های پدیده آزار جنسی کودکان بگذاریم، علت این سخت‌گیری‌ها بهتر درک می‌شود. طبق آمارهای جهانی تعداد دختران و پسران قربانی آزار جنسی تقریبا برابر است. بنابراین همه کودکان در معرض این خطر هستند. طبق آمارهای جهانی بیش از ۹۰ درصد کودکان٬ فردی که آنها را مورد آزار جنسی قرار داده است را می‎شناسند و در بیش از ۶۰ درصد موارد این فرد از اعضای خانواده و فامیل بوده