فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تبیین
پهلوی 🆚 جمهوری اسلامی
╭─✨🌸─↷
│ 𝐉𝐨𝐢𝐧➴
╰─➛ @shahed_moshaleb
🌹دوره آموزشی صفر پنج بیرجند رو تموم کرده بودیم. خود فرمانده پادگان افتاده بود بین صف ها وافرادی که مثل من بدن ورزیده ای داشتند سوارماشین می کرد. از پادگان خارج شدیم. رسیدیم به محله اعیان نشین بیرجند. استوار مقابل یکی از خانه ها پیاده شد و زنگ خانه را زد. به من گفت: «تو از حالا در خدمت صاحب این خانه ای. هر چی هم که گفتند بی چون و چرا اطاعت می کنی».
🔸 پیرزنِ خدمتکار، راهنمایی ام کرد بسمت اتاقی. چند بار «یاالله» گفتم. زن جوانی صدا زد: « یاالله، سرت رابخورد! بیا تو دیگه». قدم که جلو گذاشتم. تمام تنم خیس عرق شد. مقابلم، زن جوان بی حجابی با آرایش غلیظ نشسته بود و پاهایش را هم روی هم انداخته بود.
سرم رو انداخت پایین و سریع برگشتم بیرون و هر چی هم پیرزن خدمتکار اصرار کرد که: “برگرد پسر، اگر بری می کشنت” توجهی نکردم .
بیرون اومدم و پرسان پرسان پادگان رو پیدا کردم. تو پادگان هر چی اصرار و تهدید کردند نتوانستند خامم کنند که برگردم و گماشته زن بی حجاب یک سرهنگ بی غیرت بشم.
🔹 پادگان هجده سرویس بهداشتی داشت که در هر نوبت چهار نفر تمیزش می کردند. یک هفته تمام، یک نفره شدم مسول نظافت همه سرویس ها. روز هشتم سرگرد آمد. فکر می کرد این تنبیه نظرم رو عوض کرده. گفت: «حالا آدم شدی؟؟ »
👈 گفتم: «جناب سرگرد! اگر بگی تا آخر خدمت، همه نجاست ها را با سطل، خالی کنم توی بشکه و ببرم بیابون، با افتخار انجام میدم؛ اما دیگه به اون خونه برنمی گردم حتی اگه منو بُکشید. »
بیست روزی همونجا بودم. آخر کار دیدند حریفم نمی شوند منتقلم کردند گردان خدمات.
📚 خـاک هـای نـرم کوشـک
بقلم سعید عاکف
#شهید_عبدالحسین_برونسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسین بن علی بابا شدااا🌷😍
╭─✨🌸─↷
│ 𝐉𝐨𝐢𝐧➴
╰─➛ @shahed_moshaleb
🌷22بهمن سالروز شهادت
🕊 #شهیدابراهیمهادی
🌹گوشه ای از وصیتنامه شهید ابراهیم هادی:
👈خدايا عشق به انقلاب اسلامي و رهبرانقلاب چنان در وجودم شعلهور است كه اگر تكهتكهام كنند و يا زير سختترين شكنجهها قرار گيرم ،او را تنها نخواهم گذاشت.
╭─✨🌸─↷
│ 𝐉𝐨𝐢𝐧➴
╰─➛ @shahed_moshaleb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدای #شهیدابراهیمهادی😔😭
امشب شهادت نامه عشاق امضا
می شود... 💔
فردا ز خون عاشقان اين دشت دریا می شود
🍂امروز روز پنجم است که در محاصره ایم...
آب را جیره بندی کرده ایم
عطش همه را هلاک کرده
جز شهداء که حالا در کنار هم در انتهای کانال خوابیده اند...😔
شهداء دیگر تشنه نیستند.💔
فدای لب تشنه ات ای پسر فاطمه...😞
🌷عملیات والفجر مقدماتی
۱۷ الی ۲۲ بهمن ماه ۱۳۶۱
شادی روح همه شهدای والامقام صلوات برمحمد و آل محمد🍃
╭─✨🌸─↷
│ 𝐉𝐨𝐢𝐧➴
╰─➛ @shahed_moshaleb
🔴امشب ساعت ۲۲، اروند میهمان دارد…!
🌊بهمنماه ۱۳۶۴ آب سرد است، آسمان تاریک، باران بیامان… و اروند، خروشانتر از همیشه!اما دلهای شیران خمینی از این طوفان نمیهراسد!
✨یا فاطمهالزهرا (س)! رمز عملیات اعلام شد…هیچکس نفهمید در دل شب چه گذشت…
💥سی و نه سال پیش، جوانانی به آب زدند که دنیا هنوز هم عظمتشان را درک نکرده است!
💔فدای مظلومیت غواصانی که در سکوت شب، فقط آب، درد دلشان را شنید...فدای دستان بستهای که برای همیشه در دل اروند جا ماند…
🔥 اما امروز…امروز هم جامعه ما به همان روحیه نیاز دارد!جنگ هنوز تمام نشده…میدان تغییر کرده، اما دشمن همان دشمن است!
🌊اگر دیروز غواصان ما دل به آب زدند، امروز باید در دریای مشکلات، امید را زنده نگه داریم!
🌪مرد میدان کم نداریم… کافیست روحیه اروند را به زندگیمان بیاوریم!دل به طوفان ندهیم… راه را گم نکنیم… به دشمن میدان ندهیم!
⚡️یاد آن حماسه را زنده نگه داریم…
که هنوز بوی خون و غیرت در موجهای اروند جاریست!
#شهدای_غواص
#سربازان_ولایت
╭─✨🌸─↷
│ 𝐉𝐨𝐢𝐧➴
╰─➛ @shahed_moshaleb
✌🏻💞این همه لَشـکر آمـده
✌🏻💞به عِشـق رَهبـر آمده
#پیروزیانقلاباسلامی
۲۲#_بهمن
╭─✨🌸─↷
│ 𝐉𝐨𝐢𝐧➴
╰─➛ @shahed_moshaleb
🌿💞
🇮🇷اعتقادمون به این پرچم با طلا و دلار شکل نگرفته که....
#پیروزیانقلاباسلامی
#دهه_فجر
#ایران_قوی
۲۲#_بهمن
╭─✨🌸─↷
│ 𝐉𝐨𝐢𝐧➴
╰─➛ @shahed_moshaleb