قطعه ای از #بهشت
هر چند که حال و روز زمین و زمان بد است
یک قطعه از #بهشت در آغوش #مشهد است
حتی اگر به آخرخط هم رسیده ای
این جا برای #عشق شروعی مجدد است
🌸🍀🌸
خدایا به حرمت مولای ما ولینعمت ما
گرفتاریهای مردم محروم را برطرف کن🤲
#دلتنگ_حرمتیم_آقا❤️
#اللهم_الرزقناحرم🤲
#حج_فقرا
#زیارت_مولاعلی_بن_موسی_الرضا❤️
یاحق!
@shahedanenghelab
هدایت شده از شاهدان انقلاب(پایگاه بسیج بادابسر)
•°🌱
#السلامعلیڪیاصاحبالزمان✋
روزهارفت
و فقـط ...
حسرت دیدارِ رُخت
مانـده بر
این دلِ یعقوبۍ ما
آقاجـــان...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🍃🌸
یاحق!
@shahedanebghelab
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)✋🍀
مصلحت نیست قیاس رخ تو با #خورشید
شمس اگر اذن #طلوع از تو بگیرد ادب است
🍀🌸❤️🌸🍀
اللهم صل علی محمد و آل محمد🍀
وعجل فرجهم🌸🤲
ماهمه #خادم_الرضائیم❤️
یاحق!
@shahedanenghelab
💠 رهبر انقلاب:
گر چه دوریم به یاد تو سخن میگوییم
بُعد منزل نبود در سفر روحانی
به نظرم بهتر این است که هر کدام هر جا هستیم، از راه دور صلوات مخصوصه را عرض کنیم: اَللَهُمَّ صَلِّ عَلیٰ عَلیِّ بنِ موسَی الرِّضَا المُرتَضَی الاِمامِ التَّقیِّ النَّقیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلیٰ مَن فَوقَ الاَرضِ وَ مَن تَحتَ الثَّرَی الصِّدّیقِ الشَّهیدِ صَلاةً کَثیرَةً نامیَةً زاکیَةً مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً کَاَفضَلِ ما صَلَّیتَ عَلیٰ اَحَدٍ مِن اَولِیائِک.
۱۳۹۹/۰۱/۰۳
☀️ #برکت_ایران
یاحق!
@shahedanenghelab
🔴مــهــــــــم
🔻مدیرعامل پخش فرآوردههای نفتی:
ابلاغیهای در خصوص حذف کارت سوخت جایگاهداران از چرخه عرضه بنزین نداشتهایم و #شـایعـاتـی که در فضای مجازی منتشر شده، صحت ندارد.
یاحق!
@shahedanenghelab
#اینگونه_بود ...
🔻 خاطراتی کوتاه از سیره و سبک زندگی آیتالله بهجت(ره):
✍سوز سرما، دانههای ریز برف را با خودش اینطرف و آنطرف میبرد.روی سنگفرشهای صحن، لایۀ نازک یخ نشسته بود. خواستیم برویم حرم.گفتند: «حرم را بستهاند و فقط صحن باز است.»
آقا که شنید، گفت: «حرم را بستهاند؛ درِ عبادت را که نبستهاند!» همانجا در ایوان صحن، توی سرما نشست. دعا و نمازش در حرم دو ساعت طول میکشید.همان دو ساعت را توی سرما نشست.
📚 به شیوه باران، ص ٣٨
یاحق!
@shahedanenghelab
هدایت شده از کانال ثامن شهرستان نکا
ثامن:
🇮🇷
📝#خبر_تحلیل
🔻خبر: پس از توقیف نفتکش ایرانی توسط یونانیها، ایران در پاسخ متقابل اقدام به توقیف دو نفتکش یونانی نمود. یونانیها در آغاز کار کمی لفاظی نموده و ایران را تهدید نمودند اما در ادامه ماجرا وقتی متوجه جدیت ایرانیها شدند اعلام کردند که نفتکش ایرانی را با محموله آن تحویل میدهند.
🍃🌹🍃
🔹گزارههای خبری:
1⃣ سفیر ایران در یونان آزادی نفتکش ایران را تائید کرده و نوشت «در پی پیگیریهای فشرده، دادگاه تجدیدنظر یونان حکم دادگاه اولیه مبنی بر مصادره نفت متعلق به ایران را لغو و به لطف الهی کل محموله نفت مسترد خواهد شد.»
2⃣ دولت یونان بدون اشاره به همکاری آنها با آمریکاییها در توقیف نفتکش یونانی اعلام کرد که « لغو قانون اهدای نفت ایران به آمریکا نشانه استقلال یونان است و ما از این اقدام دادگاه حمایت میکنیم.»
🔸گزارههای تحلیلی:
1⃣ نظریهپردازان حوزه بینالملل مانند مرشایمر معتقدند که فقدان یک اقتدار مرکزی که بالای سر دولتها قرار گرفته و آنها را در مقابل یکدیگر حمایت کند، توانایی و ظرفیت نظامی تهاجمی دولتها و عدم آگاهی نسبت به نیات همدیگر باعث می شود که جامعه جهانی حالتی آنارشیستی پیدا کند.
2⃣ در وضعیت آنارشی که ناامنی دائمی را بدنبال دارد، مهمترین راه برای رسیدن به امنیت بیشتر، افزایش قدرت و مقهور کردن دیگر دولتهایی است که ممکن است تهدیدی برای آنها باشند. ازاینرو، قدرتها تا آنجا که بتوانند برای غلبه و استیلا بر دیگران اقدام خواهند کرد و همواره در یک وضعیت تهاجم بالقوه قرار دارند، که هرگاه ممکن باشد برای تحمیل اراده خود بر دیگران دستبهکار میشوند.
3⃣ پدیده نفتکش یونانی و سایر پدیدههای مشابه مانند توقیف نفتکش بریتانیا، توقیف کشتی شرکت مرسک و ... را از منظر دیگری هم میتوان مورد تحلیل قرارداد و آنهم این است که همانطور که توانمندی ما در حوزه نظامی و امنیتی دیگران را از تعدی و تجاوز به ما بازمیدارد در سایر حوزهها هم این قانون طبیعی جریان دارد و قوی شدن موجب میشود دیگران از تعدی به ما دست بکشند.
🔺 نکته پایانی اینکه، توانمندی ما در ایجاد بازدارندگی خصوصاً در حوزه دریا حاصل رشادت شهدای بزرگی همچون نادر مهدوی، بیژن گرد و ... است که متاسفانه نام آنها در میان جوانان ما مهجور مانده و بخشی از جوانان و نسل جدید ما این شهدا که عزت بخش و امنیت بخش بودهاند را نمیشناسند یا شناخت آنها در حد شناخت نام است، موضوعی که از سوی رهبر معظم انقلاب در دیدار با فرهنگیان موردنقد و انتقاد قرار گرفت. امروز باید جهت تقویت هویت ملی آنها را به نسل جدید کشور معرفی نماییم و این نیازمند سیاستگذاری جدی است.
✍ یعقوب ربیعی
هدایت شده از کانال ثامن شهرستان نکا
ثامن:
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | #سوپرانقلابیها از درک صحیح آرمانهای انقلاب، عاجزند
🍃🌹🍃
🔻برخی رفتارها و اقدامات رسانهای که در ماههای گذشته رخ داد منجر به تذکر مقام معظم رهبری نسبت به رویکرد سوپرانقلابیها شد.
🔹 منتقدان یا زاویهداران با رهبر انقلاب یا کسانی هستند که تسلیم واقعیتها شده و دغدغهای نسبتبه آرمانها، اصول و اهداف انقلاب اسلامی ندارند یا «سوپرانقلابی» هایی هستند که صرفا بهدنبال آرمانها و اصول انقلاباند بدون اینکه واقعیتها و مقدورات را بسنجند و محاسبه کنند؛ البته در میان گروه اول، یعنی تسلیمشدگان در برابر واقعیتها هستند کسانی که از مشاهده واقعیتها نیز عاجزند و تنزل کرده و در برابر «واقعنمایی»ها خاضع شدهاند! چنانچه در میان گروه دوم نیز هستند افرادی که در تقدم و تأخر آرمانها و تشخیص اولویت یا حتی درک صحیح از آرمانهای انقلاب، عاجزند.
🔺 آنچه این انقلاب را به سرمنزل مقصود میرساند «واقعبینی» توأم با «آرمانگرایی» است، عقلانیت انقلابی، نقطه بهینهای بین واقعبینی و آرمانگرایی است و هر جریان یا فردی که نتواند این نقطه را بیابد و از آن فاصله بگیرد، به همان میزان از عقلانیت انقلابی فاصله گرفته و دور شده است.
✍مهدی فضائلی
هدایت شده از ثامن مازندران
4_5832421311426595741.mp3
3.97M
📢#صدای_انقلاب
🎙آفاق
💠چهره پنهان سیاست
💠جابهجایی منطق مرزبندی
💠دکتر سیامک باقری
💠از حوزههای راهبردیای که عملیات نفوذ ادراکی از طریق دستکاری منطق محاسبه در آن انجام میگیرد، مرز بین خودی و غیرخودی است. تغییر یا جابهجایی این مرزبندی برای نظامهای سیاسی حساسیت برانگیز است....
#انقلاب
#مرزبندی
#نفوذادراکی
#سیامک_باقری
#صبح_صادق
#صدای_انقلاب
هدایت شده از کانال ثامن شهرستان نکا
سعید:
اقتصاددانان حامی روحانی به مردم نامه نوشتند/ هنوز جای زخم نامههای قبلیتان درد میکند!
🔹روز گذشته نامهای با عنوان " نامه ۶۱ اقتصاددان به مردم ایران" منتشر شد که در آن از سیاستهای اقتصادی دولت سیزدهم و به خصوص جراحی اقتصادی اخیر انتقاد شده بود.
🔹اغلب امضا کنندگان این نامه افراد نام آشنایی بودند که در سال ۹۶ هم نامه دیگری با عنوان " نامه حمایت ۱۶۳ اقتصاددان از حسن روحانی" را نوشته بودند. این افراد که اغلب دارای تمایلات سیاسی اصلاح طلبانه هستند و در دوران عملکرد اقتصادی ضعیف دولت تدبیر و امید سکوت کرده بودند، حالا و در حالی که عمر دولت جدید به یک سال هم نرسیده است، ناگهان نگران وضعیت اقتصادی کشور شدند و با نوشتن یک نامه خطاب به مردم ریشه مشکلات اقتصادی اخیر را سیاسی دانستند.
🔹جالب اینجاست که حل مشکلات و مسائل اقتصادی با راه حلهای سیاسی و مذاکره دقیقا راهبردی بود که دولت گذشته در ۸ سال اخیر پی گرفته بود و نتیجه آن وضع اسف بار فعلی اقتصادی کشور است، شرایطی که امروز دولت سیزدهم هم وارث آن است و این گروه از اقتصاددانان قصد دارند دولت رئیسی را مسئول آن معرفی کنند.
🔹 بسیاری از این اقتصاددانان در خصوص نامه حمایت آنها از حسن روحانی سوال شده بود که آنها از قبول مسئولیت در خصوص آن سرباز زده بودند.
🔹همچنین گفته میشود به افرادی نظیر فرشاد مومنی، عباس شاکری و محسن رنانی هم برای امضا کردن این نامه پیشنهاد شده بود که آنها به دلیل تبعات امضای نامه سال ۹۶ در حمایت از حسن روحانی و فشار افکار عمومی حاضر به امضا کردن نامه نشدند.
🔹حال سوال اینجایست افرادی که هنوز در خصوص نامه حمایت از حسن روحانی به مردم توضیح نداده و عذرخواهی نکردهاند چطور رویشان میشود با وجود گذشت چند ماه از آغاز دولت رئیسی علیه دولت جدید که عمرش به یکسال هم نرسیده، نامه هشدارگونه بنویسند؟