تعطیلی مدارس قم در روز چهار شنبه ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۳ (غیرحضوری)
با توجه به پیش بینی تداوم کاهش دمای هوای استان، روز سه شنبه فقط مدارس در کلیه مقاطع و تمام پایه ها در قم تعطیل اعلام گردیدند.
🔻به گزارش اداره کل روابط عمومی و بین الملل استانداری قم، بنا بر اطلاعیه صادره توسط دبیرخانه ستاد پیشگیری، هماهنگی و عملیات پاسخ به بحران استان، و با عنایت به پیش بینی تداوم کاهش محسوس دما، فردا چهارشنبه ۲۸ آذرماه فقط مدارس در کلیه مقاطع و پایه ها به صورت غیرحضوری و تعطیل اعلام میگردند.
◽️بدیهی است دستگاههای اداری، بانک ها، دانشگاهها، موسسات آموزش عالی، بیمه ها و سایر سازمان ها تعطیل نبوده و مطابق روال ساعات اداری ( بدون تغییر )، فعالیت خواهند داشت .
🔻از عموم هم استانی های عزیز تقاضا می شود جهت اطلاع از اخبار و اطلاعیه های موثق در زمینه تعطیلی و یا محدودیت ساعت کاری به کانال اطلاع رسانی استانداری قم مراجعه نموده و از بازنشر اخبار و اطلاعیه ها، خارج از روال فوق خودداری فرمایند.
اداره کل روابط عمومی و بین الملل استانداری قم
و سر انجام چله…
چله فقط یک شب نیست، یک مفهوم است، یک قصه است و یک روایت.
روایت نسل های پیشین برای انتقال تجربه اجتماعی شان به نسل های بعدی:
یعنی تاریکی و ظلماتی که بتدریج ما را فراگرفته و زندگی هایمان را تنگ کرده، بزودی بساطش را جمع خواهد کرد و روشنای گرما بخش خورشید گستره زندگی مان را نورانی خواهد کرد.
چله، و نه یلدا که نامی است سریانی، تداعی گر چهار مفهوم بزرگ زندگی است:
چله یعنی امید
چله یعنی خوش بینی
چله یعنی تاب آوری سازنده
چله یعنی کارآمدی
چله فقط یک شب نیست، فرهنگ مردمان روزگاران سخت است، که مانده اند و ظلمات رفته است.
ما نیز می مانیم و ظلمات خواهد رفت.
چله بر همه شما مبارک
نگاهتان روشن و قلب تان گرم
دانش آموزان پایه هفتم وهشتم که هنوز آزمون غربالگری را انجام نداده اند هرچه سریعتر انجام دهند 👇
👇👇👇👇👇👇👇
#اینفوگرافی
#نماد
#غربالگری
مراحل انجام آزمونهای غربالگری نماد توسط دانش آموزان متوسطه
✅ سامانه “نماد” برای اجرای آزمونهای غربالگری روانشناختی از تاریخ ۱۲ آبان تا ۱۲ دی فعال است.
مراحل انجام:
1⃣.ورود به سایت my.medu.ir
2⃣.انتخاب سامانه “نماد”
3⃣.خودارزیابی
4⃣.پرسشنامه ها
5⃣.پاسخ به تمامی سوالات
6⃣.تایید
🔵 حماسه ۹ دی ، روز بصیرت و میثاق با ولایت گرامی باد.
"حماسه ای که در نهم دی ماه ۱۳۸۸ رقم خورد برگ زرین دیگری بر کتاب قطور انقلاب افزود و در تقویم ایران اسلامی روز "بصیرت و میثاق با ولایت" نام گرفت تا یادمان این روز، تجلی گر آگاهی، اقتدار، غیرت، بصیرت و هوشمندی امتی مؤمن باشد که محاسبات دشمنان را به هم ریخت و آنان را مأیوس کرد.
بی تردید این حماسه حاصل درایت، هوشمندی و تدبیر مقام عظمای ولایت در آن برهه از زمان بود که مردم ایران اسلامی نیز با هوشیاری پوزه دشمنان و مزدوران را به خاک مالیدند و چنان فتحی مقابل فتنه شکل گرفت که به عنوان افتخاری دیگر به ثبت رسید و در اذهان صراط صواب مشخص تر و شفاف تر از قبل عیان شد.
نهم دی ماه ۱۳۸۸ روز دین طلبی در برابر دنیا طلبی و خروش غیرت دینی در برابر غفلت و حماقت خودفروختگانی بود که می خواستند تفکرات پست و پوچ خود را در گرد و غبار نادانی بر ملت فهیم و مسلمان تحمیل کنند و با نشانه گرفتن انسجام و وحدت ملی و اعتقادات و باورهای اسلامی، به اهداف سیاه و شیطانی خود برسند که با عنایت پروردگار ناکام ماندند.
ضمن گرامیداشت حماسه نهم دی روز "بصیرت و میثاق با ولایت" ، اعلام مینماییم ، دانش آموزان و فرهنگیان مانند گذشته ، همواره خود را در جهت حفظ نظام ثابت کرده اند و انشاالله با رهنمود های رهبر معظم انقلاب از پس فتنه های پیش رو بر خواهند آمد.