از علامه طباطبایی پرسیدم:
دنیا چگونه است؟
ایشان پس از اندکی تأمل فرمودند:
امشب دنیا را میبینی!
من آن لحظه، سخن علامه را متوجه نشدم تا اینکه شب در عالم خواب خودم را در حال شنا کردن در رودخانهای مملو از آب در قم دیدم. آب رودخانه، کدر، و هنگام شنا در این رودخانه، هزاران ریسمان نازک و ضخیم به بدن من متصل شده بود. برای خروج از آب کدر رودخانه، باید تمام این ریسمانهای کوچک و بزرگ از بدن من بریده میشد در غیر اینصورت امکان بیرون آمدن از آب رودخانه وجود نداشت. در تکاپو و تقلای جدا کردن اتصالات بدنم بودم که از خواب پریدم.
صبح وقتی وارد درس علامه شدم، فرمودند:
آقا دیشب دنیا را دیدی؟!
گفتم: من خواب دیدم.
فرمودند: همان خواب، دنیا بود. دنیا همان آب کدرِ رودخانهای بود که در آن شنا کردی، باید آب تمیز را بجویی و باید ریسمانها را تک به تک از خودت دور کنی تا بتوانی از بند و حصار دنیا رهایی پیدا کنی!
مرحوم سعادتپرور تهرانی در تعبیر خواب گفتند:
علامه حقیقت دنیا را به شما نشان دادند، دنیا همین است. یک روز دلبستگی پیدا میکنی و روزی باید از همه این تعلقات رهایی یابی!
علامه طباطبایی از ریسمانهای دنیایی رها شده بود
📝از انچه بر دیگران گذشت، درست زیستن را بیاموزیم°';🕯;'`°
حقوق بشر آمریکایی
"در زندانهای ایالتی و فدرال آمریکا حدود دو میلیون و یکصد هزار زندانی وجود دارد. این تعداد زندانی از جمعیت 15 ایالت آمریکا به تنهایی بیشتر است. طی سالهای 2000 تا 2014 تعداد زندانیان 95 درصد رشد داشته است و در آمریکا سالانه 12 میلیون نفر وارد چرخه زندانهای آمریکا شدهاند؛ البته این به آن معنا نیست که زندانی میشوند؛ بلکه این چرخه در نهایت ممکن است به زندانی شدن این افراد بینجامد.
در سال 2018، 93 درصد از افرادی که به دلیل مواد مخدر بازداشت شدهاند، رنگینپوست بودهاند که به نوعی نشاندهنده تبعیض نژادی در ایالات متحده است. بر اساس آخرین آمارها، به ازای هر صد هزار سیاهپوست در آمریکا 1501 نفر از این افراد زندانی هستند و از هر سه مرد سیاهپوست بین 20 تا 29 سال یک نفر به نوعی در حال حاضر تحت کیفر نظام زندانهای آمریکاست. اگر میزان زندانیان آمریکایی آفریقاییتبار در کنار کشورها ذکر شده باشد، بالاترین نرخ را در بین کشورها دارند. زندانیان آمریکا از 21 درصد لاتین تبار و 38 درصد سیاهپوست تشکیل شدهاند؛ این در حالی است که تنها 18 درصد جمعیت آمریکا لاتینتبار و 13 درصد سیاهپوست هستند. با در نظر گرفتن دیگر رنگینپوستان 66 درصد از کل زندانیان آمریکا رنگینپوست هستند، همچنین روزنامه «گرانما» چاپ کوبا در گزارشی به وضعیت بسیار بد زندانهای آمریکا اشاره میکند و مینویسد، از هر چهار زندانی در جهان یکی در آمریکا زندانی است و از هر نه نفر زندانی در آمریکا یکی از آنها بین 20 تا 34 سال دارند. درباره وضعیت زندانیان زن باید گفت، تعداد زندانیان زن در آمریکا حدود 200 هزار نفر است که یک سوم زندانیان زن جهان را تشکیل میدهند و در سالهای اخیر بیشترین رشد را در بین زندانیها در آمریکا داشتهاند. بر اساس گزارش مؤسسه «تیتیدبلیو»، در سال 2000 حدود 10 درصد مرگ و میر در زندانهای آمریکا را زنان تشکیل میدادند. این رقم در سال 2018 به 16 درصد رسیده است"
منبع :سایت بصیرت
روایت جعلی ازبیانات رهبر انقلاب
"بیانات رهبری مورد بهرهبرداری منفی دشمنان و بدخواهان نظام قرار گرفت و معاندان تلاش کردن با ساختن روایت جعلی از بیانات معظمله، کلام رهبر انقلاب را تحریف و نظام اسلامی را تخریب کنند و آنها و با وارونه جلوه دادن حقیقت و تصویر سازی دروغین وانمود کردند که رهبر حکیم انقلاب مخالف رفراندوم و رجوع به آرای مردم هستند و نظام اسلامی مردم را شایسته اظهارنظر نمیدانند.
نکته قابل توجه اینکه در جمهوری اسلامی پس از پیروزی تاکنون سه بار رفراندوم برگزار شده است:
ـ در سال 1357 قبل از رسیدن به قدرت (در حالت گذار قدرت) رفراندوم برای تعیین نوع حکومت برگزار شد.
ـ در سال 1358 رفراندوم قانون اساسی مورد رأی عموم واقع شد.
ـ در سال 1368 اصلاحات قانون اساسی به رفراندوم گذاشته شد. آنچه امروز عدهای عامدانه و بعضی جاهلانه اظهار میکنند، مغایر با قانون اساسی است و مواردی مانند حقوق زنان، ساختار سیاسی کشور، حقوق اقلیتها، شکل دولت، موضوعات امنیتی و سیاستهای مالی و... تعرفههای قابل طرح برای رفراندوم نیستند و مانند سایر کشورهای جهان در جمهوری اسلامی سازوکار مشخص دارد؛ ضمن اینکه هیچ نظام سیاسی موجودیت و تداوم خود را در معرض رأیگیری مجدد قرار نمیدهد. مطابق اصل 59 قانون اساسی در مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ممکن است اعمال قانون قوه مقننه از راه همهپرسی و مراجعه مستقیم به آرا مردم صورت گیرد. درخواست مراجعه به آرای عمومی باید به تصویب دو سوم مجموع نمایندگان مجلس برسد.
در اینجا به ذهن مخاطب این سؤال میرسد که آیا برای هر مسئلهای میتوان به آرای عمومی رجوع کرد؟
با اندکی تأمل مشخص میشود در صورت وجود پاسخ مثبت به پرسش مذکور باید به صورت مکرر انتخابات و رفراندوم برگزار کرد و در این صورت نقش رئیسجمهور و قوه مقننه بیاثر خواهد بود.
چنانکه در قانون اساسی ایالات متحده آمریکا که داعیه لیبرال دموکراسی و آزادی را دارد، به موضوع رفراندوم ملی اشاره نشده است یا در بریتانیا پس از برگزاری رفراندوم برای خروج از اتحادیه اروپا و ماجرای برگزیت این کشور با بحرانهایی نظیر سقوط ارزش پوند،استعفای دیوید کامرون و تقاضای جدایی ایرلند شمالی از انگلستان مواجه شد و اکنون بسیاری از احزاب این کشور خواستار برگزاری مجدد رفراندوم برای بازگشت به اتحادیه اروپا هستند"
منبع: بصیرت
جعل بیانات رهبر انقلاب اسلامی
بخش دوم
"همچنین بنا بر سخنان رهبر معظم انقلاب، چرا در فرانسه بعد از ماهها اعتراض درباره سن بازنشستگی، هنوز رفراندوم برگزار نشده است؟
ذکر این موضوع نیز حائز اهمیت است که افرادی که زمانی بر مسند ریاستجمهوری بودهاند، امروز به دلایل تبلیغاتی و جولان سیاسی بر طبل مسئله رفراندوم میکوبند؛ چرا که در زمان قدرت با وجود سازوکار تعریف شده، هیچ گاه نتوانستهاند درخواست رفراندوم را ارائه دهند؟
همچنین فرمودهاند: «مگر همه مردمی که در رفراندوم باید شرکت کنند و شرکت میکنند، امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟» در پاسخ تلقی نادرست از کلام رهبری اینگونه استدلال میشود که در فضایی که هجمههای گسترده رسانهای دشمن به صورت مداوم در جهت ایجاد دوقطبی در جامعه و روایتسازی نادرست و تحریف، تلاش مضاعف دارد و به نوعی حق و باطل مشتبه است، تصور کنید برای هر موضوعی بخواهد یک رفراندوم برگزار شود، به طور قطع افرادی هم که قدرت تحلیل مطلوب دارند، با چالش و خطای محاسباتی مواجه خواهند شد و امکان تحلیل منطبق با واقعیت را از دست خواهند داد. بنابراین، هر انتخاباتی به دوقطبیهای توهمی مبدل میشود. افزون بر آنچه گفته شد اکثریت مردم از تمایز بین مردمسالاری و تودهگرایی غافل هستند. به عبارت دیگر، «مردمسالاری» عبارت است از حق انتخاب آگاهانه که مصالح مردم در آن لحاظ شده است و تودهگرایی، یعنی انتخاب نسنجیده و ناآگاهانه که منافع کاذب را به همراه دارد."
منبع: بصیرت
جایگاه رسالت روحانیت شیعه
استعمارگران انگلیسی، با درک همین حقیقت بود که انهدام جامعه روحانیت را مقدمه لازمه برای ادامه حضور استعماری خود در ایران دانستند و به وسیله عامل دست نشانده شان، رضاخان در سالهای ۱۳۱۳ به بعد نقشه محو روحانیت را شروع کردند و در آن سال ها دست به فجایی نسبت به علمای عالی مقام و حوزههای علمیه زدند که در تاریخ ایران، پیش از آن هرگز سابقه نداشت و متاسفانه، شرح این فجایع و ماجرای مقاومت مظلومانه علما و طلاب در آخرین سالهای حکومت رضاخان قلدور، به طور کامل تدوین نشده و در معرض اطلاع مردم قرار نگرفته است و لازم است اطلاع شاهدان عینی که بحمدالله هنوز تعداد آنان کم نیست- به وسیله افراد و موسسات مسئول با همتی مردانه گردآوری شود. آزادگی روحانیون و علمای دین و عدم نفوذ قدرت های داخلی و جهانی در آنان، موجب آن بوده است که قلدران و حکمرانان خود سرد، هیچ گاه نتوانند این مجموعه ربانی را از سر راه مفسده جوی ها و خیانتهای خود بردارند، و اگر جمعی از معممین سرسپرده و آخوندهای درباری، به طمع حطام ناپایدار دنیا، بر سر سفره ستمگران نشسته و قولا و عملا آن را تایید کردند، اکثریت و علما و روحانیون وفضلا و طلاب جوان، در حصار مناعت و پرهیزگاری و پاکدامنی، باقی مانده و اراده و توان مبارزه صادقانه و قدرتمندانه را حفظ کردند و اعتقاد راسخ به روحانیت شیعه را در دل آحاد مردم زوال ناپذیر ساختند.
جامعه روحانیت به همین دلیل،همواره آماج تیرهای زهر آلود خصومت وغرض ورزی دشمنان گونا گون واستعمارگران و بیگانگان و بیگانه پرستان بوده و به مثابه دشمن درجه یک آنان تلقی شده است.
«و افرادی که تحت تأثیر تبلیغات دشمنان روحانیت، در فضایی مجازی قرار گرفته اند،بدون هیچ تحقیقی و مطالعه تاریخی، دشمنان را در رسیدن به اهداف پلیدآنان و جنایت ایشان کمک می کنند.»
منبع:برگرفته ازکتاب عهدمشترک-ص-۳۴۸
May 11
May 11
در آمریکا طی 5ماه 14600نفر با اسلحه کشته شدند
خشونتهای مسلحانه و قتل با سلاح گرم در آمریکا تبدیل به یک تراژدی هولناک و سراسری شده و حالا رقمی شگفتانگیز را به ثبت رسانده است. بالغ بر 14 هزار آمریکایی از خردسال تا کهنسال در آمریکا طعمه آزادی حمل سلاح در آمریکا شدهاند، آن هم فقط طی 5 ماه!
دسترسی آسان به اسلحه در آمریکا است که آمار تلفات ناشی از خشونت با سلاح گرم را نجومی و شگفتآور کرده است. این آمار و ارقام به طرز باورنکردنی در سالجاری میلادی که یک هفته بیشتر از 5 ماه از آن میگذرد، تصاعدی بوده است. نشان به آن نشان که، براساس آمار رسمی و براساس مرکز «آرشیو خشونتهای مسلحانه» از ابتدای سال 2023 میلادی تاکنون، ۱۴ هزار و ۶۰۰ نفر از جمله بیش از 600 کودک و نوجوان از بر اثر خشونت مسلحانه در آمریکا جان خود را از دست دادهاند. در ۱۹۹ تیراندازی کور در همین مدتزمان، تنها ۵۲۱ نوجوان و ۹۳ نفر کودک جان خود را از دست دادهاند. براساس آمار این مرکز، عامل اول مرگ بر اثر استفاده از سلاح گرم مربوط به خودکشی است و همچنان اکثریت مرگهای بر اثر سلاح گرم را تشکیل میدهد. تیراندازیهایی که در آنها ماموران پلیس نقش داشتهاند هم در این بین، به مرگ ۴۸۷ نفر منجر شده و ۵۱۵ نفر هم در تیراندازیهای غیرعمد جان خود را از دست دادهاند.جدیدترین حادثه تیراندازی در آمریکا روز گذشته در ایالت تگزاس و در یک مرکز خرید به ثبت رسید. بر اثر این حادثه خونین، هشت نفر جان خود را از دست دادند. همچنین، دستکم هفت نفر بین سنین پنج تا ۶۱ سال بر اثر جراحات به بیمارستان منتقل شدند. در همین ایالت، تیراندازی دیگری هم اواخر ماه گذشته رخ داد که در آن یک مرد مسلح پنج نفر از همسایگان خود از جمله یک پسر 9 ساله را به گلوله بست و کشت. گفتنی است، عدم تنقیح قوانین و ضابطه درخصوص حمل سلاح در آمریکا تبدیل به نگرانی در جامعه این کشور شده و هر روز سطح نگرانیها حتی افزایش مییابد. اگرچه سیاستمداران آمریکایی خود نسبت به این موضوع ابراز نگرانی کردهاند و بارها از ضرورت تصویب قانون در این حوزه گفتهاند اما در عمل هیچ اتفاق مثبتی نمیافتد. بسیاری تاکید دارند که لابی قوی فروشندگان اسلحه در این کشور و بازیگری آنها در حوزه سیاست موجب شده تا مصلحت مردم بر منافع دلالان ترجیح داده نشود.
جنایت جنسی در آمریکا
خبرهای تکاندهندهای نیز از وضعیت اخلاقی جامعه آمریکا منتشر شده که در نهایت، منجر به جنایت میشود. در این گزارش آمده: «لباس تحریکآمیز یکی از عوامل جنایتهای جنسی در آمریکاست.» این را جدیدترین تحقیقات روانشناسان آمریکایی نشان میدهد. براساس مقاله منتشرشده در سایت دفتر برنامههای عدالت وابسته به وزارت دادگستری آمریکا، میزان تجاوز جنسی در ایالات متحده از سال 1963 تا 1989 چهار برابر شده است و جنایات جنسی علیه دختران جوان به یک نگرانی بزرگ تبدیل شده است. در این بین سؤال مهم این مرکز این است که آیا تحریک از طریق لباس یکی از عوامل متعدد تجاوز و آزار است؟! روانپزشک آمریکایی به این سؤال پاسخ مثبت میدهد. اکثریت قابلتوجهی از پاسخدهندگان به یک نظرسنجی در 50 ایالت آمریکا از هر دو جنس معتقد بودند که آنچه یک زن جوان میپوشد ممکن است بر خطر جنایت بر او تأثیر بگذارد. آمریکا اگرچه خود را مهد آزادی میداند اما تعریفهای ناهنجار از آزادی در این کشور منجر شده تا عواقب هولناک اجتماعی مترتب افراد این جامعه شود"
جایگاه ورسالت علمای شیعه
تبلیغات خصمانه و برنامهریزیشده حکومت پهلوی و سیاست های ذی نفوذ در ایران، در طول ۵۰ سال، بر ضد قشر روحانی که ماهیتی صددرصد استعماری داشت، در دوران رضاخان و نیمه اول دوران محمدرضا، آزمایش سختی برای علمای دین بود و جامعه روحانیت،
بحمدالله از این آزمایش سربلند بیرون آمد. در دوران مبارزات۱۵ ساله
(از سال ۴۲تاسال۵۷)نیز حوزه های علمیه قم و دیگر حوزههای علمیه و چهره های سرشناس روحانیت، کانونهای اصلی مبارزه و بلطبع هدف های اصلی حملات وحشیانه دشمن بودند، لیکن این شدت عمل های بی حد و حساب، به اراده الهی موجب آن نشد که روحانیت از راه پر افتخار -خود پیمودن آن وظیفه تخلف ناپذیری اسلامی او بود -قدم باز پس نهد؛ بلکه در این دوران،فکر اسلامی شکوفا تر، صیقل خورده تر و فقه قران، پربارتر و شخصیت روحانیون مبارز، آبدیده تر شد و زمینه برای تشکیل حکومت اسلامی فراهم شد.
منیع: برگرفته از ک-عهد مشترک-ص ۳۴۹
جایگاه ورسالت علمای شیعه
پس از انقلاب تاکنون نیز روحانیت، به خصوص عناصر برجسته آن- که مستقیماً در خدمت نظام جمهوری اسلامی بوده اند- بی وقفه آماج حملات مسموم دشمن بوده اند که در عرصه تبلیغات و چه در عرصه تروریسم خائنانه و آلت دست دشمن، و شهدای گرانقدری، هم در جبهه جنگ تحمیلی و هم در جبهه فعالیت های جهادی خود تقدیم داشتهاند و محراب نماز جمعه و عرصه علم و سیاست و تبلیغ دین را با خون خود رنگین ساختهاند.
ملت عزیز ما می دانند که انگیزه دشمن از این حملات همه جانبه به علمای دین، جز این نیست که به وضوح می دانند؛ روحانیت نقش تعیینکننده بی بدیلی داشته و دارند و آنان حمله به روحانیت را با هدف تضعیف و محو انقلاب انجام میدهند. امروز قلم های مزدور ودست های فروخته شده به دشمن، در کار آنند که این پشتوانه معنوی انقلاب را در چشم مردم تضعیف کنند.
دشمن انقلاب جامعه روحانیت را در صورتی تحمل میکند که روحانیون از دخالت در امور سیاست و حضور در صحنههای انقلاب کنار بکشند و مانند جمعی از روحانیون بی خبر و متحجر گذشته و حال، به کنج مدارس و مساجد اتفاق کنند و کشور و زندگی مردم را به آنان بسپارند، و از جمله پدیدههای پر معنی، آن است که در تمام مدت مبارزات و نیز سال ها پس از پیروزی علمای متحجر و بی خبر از حوادث کشور و دور از جریان های سیاسی سیاسی، هیچگاه در معرض تهاجم دشمن قرار نگرفتند؛ بلکه حتی مورد ستایش و تمجید نیز واقع شدند! و حملات جسمی و تبلیغی و حتی تهمت ارتجاع واپسگرایی از سوی روشنفکر نمایان عامل بیگانه، تنها متوجه علمای روحانیون شد که از لحاظ اندیشه سیاسی و نوآوری های عرصه علم و عمل، درخشیده و به عنوان قشر پیشرو و مترقی و آگاه، شناخته شده اند.
منبع: برگرفته از،ک عهد مشترک،ص۳۵۰
18.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شنیدید میگن طلبهها بین مردم منفورند! مردم از اونها بدشون میاد و جایگاهی ندارند !...
میگن طلبهها بیسوادند و آیندهای ندارند و اصلا ما چه نیازی داریم به طلبهها ؟! ...
آهای پدر مادرا واقعا اگه عاقبت به خیری بچههاتون براتون مهمه این کلیپ رو ببینید و برای بقیه پدر مادرا بفرستید!
۵دقیقه خیلی مهم در
زندگی شما و فرزندانتون ! فقط #پنج_دقیقه ...
🆔 @Shobhe_Shenasi