16.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ | #روایتگری
🔻روایتگری با موضوع سیره شهدا:
دعاکنید عاقبت های خوشگلی نصیبمون بشه...
🎙راوی: آقای حمیدرضا حاجی شریف
@shahid313shahid313
🔰 #معرفی_یادمان | #علقمه
🔹در غرب جاده خرمشهر – آبادان و منتهی الیه کوی آریا، و در کناره رود اروند منطقه ای وجود دارد که هنوز آثار بمباران های دژخیمان بعثی بر روی ساختمان های اطراف مشهود است.
🔹این منطقه یاد آور عملیات کربلای 4 و شهدای مظلوم این عملیات است که در زمستان 1365در این منطقه حماسه آفریدند . عملیات کربلای 4 در مورخ 3/10/1365 با رمز « یا رسول الله(ص) » آغاز شد.
🔹غواص ها ساعاتی قبل از شروع عملیات به درون آب رفته و به سمت خط دشمن حرکت کردند. در این میان ، نیروهای دشمن که کاملا آماده و هوشیار بودند ضمن پرتاب منور، با تیربار و خمپاره به طرف آن ها شلیک می کردند.
🔹یکی از مناطق حساس عملیات ، جزیره ام الرصاص و نوک بوارین بود، که به رغم تلاش بسیاری که برای تصرف آن انجام شد به خاطر هوشیاری دشمن امکان ادامه درگیری از میان رفت . لذا به منظور حفظ قوا و طراحی مجدد عملیات آتی ، از ادامه نبرد اجتناب شد.
🔹این نقطه یادآور حماسه رزمندگان تیپ 32 انصار الحسین (ع) همدان و 33 المهدی (ع) فارس در عملیات کربلای 4 بوده است.
❀یــــاصـــاحـــــبـــ زمــــانــــ❀
@shahid313shahid313 @shahid313shahid313
❀یــــاصـــاحـــــبـــ زمــــانــــ❀
37.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کلـیــپ تـصـویــری
#ولادت امام حسین«ع»
شور |شبه پیغمبر...
❀یــــاصـــاحـــــبـــ زمــــانــــ❀
@shahid313shahid313 @shahid313shahid313
❀یــــاصـــاحـــــبـــ زمــــانــــ❀