May 11
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞سکانسی زیبا ازفیلم شهید بابایی👆
✅دینداریخالصانه = جبرانخداوند
به قول جناب حافظ:
تو بندگی چو گدایان به شرطِ مزد مکن
که دوست خود روشِ بندهپروری داند...
اگر دوستداری موردِ لطفِ معشوق قرار گیری، دینداریت را خالص، و عبادتت را بهرسم عاشقی انجام ده، نه بهمنظور دریافتِ مُزد و پاداش؛ریرا خداوند خودش زمان و روشِ بندهنوازی را میداند...
🌸امامعلی:صُنِ الدِّينَ بالدنيا يُنجِكَ...
با دنيا(امور دنیوی)از دينت محافظت كن، دين، تورا نجات میدهد(وبهخواستههایت میرساند،اما با دين دنيایت راحفظ مكن، كه تو را به نابود میکشاند
🌸و نیز فرمود: الدِّينُ أقوَى عِمادٍ
(در زندگی)دين،محكمترين تكيهگاه است
📚شرح غررالحكم،ج۱،ص۱۳۲
🌸مژده به مومنین! که محبوب خدایند
إذا استَخلَصَ اللّه ُ عَبداً ألهَمَهُ الدِّيانَةَ
هرگاه خداوند بندهاى را برگزيند (و دوست بدارد) ديندارى را در دل او بياندازد
📚غررالحكم،ج۳،ص۱۴۰
⭕️ جوانی امام زمان، «آزمون دشوار» طلیعه ظهور
✍️ مصطفی امیری
✅ امام جوان
▪️از بزرگترین فتنهها در هنگام ظهور این است که امام زمان با چهره جوان، ظهور میکند در حالی که مردم میپندارند که او باید پیرمردی کهنسال باشد.
▪️إنَّ مِنْ أَعْظَمِ الْبَلِیَّةِ أَنْ یَخْرُجَ إِلَیْهِمْ صَاحِبُهُمْ شَابّاً وَ هُمْ یَحْسَبُونَهُ شَیْخاً کَبِیراً[۱]
▪️امام زمان، ظهور میکند درحالیکه برخی از مردم او را حتما انکار میکنند؛ زیرا او به صورت جوانی برومند به سوی ایشان باز میگردد.
✅ میثاق در عالم ذر
▪️و کسی بر عقیده خود نسبت به امام زمان پایدار نمیماند مگر افرادی که در «عالم ذر» بر این امر، میثاق بستند و پذیرفتند.
▪️لوْ قَدْ قَامَ الْقَائِمُ لَأَنْکَرَهُ النَّاسُ لِأَنَّهُ یَرْجِعُ إِلَیْهِمْ شَابّاً مُوفِقاً لَا یَثْبُتُ عَلَیْهِ إِلَّا مَنْ قَدْ أَخَذَ اللَّهُ مِیثَاقَهُ فِی الذَّرِّ الْأَوَّل[۲]
✅ توجه به سنت الهی و نمونههای تاریخی
▪️باید دقت داشت که در بین پیامبران، حضرت عیسی و حضرت یحیی در کودکی به نبوت رسیدند. حضرت سلیمان نیز در سنین کودکی به وصایت رسید. در بین امامان، امیرالمومنین علی در واقعه عشیرة الاقربین و در جوانی به وزارت پیامبر معرفی شد. امام موسی کاظم در زمان شهادت امام صادق، بیست سال سن داشت. امام جواد در سن بسیار کمتری در نه سالگی به مقام امامت رسید. البته جوانی و کودکی آن امامان موجب شد که برخی از شیعیان مقاومت کنند و این امر برای آنها سنگین آید؛ اما در ادامه امامت آنها با کرامات و شواهد، بر مردم ثابت گردید.
✅ شباهت حضرت یونس و امام زمان
▪️در مورد حضرت یونس وی پس از مدتها دوری و غیبت از قوم خود بار دیگر به میان آن ها بازگشت. مردم فکر می کردند پیر شده است، اما دیدند که او هنوز جوان است. امام باقر میفرماید: آن شباهتی که مهدی آخرالزمان با حضرت یونس دارد این است که پس از بازگشت از غیبت، با سیمای جوان خواهد بود.
▪️إنَّ فِی الْقَائِمِ مِنْ آلِ مُحَمَّدٍ شَبَهاً مِنَ الرُّسُلِ...فَأَمَّا شَبَهُهُ مِنْ یُونُسَ بْنِ مَتَّی فَرُجُوعُهُ مِنْ غَیْبَتِهِ وَ هُوَ شَابٌّ بَعْدَ کِبَرِ السِّن[۳]
▪️اینکه جوان بودن بعد از عمر طولانی، آیا واقعا ممکن است؟ بله. بهترین دلیل، آیات قرآن است[۴]
✅ پینوشت:
[1] و [2]. نعمانی، الغیبة، ص۱۸۸-۱۸۹.
[3]. صدوق، کمال الدین، ج۱، ص۳۲۷.
[4]. اثبات «طول عمر» و «جوانی» امام زمان از «قرآن»
33.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رسید نمیگیرم...
❤️ #مادر #مادر_شهید
✳️ «عاقل» اهل بهشت است، نه «عالم»!
🔻 اهل جهنم دو دستهاند: یا تحصیلکردهاند یا تحصیلنکرده. اینطور نیست که تحصیلکرده اهل بهشت باشد که! عاقل اهل بهشت است، نه عالم. این ابتکاری که مرحوم کلینی (رضوان الله علیه) کرده است ستودنی است. ایشان کتاب شریف «کافی» را با این بحث تنظیم کرده است: کتاب «العقل و الجهل» این اول، بعد کتاب العلم. علم مقابل ندارد. سواد یک چیز مهمی نیست؛ آن که مهم است، عقل است که آدم بفهمد چهکار میکند، حرف چه کسی را گوش بدهد، چه راهی را برود. قهرا انسان یا اهل بهشت است، یا اهل جهنم. آن اهل جهنم، یا درسخوانده است، یا درسنخوانده.
🔸 [در ماجرای حضرت یوسف علیه السلام] فرمود: آن دوران «جاهلیت» شما بود، نه اینکه شما یوسف را نمیشناختید، پیغمبر زمانتان را نمیشناختید. شما پیغمبر زادهاید دیگر! پیغمبر زمانتان را میشناختید، بیگناهی یوسف را هم میدانستید، بیگناهی برادرش را هم میدانستید، فقط «حسد» شما را به این راه کشاند.
👤 #آیت_الله_جوادی_آملی
🎙 #تفسیر_سورهٔ_یوسف
#⃣ #پیادهشده_سخنرانی
🙏 ارسالی یکی از اعضای محترم کانال
✳ جمهوری اسلامی، جمهوری تأمین ایمان است
🔻 احمد در هر جمعی بود، این حرف را میزد: «جمهوری اسلامی، جمهوری تأمین دنیای شما نیست، جمهوری تأمین ایمان است. جمهوری امتحان الهی است برای جوانها. مادرها و پدرها، همسران و همه تا «اصحابالجنة» و «اصحابالنار» از هم متمایز شوند و جبهه بهترین اسباب این سنجش است.»
📚 از کتاب #پاییز_آمد | خاطرات فخرالسادات موسوی همسر سردار #شهید_احمد_یوسفی
📖 ص ۱۸۲
❤️ #مثل_شهدا_زندگی_کنیم
❌خود را برای اغتشاشات پیش رو آماده کنیم؛ «فان حزب الله هم الغالبون» اگر...
▪️ صحبتهای رهبری برای ما عجیب است چون رهبری از آینده صحبت میکنند و گوششان به صحبتهای حضرت حجت است و ما...
▪️رهبری با صراحت درباره فتنه پیش به ما گفتند. ایشان در سخنرانی های اخیرشان دو بار به فتنه اشاره کردند، اول زمانی که فرمودند: ملت ایران هر کسی را که -در اغتشاشات شرکت کند- و مزدوری آمریکا را در این زمینه قبول بکند، در زیر گامهای خود لگدمال خواهد کرد.
▪️دوم رهبری در دیدار دو هفته پیش فرمودند: هر کدام از این دو وضعیت-که یکی از آنها هرج و مرج و اغتشاشات داخلی است- در کشور پیش آید، دست دشمن در کار است و «بسیج» باید در مقابل آن بایستد.
▪️ رهبری به صورت واضحی شکست مسلمانان در جنگ احد را بازگو کردند. درعین حال وعده پیروزیهای بزرگ دادند، لیکن به صورت شفافی شرایط مشخص است، امت حزب الله پیروز می شود اگر...
▪️در آیه شریفه «فَإِنَّ حِزبَ اللَّهِ هُمُ الغالِبونَ» آمده است که «وَمَن يَتَوَلَّ اللَّهَ وَرَسولَهُ وَالَّذينَ آمَنوا فَإِنَّ حِزبَ اللَّهِ هُمُ الغالِبونَ» یعنی کسانی پیروز میشوند که ولایت به خدا و رسول و «کسانی که ایمان» را بپذیرند.
▪️ما پیروزیم اما جبهه جدیدی در داخل کشور به زودی گشوده میشود، اما به نظر این فتنه دو بعدی است. احتمالا بخشی از جریان خودی نیز در نسبت با فرمان رهبری تردید خواهند کرد.
▪️ فرمان رهبری صریح است؛ «لگد مال کردن اغتشاشات» است و کمترین تعللی جایز نیست. خود را آماده میکنیم.../
👤سیدمحمد برقعی
💠یکی از حمدهای دعای افتتاح: «حمد» مخصوص خدایی است که «خائفین» را «امان» میدهد، «صالحین» را «نجات» میدهد، «مستضعفین» را «بالا» میبرد، «مستکبرین» را «پایین» میکشد، پادشاهان مستکبر عالم را «هلاک» میکند و دیگران را جای آنها قرار میدهد.
«الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي يُؤْمِنُ الْخَائِفِينَ وَ يُنْجِي الصَّالِحِينَ وَ يَرْفَعُ الْمُسْتَضْعَفِينَ وَ يَضَعُ الْمُسْتَكْبِرِين» (مصباحالمتهجد /2/579)
1⃣جدا نبودن عبادت از سیاست و مصالح اجتماعی در اسلام
امام خمینی(ره) میفرمودند: این قرآن را وقتی که به عین تدبیر مشاهده بکنید، میبینید که مسئله، مسئلۀ این نیست که دعوت برای این بوده است که مردم «توی خانه» بنشینند و «ذکر» بگویند و با خدا «خلوت» کنند. او بوده است، لکن انحصار نبوده است. مسئله، مسئلۀ دعوت به «اجتماع»، دعوت به «سیاست»، دعوت به «مملکتداری»، و درعینحال که همۀ اینها عبادات است، «عبادات» جدای از «سیاست» و «مصالح اجتماعی» نبوده است. در اسلام تمام کارهایی که دعوت به آن شده است جنبه «عبادی» دارد. حتی در کارخانهها کار کردن، در کشاورزی کشاورزی کردن و در مدارس تعلیم و تربیت کردن، همۀشان «مصالح اسلامی» است و جنبۀ عبادی دارد. (صحیفۀ امام، ج۱۸، ص۴۲۲؛ ۲۳ اردیبهشت ۱۳۶۳).
3⃣ایجاد محیط سالم، شرط ساختن و تربیت انسان
مقام معظم رهبری میفرمایند: آیا «انبیاء» مثل زاهدان و عارفان عالَم نشستند در خانقاهِ خودشان تا مردم بیایند، حال معنوی آنها را ببینند و با آنها «همعقیده» شوند و همراه و همگام بشوند؟ آیا انبیا مثل «فلاسفۀ» عالَم مدرسه باز کردند، تابلو زدند، دعوت هم کردند؛ هرکه میخواهد از ما یاد بگیرد، بیاید اینجا پیش ما حرف یاد بگیرد، اینجوری بودند؟ یا نه، انبیا معتقد به «تربیت فردی» نیستند، انبیا معتقد به «دانهدانه انسانسازی» نیستند، انبیا معتقد به کارهای «اتو کشیده» و «نظیف» نیستند؛ که خیال کنی مثل سقراط و افلاطون، مینشست ابراهیم خلیل الرحمان یا موسی یا عیسی یا پیغمبر ما در مدرسه، مردم میرفتند از او استفاده میکردند، اینجوری نیستند؛ و البته اولیا مثل انبیا؛ که امام صادق(ع) ما هم، آنجوری است. خطاست اگر کسی خیال کند که امام صادق(ع) مینشست روی منبر، چهارهزار شاگرد پای منبرش مینشستند؛ ... انبیا میگویند برای ساختن انسان باید «محیط متناسب»، «محیط سالم»، محیطی که بتواند او را در خود بپروراند، تربیت کرد و بس.(طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن، ص۳۸۵).