💢 سرنخهای جدید استعفای پزشکیان به روایت رسانه رئیس شورای اطلاعرسانی دولت؛ روحانی و ناطقنوری خطاب به پزشکیان: محکم بایست و بگو نمیشود کشور را اداره کرد
🔸اعتمادآنلاین، رسانه متعلق به رئیس شورای اطلاعرسانی دولت در مطلبی نوشته است که پزشکیان چندی پیش جلسهای ۵ نفره با علیاکبر ناطقنوری، حسن روحانی، سیدحسن خمینی و اسحاق جهانگیری داشته است.
🔸به گفته این رسانه، این جمع به مسعود پزشکیان توصیه میکند که درباره عدم اجرای قانون حجاب با رهبری دیدار و صحبت کند. در خلال این توصیه نیز این نکته به رئیسجمهور پیشنهاد میشود که در صورت لزوم و در شرایطی که مذاکرات به نتیجهای نرسد، پزشکیان محکم در مقابل مسئولیت اجرای این قانون بایستد و بگوید با این شیوه نمیشود، کشور را اداره کرد.
🔸اسحاق جهانگیری، عضو دیگر این جلسه قبلا در اظهار نظری گفته بود: «من آقای پزشکیان را بسیار فرد ساده، شجاع و به قول معروف بیغلوغش میدانم اما او درحال حاضر رئیسجمهور ایران است و بالاخره مجبور است برای برق، نفت و بنزین و … راهکار داشته باشد. دیگر آقای پزشکیان با ویژگیهایی که ما میگوییم، کفایت نمیکند. مردم میخواهند، آقای پزشکیان کشور را از این دوره عبور دهد.»
🔸او درباره وضعیت رییس جمهور نیز میگوید :«مشکلات به حدی است که من فکر میکنم اگر رئیسجمهور شوم شش ماه بعدش همین مردم به خیابان میآیند و شعار میدهند، مرگ بر فلانی! استعفا! استعفا! چون به کس دیگری که نمیتوانند بگویند به رئیسجمهور میگویند؛ لذا از نظر خودم دوره سختی است. هر کسی رئیسجمهور میشد، شرایط سختی بود.»
🔸او در نهایت توصیف خود از پزشکیان و دولتش را اینگونه کامل میکند: «خدا را شکر کسانی کاندیدا شدند که اطلاعات کمتری از اوضاع کشور داشتند. او به هر حال این حد از اطلاعات من را نداشت. فکر میکنم شاید من منحصربهفرد بودم. به هرحال من همه اطلاعات اداره کشور را دارم. همین حالا هم فکر میکنم نسبت به همه مسئولان حتی آنهایی که سر کار هستند، اطلاعاتم بیشتر است.»
🔸به نظر میرسد در روزهای سخت بیکفایتی و ناکارآمدی دولت چهاردهم، درز چنین اخباری نمیتواند اتفاقی باشد. کسانی که به دنبال مقصریابی و ریشه شایعات مرتبط با استعفای مسعود پزشکیان هستند، به جای جستجو در جریان سیاسی رقیب و مخالفان آن سوی مرزها، باید سرنخها را در عملیات روانی بر روی رییس جمهور و تلاشها برای ایجاد حاکمیت دوگانه، آن هم در گعدههای سیاسی پزشکیان دنبال کنند!
رجانیوز
💢تغییر عجیب مواضع همتی درباره افزایش نرخ ارز!
صدای اعتراض اصلاح طلبان هم بلند شد
حسن سبحانی: واقعیت های اقتصادی تعیین کننده استدلال ها است یا جایگاه ها؟!
حسن سبحانی، استاد اقتصاد دانشگاه تهران و نماینده سه دوره مجلس گفت: وزیر محترم اقتصاد در ۱۶ آبان ۱۴۰۱ گفت ارز ۴۲۰۰ تومانی را با ادعای برچیدن رانت حذف کردید، او ایراد گرفت که «چرا با ادعای جمع کردن رانت ارز ۴۲۰۰ تومانی را برداشتید!؟ او گفت با افزایش نرخ ارز و تشدید اختلاف با ارز نیمایی چه خواهید کرد!؟ حالا که با از دست دادن فرصتها، اختلاف دو نرخ به ۱۰ هزارتومان رسیده، برنامه تان چیست!؟ رانت را ادامه می دهید یا قیمت کالاهای اساسی را ۳۵ درصد بالا می برید!؟»
👈آقای همتی مخالفت می کند که چرا تحت عنوان رانت خواری ارز ۴۲۰۰ تومانی را برداشتید! خود آقای همتی، روز ۲۴ آذر ۱۴۰۳، ۱۰ روز قبل از این برنامه، گفت «قیمت گذاری دستوری در بازارها، از جمله بازار ارز، جز توزیع رانت، ایجاد فساد، تشدید سفته بازی و التهاب در بازار ارز، نتیجه ای به بار نمی آورد. اگر در کوتاه مدت فایده ای داشته باشد، در بلند مدت پایدار نیست.»
⁉️یعنی یک فرد در دو موقعیت زمانی یک سال و نیم، نزدیک به هم، درباره یک پدیده دو گونه استدلال می کند! واقعیتهای اقتصادی تعیین کننده است یا جایگاه ها تعیین کننده استدلالها هستند!؟/ جماران
🔻شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی شدید به ارث رسیده از دولت های قبل در حوزه برق و گاز را مدیریت کند؟
شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
۱- ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و ... را هم توسط دولت هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
۲- صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و ... .
۳- زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و ... جابجا شد.
۴- اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
🔹️ بطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چاره جویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
۱- از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه برسانند.
۲- نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
۳- هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
۴- در همان تابستان نسبت به حل چالش فی مابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسط بندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار موثر است.
11.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معنای دقیق بصیرت چیست؟
🔻وقتی یک خبر فوق سِرّی در سخنرانی لو میرود!
#حجت_الاسلام_راجی
.
♨️ تلگرام و ویچت تسلیم دستور دولت مالزی شدند
🔹بعد از الزام دولت مالزی برای مجوزگرفتن شبکههای اجتماعی، تلگرام و ویچت روند دریافت مجوز فعالیت در مالزی را آغاز کردند.
🔹کمیسیون ارتباطات دولت مالزی اعلام کرده است تلگرام و ویچت الزامات فعالیت در مالزی را رعایت و مجوزهای مربوطه را دریافت کنند.
✍به این میگن اعمال حاکمیت یک دولت!
نه اینکه این شرکتها به ایران بگن همینیه که هست دولتمردای ما هم...
البته شنیدیم جناب قالیباف به عنوان رییس مجلس هم میدان دار اونجلسه بوده و با بالابردن دو دست نظر مثبتش رو اعلام کرده.
تکذیب کنن منتشر میکنم.
♨️اجازه واردات آیفون جهل یا خیانت؟
✍وزارت صنایع اندونزی طی بیانیهای فروش گوشی آیفون ۱۶ رو در داخل این کشور ممنوع اعلام کرد!
دلیلش هم این بود که دولت اندونزی برای شرکت اپل شرط تعیین کرد که اگر میخواد از بازار اندونزی برای فروش این گوشی بهره ببره باید ۴۰درصد از قطعات این گوشی رو در داخل همین کشور تولید کنه!
شرکت اپل هم قبول میکنه و متعهد میشه معادل ۱۰۹ میلیون دلار خرج توسعه زیرساخت و سرمایه گذاری برای تولید این گوشی در کشور اندونزی داشته باشه اما تا الان فقط ۹۵میلیون دلار در اندونزی سرمایهگذاری کرده!
مدیر ارشد اجرایی شرکت اپل آقای تیم کوک برای مذاکره به اندونزی میره اما وزیر صنعت آقای گومیوانگ حاضر به ملاقات نمیشه و میگه باید با مدیر کل این وزارتخانه جلسه بگذارید و اونجا هم بهشون میگن تا ۱۰ میلیون دلار دیگه افزایش سرمایه نداشته باشید اجازه فروش نمیدیم.
این اتفاق رو مقایسه کنید با تصمیمی که دولت و مجلس ایران برای آزاد کردن واردات گوشی آیفون گرفتن!
اینکه کشور آمریکا دشمن درجه یکایران و بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی هست بماند.
اینکه در این وضعیت اقتصادی نباید اجازه داد ارز برای کالای لوکس از کشور خارج بشه هم بماند.
به نظر شما این تصمیم که مفت اجازه بدیم یک شرکت آمریکایی محصولش رو بدون هیچ آورده ای بیاره داخل بفروشه و بهره ببره اسمش چیه؟
یکعده از مردم هم هورا میکشن برای این اقدام دولت.
به ما هم که اعتراض میکنیم میگن تندرو و خشونت طلب و بیسواد و عقده ای و تخریبگرو...
آدم میمونه از اینهمه جهل و نادانی...
✍لطفا با دقت بخونید ببینید دولت چطور اعمال نظر و اعمال حاکمیت میکنه و اقتدارش رو به رخ میکشه!
اول شرط گذاشته اگر میخوای از بازار من استفاده کنی باید همینجا تولید کنی!
وقتیهم اون شرکت بجای ۱۰۹ میلیون دلار ۹۵ میلیون دلار اختصاص میده دولت نمیپذیره!
دولت مالزی لنگ ۱۰_۱۵ میلیون دلار بود؟خیر!
به اون شرکت فهمونده اینجا قانون داره باید تبعیت کنی تا اجازه بدم کار کنی.
مقایسه کنید با تصمیم مشابه در ایران اسلامی خودمون.
امان از بعضی مدیران غربزده و غربگدا که مردم رو گرفتار کردن.
اینم از اروپا که برای پورت شارژ یو اس بی هم شرط میگذارن
و بسیاری موارد اینچنینی
بگذریم