eitaa logo
🇵🇸🇮🇷عَݪَـــمدآرآݩ ــعِشق
1.1هزار دنبال‌کننده
27.9هزار عکس
15.7هزار ویدیو
28 فایل
براي بهترين دوستان خود آرزوي شهادت کنيد .. 🌷شهيد سيد مجتبي علمدار🌷 لینک ناشناس payamenashenas.ir/Shahid_Alamdar #تأسیس؛1398/1/12
مشاهده در ایتا
دانلود
گربه‌صدمنزل‌فراق‌افتدمیان‌ماودوست همچنانش‌درمیان‌جان‌شیرین‌منزل‌ست؛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✂️ ناکارآمدی دولت وفاق خیلی زود معلوم شد و در مناظرات درست میگفت و میدانست این دولت به بن بست خواهد خورد اما خب مردم نفهمیدن الانم تاوانش رو با دلار ۹۳ و سکه ۷۵ و طلا گرمی ۷ تومن میدن . ✊مرگ بر اسرائیل 🌴اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌴
فرازی از وصیت نامه شهید🕊 🔸وصیت این بندہ حقیر بہ همہ برادران و خواهران این است ڪہ پشتیبان واقعے ولایت فقیہ باشید تا از طوفان حوادث و فتنه‌‌هاے پیشِ‌رو در امان بمانید و وصایاے امام راحل را فراموش نڪنید ڪہ فرمود نگذارید این انقلاب بہ دست نااهلان و نامحرمان بیفتد شما را همان‌گونہ ڪہ تمام انبیاء و اولیاء و امامان معصوم(ع) سفارش فرمودند بندہ هم سفارش می‌ڪنم بہ نماز خصوصاً نماز اول وقت و بعد بہ احیاے امر بہ معروف و نهے از منڪر ڪہ موجب سلامت و رشد معنوے جامعہ است و همہ خواهران دینے خود را سفارش بہ رعایت حجاب و عفاف و حیاء می‌نمایم ڪہ اگر این امر در جامعہ رعایت شود بسیارے از مشڪلات معنوے جامعہ حل خواهد شد و در اثر رعایت این امر الهے موجبات خوشنودے و رضاے امام زمان(عج) فراهم و موجبات خشم شیاطین فراهم می‌شود و نتیجہ آن رحمت و برڪات الهے بر جامعہ اسلامے خواهد بود جانباز شهید آقا ابراهيم خلیلی فرزند شهید عباس خلیلی و برادرزاده شهید داوود خلیلی : 5 شهریورماه 1396 : حلب سوریه
نیویورک پست نوشت: زلنسکی، در شرایطی قرار گرفته که تقریباً هیچ حامی نزد دولت جدید آمریکا ندارد 🔸تنش میان او و دونالد ترامپ، در حال افزایش است و این موضوع می‌تواند موقعیت اوکراین را در مذاکرات صلح با روسیه تضعیف کند.
تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: 🔸تشییع و بدرقه باشکوه و ‌شگفت‌انگیز رهبران مجاهد و شهید مقاومت، سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین با حضور پرشور، متراکم و میلیونی تشییع کنندگان از ملت‌ها، اقوام و سلائق گوناگون در سایه اقدام حقارت بار و تهدید آمیز جنگنده‌های رژیم صهیونی در آسمان بیروت برخلاف خواست و آرزوی شیطانی دشمنان امت اسلامی، به تجلیگاه قدرت اسلام و وحدت فراگیر ملی لبنان عزیز و جهانگیر شدن طنین مقاومت ضد صهیونیستی تبدیل شد. 🔸این تشییع با شکوه و بزرگ تاریخی و کم نظیر در جهان اسلام و در بیروت نشان داد؛ حزب الله مقتدر و قهرمان همچنان زنده است و مقاومت در رگ های ملت های آزاده جهان همچنان در جریان است. 🔸امت اسلامی و جبهه بزرگ مقاومت برای برچیدن بساط اشغالگران قدس شریف و آزادی سرزمین‌های اسلامی همچنان سرزنده، بالنده و شاداب به پیش می‌رود و شهیدان مقاومت به ویژه مجاهد نستوه و زعیم پیشتاز سید حسن نصرالله، قطب نمای حرکت آنان در این مسیر آرمان آزادی قدس شریف خواهد بود.
رهبر انقلاب: حوزه علمیه وام‌دار کار آیت‌الله جوادی آملی در تفسیر قرآن است/ ادامه دادن تفسیر قرآن در چهل سال کار آسانی نیست 🔸رهبر انقلاب در دیدار اعضای شورای سیاست‌گذاری همایش بین‌المللی تفسیر تسنیم: راجع به آیت‌اللّه آقای جوادی، به نظر من حوزه واقعاً وام‌دار ایشان است؛ ایشان کار بزرگی انجام دادند. اینکه انسان از یک جای کوچکی شروع کند تفسیر قرآن را و چهل سال آن را ادامه بدهد، این کار آسانی نیست؛ یعنی انسان وقتی فکر کند، خواهد دید کار خیلی بزرگی است استقامت بر این کار، خسته نشدن در این کار، تردید پیدا نکردن در ادامه‌ی این کار، بلکه شاید احتمالاً شوق و ذوق مفسّر محترم نسبت به آیات در گذشت زمان بیشتر هم شده باشد؛ احتمالاً باید این‌جور باشد. ۱۴۰۳/۱۲/۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ ♨️ حمایت هواداران بوسنیایی از فلسطین 🔹در جریان دیدار تیم‌های ملی بسکتبال بوسنی و هرزگوین و قبرس، هواداران بوسنیایی با سر دادن شعارهایی همبستگی خود را با ملت فلسطین اعلام کردند.
‌ ♨️ نتانیاهو رژیم «الجولانی» را تهدید کرد 🔹نخست وزیر رژیم صهیونیستی: ما خواهان آن هستیم که جنوب سوریه تبدیل به منطقه عاری از سلاح به صورت کامل، شود. 🔹تل آویو هرگز به حاکمان جدید سوریه اجازه نمی‌دهد در جنوب دمشق مستقر شوند. 🔹استان‌های القنیطره، درعا و السویداء باید عاری از سلاح شوند. هرگز اجازه نمی‌دهیم از سمت طایفه درزی‌ها در جنوب سوریه تهدیدی علیه ما مطرح شود.
. ♨️ وقتی در رسانه خربزه و عسل را باهم میخورید اینگونه میشود! ✍ رسانه های زنجیره ای بدلیل خالی بودن از تحلیل وقتی با دو مطلب مواجه میشوند بقول فرنگیا از هندل کردن هر دو مطلب باهم ناتوانند و گیج میشوند انچنان از سیل خروشان جمعیت در مراسم تشییع سید عصبانی شده اند که نمیدانند از قدرت نمایی مراسم تیتر بزنند یا همتی را از استیضاح نجات بدهند. مقایسه همتی و قراردادن او در کنار ترامپ، چنان هجوِ مضحکی از یک پرسش ایجاد کرده که ناخودآگاه هر بیننده ای با پوزخند از کنارش رد میشود!
در شام تشییع شهید مقاومت، سرو کله ظریف در صداوسیما پیدا شده تا از شهید سیدحسن بگوید و به مردم ایران مقاومت را یاد بدهد. به نظر شما خنده دار نیست؟!!! کسی که اخیرا گفته بود: قرار نیست ما جای مستضعفین بجنگیم؛ مردم از پرداخت هزینه خسته شده‌اند. کسی که باز جدیدا گفته است وعده صادق ۳ خواست اسراییل است. چرا عده ای قصد دارند مردم انقلابی را عصبانی کنند ‼️‼️ کسی که اعتقادی به مقاومت ندارد چرا باید در چنین شبی به صدا و سیما بیاید جای او در جایگاه متهم است نه کارشناس ‼️😡😡 کارشناس غیر قانونی نفووووووووووذ اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
اولین حضور جنگندۀ یاک ۱۳۰ در رزمایش ارتش سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش: 🔸برای اولین‌بار جنگندۀ یاک ۱۳۰ در یک عملیات مشترک هوایی شرکت کرد و گوشه‌ای از قابلیت‌های پیشرفته و منحصر به فرد خود را به نمایش گذاشت. 🔸این جنگنده طراحی مدرن و قابلیت‌های عملیاتی بالایی دارد و توانایی نیروی هوایی را در مقابله با تهدیدها افزایش داده.
15.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا آوازه پهپاد شاهد دوباره بر سر زبان‌ها افتاده است؟