فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 این هم فیلم اون خانم که از ون پلیس خودش رو آویزون کرد.
🔹نه گشت ارشاد بود نه بحث #حجاب بود نه پلیس اون رو به بیرون پرتاب کرد.
🔹از شیادان رسانه ای بخواهید عذرخواهی کنند.
مدیران رسانه ها نزد دادستان کل کشور بودیم.یکی از همکاران فسادی را گفت و از عبارت #فساد_سیستماتیک استفاده کرد.دادستان گفت اسم این #فساد_سازماندهی شده است که عده ای با هم هماهنگ اند.فساد سیستماتیک یعنی از راس نظام،رئیس جمهور،وزیر،مدیراستان،مدیر شهرستان تا آبدارچی شبکه باشند
#فولاد
🗣 #عبدالله_گنجی
‼️ قربون سنگ پای قزوین!!
✍️اختلاس بیش از 6000 میلیاردتومانی در فولاد مبارکه اصفهان در بازه زمانی سال 93 تا 98 در دولت حسن روحانی و دولت مورد حمایت مدعیان اصلاح طلبان اتفاق افتاده است و در دولت رییسی و توسط مجلس انقلابی یازدهم کشف و گزارش شده است و حالا همان مدعیان اصلاحات طوری تیتر می زنند که گویا این اتفاق در دولت رئیسی به وقوع پیوسته است!
#روانبخش
زمانی که مرحوم #هاشمی بدون توجه به محاسبات عقلانی، واقعیات دنیا و بخاطر منافع جناحی تِز " دنیای فردا، دنیای گفتمان است نه موشک " را مطرح کرد همهتان سوت و کف زدید!لکن امروز مقتضیات همان " دنیای فردا " شما را از فانتزی های سادهلوحانه آگاه کرده که امنیت و آرامش با #مذاکره و گفتمان بدست نمیآید!
محمد رضا شیخی
💢 مشاور تیم مذاکره: حذف نام سپاه از لیست تروریستی هرگز شرط توافق نبوده است
🔹 محمد مرندی در واکنش به ادعای سی ان ان مبنی بر اینکه ایران در مذاکرات وین خواستار حذف نام سپاه از لیست تروریستی آمریکا شده است:
🔹 در چند ماه اخیر بارها گفته ام که حذف نام سپاه پاسداران از لیست تروریستی آمریکا هرگز پیش شرط یا خواسته ای کلیدی نبوده است.
🔹 ایران هم خیلی راحت نام سنتکام (نیروهای آمریکا در خاورمیانه) را در لیست تروریستی خودش نگه می دارد. ولی اگر آمریکا نیاز دارد تا با گفتن این موضوع به توافق مقبولیت ببخشد به خودشان ربط دارد.
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ وزیر ارشاد: اینکه فیلمی بدون اجازه اکران داخلی به جشنواره خارجی برود، خلاف قانون است و در مقابله با عوامل این کار تعارف نداریم
👤 ثابتی: قرار است چه اقدامی در مقابل کسانی که این کار را انجام دادند یا نقشهای موهنی بازی کردند انجام شود؟
🔻اسماعیلی: قطعا مطابق قانون عمل میکنیم و در مورد فیلم مد نظر هم کارهایش در حال انجام است؛ اگر قرار است طبق قانون جلوی کار کسی گرفته شود این کار را میکنیم و در مقابل عدهای که صدای بلندی دارند و میخواهند با هجمه رسانهای، وزارت ارشاد را منفعل کنند میایستیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️ زندگیِمردم و بازار را به مذاکرات هستهای گره نزدهایم
🔻رئیسجمهور در هجدهمین اجلاس روز جهانی مسجد: اقتصادمردم و بازار را به مذاکرات گره نزدهایم. در هر شرایطی کارِ کشور را با قوت دنبال میکنیم
🔻موضوع پولهای ایران در عراق و عمان با مذاکرات دوجانبه حل شد. بسیاری از پولهای مانده در خارج از کشور را در همین مدت آزاد کردهایم.
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اسماعیلی: سلبریتیها هم باید مالیات بدهند، مثل همه مردم
وزیر فرهنگ و ارشاد:
نظام مالیاتی باید عادلانه و بدون تبعیض باشد؛ مالیات سلبریتیها باید در قانون مالیاتهای مستقیم مورد بحث قرار بگیرد نه در لایحه بودجه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ماجرای افتادن یک خانم از ون کلانتری
🔹 اخبار اولیه حاکی از این است: همون طور که روی ماشین نوشته شده ون کلانتریه نه گشت ارشاد
🔹 اینکه شوهر این خانوم رو گرفتن و این خانوم خودشو آوریزون ون کرده بوده
🔹 در پی انتشار ویدئویی در فضای مجازی مبنی بر برخورد نامتعارف با یک بانوی گیلانی در رشت فرمانده انتظامی شهرستان دستور ویژه بررسی سریع موضوع را صادر کرد.
10.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه چیز درباره یکی از بزرگترین فسادهای تاریخ ایران؛ پرونده فساد ۹۲ هزار میلیاردی
🔹با انتشار گزارش تحقیق و تفحص مجلس مشخص شد در شرکت فولاد مبارکه اصفهان ۹۲ هزار میلیارد تومان تخلف اتفاق افتاده است.
🔹 نتایج گزارش ۳۰۰ صفحهای تحقیق و تفحص از این گروه اقتصادی چنان شوکه کننده و غیرقابل باور است که موجب شگفتی همگان شده است.
🔹اگر میخواهید در مورد ابعاد این پرونده بزرگ اطلاعات بیشتری داشته باشید تماشای این ویدئو را از دست ندهید.