👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍️ ایمان در سلول سلول #انصار_الله رسوخ دارد
این ماهیت خون ابا عبدالله است که پیروانش را بی باک و دشمن ستیز و حق جو می سازد.
ای کاش برادران یمنی هرچه سریعتر انتقام این تجاوزات را از عربستان و امارات بگیرند!
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍️ پایان ماموریت دستمال کاغذی
ترور آلارام رسانه نزدیک به موساد:
هیچ گزینه دیگری باقی نمانده است؛ #اردوغان باید به هر شکلی برود!
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍️ ترجمه:
دیگر نمی توانم با آنچه در سوریه می گذرد کنار بیایم
خصوصا وقتی هم کرد باشی هم علوی
خدا کسانی که این اقدامات را انجام می دهند؛ بهار زندگی شان را خزان کند
رنج هایی که به ما وارد کردید هزار برابر شده است و ان شا الله به سوی خودتان بازگردد؛ بی ریشه های وحشی
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ با دقت این #تبیین_عالی دکتر زرشناس گوش کنید
روسیه بیش از ۴ برابر ایران با عدد ۱۸۷۷۲ تحریم در صدر است و ایران با ۴۹۵۳ تحریم رتبه دوم جهان را دارد!
حالا چرا ارزش پول روسیه سقوط نکرده و پول ایران همیشه در سراشیبی سقوط قرار دارد؟!
پاسخ سئوال فوق را در ویدئو ببینید
30.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 به بهانه جشن کریسمس و شخصیت #بابانوئل
🔸بابانوئل ساختهی کوکاکولاست😳 شخصیتی که حتی مسیحی های آمریکا هم باورش کردن!
🔸کل هدف کوکاکولا از ساخت بابانوئل، فروش نوشابههای کوکاکولا توی زمستون بود🫠
💢 سرنخهای جدید استعفای پزشکیان به روایت رسانه رئیس شورای اطلاعرسانی دولت؛ روحانی و ناطقنوری خطاب به پزشکیان: محکم بایست و بگو نمیشود کشور را اداره کرد
🔸اعتمادآنلاین، رسانه متعلق به رئیس شورای اطلاعرسانی دولت در مطلبی نوشته است که پزشکیان چندی پیش جلسهای ۵ نفره با علیاکبر ناطقنوری، حسن روحانی، سیدحسن خمینی و اسحاق جهانگیری داشته است.
🔸به گفته این رسانه، این جمع به مسعود پزشکیان توصیه میکند که درباره عدم اجرای قانون حجاب با رهبری دیدار و صحبت کند. در خلال این توصیه نیز این نکته به رئیسجمهور پیشنهاد میشود که در صورت لزوم و در شرایطی که مذاکرات به نتیجهای نرسد، پزشکیان محکم در مقابل مسئولیت اجرای این قانون بایستد و بگوید با این شیوه نمیشود، کشور را اداره کرد.
🔸اسحاق جهانگیری، عضو دیگر این جلسه قبلا در اظهار نظری گفته بود: «من آقای پزشکیان را بسیار فرد ساده، شجاع و به قول معروف بیغلوغش میدانم اما او درحال حاضر رئیسجمهور ایران است و بالاخره مجبور است برای برق، نفت و بنزین و … راهکار داشته باشد. دیگر آقای پزشکیان با ویژگیهایی که ما میگوییم، کفایت نمیکند. مردم میخواهند، آقای پزشکیان کشور را از این دوره عبور دهد.»
🔸او درباره وضعیت رییس جمهور نیز میگوید :«مشکلات به حدی است که من فکر میکنم اگر رئیسجمهور شوم شش ماه بعدش همین مردم به خیابان میآیند و شعار میدهند، مرگ بر فلانی! استعفا! استعفا! چون به کس دیگری که نمیتوانند بگویند به رئیسجمهور میگویند؛ لذا از نظر خودم دوره سختی است. هر کسی رئیسجمهور میشد، شرایط سختی بود.»
🔸او در نهایت توصیف خود از پزشکیان و دولتش را اینگونه کامل میکند: «خدا را شکر کسانی کاندیدا شدند که اطلاعات کمتری از اوضاع کشور داشتند. او به هر حال این حد از اطلاعات من را نداشت. فکر میکنم شاید من منحصربهفرد بودم. به هرحال من همه اطلاعات اداره کشور را دارم. همین حالا هم فکر میکنم نسبت به همه مسئولان حتی آنهایی که سر کار هستند، اطلاعاتم بیشتر است.»
🔸به نظر میرسد در روزهای سخت بیکفایتی و ناکارآمدی دولت چهاردهم، درز چنین اخباری نمیتواند اتفاقی باشد. کسانی که به دنبال مقصریابی و ریشه شایعات مرتبط با استعفای مسعود پزشکیان هستند، به جای جستجو در جریان سیاسی رقیب و مخالفان آن سوی مرزها، باید سرنخها را در عملیات روانی بر روی رییس جمهور و تلاشها برای ایجاد حاکمیت دوگانه، آن هم در گعدههای سیاسی پزشکیان دنبال کنند!
رجانیوز
💢تغییر عجیب مواضع همتی درباره افزایش نرخ ارز!
صدای اعتراض اصلاح طلبان هم بلند شد
حسن سبحانی: واقعیت های اقتصادی تعیین کننده استدلال ها است یا جایگاه ها؟!
حسن سبحانی، استاد اقتصاد دانشگاه تهران و نماینده سه دوره مجلس گفت: وزیر محترم اقتصاد در ۱۶ آبان ۱۴۰۱ گفت ارز ۴۲۰۰ تومانی را با ادعای برچیدن رانت حذف کردید، او ایراد گرفت که «چرا با ادعای جمع کردن رانت ارز ۴۲۰۰ تومانی را برداشتید!؟ او گفت با افزایش نرخ ارز و تشدید اختلاف با ارز نیمایی چه خواهید کرد!؟ حالا که با از دست دادن فرصتها، اختلاف دو نرخ به ۱۰ هزارتومان رسیده، برنامه تان چیست!؟ رانت را ادامه می دهید یا قیمت کالاهای اساسی را ۳۵ درصد بالا می برید!؟»
👈آقای همتی مخالفت می کند که چرا تحت عنوان رانت خواری ارز ۴۲۰۰ تومانی را برداشتید! خود آقای همتی، روز ۲۴ آذر ۱۴۰۳، ۱۰ روز قبل از این برنامه، گفت «قیمت گذاری دستوری در بازارها، از جمله بازار ارز، جز توزیع رانت، ایجاد فساد، تشدید سفته بازی و التهاب در بازار ارز، نتیجه ای به بار نمی آورد. اگر در کوتاه مدت فایده ای داشته باشد، در بلند مدت پایدار نیست.»
⁉️یعنی یک فرد در دو موقعیت زمانی یک سال و نیم، نزدیک به هم، درباره یک پدیده دو گونه استدلال می کند! واقعیتهای اقتصادی تعیین کننده است یا جایگاه ها تعیین کننده استدلالها هستند!؟/ جماران
🔻شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی شدید به ارث رسیده از دولت های قبل در حوزه برق و گاز را مدیریت کند؟
شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
۱- ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و ... را هم توسط دولت هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
۲- صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و ... .
۳- زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و ... جابجا شد.
۴- اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
🔹️ بطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چاره جویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
۱- از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه برسانند.
۲- نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
۳- هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
۴- در همان تابستان نسبت به حل چالش فی مابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسط بندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار موثر است.