eitaa logo
🇵🇸🇮🇷عَݪَـــمدآرآݩ ــعِشق
1.1هزار دنبال‌کننده
27.8هزار عکس
15.5هزار ویدیو
28 فایل
براي بهترين دوستان خود آرزوي شهادت کنيد .. 🌷شهيد سيد مجتبي علمدار🌷 لینک ناشناس payamenashenas.ir/Shahid_Alamdar #تأسیس؛1398/1/12
مشاهده در ایتا
دانلود
بدون شرح... 😂😂😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 علی کریمی میگه: برای ما داستان درست کردن، اول گفتن مجاهدین، بعد گفتن موساد!! مردم از این حرفا زیاد شنیدن.. پس خوب بخوانید..!!👆👆
🔴اعتراض در اروپا بد اما برای ایرانی‌ها خوب است! 🔹سخنگوی وزارت خارجه ایران:مقامات رژیم‌هایی که در تاریخ خود کودتاها، توطئه‌ها، مداخلات و جنگ‌های خانمان‌سوزی با میلیون‌ها کشته را رقم زده‌اند، اخیراً در قامت مدافعان حقوق‌بشر در دیگر کشورها خودنمایی می‌کنند. 🔹اعتراضات مردمی در انگلیس، آلمان، فرانسه، کانادا و استرالیا بد و شایسته برخورد شدید اما اغتشاشات در کشورهای مورد هدف غرب خوب و شایسته حمایت است! 🔹سران این رژیم‌ها پس از تقسیم تروریسم به خوب و بد، از اغتشاش و اعتراض نیز تعریف دلخواه خود را ارائه می‌کنند. مرگ خوب است اما برای همسایه.
📸 دروغ بزرگی به نام اعتصابات! 🔹برای چندمین بار متوالی، برخی از شبه‌رسانه‌های ضدانقلاب فیلم‌های تکراری یکدیگر را منتشر می‌کنند تا فضای جامعه را به هر نحوی متشنج نمایند. 🔹این بار نیز یک فیلم نامفهومی که مکان و زمان آن مشخص نیست را به نام شهر قروه، آن‌هم در ۲ تاریخ متفاوت، ۷ و ۱۳ آذر(!) منتشر کرده‌اند تا با دروغ‌پردازی، اعتصابات دروغین و اجباری خود را زنده نگه‌دارند!
🔴 حسین طائب: یک شبکه بازی‌های کامپیوتری را ضربه زدیم/ ۳ نفر از بالای مجموعه به اسرائیل وصل بودند/ مأموریت‌شان، تولید بازی‌های خشونت‌زا و لاابالی‌گری بود 🔹رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه: در شبکه مدارس، ۵ مدرسه زدند، در یکی از متون آنها، چگونگی تبدیل چالش خانگی به چالش اجتماعی را آموزش می‌دادند. 🔸 مشاور عالی فرمانده کل سپاه با بیان اینکه جبهه انقلاب شبکه دارد اما همگرا نیست، بر ضرورت ایجاد شبکه انسان ـ رسانه در سطح ملی، استانی و قشری برای گفتمان سازی و جریان سازی، ساماندهی و تقویت شبکه جهادگران عرصه تبیین، تعامل با نخبگان ملی و استانی، استفاده از ظرفیت فعالان اجتماعی، ایجاد بانک اطلاعاتی از نیروهای کارآمد و استفاده ظرفیت فعالان اجتماعی تأکید کرد. 🔹 هر گوشی موبایل در اِن اِس اِی (آژانس امنیت ملی آمریکا) یک پرونده دارد که جست‌وجوها، پیامک‌ها و ارتباطات صاحب آن را بررسی می‌کند. یکی از چهره‌های مشهور که اخیرا پیامی را منتشر کرده بود را دعوت کردند، گفت بیایید در پیام‌های من نگاه کنید که من چقدر تهدید شدم
🔷 هشدار سرلشکر باقری به نظامیان آمریکایی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح:‌ 🔸نظامیان آمریکایی می‌دانند اگر نیتی و چشم‌داشتی به منافع ایران در خلیج فارس، سواحل، جزایر و سکو‌های نفتی داشته باشند با نیرو‌های قهرمان سپاه مواجه می‌شوند. 🔸نیروی دریایی سپاه امروز، از نظر کمیت و کیفیت تولید شناور‌های رزمی و موشک‌انداز و مین ریز و سایر انواع شناور‌های سطحی و موشک‌های بردبلند و نقطه‌زن دارای توانایی‌های بی‌نظیری است که قابل مقایسه با گذشته نیست. 🔸در یکی دو موردی که نیرو‌های گشتی آمریکا به اشتباه به حریم سرزمینی ایران وارد شدند دستگیر شدند و با عطوفت و ملایمت ایران آزاد شدند و تعهد کتبی دادند که تکرار نکنند و تا کنون تکرار هم نکرده‌اند.
📷تناقض براندازان! ▪️براندازان دیروز: بسیجی جیره خور، آخرشه خوب بخور ▪️براندازان امروز: حتی یک جفت کفش سالم‌ هم نداری! ▪️آقایان مسئول، توجه دارید در روز واقعه چه کسانی پشت نظام ایستادند؟
❌ پاسخ رهبر انقلاب به نامه دانش‌آموزان دختر دبیرستان شهید مطهری ▪️«خود را برای هرچه بهتر ساختن ایران آماده کنید» 🔹آبان امسال (۱۴۰۱)، جمعی از دانش‌آموزان با آیت‌‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند. 🔹 همزمان با این دیدار، جمعی از دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه شهید مطهری که از حضور در این مراسم جا مانده بودند، نامه‌ای محبت‌آمیز به رهبر معظم انقلاب نوشته و در آن از حسرت عدم حضور در این دیدار گفته و از آیت‌الله خامنه‌ای خواسته بودند که برایشان دعا کنند. 🔹در بخشی از این نامه آمده است: "آقای ما! ما تا پای جان در راه ولایت و شمایی که دلیل نفس‌کشیدن‌هامان هستید، هستیم. و درس می‌خوانیم و تلاش می‌کنیم تا این کشور که تمام وجودمان است همچنان قوی و پایدار بماند". متن پاسخ امام خامنه‌ای به این نامه: 🔹«بسم الله الرحمن الرحیم؛ فرزندان عزیزم، توفیق الهی یارتان باد. روحیه‌ی امید و تلاش و پیشرفت را همواره در خود افزایش دهید. آینده کشور از آن شما است؛ خود را برای هرچه بهتر ساختن و آراستن آن آماده کنید. شما را دعا می‌کنم. موفق باشید انشاءالله».
16.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشف ۳ هزار قبضه انواع سلاح جنگی در لرستان ▪️۲۶ مرد و ۲ زن دستگیر شدند فرمانده انتظامی استان لرستان: 🔹۳ هزار و ۱۰۹ قبضه سلاح غیر مجاز در استان لرستان کشف و در این ارتباط اعضای ۱۵ باند شامل ۲۶ مرد و ۲ زن دستگیر شد. ‌ 🔹از تعداد ۳۱۰۹ قبضه سلاح غیرمجاز، ۶۵۰ سلاح جنگی، ۲ هزار و ۴۵۶ قبضه سلاح کلت کمری، اسلحه شورشی و شکاری و همچنین ۲۴ هزار عدد انواع فشنگ کشف شده است.
▪️قلمت بشکنه تاریخ اگر ننویسی شهید روح‌الله عجمیان کارگر گچ‌کاری روز مزد بود که علی کریمی با درآمدی نجومی از قاتل او حمایت می‌کرد. 💬 ميرزا مرتضي
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آقای «آمنه سادات ذبیح پور» دستگیر شد! 🔹 کلاهبرداری که با سوءاستفاده از نام خبرنگار ۲۰:۳۰ و فضای اغتشاش در کشور مشغول کلاهبرداری از سلبریتی‌ها بود و حتی مصی علینژاد هم فریب او را خورده بود نکته: دقت کنید که شبکه‌های خارجی فارسی زبان بدون صحن سنجی خبر رو منتشر کردند./یعنی مخاطب رو آدم حساب نمی‌کنند.
16.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتما شما هم از براندازها زیاد شنیدین که "شاه تا دید مردم نمیخوانش، بدون خشونت کشور رو واگذار و ترک کرد"! گوشه‌ای از تجربیات یکی از زنان مبارز پیش از انقلاب، که در زندان‌های ساواک شکنجه شده و شکنجه شدن دیگر مبارزان را دیده از شکستن فک صورت، تا ریختن آب جوش در حلق و سوزن کردن زیر انگشت زندانیان برشی از مستند | بخش دوم