1_29935542.MP3
2.21M
🎙بشنوید
صحبت های شهید مهدی زین الدین🌷
برای کسانی که عاشق جهاد و شهادت هستند.
#صوت_شهدا
#سیره_شهدا
@shahid_dehghanamiri
13.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای یار سفر کرده اگرچه ز تو دوریم
حس میکنم انگار که نزدیک ظهوریم
♦️کلیپ استوری خواهر شهید
@shahid_dehghanamiri
🍃🌹بسم ربالشهدا و الصدیقین🌹🍃
روزی که به دنیا آمدی
هرگزنمیدانستی زمانی می رسد
که آرامبخش روح و روان ما می شوی
با سلام خدمت شما همسنگران وهمراهان گرامی در کانال شهید دهقان امیری
دوستان باهمراهی صمیمی وگرم شما بزرگواران
ان شاءالله قصد داریم به مناسبت فرارسیدن #تولد_شهید_محمدرضا_دهقان_امیری
#ختم_صلوات
#ختم_قرآن
#ختم_دعای_نادعلی
#ختمدعای_هفتم_صحیفه_سجادیه
برگزارکنیم به نیت سلامتی و تعجیل فرج امام زمان عج و طول عمر با عزت وبرکت رهبرعزیز
#وهدیه_به_روح_مطهر
#شهید_محمدرضا_دهقان_امیری
از شما عزیزان خواهشمندیم از " تاریخ ۹۹/۱/۲۱ الی ۹۹/۱/۲۶" در صورت تمایل تعداد قرائت دعاهای نادعلی و دعای هفتم صحیفه سجادیه " و تعداد صلوات های خود را به آیدی های زیر ارسال کنید👇
🌸آیدی در پیام رسان سروش برای اعلام ختم صلوات و ختم دعاهای نادعلی و دعای هفتم صحیفه سجادیه و گرفتن جز قرآن :
🆔 @H_vesali313
🌸آیدی در پیام رسان ایتا برای اعلام ختم صلوات و ختم دعاهای نادعلی و دعای هفتم صحیفه سجادیه و گرفتن جز قرآن :
🆔 @Vesali_22
🌸آیدی در پیام رسان تلگرام برای اعلام ختم صلوات و ختم دعاهای نادعلی و دعای هفتم صحیفه سجادیه و گرفتن جز قرآن :
🆔 @Chador_313
👈مهلت اتمام قرائت ختم ها
تا پایان روز ۲۶ فروردین می باشد.
➖➖➖➖➖➖➖➖
همه دراین ختم ولو تعداداندک صلوات شرکت کنید و حتما سهیم بشید.....این فرصتی که شهدا به مادادند تا شاید دستگیر ماشوند.....
#برای_همه_ارسال_کنیدتاشرکت_کنند
🌷التماس دعافرج🌷
💚 @shahid_dehghan💚
به یاد شهید دهقان
" بسم رب الشهدا " 📖 برشی از کتاب "یک روز بعد از حیرانی " ✏️نویسنده : فاطمه سلیمانی ازندریانی #شهید
"بسم رب الشهدا"
📖 برشی از کتاب "یک روز بعد از حیرانی"
✏️نویسنده : فاطمه سلیمانی ازندریانی
#شهیدمحمدرضادهقان🌸
اما خوب بچه سرتقی بودی که بازهم اشتباهت قبول نمی کردی. به جای اینکه تو چشم های مادر نگاه کنی چشم دوختی به سرامیک های کف اتاق و گفتی:« اینا خودشون اذیت می کنن به اسم من تموم می شه. توی خانه هم با تو حرف زده بود و نصیحتت کرده بود. اما باز حرف خودت را زده بودی: «به خدا من اذیت نمی کنم. خودشون گیر میدن.» باید دید هرکس کدام سمت ماجرا ایستاده و ماجرا را از نگاه چه کسی تماشا می کند. مثلا از دید معاون مدرسه تو یک دانش آموز خطاکار بودی که تیپ و قیافه ات به بچه های معارف نمی خورد. موهایت بلندتر از حد معمول بود. اما نه آنقدر که از حالت مردانه خارج شود. آستینت را هم که همیشه مثل جماعت قصاب تا آرنج بالا میزدی. صورتت را هم زود به زود اصلاح میکردی و از ته میزدی که زودتر صورت مردانه پیدا کنی و محاسنت پرپشت شود.
به زعم آن ها، این کارها همه خطا و جرم های نابخشودنی بوده و تو را از اسلام دور میکرده! اما زیارت عاشورا و دعای کمیل و فعالیت های فرهنگی ای که مدام پیگیری می کردی احتمالا هیچ ربطی به رشته ات نداشته . دعای کمیل مدرسه آن قدر برایت مهم بود که اگر یک جلسه به خاطر برنامه خانوادگی به دعای شب جمعه مدرسه نمی رسیدی روزگار همه را سیاه می کردی که چرا برنامه شان را با تو تنظیم نکرده اند. اما با آن تیپ و قیافه هرکس خبر نداشته باشد گمان می کند که تو خلاف میل خودت در رشته معارف ثبت نام کردی. اما خبر ندارند که همراه مامان فاطمه ده پانزده مدرسه را گشتی تا خودت مقایسه کنی و خوب و بد مدارس را از هم تشخیص بدهی. قدر مامان فاطمه را می دانستی که این همه وقت برایت صرف کرده ؟ می دانستی که خواسته ی پدر این بوده که مثل مهدیه و بقیه بچه ها یک مدرسه ی دولتی را برای دوران دبیرستان انتخاب کنی؟ اما سفارش مدیر مدرسه شده بود ملكه ی ذهن مامان فاطمه که تو، توی مدارس معمولی حیف می شوی آن قدر که استعداد داری و یک زمینه معنوی قوی که توی دوران راهنمایی کشفش کردند. اما معلم های رشته معارف فقط شیطنت هایت را دیدند نه حال زیبای معنوی و حجب و حیایت را از بین ده پانزده مدرسه، مدارس البرز و امام صادق (ع) و فرهنگ را بیشتر پسندیدی. اما مدرسه امام صادق (ع) برایت جذاب تر بود. چه اعتماد به نفسی داشتی که بعد از امتحان ورودی البرز و امام صادق (ع) بی خیال امتحان مدرسه فرهنگ شدی. مطمئن بودی که حتما وارد مدرسه امام صادق (ع) می شوی. بنده خدا سهیل و امیر که روز آزمون مدرسه فرهنگ تا دم در خانه هم آمدند اما همراهشان نرفتی. اما تو که از همان اول رشته ریاضی را دوست نداشتی مگر مجبور بودی روز جلسه مصاحبه حاضر شوی و مثل بچه های خنگ سرت را پایین بیندازی و همه سؤالات را بی جواب بگذاری. خب حرفی که آخر زدی اول میگفتی. «من ریاضی رو دوست ندارم. می خوام برم رشته معارف .» آن بنده خدا هم به جای اینکه کلی وقت صرف کند و از تو بپرسد کدام رشته دانشگاهی را دوست داری و هی یکی یکی اسم ببرد از مهندسی برق و شیمی و ...، همان اول برای مصاحبه رشته معارف هماهنگ می کرد. با اینکه روز مصاحبه معارف آن روز نبود اما تو همان روز مصاحبه کردی و مثل بلبل جواب سؤالات را دادی.
برق چشم هایت را حتى الان هم می بینم آن لحظه ای که گفتی: «این رشته رو دوست دارم ... می خوام دیپلمات بشم. مثل وزارت خارجه ای ها.»
دیپلمات خوبی شدی محمدرضا. باور کن.
#ادامهدارد....
@shahid_dehghanamiri
البته برنامه ی اصلی برای تولد شهید دهقان رو کانال رسمی ایشون انجام میدن که پیام های کانالشونو اینجا هم فرستادیم
میتونید از اونا هم استفاده کنید.
بنال ای دل نوا دارد رقیه
به هر دردی دوا دارد رقیه
مرض او را ز پا انداخت اما
مریضان را شفا دارد رقیه
دردانه شهید مدافع حرم مهدی دهقان در کنار مرقد و زیارت مطهر نازدانه امام حسین(ع)، "رقیه سه ساله"
رقیه جان آسوده بخواب هستند شیرمردانی چون بابای فاطمه که نگذارند حرامی سوی حرمتان آید و هنوز هستند باباهایی که از رقیه های خود میگذرند برای رقیه حسین
#شهید_مدافع_حرم_مهدی_دهقان
@shahid_dehghanamiri
گفت ارباب
پس از بوسه زدن بر دهنش
طفل نَه ، قند مکرّر متولّد شده است
#السلام_علیک_یابنتالحسین
#میلاد_حضرترقیهسلامالله_مبارک
@shahid_dehghanamiri
nahjol-balaghe-dashti_[www.ketabesabz.com].pdf
7.12M
#انس_با_نهج_البلاغه
📚 #کتاب pdf
نهج البلاغه امام علی علیه السلام
ترجمه فارسی مرحوم محمد #دشتی
@shahid_dehghanamiri
یک وقتی دعای کمیل را به زبان روسی ترجمه کرده بودیم. [در مسکو] من به کلیسایی رفتم دیدم در این کلیسا دعای کمیل را میفروشند. یعنی جزء کتاب مذهبی آنهاست. به کشیشی که آنجا بود گفتم این کتاب چیست؟ گفت یک گفتوگوی بین خدا و انسان است. گفتم: شما خواندید؟ گفت: بله، کتاب خوبی است و زیاد هم میخرند. من برای اینکه تشویقش کنم صد نسخه از او خریدم و به او دادم که ارزانتر بفروشد.
همانجا یک آذری به من گفت وقتی دعای کمیل ما را مسیحیها اینقدر خوششان میآید، اگر ما دعای عرفه را برایشان ترجمه کنیم چه اتفاقی میافتد؟ همانجا به ذهنم رسید که دعای عرفه را هم ترجمه کنیم. رفتیم یک مترجم پیدا کردیم و دو برابر معمول به او پول دادیم و به او گفتیم در ترجمه خیلی دقت کن و بحمدالله دعای عرفه هم ترجمه شد. به ذهنم رسید مجموعه منتخب ادعیه شیعه مثل ( مفاتیح و صحیفه سجادیه) را نیز ترجمه کنیم.
باور کنید الان مسیحیها بیشتر از مسلمانها از این ادعیه استفاده میکنند. آنچه که ما داریم و قابل عرضه برای جهان است، فوقالعاده ارزشمند است.
🔸خاطرهای از دکتر ابراهیم ترکمان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
📝خبرنامه آینده روشن، شماره نوزدهم، خرداد ۱۳۹۳
@shahid_dehghanamiri