📢به مناسبت سی و هشتمین سالگرد شهادت شهید دیالمه
🔰کلاس در زندان
🔸ایشان در زندان اوین برای گروه فرقان کلاس داشتند. من یادم هست در روز ختم شهید دیالمه در منزل ما، یک خانمی آمده بود که به شدت گریه می کرد. به من گفت که من عضو گروه فرقان بوده ام و آزاد شدم. او گفت شهید دیالمه در زندان، ساختار فکری من را دگرگون کرد. البته من الآن هم آن خانم را نمی شناسم.
کلاس مبانی اعتقادی گذاشتن آن هم به این شکل تأثیرگذار، مسئله ای است که هرکسی نمی تواند از عهده ی آن بربیاید.
🔸من به عنوان خواهر ایشان این حرف را نمی زنم بلکه اگر شما این حرف مرا را به همه ی شاگردان و دوستان ایشان بگویید، من مطمئنم که آن را تأیید می کنند. هر جا صحبت می کرد، غالب بود و فرق نمی کرد که طرف مقابل در کدام جبهه و یا جهت فکری باشد.
📝گفت و گو با خواهر بزرگوار شهید، سرکار خانم دکتر دیالمه.
منبع: سایت رجانیوز
#گروه_فرقان #کلاس_اعتقادی #غیرت_دینی
🆔 @shahid_diyalame
💐وقتی دلم کنار ضريح تو جا گرفت
💐نوری ز فيض کوثر بی انتها گرفت
💐 يادم نمی رود که ز الطاف مرقدت
💐هر بار قلب مرده من هم شفا گرفت
🌷ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) مبارک باد
🆔 @shahid_diyalame
🔰گزیده ای از سخنرانی خانم دکتر دیالمه، در سی و هشتمین سالگرد شهادت شهید دیالمه
🔸شهید دیالمه در سال ۵۴ یعنی قبل از انقلاب، ضمن اطلاعیه ایی انحراف منافقین را اعلام کرد. سالها بعد از این اعلام، در سال ۶۰ ترورهای منافقین را می بینیم و الآن ماهیت این گروهک برای همه مردم روشن شده است.
🔸شهید در ۱۱ جلسه، کتاب مسعود رجوی را نقد کرده است. شما در سال ۵۹ به جز دیالمه چه کسی را پیدا می کنید که در مورد منافقین نقد علمی در فضای باز کرده است؟!
ایشان باب «آزاد اندیشی» را به معنای واقعی به فضای دانشگاهی باز کرد. در این ۹ کتاب تازه چاپ شده، این آزاد اندیشی به وضوح دیده می شود.
#گروهک_منافقین #مجاهدین_خلق #سلسله_سخنرانی_های_تبیین_تبیین_جهان #کرسی_آزاد_اندیشی #مسعود_رجوی
🆔 @shahid_diyalame
🔰گزیده ای از سخنرانی خانم دکتر دیالمه، در سی و هشتمین سالگرد شهادت شهید دیالمه
🔸دیالمه یکی از جوانانی است که در "مکتب امام صادق" درس آموخته است و هر چه داشته است در این راه هزینه کرده و در نفس های انسانها اثر گذاشته است.
امروز باید سوال کرد:
⁉️ اصلا چرا دشمن شهید دیالمه را نکشد؟! کسی که شخصیت ها را آشکار کرد، کتاب ها را تبیین کرد، نفوذی ها را افشا کرد و در نهایت از خودی ها هم سیلی خورده است!!
🔸واضح است که باید او را از میان بردارند.
همین الان هم عده ای دیالمه را دوست ندارند و احساس می کنند سخنان او تندروی بوده است.
#جوانی_فراتر_از_زمان #نفوذ #شهدای_ترور
🆔 @shahid_diyalame
📢📢همزمان با میلاد با سعادت امام رضا (علیه السلام) دوره تابستانه جوانه های ثقلین در سه گروه سنی مجزا، آغاز به کار کرد.
این دوره که مخصوص دختران نوجوان است، با هدف تقویت باورهای دینی تشکیل می شود.
🆔 @shahid_diyalame
🔸شهید دکتر عبدالحمید دیالمه:
🔹اگر می خواهیم ثابت كنيم اسلام قدرتی است كه در فردای ما و نسلهای آينده اثر میگذارد و میتواند نسلهای بعدی را به سعادت و آرامش برساند، تا بتوانند به راحتی اسلامشان را حفظ كنند؛ تنها راهش این است که همگی با تمام توان از این انقلاب دفاع کنیم تا به اهدافش برسد.
📚کتاب اسلام قدرت بزرگ فردا
#اهداف_انقلاب #قدرت_اسلام
🆔 @shahid_diyalame