🔰آنچه دیالمه درباره ازدواج علی(ع) و فاطمه(س) گفت...
🔹قرآن زمانی كه زندگی علی (ع) و فاطمه(س) را ترسيم می کند اينچنين آغاز می كند:
مَرَجَ الْبَحْرَيْنِ يَلْتَقِيانِ * بَيْنَهُما بَرْزَخٌ لا يَبْغِيانِ
بحر امامت علی(ع) در كنار بحر عصمت فاطمه(س) قرار می گيرد و برای اینکه این دو بحر در هم نیامیزد، برزخی ميان دو بحر وجود دارد که حدود و ثغور یک زن مسلمان و مرد مسلمان را نشان می دهد؛ اين برزخ، حدود الهی است كه پيامبر خدا(ص) قرار داده است.
لذا می بينيم هر گاه علی (ع) و فاطمه(س) ميخواهند بدانند حدود الهی چیست و يا غم آن ها را فرا میگیرد به پيامبر پناه ميبرند و او حدود خداوند را براي آنها روشن ميكند.
🔹 اين خانواده بر اين مبناساخته می شود و علی (ع) و فاطمه(س) در كنار هم قرار می گيرند و طبق کلام پيامبر(ص) «اگر بحر امامت علی(ع) نبود، كفو و هم شأن فاطمه(س) وجود نداشت.» دو دريایی كه به عنوان اسوههای حسنه برای مرد و زن مسلمان می بايست همه خصوصيات یک خانواده اسلامی را نشان دهند...
اما...
❓به راستی چرا این خانواده تشکیل می شود؟
🔹اين خانواده تشکیل می شود تا به ما نشان بدهد كه در اين خانواده همۀ حدود بر مبنای حكومت اسلامی پايهگزاری شده است. اقتصاد، حقوق زن و مرد، روابط زن و مرد، روابط پدر و مادر با فرزندان و متقابلاً روابط فرزندان با مادر و پدر همه بر اساس اسلام تنظيم شده است.
🔹این خانواده يک ماكت كوچكی است از جامعهای كه ما آرزوی ساختن آن را داريم و ما به دنبال اين هستيم كه بزرگ شدۀ این خانواده را بسازيم و آن ابعاد كوچک را وسيعتر بكنيم. یعنی اگر اسلام در يك خانواده پياده شده بود، اگر چه به ميزان خيلی خفيفتر و كوچکتر بتوانيم در خانوادههای متعدد ايجاد بكنيم تا جایی که جامعهای را ايجاد کنیم كه آن جامعه به عنوان «حكومت اسلامی» برای ما قابل قبول باشد.
برگزیده ای از سخنرانی «در شب میلاد فاطمه زهرا (س)
#حکومت_اسلامی #حضرت_زهرا #حضرت_علی #جمهوری_اسلامی
🆔 @shahid_diyalame
◾️ ویژه شهادت امام باقر(ع)◾️
▪️ آنچه شهید دکتر عبدالحمید دیالمه درباره امام باقر(ع) گفت:
🔹مجسمه ساز برای اینکه مجسمه فردی را بسازد آن را پیش روی خود قرار می دهد. بعد به حالات چهره و دست و پاهایش دقت می کند و مجسمه را عینا مطابق الگو می سازد. در نهایت، این مجسمه عینا مشابه مدل نخواهد شد. اما هر میزان تبحرش بیشتر باشد، شباهت مجسمه به الگو و مدل بیشتر خواهد شد.
🔹حال آیا ما به عنوان یک شیعه واقعا اهل بیت (ع) را الگوی زندگی مان قرار دادیم؟ ما از امام پنجم به نام "باقرالعلوم" یعنی "شکافنده علوم" نام می بریم. آیا حقیقتا امام را الگوی زندگی مان قرار داده ایم؟
🔹اگر ما غیر از ائمه افراد دیگری را یه عنوان الگو انتخاب کنیم، سبک مطالعه مان فرق می کند. در این صورت مسلم است که جامعه ما دیگر "نهج البلاغه" نمیخواند. مثلا کتاب چشمهایش بزرگ علوی و یا فلان کتاب جامعه شناسی را میخواند.
🔹یعنی به غیر از ائمه، افراد دیگری به عنوان ابرقدرت فرهنگی به ما معرفی می شوند. بعد احساس می کنیم این افراد به ما چیزهایی می گویند که ما خودمان نداشتیم.
🔹انتخاب و پذیرش نظریات جدید در حالی است که حتی اگر نظریات مستشرقین را، که بسیاری از آن ها خط اسلام را منحرف کرده، نگاه کنید می بینید که در مورد امام باقر(ع) حیران می مانند. و می گویند ما نمیدانیم که این مطالب را از کجا گفته است و قبل از او این مسائل اصلا مطرح نشده بود.
#شهید_دیالمه
#سردار_جنگ_نرم
#سخنرانی
#اگر_فاطمه_نبود
#قضا_و_قدر
#امام_سجاد_حماسه_عبادت
🆔 @shahid_diyalame
🔸شهید دکتر عبدالحمید دیالمه:
🔹ما هرساله كنگره حج را برگزار می كنيم ،مسلمانان در كنار هم هستند ، شانه به شانه هم حركت می كنند اما چون زبان واحد ندارند نمی توانند ارتباط برقرار كنند !
خيلی از اهدافی كه اسلام از حج منظور داشته به همين دليل عملی نمی شود.
🔹به همين دليل ميبينيد يكی از وسيع ترين فعاليت های صهيونيسم بين المللی در زمان حج به اجرا در می آيد ... با ايجاد اختلاف مانع ارتباط اشخاص می شوند كه از اقصی نقاط دنيا در مكه متمركز شده اند، نكند كه اينها بتوانند با ايما و اشاره باهم ارتباط برقرار كنند .
📚كتاب اسلام قدرت بزرگ فردا
#حج #صهیونیسم_بین_الملل #وحدت #زبان_واحد
🆔 @shahid_diyalame