تجربه سال ۲۰۱۷ نشان داد که فدرالیسم اقلیمی مقدمه طرح تجزیه است. از طرفی کل پایگاههای ارتش آمریکا در نیمه شمالی عراق (منطقه سنی و کردی) است. عین الاسد (الانبار)، K1 (کرکوک)، آلتون کوبری (کرکوک) و سه پایگاه دیگر در اقلیم کردی در زمره این پایگاهها هستند. ارتش آمریکا درصدد است که در منطقه حلبچه نیز مستقر شود. فاصله این منطقه تا مرزهای ایران کمتر از ۱۵ کیلومتر است. [4][5]
موقعیت استقرار پایگاههای ارتش آمریکا نشان میدهد که واشنگتن درصدد اتصال سرزمینی مناطق کردی از شرق فرات سوریه تا مرزهای ایران (در صورت توان مناطق کردی داخل) است. اقدامی که در تضاد کامل با منافع امنیت ملی ایران و ترکیه است. از همین روست که تمرکز پروژه مهسا امینی در مناطق کردی ایران بود و تروریستهای مسلّح در ۴ شهرستان پیرانشهر، مهاباد، بوکان و جوانرود جنگ شهری به راه انداختند.
بد رسمی و بیناموسی تروریستها در شهر مرزی پیرانشهر در آبان ۱۴۰۱
عکس قاسملو در دستان تروریستهای مستقر در غرب ایران
قاسملو کارمند رژیم بعث عراق و رئیس حزب تجزیه طلب کردستان ایران بود
با وجود آنکه ترکیه برنامه حمایت از تروریسم خود را درشمال سوریه دنبال میکند، اما برنامه حذف فیزیکی «مظلوم عبدی» فرمانده شبهنظامیان کُرد سوریه موسوم به «ق.س.د» را نیز میتوان در راستای پروژه ضد تجزیه ترکیه دید. آنکار بر این باور است که یگان مذکور با پ.کا.کا (PKK) مرتبط است. «پ.کا.کا» از سال ۱۳۶۳ در جنوب شرقی ترکیه در حال جنگ با آنکارا برای جدایی از این کشور است.
ترکیه روز ۱۸ فروردین ۱۴۰۲ درصدد ترور «عبدی» در فرودگاه سلیمانیه عراق بود اما برنامه به دلیل حضور چند فرمانده آمریکایی در کنار مظلوم عبدی لغو شد. مظلوم عبدی مهرماه ۱۴۰۱ از آشوبهای ایران حمایت کرده بود. [6]
دو پرونده تجزیه مناطق کردنشین منطقه و تقسیم یمن به ۲ قسمت یمن جنوبی و یمن شمالی در دستور کار است. از طرفی، آماری بالغ بر ۱۰ هزار داعشی[7] در شرق فرات سوریه زیر سایه ارتش آمریکا اسکان داده شدهاند که واشنگتن مانع تحویل آنها به دولت عراق و سوریه میشود.
رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران در مصاحبه با khamenei.ir گفته بود: در نشست سه جانبهای با حضور نمایندگانی از آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی در یکی از کشورهای منطقه، پیرامون وضعیت ایران بر چند نکته تاکید میشود؛ اول اینکه توسط ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا، تسلیحاتی در اختیار ضد انقلاب کردی قرار گیرد و دوم پشتیبانی اطلاعاتی از گروهک نفاق برای شناسایی اماکن مهم و سوم فعال کردن گروههای ضد انقلاب برای انجام اقدامات سری در داخل ایران.
رئیس سازمان اطلاعات در ادامه خبر داد: «دستور کار ویژهای در حوزه کردی با محوریت فعالکردن ایستگاههای آمریکا در منطقه در پرونده ضد انقلاب کردی در جریان بوده و تداوم دارد. در یک مورد اواخر سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۸۰۰ هزار دلار در اختیار ضد انقلاب کردی بابت تقویت آنها با تجهیزات و نفرات جدید قرار گرفت.»
از همین رو است که در بخشی از پیام رهبر انقلاب به کنگره حج ۱۴۰۲ آمده است: «پیشروان سیاسی و فرهنگی در کشورهای اسلامی ... نگذارند تجربهی تلخِ مهندسی سیاسی و سرزمینیِ غرب آسیا به دست دولتهای غربی پس از جنگ جهانی اوّل تکرار شود.»
[1]:middleeasteye.net/news/us-congress-wants-give-air-defence-kurdish-fighters-iraq
[2]:nytimes.com/2006/05/01/opinion/01biden.html?pagewanted=all&_r=0
[3]:irna.ir/news/7972650
[4]:steps-journal.com/cgi/viewcontent.cgi?article=1088&context=jshss
[5]:breakingdefense.com/2020/01/us-builds-several-new-bases-in-iraq-near-iran
[6]:npasyria.com/en/84505
[7]:state.gov/the-importance-of-detained-fighters-and-displaced-persons-in-northeast-syria-to-the-future-of-isis/
پایان پیام/.
حجاریان و تکرار حرفهای ساختارشکنانه دهه ۷۰
حجاریان امروز نظام و حاکمیتی را زیر سؤال میبرد که در بستر همین نظام و قانون اساسیاش، او و جریان سیاسیاش تا بالاترین مناصب این حکومت مسئولیت گرفتهاند .
به گزارش مشرق، حسن رشوند طی یادداشتی در روزنامه جوان نوشت: از روزهایی که سعید حجاریان به برکت کمکهای بی حساب دولت دوم خرداد محمد خاتمی و برخورداری از امتیاز مشاوری ایشان، روزنامه صبح امروز را راه اندازی کرد و برای به چالش کشاندن نظام سیاسی و حرکت برای از بین بردن اصول و محکمات انقلاب و نظام اسلامی تلاش میکرد، اکنون ۲۵ سال میگذرد. وقتی ادبیات این روزهای حجاریان در مصاحبه با روزنامه اعتماد را با نوشتههای روزنامه صبح امروز آن زمان مقایسه میکنیم، هیچ تفاوتی در نشانه گرفتن و هجمه آنها به اصول با آن مقطع دیده نمیشود. آن روزها حجاریان و همفکران او در روزنامههای صبح امروز، جامعه و ماهنامه آفتاب، همان اصولی از انقلاب را هدف میگرفتند که امروز در روزنامه اعتماد هدف میگیرند.
وقتی امروز این تقسیمبندی حجاریان از طیفهای مختلف جریان اصولگرایی و به کاربردن القاب ناشایستی همچون سرسپردگی و گرایش به خشونت و برخورد سخت را به عنوان ویژگی جریان اصولگرایی در مصاحبه او با روزنامه اعتماد میبینیم یکباره یاد به کارگیری القاب ناشایست او به جریانهای سیاسی در روزنامه صبح امروز در زمستان سال ۷۷ میافتیم که جریانهای سیاسی را به چهار دسته راست سنتی - مدرن و چپ سنتی- مدرن تقسیم کرده بود و افراد صاحبنام و خدوم انقلاب و یاران صدیق امام راحل را که دارای مسئولیتهای کلان حکومتی بودند، در زمره راست سنتی که لفظ زشت «فاشیسم» را برای این شخصیتها به کار میبردند. حجاریان و طیف فکری او معتقد بودند جریان چپی باید سکان کشور را در آینده برعهده بگیرد که از ویژگی مدرن بودن برخوردار باشد که از منظر آنها در آن مقطع جز شخص حجاریان کسی در دولت خاتمی با آن ویژگی مسئولیت ندارد. آنچه در سالهای بعد در جریان چپ اتفاق افتاد و جریان رادیکالی در بستر مجلس ششم شکل گرفت که امروز برخی نمایندگان آنها همچون حقیقت جو و موسوی خوئینیها را در امریکا و در دامان دشمن یا در شبکههای بیبیسی و رادیو فردا به عنوان تحلیلگر میبینیم حاصل همین نگاه حجاریان و طیف فکری او از قبیل علوی تبار، سحرخیز و دیگران است. جالب اینکه حجاریان و طیف فکری او حتی در همان سالهای دوم خرداد که حکم مشاوری خاتمی را برعهده داشت هم، اعتقادی به اینکه آینده نظام باید در اختیار خاتمی و همفکران او باشد، نداشتند چراکه خاتمی را از لحاظ فکری در زمره چپ سنتی میدانستند.
حجاریان امروز نظام و حاکمیتی را زیر سؤال میبرد که در بستر همین نظام و قانون اساسیاش، او و جریان سیاسیاش تا بالاترین مناصب این حکومت مسئولیت گرفتهاند و تا زمانی که مردم با انتخابات، آنها را حذف نکردهاند، هیچ کرسی از این نظام را ترک نکردند.
حسرت در عملیاتی نشدن خواستههای حجاریان در دهه ۷۰ را از همین مصاحبه او با اعتماد میتوان فهمید. آنجا که میگوید «در شرایط فعلی ارائه جناحبندی ممتنع شده است وتأکید میکند که اگر در دهه ۷۰ فضا و فرجهای برای تنفس نهادهای مدنی، احزاب و روزنامهها بود، در این دهه فضا و روزن بسته شده و مجموعه نهادها از کارایی تهی شده و اصلاحات و اصلاحطلبان نیز با پرت شدن از دایره قدرت امکان بازگشت به قدرتشان بسیار بعید به نظر میرسد.» حجاریان در مصاحبه خود با روزنامه اعتماد، برای زیر سؤال بردن قانون اساسی و معیوب نشان دادن ساختارهای نظام میگوید: «برخی اصلاحات را معنای اصلاح کارگزاران دولت معنا میکنند. عدهای دیگر به روندهای تصمیمگیری بهای بیشتری میدهند و برخی دیگر نیز ساختارها را معیوب دانسته و معتقدند قانون اساسی از بنیاد دفرمه است. مثلاً اینکه براساس آن متن، دولت ایران تئوکراتیک است و سوگیری دارد یا اینکه میگویند قانون اساسی معیوب است و در متن آن رویههایی گنجانده شده که جز رفراندوم و اصلاح ساختاری رویه اصلاحیای متصور نیست».
این نکته هم نگاه جدیدی نیست که حجاریان و همفکران او مطرح میکنند. چرا که پیش از او نیز علویتبار در سال ۸۱ در ماهنامه آفتاب، عیسی سحرخیز در مقالهای با عنوان «گذر به مردم سالاری در سه گام» همین نگاه حجاریان را مطرح کرده است. زمانی که دولت خاتمی لایحه افزایش اختیارات رئیسجمهوری را به مجلس ارائه داد، دیگران نیز به کمک او آمدند و در مقالاتی گفتند برای گذر به دموکراسی سه گام را باید پیمود که محدود و پاسخ گو کردن قدرت بخش غیر مردمسالار حاکمیت، تفسیر مردم سالارانه از قانون اساسی و پذیرش همه الزامات مردم سالاری از گامهای این مسیر است و در نهایت گفتند که با این قانون اساسی
موجود، مردم سالاری مورد نظر محقق نمیشود و لذا بحث عبور از قانون اساسی را مطرح کردند و لایحه اختیارات رئیسجمهوری را فقط برای گذر از گام اول مردم سالاری معرفی کردند. در واقع خاتمی در زمان ارائه آن لایحه، یا آلت دست این جماعت بود و یا هماهنگ با جریان اصلاح طلبان ساختاری که به دنبال تغییر ساختار نظام بودند، حرکت میکرد.
آنچه حجاریان در مصاحبه با روزنامه اعتماد در خصوص امام راحل و الگوی ناب جمهوری اسلامی مطرح میکند و مردم را متهم به نفهمیدن اهداف و ماهیت جمهوری اسلامی میکند اولاً اهانت به شخصیت آن پیر فرزانهای است که لحظه لحظه اقدام خویش در بنای جمهوری اسلامی را از همان ابتدا از پاریس به صورت غیر مستقیم در پاسخ به کسانی که نوع حکومت مورد نظر امام را میپرسیدند میدادند و با پیروزی انقلاب اسلامی هم مستقیما از نوع حکومت ایده آل در انقلاب نوپایی که به پیروزی رسیده بود، بارها سخن گفتند تا مردم بدانند در ۱۲ فروردین به چه نظامی رأی میدهند. ثانیاً این اتهام به امام عزیز و جمهوری اسلامی با مسئولیتهایی که در طول این چهاردهه اصلاحطلبان از جمله حجاریان و دوستان او داشتهاند در تعارض است. برفرض غلط که مردم متوجه این نبودند که به چه نظامی رأی میدهند، آقایان اصلاح طلب که نظام جمهوری اسلامی را نظامی غیر مقبول میدانستند چرا در بستر همین نظام نه تنها مسئولیت قبول میکنند، بلکه برای رسیدن به پست و جایگاه آن، متوسل به هر ابزاری میشوند.
در مجموع با توجه به دیدگاههای حجاریان و مصاحبه او با روزنامه اعتماد میتوان گفت:
۱- اصلاح طلبان ساختاری همچنان اولویت اصلی خود را نزاع با حاکمیت تعریف کرده و قائل به رقابت انتخاباتی به معنای مرسوم آن نیستند.
۲- اصلاح طلبان میکوشند مسئله اساسی در قانون اساسی را مسئله جدایی مدیریت و قدرت دانسته و به طور ضمنی بر مشروطسازی قدرت رهبری تأکید میکنند.
۳- اصلاح طلبان ساختاری با تأکید بر نگاه همزمان به نخبه (الیت) و توده، موفقیت پروژههایی همچون حجاب اختیاری، بر ضرورت بهرهگیری از این مدل در برابر پروژههای مورد تأکید خود تصریح میکنند.
۴ - حجاریان در راستای سیاه نمایی از شرایط کشور مدعی بن بست در فرادست و استیصال در فرودست جامعه شده و با به چالش کشیدن دموکراسی موجود در ایران مدعی قرار گرفتن دموکراسی ایران بین ترکیه و افغانستان هستند.
۵ - حجاریان بر اساس خطی که قریب به دو ماه است توسط دیگر اصلاح طلبان ساختاری مطرح میشود، دولت سیزدهم را خسارت محض تعریف کرده و بر ضرورت استعفا و برکناری آن تأکید میکنند تا دولت پرکار سیزدهم و موفقیتهای منطقهای و فرامنطقهای او نادیده گرفته شود.
🗳 #انتخابات_مجلس12
🔴 روحانی و لاریجانی بهدنبال نقش پررنگ در انتخابات هستند؟
🗞روزنامه جوان :
🔹در فاصله چند ماه مانده به انتخابات مجلس هر از گاهی گمانههایی درخصوص نحوه فعالیت مسئولان و مدیران سابق شنیده میشود.
🔸سایت اصلاحطلب انصافنیوز در خبری مدعی شده حسن روحانی و علی لاریجانی در پی شرایطی هستند که در انتخابات مجلس امسال «نقش پررنگی» ایفا کنند.
✅این سایت مدعی شده که روحانی و لاریجانی برای فعالیت انتخاباتی، منتظر نشانه و پالس مثبت از سوی حاکمیت هستند! روشن نیست مبدأ چنین ادعایی کجاست و چرا حاکمیت باید به افراد سیاسی برای حضور در انتخابات مجلس پالس بفرستد! و اگر این ادعا را بپذیریم، آیا در صورت ورود روحانی و لاریجانی به انتخابات، باید بپذیریم که حاکمیت موافق حضور آنان بوده است؟!
💢 نکته جالب توجه سکوت علی لاریجانی در این زمینه است. در حالی که با تحلیل انتخاباتی یک خبرگزاری اصولگرا در مورد لاریجانی، او شخصاً ورود کرده و حضور در انتخابات را با طعنه و کنایه رد میکند، در برابر این حجم ادعاهای یک سایت اصلاحطلب سکوت میکند و این شبهه را میآفریند که چنین تحلیلی با هماهنگی خود لاریجانی منتشر شده است.
#سیاسی #اجتماعی
.
1.99M
چرا سید حسینی را افشاء کنیم
#نشر_حداکثری
#جهاد_تبیین
#جهاد_روایتگری
منتظران واقعی تا میتونین این ویس را مکرر در گروه ها و مدیران در کانال ها نشر بدین ،
حتما حتما حتما ،ابتدا این صوت افشاء گری رو گوش بدید .
سپس
یه صوت از صوتهای حسینی رو گوش بدید ،هر کدوم که دم دستتون بود ،فرقی نداره چون همه ش شبیه همه ،فقط با الفاظ بازی میکنه !
،بعد به راحتی متوجه کلیشه ای بودنش و دکان دستگاه بودنش ، خواهید شد .
هر مسئولیتی در دست تک تک شما،
تنگهی اُحدی است که میبایست از آن پاسداری کنید؛
از کمبودها ناله نکنید، سرخورده نشوید.
اول ماموریت، آخر هم ماموریت؛
نه اول امکانات و بعد ماموریت!
#سید_علی_خامنه_ای
به یادتان هستیم از مکه مکرمه
🔺بامصوبهٔ جدید مجلس فرانسه کودکان زیر۱۵ سال فرانسوی دیگه بدون اجازه والدین نمیتونند در شبکههای اجتماعی عضو بشن
▪️بنظرتون اگر مجلس ما همین مصوبه رو تصویب کنه اصلاح طلبا که خودشون رو پاره می کردند هیچ، خود فرانسه فریاد وپرچم وا آزادیها ایران بلند نمی کرد؟
حالاواقعا مجلس نظری نداره؟
🇮🇷کانال بصائر رضوی
http://eitaa.com/basaerrazavi
سروش
splus.ir/basaerrazavi15
29.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بزرگواران این کیلیپ رو چندین با ببینید ، و ذخیره کنید ،
و تا حدود قابل ملاحظه ای علت ،کدخدا پرستی و غربگدایی برخی ، بخصوص افسادطلبها ، براتون مشخص میشه !
امام راحل مون فرمودند : آمریکا شیطان بزرگ👺👹👿👽 ست .
ساده از کنار این جمله رد نشویم !!!!!!
آلیستر کراولی 😱 ؛ کسی که او را به عنوان پیامبر شیطان ، می شناسند ؛ کیست ؟!
چه نسبتی با خاندانهای سیاسی غرب دارد؟!
نسبت جورج بوش با او چیست ؟؟؟😳😳😳😳😳😳😳😳😳
آری
شیطااااااااان در آمریکااااااااااااست .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺شعرخوانی غرورانگیز و جالب این شاعر قمی را از دست ندهید
👌سیدحمیدرضا برقعی در مدح امام علی(علیه السلام) میخواند
👈 دیدن و نشر حداکثری این فیلم را به عاشقان مولا توصیه میکنیم
https://eitaa.com/hamsafaranmohbanalreza
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حمله بیسابقه مجری صداوسیما به ظریف
🔹آقای ظریف، مردم فراموش نکردند قول دادید تحریمها برداشته میشود. شما از جیب مردم سکه هدیه گرفتید اما حتی به درستی متن برجام را نخواندید!
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
کپی کن
بیاید #کاشت_ناخن رو از چند دیدگاه بررسی کنیم.
۱۱نوع دلیل داریم برای مضرات وحشتناک این عمل که برای نابودی شیعه ترویج داده شد:
۱_فقر و کم شدن حافظه ناشی از غسل صحیح نداشتن بخاطر کاشت و احتمال ابتلا به بیماری پیسی:طبق روایت
۲_ناخنها ،از مراکز اصلی جذب ویتامینD خورشید،محسوب میشن که با حنا گذاشتن ناخن،جذب ویتامینDچند برابر میشه طبق روایات که تاکید بر حنا گذاشتن بر ناخن هست.اما ...وقتی رویه ای بر ناخن قرار میگیره چه کاشت ناخن،چه لاک،مانع از جذب ویتامینD و در نتیجه موجب جذب نشدن کلسیم خواهد شد و آسیب به کل بدن خواهد رسید.
۳_ناخن ها با رشد خود،بیماری ها رو از بدن خارج میکنند و حتی به عبارتی جنس ناخن از بیماری هست در روایات اهل بیت(طب اهل بیت) که توضیح آن مفصله. کوتاه کردن ناخن،کمک به خروج بیماری ها از بدن میکنه و خصوصا روز ۵شنبه و جمعه طبق روایات،تاثیرات وضعی عجیب و مفیدی داره.مثلا
از حضرت رسول روايت شده:هر كس ناخنهاى خود را در روز جمعه بگيرد، خداوند دردهايش را از سر انگشتانش بيرون كرده، دواى درد را جايگزين آن مىكند.ثواب الأعمال، ص ۴۱، ح ۱
۴_از دیدگاه پزشکی هم عوارض گزارش شده:تغییر رنگ ناخن،التهاب دور ناخن،عفونت های قارچی،اگزمای تماسی،شل شدن ناخن ها،ترک و شکاف ناخن هست.
۵_در بحث شرعی،دیدن ناخنهای کاشته شده ی لاک زده،یا کلا ناخن لاک زده توسط نامحرم،حرامه.
۶_در بحث غسل و وضو،نظر تمام مراجع،اینه که باید مانع #کاشت_ناخن رفع بشه مگر آسیب جدی به ناخن قرار باشه وارد بشه که قطعا با برداشتن کاشت با روشهای ساده و حتی خانگی،اسیب جدی به ناخن و دست وارد نمیشه.نظر آقای صانعی هم اگر غسل و وضوی جبیره بوده،چون فوت شدند،دیگه نمیتونه قابل رجوع باشه برای مقلدانشون و باید به مرجع تقلید زنده رجوع کنن
حالا فرض کنید سالها،نه نماز صحیح نه روزه ی صحیح داشته باشید.برای چی آخرت رو فروختید؟برای خوش آمدن مردم و دل خودتون! آیا ارزشش رو داره؟
۷_بعد از صد و بیست سال،که البته مرگ خبر نمیکنه،غسل میت شما هم به ناچار جبیره هست ولی صحیح نیست.فرض کنید که ناپاک،محشور بشید یا در برزخ باشید و...! اگر هم غساله ای بخواد کاشت ناخنی که به دلیل بافت پوست میت،سفت شده،به سختی جدا کنه،چه آسیبی به روح اون فرد که ناظر هست میرسه.و درک این آسیب رو داره قطعا
۸_در صورت اقدام به فرزندآوری بدون غسل ها و ناپاک،احتمال جنون فرزند هست.امام رضا:آمیزش پس از آمیزش،بی آن كه میان آنها غسلی صورت پذیرفته باشد، دیوانگی فرزند را در پی میآورَد.بحار الأنوار،ج62، ص۲۶۸
۹_نداشتن غسل،احتمال بیماری های ماورایی ناشی از دخالت اجنه رو چندبرابر میکنه که مفصل هست .جنابت باعث باز شدن هاله و راه نفوذ جنیان به بدن میشن
۱۰_و تاثیر وضعی بدی که بر پخت غذا میذاره همسر یا مادری که بدون غسل صحیح،غذا درست کنه برای اهل منزل
۱۱_خوردن،خوابیدن،اشامیدن،قرائت قرآن و...در هنگام جنابت،همه ،عمل مکروه محسوب میشود طبق روایات
✍️دکتر#عارفه_دهقانی
#نشر_واجب با صلواتی نذر ظهور