(۲)
⬛️⚪️🟪 تحریف پایه ثابت اخبار بی بی سی
تحریف یکی از دیگر حربههای بی بی سی فارسی در خصوص اتفاقات سال گذشته ایران بود؛ به عنوان مثال حضرت آیت الله خامنهای فرمانده معظم کل قوا در مراسم مشترک دانش آموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح فرمودند: در این حوادث بیش از همه به سازمان انتظامی کشور و به بسیج و به ملت ایران ظلم شد. اما بیبیسی فارسی این بخش از مطالب را با حذف «ملت ایران» به تیتر خود تبدیل کرد و حتی در داخل متن خبر هم به آن اشاره ای نکرد.
بی بی سی فارسی سخنان ۱۹ دی ماه ۱۴۰۱ رهبر انقلاب را هم تحریف کردند. درحالی که رهبر انقلاب درخصوص اغتشاشگران صحبت کردند و خواستار برخورد جدی و عادلانه با این افراد شدند، ابتدا واژه «اغتشاشگران» را از صحبتهای ایشان به «معترضان» تغییر دادند و واژه عادلانه را نیز از سخنان معظمله حذف کردند.
منبع: فارس⬛️⚪️🟪
🟠 ⚪️ 🟠 بررسی نقش پلتفرمها در اغتششات/۲
«آپارات» چگونه مهسا امینی را به اسم رمز آشوب تبدیل کرد؟ +تصاویر
(۱)
مجموعه ای که تمامی موقعیت و موفقیت امروز خود را مدیون حاکمیت هستند آیا در چنین آزمون حساسی ذرهای تشکیلات رسانهای خود را در مسیر انتشار آگاهی صحیح در جامعه مقید میدانند؟
سرویس فرهنگ و هنر مشرق - پس از حادثه تروریستی و دلخراش حرم شاهچراغ «سیدمحمود رضوی» تهیه کننده سینما در صفحه توییتر خود با انتشار عکسی نوشت: استارتاپها و مدیرانشان حادثه غمانگیز فوت مهسا امینی که به مرگ طبیعی درگذشت را در اولین فرصت تسلیت گفتند، اما ۱۸ ساعت از حادثه تروریستی شاهچراغ شیراز گذشته و خون ۱۵ زن، مرد و کودک بیگناه به زمین ریخته اما ظاهرا نفع و سود آنها در سکوت است. آقای جمهوری اسلامی حواست هست؟
🟣 حمایت مستقیم «فیلمنت» از بازیگر برانداز بنیاد توانا
عکسی که رضوی منتشر کرد نشان میدهد کسبوکارهای اینترنتی و استارتاپهای فراوانی که در راستای سیاست حاکمیتی بومیسازی فضای مجازی از مزیت حمایتهای خاص برخودارند از جمله «دیوار»،«نوییتکس»، «فلایتیو»،«دیجیکالا»، «تپسی»، «ازکی»، «آپارات»، «مایکت»، «یکتانت»، «فیلیمو»، «اسنپ»، «کافه بازار»، «زرین پال»، «فیدیبو» ... مشغول هشتگسازی با اسم رمز مرحومه مهسا امینی هستند.
بیشتر بخوانید:
🟣 هولدینگ «شکوریها» به استقبال تولد گلشیفته فراهانی رفت +عکس
«محمدجواد شکوری » یکی از مدیران مجموعه هولدینگ صبا ایده و مدیریت پلتفرمهای آپارات، فیلیمو در رشته توییتی در پاسخ به سید محمود رضوی نوشت: اول اینکه، آن توییتهای همدردی کسبوکارها یک روز هم عمر نکرد و با انواع فشارها حذف شد؛ یعنی شما نمیدانستید؟
دوم اینکه، لابد این را هم نمیدانید که بیش از یکماه در سکوت اجباری خود حیران و غصهدار شدیم و برای همدردی با ایران -از تهران تا کردستان و زاهدان و حالا فارس- امکان بیان نداشتیم که حالا به خود اجازه تاویل و تفسیر میدهید!
سوم اینکه، مگر کسی هست که برایش غم خانوادههای مهسا امینی و دیگر فرزندان ایران در حوادث این چهل روز با غصه خانوادههای زائران بیگناه شاهچراغ تفاوت کند؟ برای شما فرق میکند؟
دل اگر دل باشد زیر بار همه این غمها خرد میشود؛ مگر میشود درد خانوادههای غصهدار را وزنکشی کرد؟
غمخانه، میوهفروشی نیست که سیب و پرتقالش را جدا کنیم!باید برای همه اندوههای بزرگ این سرزمین دراین روزها،و آخرین آن، حمله تروریستی به زائران مزار شاهچراغ، از عمق جان تسلیت گفت.
آخر اینکه؛ مشخصاً با امثال این توییت ها به دنبال جریان سازی و تشدید «دو قطبی» ای هستید که نه مرحمی بر زخمهای امروز ایران و نه اسباب رو سپیدی آخرت شما است.
مدیریت سامانه آپارات اذعان دارد که «توییتهای همدردی» صفحات منتسب به سامانههایش با انواع فشارها حذف شده است.این بخش نخست پاسخ شکوری، در نگاهی تحلیلی با توجه به موقعیت اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و ... بسیار سئوال برانگیز است. اساسا چرا سامانههای تحت مدیریت او و مورد حمایت حاکمیت باید در حادثه تروریستی شاهچراغ عقب نشینی کنند و در عوض اسم مرحومه مهسا امینی را تبدیل به اسم رمز کنند.
او تلویحا به صورت جزئی در قالب پاسخ به رضوی، خود را داغدار حوادث زاهدان و کردستان معرفی میکند. با اینکه مستندات فراوانی که از زاهدان مبنی بر حمله مسلحانه به سوی یگانهای امنیتی - انتظامی منتشر شده، اما مدیر هولدینگ صبا ایده بدون بررسی مستندات صحیح رخدادهای اخیر ، همچنان اصرار به آگاهی حق به جانب در پاسخ به رضوی دارد و موضوعات چالش برانگیزی را که نسبت مستقیم با امنیت ملی کشور دارد را با جدلهای سریالیاش با ساترا اشتباه گرفته است.
اگر در فرآیند کلی رخدادهای اقتصادی - سیاسی در نسبت با مجموعههای تحت مدیریت شکوری مزیت های ویژه حاکمیتی نصیب مدیر هولدینگ صباایده نمیشد، این پاسخ در خور بررسی و تاویل نبود. اما خاندان شکوری تمامی موقعیت خود را مدیون جمهوری اسلامی هستند آیا در چنین آزمون حساسی ذرهای تشکیلات رسانهای خود را در مسیر انتشار آگاهی صحیح در جامعه مقید میدانند؟
بیشتر بخوانید:
🟣 «فیلیمو» فعالیت تبلیغی علیه مدافعان حرم و جبهه مقاومت را چگونه دنبال میکند؟ +تصاویر
نگاهی به سوابق خاندان شکوری
خانواده شکوریمقدم به عنوان پدر صنعت رایانهای کشور شناخته میشوند. بر اساس آنچه وب سایت سندیکای صنعت مخابرات منتشرکرده، شرکت این خانواده به عنوان اولین تولید کننده رایانه در ایران در سال ۱۳۶۴ تاسیس شده و طراحی سیستمهای مالی، حقوقی و انبار نهادهای اقتصادی کلان و حساسی همچون شرکتهای فولاد مبارکه، چیتری، بانکهای صنعت و معدن، صادرات را برعهده داشته اند و سختافزار و نرمافزاهای ارگانهایی نظیر شهرداری تهران را تامین کردهاند. این شرکت از نخستین شرکتهایی ارائه خدمات دهنده فیبرنوری در ایران است.
بیشتر بخوانید:
🟣 فیلیموی آپارات روی موج دختر آبی؟
در ساختار اقتصادی - تجاری شکوریها «فنآوری اطلاعات ایران سیستم» به عنوان شرکت مادر محسوب میشود و شرکت «صنایع الکترونیک ایران سیستم»، «شرکت ارتباطی کامکار سیستم» و «صبا ایده» شرکتهای زیرمجموعه فعال این «خانواده» در حوزههای مختلفی از جمله مخابرات، الکترونیک، اینترنت و نرمافزار فعالیت میکنند.
بررسی ها حاکی از آن است که شرکتهایی مانند «تحقیقات رادیویی ایران سیستم»، «اطلاعات جغرافیایی ایران سیستم»، «امن افزار گستر شریف» و «پیک آسا» از زیرمجموعههای فعال شکوریها محسوب میشود.
از موسسان و همکاران این شرکتها میتوان به «رسول جلیلی» از اعضای شناخته شده شورای عالی فضای مجازی اشاره کرد که در آبان ماه ۱۳۹۱ در فهرست تحریمهای وزارت خزانهداری آمریکا قرار گرفت. این وزارتخانه اعلام کرده بود که «جلیلی» از بهمن ماه ۱۳۸۷ به دنبال دستیابی به تجهیزات مربوط به نظارت بر تبادل پیام کوتاه (در شرکت پیکآسا) بوده است. «ایران سیستم» و سایر شرکتهای وابسته از نظر توان مالی و سرمایه یک مجموعه قدرتمند به حساب میآید که گردش های مالی قابل توجهی نیز دارند.
علاوه بر این اطلاعات که در فضای مجازی وجود دارد، شنیدهها حاکی از آن است ارائه خدمات رایانهای شرکت ایران سیستم محدود به بانکها و نهادی صنعتی و تولیدی در کشور نبوده و مراکز حساس هم از خدمات رایانهای ایران سیستم بهرهمند شدهاند و شاید در این عرصه طی چهار دهه فعالیت مستمر همچنان یکی از بیرقیبترین شرکتهای فعال هستند.
میهنبلاگ،لنزور، شبکه اجتماعی کلوب، فیلیمو اجرای طرح پلتفرمی مشابه یوتیوب (آپارات) پس از سالهای ۱۳۸۸ (بخشی از طرح کلان صیانت فضای مجازی) را خاندان شکوری بنیان نهادهاند و جالب اینجاست که در مصاحبههای مختلفی که از مدیر «هولدینگ صبا ایده» وجود دارد او ادعا کرده با فروختن پراید خود همراه با برادرش حدود ۱۱ سال پیش سامانه کلوب را راهاندازی کرده و تا امروز با تیمی که به ۶۴ نفر تبدیل شده سامانههای تحت مدیریت خود را اداره میکند.
با قدرت گرفتن سرویس آپارات در حوزه بارگذاری تولید رسانه ای همواره این سئوال مطرح است که فضای بارگذاری فیلم توسط کاربران فضای مجازی در جمعیت بیش از ۸۵ میلیونی ایرانی در دهه نود چگونه به سامانه آپارات واگذار شد؟
در واقع با توجه به دادههای مندرج پیشین میتوان این تحلیل را ارائه کرد، افراد قدرتمند فعال در پیکره حاکمیت به واسطه فعالیتهای «ایران سیستم» به خانواده شکوری اعتماد کرده و در راستای طرح بزرگ صیانت فضای مجازی آپارات را جایگزین فضای رها شده یوتیوب کردهاند.
نکته قابل تاملی که به سادگی نمیتوان از آن عبور کرد این است آیا این واگذاری میتواند بدون ارزیابی نهادهای امنیتی – نظارتی صورت گرفته باشد؟
آپارات تا قبل از فعالیتهای سامانههای مشابه همچون نماشا و تماشا بدون رقیب توانست فعالیتهایش را دنبال کند اما در بزنگاه اغتشاشات آیا سامانه آپارات توانست خروجی محیط پلت فرم خود را در شرایط خاص امنیتی کشور، در راستای حفظ منافع ملی مدیریت کند؟
در فضای بدون نظارت بر آپارات نام مرحومه نیکاشاکرمی با بازانتشار گزارشهای شبکههای معاند اسم رمز دوم شد
🟣 علی رغم حذف سرود رسمی اغتشاشات در صفحه رسمی خواننده آن، این ترانه بدون هیچ نظارتی بارها و بارها در آپارات آپلود میشود.
بیشتر بخوانید:
🟣 برخی ویدئوهای آپارات به طور رسمی ولنگاری را ترویج میکنند
تصاویر بالا نشان میدهد که اسم رمزسازی از پروژه اغتشاشات اخیر در سامانهای اجرا میشود که ذیل مدیریت شکوری تعریف میشود و نه تنها کارکرد این سامانه منافع امنیتی حاکمیت را تامین نمیکند، بلکه در مواردی (پیوست به مستندات مندرج) نقض کننده امنیت ملی کشور و آرامش افکار عمومی است.
این مطالبه بارها از سوی رسانهها مطرح شده که فضای ولنگارانه آپارات باید توسط گردانندگان این سامانه مدیریت شود اما هربار با بهانه مختلفی مدیران آن با طرح گزارههایی مثل نظارت بر بارگذاری محتواهای خشونت آمیز، مطالبه واقعی را نادیده گرفتهاند و گلچین برنامههای شبکههای معاند درباره اغتشاشات اخیر همچنان در سامانه آپارات بارگذاری میشود.
حقیقتش این است که از جماعت
اصلاح طلب گوساله پرستِ آمریکا پرست متنفرم... اینها به دروغ از زمان مشروطه اسم خودشان را، روشنفکر گذاشتند درحالیکه که تاریک فکرترین افراد جامعه هستند و مغزهای منجمد متعصب متعفن متکبر مستعمره ای برخوردارند و هویت اصیل ایرانی خود را باختند
این را میگوین و اینجا می نویسم تا ثبت بشود
دویست سال هست هرچی بدبختی داریم، بخاطر این موجودات خبیثه.
از میرزا ابوالحسن خان ایلچی بیک فراماسون و وزیر خارجه فتحعلی شاه قاجار که باعث جدا شدن آذربایجان شمالی و ارمنستان از ایران شد تا میرحسین موسوی فراماسونر که برای رساندن او به نخست وزیری بهترین یاران امام خنینی ترور شدند و به شهادت رسیدند و مانع حمایت کامل دولت از جبهه های جنگ تحمیلی میشد و گوساله سامری یهود در سال 88 شد تا محمد خاتمی که نابودی خانواده را با کمک اربابان غربی در پیش گرفت و از ناتو تقاضای حمله بعد کودتای رنگی 88 را داشت تا حسن فریدون که سند بردگانه برجام را برای نابودی هسته ای بر نظام تحمیل کرد و سند 2030 اربابان صهیونیست را برای تبدیل بیشه ی شیران خدا یعنی ایران به طویله خران یهود به پشتیبانی اصلاح طلبان این بردگان وفادار غرب در مراکز آموزشی و فضای مجازی با آوردن پیام رسان های آمریکایی صهیونیستی تلگرام واتساپ و اینستاگرام پیاده سازی کرد و کودتای بنزینی 98 را رقم زد و ....
اینها هستند که در فرهنگ و اقتصاد و سیاست، مانع پیاده شدن تفکر انقلابی شدند و می شوند
گول ظاهر این افراد را نخورید.
سینمای خانگی مزخرف و کشف حجاب های سازمان یافته و اقتصاد برجامی و... حاصل تفکرات این آقایون هست.
#حسن_پالانی_گوساله_سامری_یهود
#برجام_بردگانه_ترین_سند_بردگی تاریخ بشر افتخار بردگان وفادار ایرانی از ارباب آمریکایی خویش
#اف_ای_تی_اف سندی برای به بردگی کشاندن ملت ایران
#2030_پالاننامه_جهانی حزب خران مشتاق پالان برای تبدیل بیشه ی شیران خداوند یعنی ایران به طویله خران یهود
#حسن_پالانی_ناکام_از_تشکیل
حکومت_پالانشاهی_در_ایران و
#رضاخان_همچنان_پالانشاه_کبیر
#رفراندوم_شعار_بردگان دست آموز و خودآموز غرب برای دست بوسی ارباب آمریکایی و بازگشت ارباب به ایران
#سازمان_ملل : سازمان مدیریت گوساله های سامری یهود در کشورهای جهان تحت امر ارتش وحشی آمریکا
🔴🟠🟡حکایت آنها که رویشان نمیشود بگویند از بسط دین ناراحتیم
به گزارش مشرق، امیر حسین ثابتی فعال رسانه ای در صفحه توئیتر خود نوشت:
خیلی از کسانی که با ژست دلسوزی و نگرانی برای دین، مشغول تاختن به مناسک دینی هستند اصل نگرانی شان گسترش و بسط دین است و "جامعه شناسی" و "تحلیل اجتماعی" و... هم نقاب شان است.
روی شان نمیشود بگویند از بسط دین ناراحتیم، ژست دلسوزی میگیرند پشت کلمات قلمبه سلمبه!
گروه روشنگری و تبیین روایت ها 👈 گام دوم انقلاب 👇
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
👇کانال گام دوم انقلاب👇
https://eitaa.com/joinchat/869073078C29271ed308
🔷🔶🔷انفعالیون و انقلابیون
به گزارش مشرق، علی مهدیان در کانال خود در ایتا متنی را با عنوان انفعالیون و انقلابیون منتشر کرد:
علامه طباطبایی درباره تغییر ادیان میگوید ما دو جنس تغییر در تاریخ داریم، تغییر عمودی و افقی، تغییرات افقی همین تغییرات ظاهری ما است و تغییرات عمودی آن اتفاقی است که در جان ما میافتد، مثل کودکی که به سن بلوغ میرسد. این تغییرات عمودی که در جان انسانها رخ میدهد آنها را شایسته نوع دیگری از زندگی میکند.
من دیدم برخی از دوستان خیال میکنند ورود ایران به گام دوم انقلاب و عبور انقلاب از مرز چهل سالگی یک اتفاق اعتباری و ظاهری بود. انگار همینطوری چون چهل عدد زیبایی است، خواسته ایم یک تقسیم بندی کنیم قبل از این چهل و بعد از این چهل را. اما این فهم غلط است.
واقعیت آن است که یک اتفاق انفسی در جان ایران رخ داده است.
متن بیانیه گام دوم را هم نمیبینید همان خط اولش را بخوانید، رهبری میگوید اساسا اینکه یک امت بتواند انقلاب را چهل سال در جان خود حفظ کند امری است که در تاریخ کم سابقه است. این یعنی شما با یک امت دیگری مواجهید.
از همه این سختیها و مشکلات و بالا و پایین ها عبور کنید، از این مسوول و آن مسوول و این جریان و آن جریان عبور کنید، هویت مردم ایران درش اتفاقی افتاده و تغییر کرده است.
ایران انقلابی بودن درش تثبیت شده و دیگر به این راحتی نمیتوان این ویژگی را از او سلب کرد.
حالا ببینید دشمن خارجی و بیماران داخلی چه میکنند؟ همان کاری که با چنین امتی میشد انجام داد.
باید او را به یاس و انسداد دچار میکرد تا احساس ورشکستگی کند. تا با یک انقلابی اهل تحولی مواجه باشد که به شدت از خود مایوس و نا امید است.
اما او واقعا تحول خواه است انقلابی است ترکیب این دو چه چیزی را خواهد ساخت؟
اینکه او دچار یک تحول و قیام کور میشود. یعنی نمیداند چه میخواهد. حرف اثباتی ندارد.
فقط میداند این وضعیت را نمیخواهد همین. حالا زمان آن است که دشمن بیاید و عنان کار تحول و انقلاب را به دست بگیرد.
در ماجرای اغتشاشات دیدید نوجوانان و جوانانی که مثل زامبی شده بودند و هیچ خط قرمزی دقیقا هیچ خط قرمزی را به رسمیت نمیشناختند.
ممکن است بگویید اینها تعدادشان کم است. بله کم بود اما این بیماری وجه وسیعتری هم دارد که حتی در بین ریشوهای منفعل هم میتوانید ببینید.
انقلابیونی که نسبت به خطوط قرمز و اصول درست خودشان انفعال نشان میدهند و غیرت دینی و انقلابی نسبت به آن نشان نمیدهند. اینها نه اینکه هوای یک ارزش و هنجار را ندارند، نه.
اینها اساسا عنان کار تحول را به دست دیگران میسپارند و این نکته خطرناک است. تحول اگر از ریل «نظام انقلابی» که محل تلاقی ایمان و امید است. محل تلاقی روح و کالبد دین است.
محل تلاقی هویت و پیشرفت است خارج شود، میتواند به تحجر و بازگشت به گذشته منجر شود. خیلی از ما به سرمایه گذاری غرب روی ربع پهلوی خندیدیم اشکالی ندارد بخندیم اما این خروجی انفعال ما است.
مقوله حجاب شده نمادی برای نشان دادن انفعال ما انقلابی ها، همانطور که مقوله شفافیت مجلس هم چنین بود، همانطور که مقوله تحول در نهاد تولید دانش یعنی حوزه و دانشگاه هم چنین بود، الان مساله مردمی شدن اقتصاد و انفعال ما نسبت به اندیشه های نولیبرالی و نومارکسیستی هم یک مصداق از همین ماجرا است. بخشی از انقلابیون را باید انفعالیون نامید. کسانی که روحیه هجوم و حمله ندارند. توان مدیریت و پیشبرندگی تحول و انقلاب در ریل نظام انقلابی را ندارند. اینها کار را به دست زامبی های داخلی و خارجی میسپارند.
یادتان هست ابتدای اغتشاشات چه کسانی از خود انفعال نشان دادند و عقب کشیدند یا خفه خون گرفتند. آنها هنوز هستند و خیلی هایشان مشغول تدبیر ماجرای حجاب و فرهنگ انقلاب اسلامی و اقتصاد مردمی اند.
*بازنشر مطالب شبکههای اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکهها منتشر میشود.
🟢🔵🟢چرا ارتکاب به جرم برای برخی بزهکاران، آسان شده است؟!
پلیس مشهد جان یک "برّه" را نجات داد
رییس اداره حفاظت محیط زیست مشهد از کشف یک بره قوچ وحشی از حمام یک منزل مسکونی در مشهد خبر داد.
هادی موسی پور به ایرنا گفته است: روز –چهارشنبه- گذشته در پی تماس شهروندان با اداره محیط زیست مبنی بر شنیدن صدای پیاپی یک بره از یک منزل مسکونی، با هماهنگی کلانتری سناباد و دستور قضایی، این منزل مسکونی بازرسی شد.
وی با بیان اینکه این بره قوچ در حمام منزل نگهداری می شد و هنگام کشف هیچ آب و علوفه ای نداشت، بیان کرد: طبق اعلام نیروی انتظامی مالک این منزل نیز ٢ روز قبل به دلیل نزاع بازداشت شده بود!
رییس اداره حفاظت محیط زیست مشهد خاطر نشان کرد: این بره قوچ وحشی تحویل باغ وحش شد و هم اینک در شرایط مساعدی نگهداری میشود.
موسی پور گفت: طبق ماده ١٢ قانون شکار و صید، نگهداری جانور وحشی حفاظت شده؛ سه ماه تا چند سال زندان و جریمه نقدی در پی دارد.[1]
محرز است که صاحب منزل مسکونی یاد شده هم اهل نزاع و دعوا با انسانها بوده و هم فردیست که در قبال محیط زیست و حقوق حیوانات نیز مرتکب بیمبالاتی و بیتوجهی به قانون است.
و سؤال اینجاست که چرا یک انسان متمدن باید مرتکب چنین رفتارهای زشت و ابلهانهای بشود؟
جدای از این سؤال اما این نکته نیز واضح است که فرد مذکور گویا به هر دلیلی از مجازات اعمال سوء خود در قبال انسانها و حیوانات نیز خوفی نداشته که اینچنین بصورت روزمره مشغول خلاف و ظلم در حق انسان و حیوان بوده است!
ولذا این قضیه حتما بایستی مد نظر مسئولان امر و خاصّه مقامات محترم قضایی کشورمان باشد که قوانین و مجازاتهای موضوعه را بهگونهای سازمانبندی و تنظیم کنند که از بازدارندگی لازم برخوردار باشد.
حجت الاسلام والمسلمین هادی صادقی، رییس مرکز توسعه حل اختلاف کشور اخیرا در سخنانی که ایسنا آنها را منتشر کرد، گفته بود: باید مراقب باشیم که در عین حال که در پی صلح و سازش هستیم و میخواهیم به حداقل مجازات دست یابیم؛ ارتکاب جرم، آسان و به صرفه نشود.[2]
🟣🟢🟣نُت فالش جهانگیری در سمفونی کارگزاران/ جامعه ضد مشارکت؛ نخستین تحفه "ملکه تحریم" برای جبهه اصلاحات
برای برخی افراد بزهکار در جامعه ما؛ گویا ارتکاب به جرم، آسان و به صرفه شده است. و این همت مقامات قضایی را میطلبد که با نظارت و تدوین و بازنگری؛ کاری کنند که انجام هیچ جرمی آسان نباشد.
نُت فالش جهانگیری در سمفونی کارگزاران
کانال تلگرامی امتداد، ارگان حزب اتحاد ملت که دبیرکل آن (خانم آذر منصوری) به تازگی بعنوان رئیس جبهه اصلاحات نیز انتخابات شد؛ اخیراً در مطلبی اختصاصی به موضع انتخاباتی اسحاق جهانگیری پرداخت.
امتداد به نقل از "اسحاق جهانگیری"، معاون اول دولت روحانی و از مبرّزین حزب کارگزاران سازندگی ادعا کرد:
"آقای جهانگیری ضمن تاکید بر اینکه همواره از برنامههای جبهه اصلاحات پشتیبانی خواهد کرد، حضورش در انتخابات مجلس را به طور کامل و صریح رد کرد."
*امر واضحی که میدانیم این است که جبهه اصلاحات به سیاق دو انتخابات گذشته و تا اینجا قصد تحریم انتخابات سال جاری را دارد.
ایضا میدانیم که حزب اتحاد ملت که دبیر کل آن هماکنون رئیس جبهه اصلاحات نیز هست؛ اصلیترین محفل اردوگاه چپ است که بر حرکات تندروانه از قبیل تحریم انتخابات اصرار میورزد.
یعنی تا اینجا هیچ عجیب نیست اگر در یک رسانه محفلی متعلق به حزب اتحاد ببینیم و بخوانیم که آنها به نقل از یک رجل چپ گفتهاند او تابع تصمیم جبهه اصلاحات (بخوانید تحریم انتخابات) است.
لکن مسئله از اینجا غامض میشود که اسحاق جهانگیری متعلق به خاستگاه گفتمانی حزب کارگزاران است و کارگزارانیها نیز در دو انتخابات قبلی از تصمیم شریرانه جبهه اصلاحات مبنی بر تحریم انتخابات تبعیت نکردهاند و در رفتاری شرافتمندانه و معقول در انتخاباتها لیست دادهاند.
ضمن اینکه شاهد بودهایم رجالی مثل مرعشی و عطریانفر نیز دفاعیات متقن و صریحی از الزامات حضور در انتخابات داشتهاند.
از اینجا میتوان نتیجه گرفت که یا مطلب کانال حزب اتحاد متقن نیست، یا اسحاق جهانگیری دچار شیفت گفتمانی شده و یا حزب کارگزاران از مواضع خودش عدول کرده است.
همچنین مشخص نیست منظور جهانگیری از رد کردن حضور در انتخابات؛ رد کردن نامزدی بوده یا رد کردن حضور و رأی دادن و حمایت کردن! زیرا اقلا میدانیم که جبهه اصلاحات تشویقی به رأی دادن هم ندارد!
برای اینکه مشخص شود کدامیک از این احتمالات صحیح هستند باید منتظر موضعگیریها ماند.
در این میان اشاره به یک نکته هم خالی از لطف نیست و آن اینکه اسحاق جهانگیری یک بار طعم شیفت گفتمانی از درست به غلط را چشیده و میداند که تکرار تجربه حرفهای غلطش در جریان مناظرات ریاستجمهوری سال 96 که به طرد او از جلسات دفتر مقام معظم رهبری منجر شد؛ میتواند هزینههای بیشتری را در سیاست شامل او کند.
اینکه جهانگیری مایل به تکرار چنین تجربهای هست یا نه؛ سؤالیست که همانطور که اشاره شد باید برای دانستن پاسخ آن منتظر ماند.
🔷🔹🔷جامعه ضد مشارکت؛ نخستین تحفه "ملکه تحریم" برای جبهه اصلاحات
خانم آذر منصوری، رئیس جدید جبهه اصلاحات طی اظهاراتی در نخستین نشست دور جدید جبهه اصلاحات با اعضای جدید گفته است:
"امیدواریم که جبهه اصلاحات بتواند در راستای کاهش آلام مردم و اعتلای ایران عزیز ایفا کند که البته در هر دو وجه وضعیت خوبی را شاهد نیستیم. اگر اجازه داده بودند که این جریان نقش خود را به عنوان میانجی ایفا کند، امروز در ساختار جامعه ایران، نه با صخره ستبر در مقابل اصلاحات روبرو بودیم و نه با این جامعهای که امروز به شدت ضد مشارکت در انتخابات شده است. سخن گفتن از انتخابات در این وضعیت و جامعه کنونی ایران آسان نیست"!
به گزارش کانال تلگرامی امتداد، او همچنین گفته است: بنابراین، باید سازوکاری داشته باشیم تا با جامعه و گروههای اجتماعی، فعالین مدنی، نهادهای مدنی(که عضو مجمع ما نیستند)، معترضینی که هیچ نسبتی در خیابان بین خود و ظرفیت و توان اصلاحطبان نمیدیدند و دیگر گروهها گفتگو کنیم. طبعا یک سوی گفتگوی ما جامعه و دیگر سوی آن، حاکمیت است. ما بنا و قرار بر قطع گفتگو با حاکمیت را نداریم و از هر گفتگویی-با اصول مشخص-استقبال میکنیم.
شاید در سپهر سیاسی یک کشور هیچ جنایتی بالاتر از این نباشد که یک فعال سیاسی بلندپایه تریبون را به دست بگیرد و جامعهای که مکلف است برای پیشرفت و رشد و جمهوریت و انتخاباتش بکوشد را با لحنی ستایشآمیز "ضد مشارکت" بنامد.
خانم آذر منصوری باید بداند –و البته میداند- که اگر کسانی از مردم فریب خوردند و در دو انتخابات 98 و 1400 شرکت نکردند؛ این مسئله ناشی از خواست مشارکت داشتن یا نداشتن خودشان نبود بلکه ناشی از القائات کسانی بود و هست که از مشارکت مشروط حرف میزنند، میگویند نامزد ما باید حتی اگر اشرار سیاسی هم باشد اما در انتخابات نامزد شود، نظر قانون را قبول ندارند و صراحتا جامعه را ضد مشارکت مینامند.
ما از خانم منصوری میپرسیم که آیا ایشان اساسا نقشی برای خود و دوستانشان در سیاست و جمهور قائل هستند یا خیر؟!
اگر نه که تکلیف معلوم است و اگر آری پس چرا به جامعه مخاطب خود نمیگویند که ذبح صندوق رأی به معنی برداشتن سلاح است و جامعه جز صندوق رأی هیچ راه دیگری برای کنشگری در سرنوشت خود ندارد.
و البته ما پاسخ سؤال خودمان درباره سکوت خانم منصوری را میدانیم و این راه هم درک میکنیم که تا قبل از آغاز عملیات بایستی همه چیز را در سکوت پیش برد...
طرفه آنکه اظهارات آذر منصوری برگ دیگری از خواست قطعی اصلاحطلبان برای تحریم انتخابات سال جاری تا این لحظه است.
تأکید خانم منصوری بر گزاره "استقبال از گفتوگو با حاکمیت با اصول مشخص"! نیز ما را به یاد براندازان لیبیایی و یا مواضع شورای انتقال در بنغازی میاندازد زیرا این ادبیات، ادبیات یک گروه سیاسی قانونی و غیر مسلح نیست.
چه اینکه یک گروه سیاسی قانونی و غیر مسلح اساسا با حاکمیت عقل و قانون همراه است، به جنگ جمهور نمیرود و به جای تز گفتگو با حاکمیت نیز حرفش را با رأی و حضور در انتخابات میزند.
پایان
♦️♦️♦️استاندارد دوگانه غرب در برخورد با اعتراضات فرانسه
۱)
استاندارد دوگانه مسئولان، رسانهها و شخصیتهای غربی در خصوص تظاهرات مردم فرانسه ضد نژادپرستی و خشونت نیروهای پلیس اتفاق جدیدی نیست.
به گزارش مشرق، در نقاط مختلف جهان برخی کلمات نمادین همچون «حق اعتراض»، «آزادی بیان»، «منع خشونت» و «دادخواهی» بار معنایی متفاوتی در میان دولتمردان اروپایی- آمریکا پیدا میکنند. به عبارت دیگر سران دولتها و رسانههای غربی با رویکردی «عملگرایانه» و مبتنی بر استانداردهای دوگانه هنگامی که دامنه اعتراضات به کشورهای اروپایی و آمریکا کشیده میشود، «امنیت دولت» را در اولویت قرار داده و سیاست مبتنی بر کنترل تنش را دنبال میکنند.
در روی دیگر سکه اما هنگامی که کشورهای مستقل دچار نا آرامی میشوند، دولتهای غربی به صورت یکپارچه سعی در تشدید تنشها، تضعیف دولت قانونی و بهرهبرداری سیاسی- اقتصادی دارند.
به عبارت دیگر در نگاه نخبگان اروپایی بحرانهای داخلی و مسائل حقوق بشری در سایر نقاط جهان به مثابه ابزاری برای پیشبرد اهداف سیاست خارجی و تامین حداکثری منافع ملی نگریسته میشود.
در جریان نا آرامیهای اواخر تابستان و اوایل پاییز ۱۴۰۱ سران دولتهای اروپایی ضمن حمایت یکپارچه از تداوم آشوبهای داخلی ایران، خواستار اتحاد اپوزیسیون خارجی و داخلی برای انقلاب و براندازی نظام جمهوری اسلامی بودند.
در آن دوران پارلمانها و رسانههای غربی با پذیرش چهرههای خودخوانده اپوزیسیون سعی داشتند تا سطح تنشها را تا مرحله جنگ داخلی افزایش دهند.
حال با گذشت بیش از یک هفته از اعتراضات داخلی فرانسه سران دولتهای اروپایی با ابراز نگرانی نسبت به فرسایشی شدن تنشهای خیابانی، خواستار پایان یافتن خشونت و بازگشت آرامش به فرانسه شدند.
به گزارش رویترز اولاف شولتز صدراعظم آلمان در واکنش به اعتراضات جاری در فرانسه گفت که با نگرانی وضعیت این کشور را زیر نظر دارد.
وی در ادامه نسب به کشیده شدن دامنه این اعتراضات به بلژیک و سوئیس ابراز نگرانی کرد و گفت که انتظار نداشته است تا فرانسه درگیر چنین بحرانی شود.
شولتز در حالی چشم بر روی تبعیض نژادی در فرانسه بسته است که تنها چند ماه قبل آنالنا بربوک وزیر خارجه آلمان به بهانه نا آرامیهای داخل ایران خواستار تحریم و ممنوعیت ورود مقامات ایرانی به اتحادیه اروپا شده بود.
در دیگر اقدام مداخلهجویانه تنها به فاصله چند هفته فرانک والتر اشتاینمایر رئیس جمهور آلمان با یکی از اعضای خودخوانده اپوزیسیون ایران دیدار و از اقدامات اغتشاشگران حمایت کرد.
اتخاذ چنین مواضع سیاستی متناقضی حاکی از نگاه نژادپرستانه آلمانیها نسب به مقوله «حقوق بشر» است.
در نگاه برلین نقض حقوق بشر و اقلیتها صرفا در کشورهای غیر اروپایی رخ میدهد نه در «باغ اروپا» که میزبان ملل متمدن و سفیدپوست است!
«سکوت» بهترین واژه برای توصیف نوع واکنش لندن نسبت به اعتراضات مردم فرانسه علیه خشونت پلیس و نژادپرستی است. شاید تنها اظهار نظر دولتی توصیه وزارت خارجه انگلیس به شهروندان برای «رصد اخبار» و امتناع از سفر به مناطقی است که در آن مکانها اعتراضات جریان دارد. رسانههای انگلیسی مانند بیبیسی یا گاردین سعی دارند تا ضمن پوشش اخبار تحولات، پلیس فرانسه را نیروی منطبق با اصول دموکراتیک و معترضان را افرادی شورشی و آشوبگر به تصویر بکشند که در حال آتش زدن امکان عمومی و اموال دولتی هستند.
این سیاست جانبدارانه نسبت به دولت مکرون در حالی دنبال میشود که مقامات و رسانههای لندننشین همچون اینترنشنال، منوتو و بیبیسی فارسی با پوشش لحظهای اتفاقات جاری در ایران، به دنبال تحریک مردم برای انقلاب و مبارزه مسلحانه بودند.
در آن دوران تهران براساس قوانین آفکام (سازمان تنظیم کننده مقررات رسانهای انگلیس) با نمایش مدارک قابل استناد اقدامات شبکههای لندننشین را مصداق ترویج تروریسم و ترویج خشونت اعلام کرد. اکنون این شبکههای خارجنشین با تصویرسازی غلط از نوجوان کشته توسط پلیس و افراد حاضر در اعتراضات فرانسه سعی دارند تا خشونت جاری در خیابان را نوعی مبارزه با تروریسم و آشوبگران جلوه دهند. به عبارت دیگر در قاب رسانههایی همچون ایران اینترنشنال، دولت فرانسه به دنبال کنترل آشوبگران و بازگشت نظم و امنیت به شهرهای مختلف این کشور است. در چنین بازنمایی واقعیتهایی همچون نقض سیستماتیک حقوق اقلیتها، نژادپرستی دولتی و خشونت پلیس سانسور شده و نمایش داده نمیشود.
ادامه صفحه ۲👇👇👇
۲)
«رادیو فردا» رسانه وابسته به منابع مالی دولت آمریکا در جریان اعتراضات فرانسه، به جای اشاره به نژادپرستی و خشونت دولت نسبت به معترضان در خیابان، براساس دستور کار روسای این بنگاه خبری تصمیم گرفته است تا در اقدامی عجیب و قابل تامل انگشت اتهام را به سمت جمهوری اسلامی ایران گرفته و نوع برخورد پلیس با افراد معترض را مسئلهای طبیعی و براساس اصول دموکراسی غربی به تصویر بکشد!
این رسانه آمریکایی در مطلبی با تیتر «چرا جمهوری اسلامی باید نگران اعتراضات فرانسه باشد؟» به دنبال القاء این گزاره به مخاطب است که اساسا آشوبهای داخل ایران تفاوت جدی با اعتراضات فرانسه دارد.
به عبارت دیگر برای «رادیو فردا» برنامهریزی و تلاش خارجی برای تحریک فضای داخی ایران جهت تغییر نظام سیاسی امری کاملا مدنی (!) و مشروع است اما اگر مردم فرانسه نسبت به قتل نوجوان ۱۷ ساله با شلیک مستقیم پلیس به خیابانها بیآیند، بدل به افراد آشوبگر و ترویج دهنده نفرت میشوند!
وجود تناقض در نحوه پوشش اخبار اعتراضات در کشورهای مختلف، ضمن تایید عدم صداقت صاحبان این رسانه، میزان وابستگی «رادیو فردا» به کاخ سفید را نشان میدهد.
بهره سخن
استاندارد دوگانه مسئولان، رسانهها و شخصیتهای غربی در خصوص تظاهرات مردم فرانسه ضد نژادپرستی و خشونت نیروهای پلیس اتفاق جدیدی نیست. کشورهای حوزه یوروآتلانتیک سعی دارند با تقسیم جهان به دو بخش «متمدن» و «غیر متمدن» هرگونه اعتراض شهروندان اروپایی- آمریکایی را به جریانات افراطی همچون آنارشیستها، گروههای راست افراطی، اقلیتهای مذهبی و جوانان نسبت دهند و مسیر را برای سرکوب سازمان یافته معترضان و دستگیری افراد هموار سازند. در حالی که خیابانهای پاریس، مارسی، لیون و ... شاهد برخورد تند نیروهای پلیس با مردم عادی بود؛ هیچ یک از کشورهای غربی این اقدامات را محکوم نکردند یا اتحادیه اروپا خواستار تحریم نیروها و اتحادیه پلیس فرانسه نشد. حتی چهرههای مشهور هنری و ورزشی نه تنها خواهان براندازی جمهوری پنجم فرانسه نشدند بلکه مردم را به پرهیز از خشونت و عدم آسیب به اموال عمومی دعوت کردند. «سیاست یک بام و دو هوا» دولتهای اروپایی در خصوص نقض حقوق بشر در کشورهایی همچون آمریکا و فرانسه سبب ایجاد این سوال در میان پژوهشگران میشود که دولتهای جهان به اصلاح آزاد آیا واقعا به ارزشهای دموکراتیک و حقوق بشر پایبندند یا آنکه از این عبارات صرفا استفاده ابزاری و تبلیغاتی میکنند؟
منبع: مهر
16.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یک قناد مغازهاش رو به عشق مولا خالی کرد
🔺مردم دارند میترکونند، یک قنادی همه شیرینیهاشو به عشق مولا داره میآره بین جمعیت
#فقط_به_عشق_علی
#مبلغ_غدیر_باشیم