هدایت شده از 🔵#گام_دوم_انقلاب🔵
نمایندگان و پادوهای داخلی برنامه غربی ها در ایران!!!!
برخی گروههای داخلی همسو با غرب هم هستند که در بزنگاههای مختلف با توصیه به انفعال و باج دادن به غرب، راه میرزا ملکم خانها و تقیزاده را دنبال میکنند. نشانههای این انفعال را میتوان در مواضع مدعیان جریان اصلاح طلبی در فردای اغتشاشات مشاهده کرد.
چندی پیش «ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه امریکا در گفتگو با روزنامه «اسرائیل هیوم» اعلام کرد که دولت جو بایدن چندین روش ارتباطی غیررسمی با ایران را برای طرح مسائل متعدد بین دو کشور حفظ کرده است. این دیپلمات امریکایی مسئله بازگشت دولت بایدن به توافق هستهای را رد و عنوان کرد که کماکان احیای برجام با ایران در دستور کار واشنگتن نیست. همین اظهارات بهانهای بود تا بار دیگر جریان غرب باور داخلی، برجام و FATF را با محوریت تحت فشار قرار دادن دولت سیزدهم به صدر رسانهها بازگردانند. هفته نامه (صدا) متعلق به طیف رادیکال جریان اصلاحات در گزارشی با اشاره به توقف مذاکرات احیای برجام، چشم انداز آینده کشور را بسیار تیره و تار ترسیم کرده و با طرح این ادعا که سیاست خارجی دولت سیزدهم موجب منزوی شدن جمهوری اسلامی ایران در منطقه و بین الملل شده آورده است، شانس طلایی ایران برای بازگشت به برجام و احیای روابط با کشورهای دنیا که میتوانست به سیاستهای خصمانه امریکا علیه ایران پایان دهد، با روی کار آمدن دولت رئیسی از بین رفت.
محمود واعظی رئیس دفتر روحانی نیز ۲۵ دی در گفتوگویی با تأکید بر لزوم تصویب FATF گفت: همواره سیاست ما بر این بوده که باید موانع بر سر راه روابط خارجی و روابط اقتصاد خارجی برطرف شوند یکی از این موانع FATF است. مهدی مطهری نیا هم در روزنامه مردم سالاری ۲۱ دی ماه وجود گفتمان انقلابی را مانع توافق در برجام خوانده و مینویسد: اکنون در ایران دولتی انقلابی روی کار است که نمیتواند با امریکا توافق کند.
رسانهها و فعالان اصلاح طلب در حالی رویکرد دولت سیزدهم و حاکمیت را موجب توقف مذاکره احیای برجام عنوان میکنند که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، امریکاییها چندان مایل نیستند به برجام بازگردند و برای بازنگشتن به برجام هر بار بهانهای میآورند، یک بار میگویند روسیه مانع احیای برجام است، بار دیگر ایران را مانع معرفی میکنند، اخیراً نیز ادعا کردند اعتراضات داخلی ایران و نقض حقوق بشر مانع توافق شده است! بر این اساس، امریکاییها در پی استمرار سیاست بلاتکلیفی در قبال برجام هستند. امریکا برجامهای دیگری هم میخواهد از جمله برجام پلاس و برجام ۲ یا برجام ۳ و ۴.
هدایت شده از 🔵#گام_دوم_انقلاب🔵
اغتشاشگران ول کردند اینها ول نمی کنند!
به گزارش مشرق، عبدالله گنجی در کانال تلگرامی خود در خصوص ماجرای تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران از سوی پارلمان اروپا نوشت
اروپایی ها می توانند سندی ارائه کنند که سپاه کسی را -خصوصا در اروپا- در این سالها ترور کرده باشد؟
سپاه حتی با داعش تروریست هم مردانه می جنگید و کسی را ترور نکرد. در حالی که آمریکا بزرگان القاعده را علنا ترور کرده است. پس چرا به سمت تروریست نامیدن سپاه رفتند؟
سپاه بزرگترین سد در مقابل براندازی و از مهمترین بازوهای توانمند ج. ا است. از هر مسیری برای براندازی می روند به این سد برمی خورند
-قدرت بازدارندگی (موشکی) سپاه
-کمک به دولتها در دور زدن تحریم سپاه
-چرخاندن چرخ توسعه کشور در تحریم سپاه
-برخورد با نفوذهای پیچیده اطلاعاتی-امنیتی سپاه
-پیکان قدرت منطقه ای سپاه
-سیل و زلزله کنار مردم سپاه
بدون تردید سپاه بزرگترین سازمان مبارزه با تروریسم در جهان است و بزرگترین فرمانده سپاه در این مبارزه (حاج قاسم) توسط تروریست پرورها(آمریکا) رسما ترور شده است
اروپای ناکام در براندازی اخیر، خوب می داند که صدها شهروند تروریستش توسط سازمان ضد تروریسم سپاه در سوریه به هلاک رسیده اند
درست است که رای پارلمان اروپا واکنشی به ناکامی اغتشاشات براندازانه و محکوم است اما این رای هم جای تامل دارد
این پارلمان٧٠۵ عضو دارد که ١۶٠نفر آن غایب بودند
از۵۴۵نماینده حاضر نیز ٢٣٢نفر رای مثبت ندادند بنابراین از٧٠۵عضو ٣١٣نفر رای مثبت دادند یعنی اقلیت۴۴درصدی رای مثبت دادند
هر قدر به مواضع، تصمیمات و رفتار اروپایی ها در۴۵ روز گذشته نگاه می کنم یک چیز بیشتر برایم ثابت و هویدا می شود.
احمقانه دارند لو می دهند و ثابت می کنند، اغتشاشات اخیر در ایران منشأ خارجی دارد. یعنی اغتشاشگران ول کردند اینها ول نمی کنند
هدایت شده از 🔵#گام_دوم_انقلاب🔵
جسد برجام اگر دفن میشد اینگونه بو نمیداد/ برجام یک کج راهه است، نباید به آن دل بست
محمدجواد لاریجانی
یک تحلیگر مسائل سیاسی با بیان اینکه برجام سند فضاحت جبهه اصلاحات است، گفت: استراتژی دولت فعلی برای اینکه کارمان را بدون برجام ادامه دهیم استراتژی خوبی است.
به گزارش مشرق، محمدجواد لاریجانی تحلیگر مسائل سیاسی، در باره آینده برجام گفت: جسد برجام متاسفانه دفن نشده و بو میدهد! و اگر دفنش میکردند بو نمیداد!
وی ادامه داد: برجام یک کجراه است و ما نباید به این کجراه دل ببندیم و نباید به آن دلبستگی صورت گیرد.
لاریجانی تاکید کرد: ما امروز بهای برجام را پرداختیم و باید تلاش کنیم که کالای آن را دریافت کنیم و کالای برجام هم برای ما این است که تحریم ها باید برداشته شود و طرف مقابل حتی باید به خاطر تاخیر در اجرای تعهداتش خسارت هم پرداخت کند، بنابراین استراتژی ما باید این موضوع باشد که الان وجود ندارد.
این تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: البته باید مذاکرات را ادامه دهیم ما مذاکرات را قطع نکرده ایم مذاکرات را طرف مقابل قطع کرده است و ما آماده مذاکره هستیم.
وی افزود: برجام برای این درست شد که توانمندی هستهای ما را صفر کند که این شدنی نیست. بنابراین ما مذاکرات را ادامه میدهیم اگرچه ظاهرش این نیست!
لاریجانی ادامه داد: آنهایی که همین اخیراً هم شعار دادند و می دهند که اگر ما بودیم برجام را چنین میکردیم و چنان می کردیم، اشتباه می کنند و نمی دانم چگونه است که این پروسه را نفهمیده اند، پروسه یک پروسه شفاف است که چه میخواهد و کجا میخواهد برود و چرا چیزی از آن در نمی آید و ابتر است.
این تحلیلگر مسائل سیاسی یادآور شد: در انتخابات آینده کسانی که از جناح اصلاحطلب می خواهند وارد میدان شوند احتمالاً می خواهند بگویند که شما بهترین فرصت ها را از دست دادید و اگر ما بودیم برجام را فلان می کردیم و بهمان می کردیم! ولی برجام سند فضاحت جبهه اصلاحات است.
وی گفت: استراتژی دولت فعلی استراتژی درستی است یعنی ما باید کارمان را بدون برجام ادامه دهیم. مصوبه مجلس هم بسیار درست است ما نباید اجازه دهیم توانمندی هسته ای کشورمان صفر شود که به حمدالله هم نمی شود.
لاریجانی گفت: توانمندی هستهای ما باید برای بخش های اساسی به کار گرفته شود، داروها و کارهای پزشکی کارهای بسیار خوبی است اینها کارهای حاشیه صنعت هستهای ما است و توانمندی هستهای ما باید صرف تولید انرژی و پروژه های پیشران شود. کشتی های بزرگ مادر دریاها باید با توانمندی هسته ای حرکت کنند و انرژی شان باید هستهای باشد. تکنولوژی هستهای ده ها رشته بسیار مهم را با خود به پیش می برد.
دیروز چارلی ویمرز، نماینده سوئدی پارلمان اروپا که یکی از طراحان متمم پیشنهادی مطرح شده در پارلمان اروپا برای تعلیق مذاکرات برجام بود در توییتر نوشت: «پارلمان اروپا به تعلیق مذاکرات برجام رأی منفی داد. تا وقتی که نمایندگان خواستار اتمام مذاکرات بیثمر برجام شوند راه باقی است... متمم ما رد شد.»
منبع: فارس
هدایت شده از 🔵#گام_دوم_انقلاب🔵
پهلویها همانهایی بودند که با وابستگی کشور را به خفت کشاندند
رهبری فرمودند: حکومت ایران در زمان رژیم طاغوت منحوس، رژیم ذلیل، رژیم فاسد که تا گردن در لجنزار وابستگی گیر کرده بود. انقلاب اسلامی، پیکر این ملت را ازاله کرد و آنها رفتند. انقلاب اسلامی، حکومتی را بر سرِ کار آورد که مستقل است.
پای درس آقا| پهلویها همانهایی بودند که با وابستگی کشور را به خفت کشاندند
به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری فارس، سیاست سلطنت پهلوی همچنان برای متوهمین عصر حاضر و دلخوشان به دوران استبداد سلطنت، قبله آمالی است که قرار است خط عافیت و آبادانی را بر روی این کشور بکشد تا در طرفةالعینی ایران را تبدیل به بهشت روی زمین بکنند. در ادامه سخنان آیتاللهالعظمی خامنهای را به عنوان کسی که طعم ظلم و خشونت پهلوی را در زندانهای ستاد مشترک و قصر چشیده میخوانید.
دیکتاتوری محض به نام خدمت به مردم
آن نظام سیاسیای که امام بزرگوار ما با نهضت خود و به کمک این ملت از بین برد - یعنی نظام فاسد و وابسته پادشاهی - نظامی بود که سردمداران و مسؤولان و رؤسای آن، به سرنوشت ملت ایران و جوانان این کشور اهمیتی نمیدادند و کشور و ملت را به سمت وابستگی هر چه بیشتر سوق میدادند. سعادت مردم به عنوان یک هدف، برای آنها مطلقاً مطرح نبود. اداره کشور، با الگوهای غلط و نامتناسبی انجام میشد، که از کشورهای بیگانه به طور ناقص گرفته شده بود و تازه همان هم اجرا نمیشد، یعنی یک نظام استبدادی و دیکتاتوری محض، تحت نامهای گوناگون و با روشهایی که هیچکدام از آن روشها، برخاسته از اراده و خواست ملت و متوجّه به مصالح آنها نبود.
سوق مردم به ابتذال و فحشا
در نظام وابسته منسوخ و برافتادهی قبل از انقلاب، مردم دچار فساد و بیبند و باری بودند، یا به تعبیر درستتر، به سمت فساد و بیبند و باری و خودباختگی و بیایمانی سوق داده میشدند. یعنی حرکت ملت را این طور تنظیم کرده بودند که روزبهروز در کشور، بیایمانی همهگیرتر شود و مردم از ایمان معنویِ درست محروم بمانند و به فساد و بیبند و باری کشانده شوند و خودباختگی در مقابل بیگانگان در آنها تقویت گردد و استقلال اقتصادی و فرهنگی در کشور، مفهومی نداشته باشد. جهت کلّیِ حرکت در آن نظام منسوخ و فاسد، این بود. در این مرحله، هنر بزرگ امام بزرگوار در این بود که به جای آن نظام فاسد، یک نظام سیاسی در این کشور برقرار کرد که به جای بیاعتنایی به مردم، عشق به مردم بر آن حاکم است. به جای بیتوجّهی به سرنوشت ملت، بخصوص سرنوشت جوانان، عشق به سرنوشت ملت و عشق به سرنوشت جوانان و اهمیت فوقالعاده به آنها در آن مطرح است. به جای خودباختگی در مقابل بیگانگان، خودباوری در میان مردم روزبهروز توسعه پیدا میکند. به جای وابستگی سیاسی و اقتصادی و فرهنگی به بیگانگان، استقلال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی هدف قرار گرفته است.(۱۳۷۶/۰۳/۱۴)
ازاله پیکر ملت از نجاست پهلوی با انقلاب اسلامی
برای یک ملت، خفّتی بالاتر از وابستگی نیست. در حقّ یک ملت از سوی مسؤولان، جنایتی سنگینتر از وابسته کردن آن ملت نیست. در مقابل، برای مسؤولان یک ملت، هیچ خدمت و وظیفهای بزرگتر از این نیست که استقلال او را حفظ کنند. البته استقلال هم مراتبی دارد که اوّلِ آن، استقلال سیاسی است. استقلال سیاسی آسانترینش است. یعنی حکومتی به وجود آید که به قدرتها، وابسته نباشد. انقلاب اسلامی، چنین است. حکومت ایران در زمان رژیم طاغوت منحوس، رژیم ذلیل، رژیم فاسد که تا گردن در لجنزار وابستگی گیر کرده بود، اصلاً وابسته زاییده شده بود.
محمدّرضا که پدرش وابستگی داشت، از ابتدای تولّد در محیط وابستگی حرکت و تنفّس کرده بود و اصلاً غیر از این را تصوّر نمیکرد. آنها این ملت را به سوی وابستگی سوق داده بودند. انقلاب اسلامی که آمد، آنها را از این ملت ازاله کرد. واقعاً ازاله شدند؛ مثل ازاله نجاست از بدن و جامه که برای نماز لازم است! انقلاب اسلامی، پیکر این ملت را ازاله کرد و آنها رفتند. انقلاب اسلامی، حکومتی را بر سرِ کار آورد که مستقل است. از امریکا حرف نمیشنود. از هیچ کس دیگر هم حرف نمیشنود و از هیچ کس نمیترسد. (۱۳۷۵/۰۱/۲۸)
هدایت شده از 🔵#گام_دوم_انقلاب🔵
شرم باد بر این ویدئوی صدثانیهای حزب سازندگی
یک ویدئوی صدثانیهای از دبیرکل حزب سازندگی کافی است تا با همه ماهیت این بخش از اصلاحطلبی آشنا شویم. ترکیبی مهوع از خلقوخوی انحصارطلبی و هرجومرج و شخصیتپرستی و دشمنی با مردم!
اصلاحطلبی یکی از بهترین واژههای خلقشده در ادبیات انقلاب بود و میتوانست یکی از بهترین ایدهها هم باشد. چه کسی از اصلاحات بدش میآید و چرا باید فکر کنیم که نیازی به اصلاحات نداریم. همه بحث بر سر این بود و هست که این لفافهای بیش نیست. همین صدثانیه مخاطب را متوجه عمق فاجعه مسلک و مرام اصلاحطلبی در ایران میکند. کتمان نمیکنم که این، همه اصلاحطلبی در ایران نیست، اما تقسیمات سالهای اخیر این جبهه و کوچ برخی از روشنفکرترینهای این گروه به حزب سازندگی، فرصتی است تا ببینیم در سخنان دبیرکل سازندگی چه چیزی از اصلاحات و فلسفه سیاسی میتوان دید.
حسین مرعشی در این ویدئوی صدثانیهای میگوید: «تضعیف آقای هاشمی مال انتخابات دور دومش بود، یعنی آنجایی که احمد توکلی براساس یک برنامه از پیش طراحیشده آمد و ۵/۴ میلیون رأی آقای هاشمی را گرفت. نقطه تضعیف آقای هاشمی از آنجا شروع شد.»
مغز منجمد سیاسی را ببینید! چنان در مرحوم هاشمی همه هستی و وجود حزب و دار و دسته را متبلور میبیند که حضور یک نامزد دیگر به انتخابات را بدون هیچ تفسیر و توضیحی، توطئه تضعیف آقای هاشمی میداند و میگوید برنامه از پیشتعیینشده بوده است! ترجیح این شخص و حزبش در تاریخ انقلاب این بوده که کسی مقابل هاشمی قدعلم نکند و حتی یک چوب خشک هم به انتخابات وارد نشود و شخص هاشمی با خودش یا نهایتاً با کسی که خودش تعیین میکند (جاسبی یا امثال او) رقابت کند. ورود هرکس به انتخابات مقابل هاشمی از نظر ایشان یک دسیسه و توطئه بوده است باهدف تضعیف شخص شخیص هاشمی! آن ۵/۴میلیون نفر هم از نظر ایشان مردم نبودند، که مشتی توطئهگر و تضعیفگر آقای هاشمی بودند. این سخنان نیازی به توضیح ندارد. یک فاجعه تمامعیار است. وهن سیاست، وهن حکمرانی، و وهن اندیشه است.
مرعشی ادامه میدهد: «آقای هاشمی حتی در ۹۲ هم که کاندیدا شد، دنبال فرصتی بود که اگر یکبار دیگر رأی قابلتوجهی از مردم بگیرد، در قامت خودش ظاهر شود و این فرصت پیش نیامد. در ۸۴ به خاطر شرایط سیاسی پیش نیامد و در ۹۲ هم که شرایط سیاسی و اجتماعی بعد از هشتسال ریاستجمهوری احمدینژاد مهیا شده بود، شورای نگهبان براساس توصیه وزارت اطلاعات ورود کرد که البته آنها (شورای نگهبان و وزارت اطلاعات) تصمیم درستی برای خودشان گرفتند، چون آقای هاشمی ۲۹ میلیون رأی داشت و اگرمیآمد، کار آنها را [خراب میکرد]».
«شرایط سیاسی» از نظر دبیرکل حزب سازندگی چیست؟ شرایطی که در آن هاشمی رأی نیاورد! همین! برای انتخاباتی که وزارت کشور دولت اصلاحات برگزار کرده و بحثی بر سر تقلب و حتی تخلف هم در آن نبود، بهاینخاطر که هاشمی پیروز نشد، پرچم دشمنی با مردم رأیدهنده را در دست میگیرند و برای حزب خودشان مرثیه میخوانند. مرعشی در همین چند جمله مدعی است بهخاطر اینکه احمدینژاد هشتسال ریاستجمهور بوده (و لابد مردم بیزار شده بودند) شرایط رأی ۲۹ میلیونی آقای هاشمی فراهم بود، اما درباره رأی آوردن ۱۷ میلیونی احمدینژاد در ۸۴ همین نتیجه را نمیگیرد و نمیگوید «بهخاطر هشتسال ریاستجمهوری اصلاحات، شرایط سیاسی فراهم شد و مردم به احمدینژاد رأی دادند.»
فضای انحصارطلبی و شخصپرستی در این چند جمله موج میزند. هاشمی از نظر این حزب حتی حیف است که بهخاطر منع قانون اساسی یک دوره از ریاستجمهوری دور بوده باشد. باید پیدرپی ریاستجمهور یا رئیسمجلس میبود و اگر در این ۳۸ سال حضور در قدرت در حکمرانی نظام جمهوری اسلامی، چند سالی را به ضرورت قانونی یا بیمیلی رأیدهندگان، نتوانست ریاست کند، باید الان همه چیز را به گردن توطئه انداخت؛ و حتی همین حالا برای دوران فقدان او داستان بافت که اگر او میبود و میماند، چه میشد.
مرعشی چند روز پیش نیز گفته بود «هرچه میکشیم از دست این انقلابیگری است» و پاسخ داده بودیم که «هرچه میکشید از ترک روحیه انقلابی است. روحیه انقلابی با انباشت ثروت و ترجیح جاه و مقام و آثام و روحیه دُردآشام است که از دست میرود.» حالا نیز به این مغزهای منجمد سیاسی میگوییم اگر شراط امروز کشور گرفتار فشار تحریمی غرب و آشوب داخلی شده، از همین روحیه تمامیتخواهی و غیرانقلابی شماست که گناهانتان روی هم تلنبار شده و روحیه دُردآشام دارید که در رفاه و خوشی و آسایش باشید و مردم را اگر به شما رأی نداند، بخشی از یک سناریوی توطئه بخوانید. همه گرفتاریهای مملکت را در همین مغزهای پوسیده سیاسی باید جستوجو کرد. مغزهایی که شرم ندارد حزب و دار و دسته خود را بر همه مصالح کشور ترجیح دهد.
هدایت شده از 🔵#گام_دوم_انقلاب🔵
اندر بُردهها و داشتههای پهلویها
اسناد میگوید رضاخان به گاه خلع و فرار از ایران، علاوه بر آنکه لقب بزرگترین زمینخوار کشور را از آن خود کرده بود، در بانک ملی نیز سرمایهای هنگفت داشت. با این همه آنچه تکلیفش هرگز روشن نشد، داراییهای وی در بانکهای انگلیس، امریکا و سوئیس بود، که نهایتاً فرزندان نیز صدای آن را درنیاوردند! در سندی، سپرده قزاق در یکی از بانکهای امریکا، ۲۵۰ هزار دلار قید شده که بسا مطلعین، میزان واقعی دارایی او در بانکهای آن کشور را، بیش از این مقدار و در حدود ۵۰۰ هزار دلار دانستند.
جالب اینجاست که محمدعلی فروغی نیز، رقم دوم را تأیید کرد! اسنادی از این سپردهها، در ایران ماند که بر تارنمای پژوهشگاه تاریخ معاصر قرار دارد. فرزندان قزاق، اما وسعت مشرب داشتند و تنها در پی ملک نبودند و در بسیاری از ابرواحدهای اقتصادی، عمده بنگاهها و پروژههای سودآور، کازینوها و کابارهها در خارج و داخل کشور، از سرمایهگذاران اصلی بودند. شاه در آستانه سفر مرگ، کمتر به خارج کردن پول نقد پرداخت، چون پیشتر بانکهای خارجی را از آن لبریز کرده بود! مخصوصاً پس از افزایش قیمت نفت در اوایل دهه ۵۰، پورسانت خرید اجباری اسلحه، مستقیماً به حسابهای خارجیاش میرفت. امروزه بخش زیادی از پروپاگاندای رسانهای سلطنت، از محل انباشت همان پورسانتها و کاسبی با آن تأمین میشود. در روزهای آخر، تنها مشکل در خارج کردن جواهرات سلطنتی بود، که برحسب روایت مشهور و منهای تاجها و معدود موارد نشاندار، با عجله آنها را که در بخشی از کاخ نگهداری میشد، در ۳۷۴ چمدان مخصوص جای دادند و بردند. انتقال آن نیز ماجراهایی دارد، که بماند به وقتش. بخشهایی از آن جواهرات قیمتی داشت، که تاجها در برابر آن رنگ میباخت!
برحسب شواهد، بخش مهمی از ارثیه شاه، همچنان در دست فرح دیباست. رضا پهلوی راست میگوید که در ۶۳ سالگی، هنوز از مادرش پول توی جیب میگیرد و شخصاً شغل ندارد! تازه این قلم بعید میداند که پس از مرگ والده نیز، ثروت او به شکل گُترهای دست پسرش را بگیرد. او با شرایطی که احتمالاً تداوم معرکهگیری سیاسی در زمره آن است، همچنان مواجببگیر مامان خواهد بود! لوسبازی هایی، چون «من وکالت میدهم» نیز، به این دلیل سر هم شده است، که نهایتاً مالی بیشتر به او مبذول شود. محل نگذارید.
اینها شمهای از تبار و حالات عنصری فانتزی است، که سرویسهای خارجی از بد آمد روزگار، مجبورند به او «خانباجی» بگویند! فاعتبروا یا اولیالابصار.
هدایت شده از کانال دیده بان
سال 1358:امسال سال آخرشونه
سال 1368 :قطعا دیگه امسال سال آخرشونه
سال 1378:این دیگه جدیه سال آخرشونه
سال 1388:امسال رفتنی هستن
سال 1398 :عید تهرانیم
سال 1401: قبل از بارش برف جمهوری اسلامی سقوط میکنه
سال 1428:.......مشترک مورد نظر زیر خروارها خاک مدفون گردیده و جمهوریاسلامی مقتدر و نیرومندتر از گذشته پابرجاست🤗
#دیدهبان
@diooib
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پشت پرده تلاش اتحادیه اروپا برای تروریستی اعلام کردن #سپاه پاسداران#تروریست #اطلاعیه_فوری
#منسپاهیام