🔸️سانسور ریاست ایران بر مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل در رسانههای غربگرا
واقعیت این است که رسانه های جریان غربگرا در مواجهه با اخبار مثبت، «سانسورچی های ماهری» هستند. فرض کنید شورای حقوق بشر سازمان ملل، ایران را محکوم می کرد. تجربه ثابت کرده است که اگر چنین اتفاقی رخ می داد، رسانه های جریان غربگرا همگی به صف شده و فریاد وامصیبتا سر داده و مدعی میشدند که ایران کشوری منزوی و تنش آفرین است و همه دنیا این را فهمیده است.
حالا به این خبر توجه کنید: «ایران رئیس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد». انتخاب ایران به ریاست مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل با توجه به فرآیند انتخاب آن حاکی از یک دستاورد دیپلماتیک برای کشورمان است. بر اساس این فرآیند باید گروههای منطقهای از قارههای مختلف نامزدهای خود برای ریاست این مجمع را معرفی کنند که در این مرحله در اتفاقی کمنظیر تمام کشورهای آسیایی از جمله کشورهای عربی منطقه و از جمله عربستان که برای عضویت در نهادهای بینالمللی معمولا با ایران در رقابت بودند، این بار رقابت را کنار گذاشته و نام جمهوری اسلامی ایران را به عنوان تنها نماینده قاره آسیا برای ریاست این مجمع معرفی کردهاند.
این رویداد ناشی از توجه ویژه دولت سیزدهم به دیپلماسی منطقه ای و ارتباط موثر با همسایگان است. مسئله ای که متاسفانه در دولت قبل مورد غفلت قرار گرفت و همین غفلت، از یکسو فرصت های زیادی را هدر دادو از سوی دیگر خسارت های بزرگی را به کشور تحمیل کرد.
ریاست ایران بر مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل خبر مهمی است. اما از آن مهمتر، روندی است که به این نتیجه منجر شده است. روندی که بیش از پیش ثابت می کند، اقتدار در دیپلماسی، قطعا از انفعال نتایج بهتری داشته و دارد.
دیپلماسی مقتدرانه در روابط بین الملل، قطعا هزینه هایی در پی دارد اما تجربه ثابت کرده که هزینه ای که دیپلماسی مقتدرانه در پی دارد، خیلی کمتر از هزینه ای است که دیپلماسی انفعالی به مردم تحمیل می کند.
نشان به آن نشان که رویکرد دولت اصلاحات در دیپلماسی منجر به آن شد که نهایتا رئیس جمهور آمریکا در اقدامی گستاخانه، ایران را بخشی از محور شرارت نامید. در یک نمونه دیگر دیپلماسی دولت قبل، خسارت محض برجام را در پی داشت.
نکته قابل تأمل اینجاست که همزمان با سانسور هماهنگ خبر ریاست ایران بر مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل در رسانه های جریان غربگرا، در آنسو رسانه های معاند با خشم و عصبانیت این خبر را منتشر کردند
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدنی تر از این نمی شه بسیار زیبا وافتخار آفرین .👏👏👏👏
✡ مهیر لانسکی یهودی؛ رهبر شبکه جرم و جنایت سازمانیافته در آمریکا
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
◾️اگر به گفتوگو باور داشتی خسارت برجام را به بار نمیآوردی!!!...
🔸️آقای روحانی اخیراً گفته بود که عمیقاً باور دارد که گریزی از گفتوگوی انتقادی نیست. او در عین حال میگوید گریزی از بازخوانی تاریخ نیست!...
🔹️در واکنش به این سخنان روزنامه وطن امروز نوشت :
بدیهی است کسی در گفتوگوی انتقادی سازنده و شکلگیری نوعی دیالوگ نتیجهبخش میان طرفهای گوناگون که ثمره آن تحقق منافع عمومی و ملی کشور و نظام باشد شبههای وارد نمیکند. با این حال بهتر است آقای روحانی به این سؤال مهم پاسخ دهند: حدود و ثغور مفهومی و مصداقی این گفتوگو که ایشان قویاً بر آن تاکید دارند چیست؟
🔸️اگر منظور آقای روحانی از گفتوگوی انتقادی، استفاده از الفاظ «بیشناسنامه»، «بزدل»، «بیسواد» و «بزغاله» در قبال دیگران است، باید به ایشان گفت آن دوران سیاه سپری شده است!...
🔸️از سوی دیگر، آقای روحانی تاکید کردهاند گریزی از بازخوانی تاریخ رفته نیست. این بهترین عبارتی است که ایشان در طول سالهای پس از دوران پرتلاطم و پرهزینه ریاست جمهوری خود به کار بردهاند. جهت نمونه، بهتر است به یکی از این موارد اشاره کنیم:
در روزهای منتهی به انعقاد توافق هستهای میان ایران و اعضای ۱+۵ سؤال مهمی ذهن منتقدان رویکرد دولت گذشته در مذاکرات هستهای را نسبت به خود مشغول کرد. این سؤال مهم، مربوط به طول عمر برجام و امکان خروج دولت بعدی آمریکا (دولتی که پس از اوباما بر سر کار میآمد) در قبال این توافق بود.
🔸️رسانههای آمریکایی و اروپایی متفقالقول بودند که دولت بعدی آمریکا اگر با اصل توافق یا اجزای آن مخالف باشد، قدرت خروج از توافق و بازگرداندن تحریمهای یکجانبه ضدایرانی را خواهد داشت و با توجه به اتصال زیرساختهای اقتصادی آمریکا و اروپا، دیگر کشورها نیز اجباراً از این مسئله تبعیت خواهند کرد.
◾️در مقابل، مسئولان تیم مذاکرهکننده هستهای و شخص رئیسجمهور سابق مدعی بودند اساساً امکان خروج آمریکا از توافق هستهای وجود ندارد! آنها (اعضای دولت یازدهم و دوازدهم) نگرانیها و دغدغههای مطرحشده در اینباره را نشاندهنده پیوند منتقدان برجام و صهیونیستها(!) دانسته و به آنها انگ عدم آشنایی با عالم دیپلماسی و جهان واقعی میزدند!!!...
🔸️در نهایت، سال ۲۰۱۸ میلادی، دونالد ترامپ رئیسجمهور وقت آمریکا با یک امضای ساده، از توافقی که قرار بود شورای امنیت سازمان ملل متحد مثل یک کوه محکم پشت آن بایستد خارج شد و علاوه بر تحریمهای یکجانبه قبلی، تحریمهای گستردهتر دیگری را نیز در عرصههای دارویی و اقلام ضروری علیه کشورمان وضع و اجرایی کرد! در نتیجه، سیاست خارجی و اقتصادیای که دولت سابق بر مبنای اصالت و موضوعیت برجام ساخته بود، با یک امضای ساده برهم ریخت و ابراز تأسف دبیرکل سازمان ملل متحد نیز نتوانست آثار و تبعات این سوءمحاسبه خطرناک و پرهزینه را جبران کند!!!...
◾️این تنها یک واقعه تاریخی بود که گریزی از بازخوانی آن نیست، زیرا آثار و تبعات بزرگنمایی فوق تصور رئیسجمهور سابق در قبال وزن و ماهیت توافق هستهای سال ۲۰۱۵ را تا امروز شهروندان بر سر سفره خود مشاهده میکنند!...
اگر بازخوانی گذشته، منتج به ترسیم یک آینده روشن و به دور از تکرار خطاهای پرهزینه قبلی باشد، قطعاً باید از مواضع اخیر آقای روحانی استقبال کرد و آن را نشانه اصلاح رویکرد نادرست گذشته دانست.
🔸️اما مواضع هفتههای اخیر رئیسجمهور سابق و اطرافیانش نشان میدهد آنها به جای بازخوانی گذشته و عبرتگیری از آن، درصدد بازیابی و بازآفرینی همان نگاه و خطای وحشتناکی هستند که اقتصاد کشور و معیشت عمومی را تحت تاثیر آثار سوء خود قرار داد. بهتر است آقای روحانی و همراهان ایشان واقف باشند!!!...
این استوری یکی از بلاگرهای ساکن ترکیه ست که بخاطر نبودن آزادی در ایران؛ اخیرا مهاجرت کرده
جالبه،این سطح از آزادی!
جهت پیوستن به جمع ما در گروه دشمن شناسی ، نوشته های رنگی را لمس نمایید
گروه دشمن شناسی
✡ اسطورهٔ هولوکاست، در خدمت اشغال آمریکا!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ ساموئل برونفمن یهودی؛ بزرگترین تولیدکننده مشروبات الکلی و مواد مخدر ایالات متحده آمریکا
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ آرنولد روتشتین یهودی؛ بنیانگذار تبهکاری سازمانیافته در آمریکا
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ بیلی رز یهودی؛ از رهبران اصلی سندیکای جهانی تجارت مواد مخدر
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ مهیر لانسکی یهودی؛ رهبر شبکه جرم و جنایت سازمانیافته در آمریکا
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ اسطورهٔ هولوکاست و اشغال امریکا (١)
1⃣ تا اواخر قرن ١٩، یهودیان در آمریکای شمالی از نظر جمعیت بسیار اندک بودند و لذا #الیگارشی_یهودی به حضور یک جمعیت انبوه یهودی نیاز داشت تا بتواند اقتدار سیاسی خود را تثبیت و تکمیل کند.
2⃣ نتیجه این بود که در آستانهٔ جنگ دوم جهانی، شهر نیویورک با ١.۵ میلیون نفر سکنهٔ #یهودی به بزرگترین و متراکمترین مرکز یهودیان جهان تبدیل شد. در این زمان در شیکاگو ٣۵٠هزار نفر، در فیلادلفیا ١٧۵هزار نفر و در لندن ١۵٠هزار نفر یهودی استقرار یافته بودند.
3⃣ حضور این جمعیت انبوه و بسیار ثروتمند بهسرعت چهرهٔ فرهنگی و اجتماعی جامعهٔ #آمریکا را تغییر داد.
4⃣ یهودیان بههمراه خود حرفههای سنّتی خویش را نیز از روسیه و شرق اروپا به “دنیای جدید” منتقل کردند، از جمله ایجاد شبکهٔ گستردهٔ تجارت #مشروبات_الکلی.
5⃣ یهودیان مهاجر اروپای شرقی بنیانگذاران تجارت مشروبات الکلی در آمریکا هستند و این تجارت چنان اوجی گرفت و حیات اجتماعی و فرهنگی جامعه آمریکا را به خطر انداخت که در سال ١٩٣٣ دولت آمریکا فروش مشروبات الکلی را ممنوع کرد!
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter