دشمن درجه یک ایران آمریکا و اسرائیله؛ پس گوش طالبان و باکو رو میپیچونیم اما طبیعتاً وارد جنگ با این شاخ و برگها نمیشیم. این تلهی تکراری آمریکاییه و ما حواس جمع تر از اونیم که همچین حماقتی کنیم.
🗣عـــیّار ✍️
➺ @Twitter_eita [عضویت]
اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيطانِ الرَّجيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ اَعْدائُهُمْ اَجْمَعینْ
🔴 مشارطه، مراقبه، محاسبه، معاتبه، معاقبه
«یا أَيُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ لْتَنْظُرْ نَفْسٌ ما قَدَّمَتْ لِغَدٍ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ خَبیرٌ بِما تَعْمَلُونَ» اى کسانى که ایمان آوردهاید از (مخالفت) خدا بپرهیزید و هر کس باید بنگرد تا براى فردایش چه چیز از پیش فرستاده و از خدا بپرهیزید که خداوند از آنچه انجام مىدهید آگاه است. (حشر/۱۸)
🔴 از نظر اسلام اگر کسى بخواهد خودش را تربیت کند، باید مراحل مختلفی را طی کند، اولین مرحله «مشارطه» است، یعنی با خودش شرط میکند و یک قرارداد مىبندد که غذای من اینگونه باشد، خواب من اینگونه باشد، چگونه سخن بگویم، چگونه با خانواده و مردم رفتار کنم، زندگی من باید بر اساس رضای الهی تنظیم بشود، هر کاری که خداوند فرمان داده و دوست دارد انجام بدهم...
اینها را در ذهن خودش مشخص مىکند و با خودش پیمان مىبندد که بر طبق این برنامه عمل کند...
❌ مرحله بعد «مراقبه» است، یعنی همیشه از خودش مراقبت مىکند که همین طورى که پیمان بسته رفتار کند، خودش نگهبان شبانهروزی میشود...
❌ مرحله بعد «محاسبه» است، یعنی در هر شبانهروز، در یک زمانی که خود تعیین میکند، از خودش حساب مىکشد (معمولاً شبها قبل از خواب) که آیا مطابق آنچه که پیمان بستم عمل کردم؟ آیا از خود مراقبت کردم؟ اگر عمل کرده بود شکر و سپاس الهى و سجده شکر بجا میآورد، اما اگر خدای نکرده عمل نکرده بود به مرحله بعد که «معاتبه» است میرسد (یعنى خود را ملامت کردن)، خود را مورد عتاب قرار میدهد و سرزنش میکند که چرا پیمان شکنی کردم، اینجا به مرحله بعد میرسد که «معاقبه» است، یعنی خود را مورد عقوبت قرار میدهد، خود را تنبیه میکند، چگونه تنبیه میکند؟ مثلاً با صدقه دادن، با روزه گرفتن و امثالهم...
🔵 حضرت امام خمینی رحمت الله علیه در شرح چهل حدیث خود میفرماید انسان با خود شرط کند که از امروز به بعد بر خلاف فرموده خداوند تبارک و تعالى رفتار نکند، و این مطلب را تصمیم بگیرد، این امرى است خیلى آسان، انسان مىتواند به آسانى از عهده آن برآید.
تو عازم شو و شرط کن و تجربه نما ببین چقدر سهل است.
ممکن است شیطان و جنود آن ملعون بر تو این امر را بزرگ نمایش دهند، ولى این از وسوسههای آن ملعون است، او را از روى واقع و قلب لعن کن، و اوهام باطله را از قلب بیرون کن، و یک روز تجربه کن، آن وقت تصدیق خواهى کرد که چقدر آسان است، اگر از روی واقع و اراده و تمایل قلبی انجام بدهی خودت متوجه میشوی که چقدر آسان است...
وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى
✍️ حبیبالله یوسفی
#محاسبه
#لعن
@saghebin
38.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 شبنامه قسمت 1219
هشدار تاریخی بشار اسد به اعراب: اردوغان به دنبال احیاء عثمانی است هوشیار باشید!!
هشدار تاریخی بشار اسد به سران عرب / آیا اعراب هشدار اسد درباره اردوغان را جدی خواهند گرفت؟ / همه چیز درباره تلاش ترکیه برای تسلط جغرافیایی / بشار اسد: ترکیه به دنبال نوعثمانیگری است و اعراب باید این خطر را جدی بگیرند
❁❅❁❅❁❅❁❅
🔵 کانال *افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی*
https://eitaa.com/joinchat/2070216742Cfb46d21fc0
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دین و حجاب باعث شده کشورها عقبمانده بشوند
غلامی، استاد دانشگاه جواب این مسئله را میدهد
@Farsna
🅾 تعجب نکنید 🅾
⚠️ وقتی شنیدید آقای اسدی
دیپلمات کشورمان در بلژیک
۲۸ روز در بونکر آب به صورت عریان،
۹۰ روز در انفرادی بدون پنجره،
۱۰۰ روز در زندان بیماران اعصاب،
نگه داشته شده، تعجب کردید؟!
🔺 تعجب نکنید که اینطور جنایات در پیشینه بلژیکیجماعت، عجیب نیست!
▪️زمانیکه کنگو را استعمار کردند،
ده میلیون نفر رو کشتند،
جمعیتی از آنها را قطع عضو کردند،
برخی را هم در باغوحش به نمایش گذاشتند!
🇮🇷
🔵🟡🔵"مشروطسازی مشارکت"؛ بلای جان انتخابات امسال
یک فعال سیاسی اصولگرا اخیراً در بخشی از یک مصاحبه در پاسخ به این سؤال که "چطور میتوانیم مردم را به حضور در انتخابات سال جاری دعوت کنیم تا مشارکت بالا برود؟" گفته است:
"ان شاء الله به مردم اعتماد ببخشیم، امیدوارشان کنیم و به آنها قول بدهیم که رأیشان تأثیر دارد و در سرنوشتشان تعیین کننده است. اگر شرایط حضور و تحقق خواسته مردم را فراهم کنیم حتما مردم مشارکت بالا در انتخابات خواهند داشت"!
*این جمله به این معنیست که مثلا اگر در انتخابات سال 1400 کسانی از مردم در انتخابات مشارکت نکردند؛ این رخداد به این معنی است که نظام مردم را امیدوار نکرده، قول نداده که رأی آنها تأثیرگذار است و شرایط حضور و تحقق خواستههای مردم را نیز فراهم نکرده است!
نتایجی که از فرایند غلط "مشروطسازی مشارکت انتخاباتی" حاصل میشود و غلط بودن آنها اظهرمنالشمس است.
علت کاهش مشارکت کسانی از مردم در انتخابات را نیز باید در تأثیرات "تحریم انتخابات از سوی اصلاحطلبان" جستجو کرد.
تحریمی که با فعالیت چندین ماهه روی اذهان مردم و سیاهنمایی در قبال انتخابات؛ ذهن کسانی از مردم را در قبال بارزترین منصه دموکراسی و اصلیترین مسیر حل مشکلات یک کشور یعنی "صندوق رأی" مشوش کرد و منجر به رأی ندادن آنها شد.
همچنین است که باید دانست مشارکت حداکثری اگرچه یک امتیاز است و همه باید برای تحقق آن بصورت معقول تلاش کنند لکن قوت و اقتدار یک نظام سیاسی به برگزاری قانونی انتخابات است نه به میزان مشارکت.
زیرا مشارکت از آنجا که یک حق فردی و منوط به تشخیص فردی است؛ همواره ممکن است پایین یا بالا باشد فلذا ناصیه هیچ کشوری بسته به زلف میزان مشارکت نیست.
از جمله راههای افزایش مشارکت مردم در انتخابات نیز مفتضح کردن جریان تحریمی، بیان دلایل تأثیر انتخابات بر سرنوشت مردم و تبیین نقش مردم و "رأی خوب" یا بد آنها در شکلدهی به اجرائیات و روزمرههای کشور است.
"طالبان" درباره هژمونی ایران چه میداند؟!
🟢🟣🟡
صفار هرندی: ایران به نقطهای رسیده که ملتهای دیگر را هم حفظ میکند
حسین صفارهرندی، فعال اصولگرا و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام طی سخنانی در یادواره شهید "محمدرضا فرهادی" در بیرجند گفته است: سرعت رشد به گونهای خواهد بود که تبدیل به ابرقدرت خواهیم شد. اگرچه به لحاظ نظامی ابرقدرت شناخته شدهایم اما این اتفاق در ساحت سیاسی، فرهنگی و اقتصادی هم دور از انتظار نیست.
به گزارش ایرنا، او تصریح میکند:
"ایران به نقطهای رسیده که هم خود هم دیگر ملتها را حفظ میکند، امروز دست پروردههای جمهوری اسلامی خود معلم و راهبر شدهاند و تاثیر فراوانی از رهبر جمهوری اسلامی و مریدان رهبری گرفتهاند."[1]
*صحبتهای آقای صفارهرندی که دلایل و مستندات واضحی برای اثبات آنها وجود دارد؛ نشانی است از واصل شدن ایران و انقلاب اسلامی به مرحله "هژمونی"!
هژمونی یا "قدرت چتر"؛ به قدرتی گفته میشود که از لحاظ ابعاد مختلف حکمرانی و ایدئولوژی به مرحلهای میرسد که از درون مرزهای خود خارج میشود، به صدور گفتمان میپردازد و منافع خود در اقصینقاط جهان را بیهیچ واهمهای تحصیل میکند.
قدرت هژمونیک همچنین از متحدان و وابستگان خود نیز انواع حمایتهای اقتصادی، سیاسی، امنیتی، ضد تحریمی و... را بهعمل میآورد و این رخداد هرگز ممکن و میسور نیست مگر به دلیل قدرت اقتصادی درونزا و اقتدار اقتصادی یک هژمونی.
در کنار لزوم تدقیق در این مفهوم افتخارآمیز اما باید دانست که هژمونی بودن هرگز به معنی بیمشکل بودن نیست و همه هژمونیهای معدود دنیا نیز با انواع و اقسام مشکلات مختلف اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و... مواجهاند.
لکن خصلت هژمونی اینست که برای حل این مشکلات ناامید نیست، وابستگی ندارد و همواره در مسیر اصلاح مشکلات و بهبود زندگی مردم در حرکت است.
گفتنیست مسئله "هژمونی ایران" اگرچه مورد توجه سایر قدرتهای جهانی قرار دارد اما کشورهای کوچکتر و بعضا حاکمیتهایی که در قبال ایران مرتکب دشمنی یا بیمبالاتی هستند باید بیشتر درباره این معنا تفکر کنند.
حکومت جدیدالولاده طالبان نیز از همین دسته است و سران آن باید با تعمق بیشتری به هژمونی ایران نگاه کنند. خاصّه اینکه همسایگی با یک قدرت برتر قواعد خاص خود را دارد و البته این قواعد لازمالاجرا هستند. (خوانش تجربه اوکراین و رعایت نکردن قواعد همسایگی با هژمون روسیه در این زمینه ضروریست)
هژمونی در یک معنا همچون دریایی آرام اما با امکان طوفانهایی بنیادبرانداز و ژرفایی بسیار عمیق است که سیادت خود را بر هر جنبندهای تحمیل میکند.
🔴⚫️🔴نگرانی برای تروریستها دغدغه فقر مردم را از عبدالحمید گرفت!
عبدالحمید اسماعیلزهی، امام جمعه مسجد مکی زاهدان اول فروردین ماه سال جاری، در پیام تبریک سال جدید خطاب به مردم، اولین آرزویی که کرد، رفع فقر از کشور بود. او زمانی هم که میخواست سیاستهای منطقهای ایران را نقد کند، از فقر مردم ایران گفت: «ملت ایران بر هر ملتی مقدم است. نگذارید ملت ایران از گرسنگی بمیرد و بر اثر فقر گرفتار فساد شود. اینکه فلان ملت چه شد را رها کنید. اول این ملت باید از شر و فساد فقر نجات پیدا کنند.» ۲۳ دی ماه ۱۴۰۱ هم که او در خطبههای نماز جمعه مسجد مکی زاهدان گفت: «امروز در کشور ما اعتراضات زیاد شده است و اضطراب و استرسی در بین مردم به وجود آمده است و اینها همه از مشکلاتی است که در کشور به وجود آمده و از آن جمله فقر و گرسنگی است. پول مردم بی ارزش شده و درآمدها کفاف نمیکند.»
امروز، اما او حرف تازهای میزند، و به نظر میرسد دنبال فضاسازی دیگری است. او در خطبههای نمازجمعه اخیرش به مجلس، بابت سکوت مقابل اعدام قاتلان حمله کرده و گفته که کار شما رسیدگی به آب و برق مردم نیست و باید بر این اعدامها نظارت کنید!
او گفته که «نمایندگان مردم به جای اینکه بر عملکرد حاکمیت، دولت، اجرای قانون اساسی، اجرای عدالت و آزادیها نظارت داشته باشند، دغدغهشان این شده که فلان شهر و روستا آب و برق و راه دارد یا نه. با این همه اعدامهای بیرویه و فراوان و این همه تبعیض و نابرابری، چرا از خانه ملت صدایی بلند نمیشود؟ اگر نماینده نتواند بر اینها نظارت کند پس در مجلس چهکار میکند؟ بسیاری از معترضان را در ماههای گذشته زدند و کشتند. بگذارید آب و برق و راه نداشته باشیم، اما شرف و حیثیت این ملت معترض حفظ شود.»
عبدالحمید به اعدامهای دو هفته اخیر اشاره میکند؛ اعدام سه تروریستی که در محله خانه اصفهان به مردم و نیروهای حافظ امنیت با کلت و کلاش حمله کردند و سه نفر را کشتند، اعدام ۶ قاچاقچی عمده مواد مخدر و اعدام رئیس یک باند بینالمللی قاچاق زنان! چرا عبدالحمید باید چنان نگران این جماعت شود که از دغدغه آب و برق مردم بگذرد؟!
بازیهای سیاسی، حتی در حد دفاع از تروریست و قاچاقچی مواد مخدر و سرکرده باند فساد زنان چنان برای عبدالحمید اولویت یافته که حتی از دغدغهای که بارها بر آن تأکید کرده بود، یعنی فقر هم میگذرد. این نشان میدهد که همان فریادها برای فقر مردم هم از سر دغدغهمندی نبوده و بازی سیاسی در آن برهه چنین اقتضایی داشته است. البته عجیب هم نیست؛ کسی که با لندکروز رفت و آمد کند و خانه و مسجدی اشرافی داشته باشد، نمیتواند دغدغه فقر مردم را هم داشته باشد.
🇮🇷 چشم انداز ما با طالبان
🔺 آن روزی که طالبان بر افغانستان مسلط شد ، اصلاحطلبان فشار آوردند که ایران باید با طالبان وارد جنگ شود. داستان ماجراجویی های جوان پنجشیر که یادتان هست؟ آنها ایران را به بی عملی در دفاع از احمد مسعود که اراده و حمایت آمریکایی ها را پشت سر خود داشت متهم کردند.
اما آن ایام ایران مگر می توانست در مسأله افغانستان وارد جنگ شود؟ افغانستان یک کشور مستقل است. ورود نظامی به یک کشور باید با درخواست مستقیم آن کشور باشد.گذشته از آن، جنگ طالبان با پنجشیریان یک جنگ بین الافغان بود. ورود ایران به چنین جنگی یک باخت مطلق بود. نه پنجشیریان و نه طالبان هیچ یک نماینده رسمی و قانونی ملت افغانستان نبودند.
اما مختصات طالبان چیست؟ اولا این جریان، جوشیده از اراده کل مردم نیست. بروز استبداد دینی است. این ویژگی خطرناک با اصل و نسب و ریشه های شکل گیری این اسلام که به تعبیر امام، اسلام آمریکایی است قرابت دارد.
جنگ طالبان با پنجشیریان، تیغ به تیغ شدن استبداد آمریکایی با استعمار آمریکایی بود.
ما در درگیری استبداد و استعمار هر موضعی گرفته ایم، خروجی نهایی اش قطع شدن دست شیطان اصلی بوده.
در ماجرای شیخ فضل الله، در این دعوا، شیخ با استبدادی که ریشه استعمار هم نداشت مماشات کرد که استعمار به هدفش نرسد او می دانست خروجی این دعوا استبداد رضاخانی است که به مراتب خطرناکتر است.
در دعوای صدام و آمریکا ایران بی طرف ماند. محاسبه دشمن در این مبارزه برای ایران مشخص بود.
ایران می دانست که ماجرا بنا است به حضور جدی آمریکا در منطقه ختم شود و هر بهانه ای به این حرکت کمک خواهد کرد. بعلاوه صدام نیز منفور کل عراق بود و کنار رفتن او برای عراق آرزو بود.
در داستان بشار اسد، اراده آمریکا این بود که با داعش گام به گام به هدف روشنش یعنی ایران برسد.
بشار اسد نیز با بقیه حاکمان عرب فرق میکرد. مقاومت بشار اسد مقابل داعش و النصره منفور آنقدر جذاب بود که نتیجه اش را در انتخابات های بعدی سوریه دیدیم او از همان ابتدا طرف مردم خودش ایستاد.
داستان طالبان هم همین قاعده را داشت. ایران این جریان را تایید نمی کرد و اکنون هم نمی کند. اما به نحوی تعامل کرد که در نهایت بازی به ضرر آمریکا تمام شود. رهایی از حاکمان مستبد وظیفه مردم یک کشور است. تلاش آمریکا ماندن بود و ایران آن اراده را خراب کرد به نحوی که از جانب طالبان نیز ضرری نرسد.
اما حالا جمهوری اسلامی برای به رسمیت شناختن طالبان خطوط قرمزی را مشخص کرده که نسبتشان را با ما مشخص می کند.
طالبان باید یک دولت فراگیر تشکیل بدهد که در آن حق حاکمیت همه مردمش را که از ۴ قوم اصلی تشکیل شده اند به رسمیت بشناسد و از اقدامات جاهلی مثل جلوگیری از تحصیل زنان دست بردارد.
طالبان باید رویکرد ضد آمریکایی خود را تقویت کرده تا دوباره افغانستان حیات خلوت آمریکایی ها نشود.
طالبان باید بر سر منافع مشترک ایران و افغانستان متعهد باشد.
مواردی چون مبارزه با گروههای تکفیری و حفظ امنیت مرزها و مبارزه با ترانزیت مواد مخدر و تعیین تکلیف حق آبه ایران و ...
طالبان بخواهد سر و گوشش بجنبد جمهوری اسلامی او را سرجایش می نشاند. درگیری مرزی این دو روزه هم که با تلفات سنگین طالبان مواجه شده تنها با مدیریت نیروی انتظامی در بخش مرزی و تنها یک تیپ از ارتش جمهوری اسلامی انجام گرفته است.
ایران نخواسته است با طالبان وارد جنگ شود. طالبان هم بهتر است یاد بگیرد پا توی کفش بزرگان نکند.
اصلاح طلبان مدعی هم بهتر است برای حضور در خط مقدم مبارزه با طالبان خودشان را آماده کنند. برای جنگی که خیلی دوستدارش بودند محقق شود که البته خدا نکند اتفاق افتد... هرچند رسم آنها اینگونه است که جمهوری اسلامی هر مسیری را که برود آنها سر خرشان را سمت دیگری کج می کنند.
♦️ آیا ایران نسبت به طالبان دچار اشتباه محاسباتی شده بود؟
🔸 چرا تصمیم ایران درباره طالبان کاملا دقیق بوده است؟
🔸 اقدامات تاریخی ایران بعد از اشغال کابل که هیچگاه دیده نشد...
#
.
🔺 بیش از 19 بار درگیری خونین مرزی با پاکستان، ده ها بار تنش مرزی با دیگر همسایه ها و حالا هم تنش در مرزهای ایران ...
این بخشی از کارنامه ی طالبان در سالهای اخیر بوده است.
تنش های فوق البته به کشورهایی که مرزهایشان درگیر شده ربط دارد و ما اینجا فقط درباره کشور خودمان صحبت میکنیم.
یک سوال جدی پس از هر تنش با طالبان در مرزهای ایران روی میز قرار گرفته و به بحث گذاشته میشود : آیا تصمیم ایران در خصوص طالبان اشتباه بوده است؟
🔺 برای پاسخ به این سوال باید سوال دیگری را از کارشناسان و عزیزان محترمی که سوال فوق را مطرح میکنند پرسیده شود : تصمیم ایران دقیقا چه بوده که آن را به قضاوت گذاشته و درباره ی درستی یا نادرستی آن صحبت میکنید؟
برای پرداختن به این سوال باید به روزهای تصرف کابل توسط طالبان بازگشت.
کشور سقوط کرده ، آمریکا فورا پایگاه ها را ترک کرده به طوری که بر اساس اسناد موجود حتی درب پایگاه بگرام و پایگاه های مشابه را هم نبسته و آنها را با تسلیحاتش رها کرده ، رئیس جمهور مستقر فرار کرده ، ارتش اراده ای برای ایستادگی نداشته و طالبان مستقیم بدون ذره ای مقاومت مردمی تا خود کابل آمده است.
🔺 در حال حاضر اولویت شما به عنوان کشور همسایه چیست؟
فارغ از اینکه پاسخ شما به این سوال چه باشد ، ایران یک اولویتِ ضروری ، مهم و فوری برای خود در این شرایط تعریف کرده بود : حفظ جان و نجات رهبرانِ اپوزیسیونِ افغانستان و هرکسی که انسان موثری است و در برابر طالبان تعریف میشود.
در همین خصوص عده ای از چهره ها از افغانستان خارج شدند، عده ای در ایران مستقر شده و برایشان فضا فراهم شد ، عده ای دیگر امکان خروج از افغانستان نداشتند، عده ای خودشان در کابل ماندند و ایران برای دو گروه آخر شرط و شروط هایی را پیگیری کرد تا حفظ جان آنها از سوی طالبان در اولویت قرار گرفته و وحوش مستقر بر کابل موظف شوند نسبت به آنها متعهد بمانند.
آنچه می بینید اولین و مهم ترین گام برای نجات افغانستان از طالبانیزه شدن است.
🔺 اقدامی که درست همان زمانی که ایران به دلیل رفت و آمد با طالبان و پیگیری آن فحش میخورد در حال پیگیری اش بود.
پس از این گام اگر شما همسایه ی افغانستان باشید ، اولویت بعدیتان چیست؟
احتمالا شما در این مرحله با این سوال رو به رو میشوید : گروه مستقر در کابل را به رسمیت بشناسم یا نشناسم ؟ پاسخ میتواند این باشد : بله، خیر ، مشروط به پذیرش تعهداتی بله...
اندک کشورهایی پس از استقرار طالبان در کابل از به رسمیت شناختن آن حرف زدند.
اکثریت از به رسمیت نشناختن آن حرف زدند اما ایران در ادامه ی گام اول به چیزی فراتر فکر کرد: پذیرشِ مشروعیتِ طالبان مشروط به اینکه یک دولت فراگیر در افغانستان شکل بگیرد...
🔺 وقتی شما اپوزیسیونِ طالبان را از معرکه خارج کرده و چتر امنیتی روی سرشان گرفته و حالا پیگیر دولتِ فراگیر هستید با چند مرحله رو به رو میشوید.
یا باید بنشینید و شاهد تغییر رفتار طالبان و ورود دیگر بازیگرانِ افغانستانی به ایفای نقش در این کشور باشید.
یا باید با خیال راحت به فعالیت خود ادامه دهید و هر کجا طالبان گلایه کرد که چرا دولتِ مستقر در کابل را به رسمیت نمیشناسید صریح به او بگویید: شرط به رسمیت شناختن گفتگو با دیگر افغانستانی هاست...
🔺 ایران ترجیح داد در تعامل با کسانی که اثبات کرده گفتگو نمی پذیرند این نوع رفتار را در دستور کار قرار دهد...
پس از خروج آمریکا از افغانستان، دقیق ترین رفتار در قبال نئاندرتال های مستقر در کابل از سوی ایران صورت گرفته است.ممکن است برایتان سوال شود پس چرا پس از 19 بار درگیری خونین با پاکستان آنها حالا به همین وضع با ایران رسیده اند؟
کمی صبور باشید ، داستانِ ایران و افغانستان را در پست های بعدی مفصل ادامه داده و مرور خواهیم کرد...
🔴 شروع جنگ جهانی سوم!
🔹 "اظهارات کلیدی" سفیر چین در فرانسه!
❌ لطفا با تامل بیشتری مطالعه فرمایید🙏
🔸 سفیر چین در فرانسه؛"لو-شایه" طی هفته گذشته گفت:"کشورهایی که از اتحاد جماهیر شوروی جدا شده اند، کشورهای حققیقی نیستند! و هیچ جایگاه بین المللی ندارند چون؛ هیچ توافق بین المللی برای تحقق حاکمیت ملی آنان وجود ندارد!" مثل "ج.باکو"، وی اضافه کرده است؛"کریمه هم از نظر تاریخی بخشی از روسیه بوده که توسط "نیکیتا خروشچف" به اوکراین بخشیده شده است!" کریمه را خروشچف زمانی به اوکراین بخشیده که خود، حاکم کل شوروی بوده و خود اوکراین هم بخشی از جماهیر شوروی بوده است در واقع بخشش او انگار از این جیب به آن جیب گذاشتن بوده است مثل بخشش "قره سو و بلندی آرارات" به ترکیه که کاملاً غیر قانونی ست. یعنی؛ "آقای لو-شایه"؛ انضمام کریمه به روسیه را برسمیت شناخته است بعبارت دیگر اگر ایران روزی تصمیم به تصرف و الحاق ج.باکو، قره باغ، نخجوان، قره سو و ارتفاعات آرارات به سرزمین اصلی خود بگیرد از نظر چین قانونی ست و چین آنرا بلافاصله البته بنابه منافع راهبردی خود به رسمیت خواهد شناخت و ایران می تواند روی این موضوع کار کند.
🔸 اما آقای "لو-شایه" چرا این حرف ها را زد؟! پشت این اظهارات از یک مقام کاملاً رسمی و آشنا به حقوق و روابط بین الملل آنهم سفیر چین در فرانسه!؛ چه تحولات و تغییراتی نهفته است؟! ایران؛ چه نگاه و برنامه ای برای استفاده از این مواضع پکن خواهد کرد؟! این سخنان سفیر چین آیا می تواند دلیل جیغ بنفش و سر و صدای پیشدستانه ی "الهام علی اف" باشد؟! چین؛ شریک راهبردی ایران و روسیه چرا چنین مواضع #شوکه_کننده و غافلگیرانه را اعلام کند؟! آیا این اظهارات سیاسی چین، نوعی #پاس_گل دادن به ایران و روسیه برای #احیای_تمدنی 'گذشته خودشان' نیست؟! مثل ایفای نقش راهبردی در توافق ایران و عربستان که همه را شگفت زده کرد. و..
🔸 "لو-شایه" آشکارا کشورک های جداشده از اتحاد جماهیر شوروی را تهدید می کند که اگر در کانتکست شرقی(مثلث: چین، روسیه، ایران موسوم به #چیرو) وارد نشوید و همچنان در صدد حفظ #نظم_آمریکایی! باشید، توسط اردوگاه شرقی بلعیده خواهید شد! این اظهارات به قدری شوکه کننده بود که برخی از کشورهای اروپای شرقی خواستار اخراج آقای "لو-شایه" شدند. پیام این سخن؛ این است که؛ به احتمال خیلی زیاد یک #جنگ_جهانی دیگر در پیشِ رو خواهیم داشت! و همین دلیل واضحی ست که عرب ها و دیگر کشورهای ضعیف به ایران پناه می آورند تا در امان بمانند. آنها #سوریه و رفتار ایران در حمایت استوار از او را جلوی چشم خود می بینند که ایران چگونه او را در مقابل #تهاجم ۸۲ کشور! در کنار "اوباما" حفظ کرد. باید تهدیدات چینی ها را جدی گرفت بویژه برخی از کشورک های تازه تازه تاسیس خیلی باید حواس خود را جمع کند جنگ فراگیری در پیش روست.
۱۴۰۲/۰۲/۲۴
🇮🇷 کانال رسمی #عنتر_نشنال 👇🏻
@antarnational
✏️ماهنامه فارین افرز از قدیمیترین ومعتبرترین نشریات سیاست خارجی آمریکا به زندگی سیاسی و اجتماعی آیتالله خامنهای پرداخته است
این نخستین بار است که یک مجله معتبر آمریکایی تیتر اولش را به مرور مواضع رهبر ایران اختصاص میدهد.
در این شماره عکس ایشان را روی جلدش چاپ کرده، این کار بیسابقه بوده که چهرهای سیاسی را به صورت تکی و تمام صفحه چاپ کند
گدین روز، مدیر مسول مجله گفت:
علت اختصاص مطلب اصلی نشریه به آیتالله خامنهای، آشنایی بیشتر مخاطبان آمریکایی از رهبری ایران است که "قدرت سیاسی بسیار دارد و تصمیمات و سخنانش با پیامد های مهم منطقهای و بینالمللی همراه است"
این مجله تیزهوشی و مدیریت بالای آیتالله خامنهای را مانع تحققق اهداف غرب در مقابل ایران دانسته است
مقاله (جنگ آیتالله): این مرد 80 ساله بی سر و صدا به قدرتمندترین مرد خاورمیانه تبدیل شده است. آیتالله خامنهای طی 30 سال رهبریاش، همیشه یک مشکل آزار دهنده برای رؤسای جمهور ایالات متحده بوده است
@jahadetabeen8
#⃣ #جهاد_تبیین